GetResponse

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

GetResponse

Ben je op zoek naar een bedrijf welke je kan helpen met online marketing? Wellicht is GetResponse een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij GetResponse bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is GetResponse?


GetResponse is een bedrijf welke zich richt op online marketing. Deze organisatie biedt tools die onder andere beschikbaar zijn in het Engels, Duits, Portugees en Frans. GetResponse biedt een complete reeks eenvoudige maar krachtige oplossingen, geschaald en aangepast voor kleine en grote bedrijven. De tools zijn ontworpen voor organisaties die effectieve, impactvolle campagnes willen implementeren die de marketing ROI stimuleren. GetResponse is een platform voor e-mailmarketing en online campagnebeheer. GetResponse helpt ondernemers om gerichte abonneelijsten op te stellen en indrukwekkende nieuwsbrieven, video-e-mails en vervolgcampagnes te verzenden. Het biedt marketingautomatisering, responsief e-mailontwerp, honderden kant-en-klare e-mailsjablonen, ze maken bestemmingspagina's en handige tools voor statistische analyse.


Stukje geschiedenis


Het bedrijf heeft op het moment van schrijven ruim 350.000 klanten. Deze klanten zijn gevestigd in 183 landen. De tools zijn op het moment beschikbaar in 27 verschillende talen. Het bedrijf is wereldwijd actief met kantoren in Polen, de VS, Canada, Maleisië en Rusland. Ze stellen dat ze meer dan 300 gepassioneerde professionals aan boord hebben. Het bedrijf geeft aan met meer dan 15 jaar ervaring online marketingoplossingen van uitstekende kwaliteit te leveren die ondernemers in staat stellen en hun bedrijf laten groeien. Een goede online marketingstrategie is momenteel niet weg te denken in het huidige bedrijfsleven. Als je mee wilt gaan met innovatieve bedrijven is het belangrijk om je online marketing goed in orde te hebben.


Het verschil maken


Er wordt aangegeven waarom ze bij GetResponse het verschil maken. Ze stellen trots te zijn om klanten een spamvrije oplossing te bieden met een afleverpercentage van meer dan 99 procent. Volgens het bedrijf is dit het hoogste afleveringspercentage in de branche. Onderscheidende functies zijn onder meer marketingautomatisering, bestemmingspagina's, afbeeldingseditors, responsieve ontwerpen, formulieren, Webinars en perfecte timing. Het bedrijf stelt dat het toegewijde team van experts bereikbaar is via de klantenservice.


Webinars


Je kunt leren om via GetResponse jouw bedrijf online te verkopen en je maakt overal en altijd contact met jouw publiek. De geïntegreerde webinarsoftware is volgens GetResponse ontworpen om conversies en betrokkenheid te vergroten. Je kunt het eenvoudig installeren of er is zelfs geen installatie vereist. Met Webinars kun je nieuwe klanten binnen halen en bestaande klanten onderhouden. Je kunt Webinars ook inzetten om je eigen personeel te trainen.


Wetenswaardigheden


Je kunt leren om je online winkel te integreren. Je kunt je online winkel met GetResponse verbinden. Je vult snel jouw productvoorraad in jouw GetResponse-account. Vervolgens kun je jouw  producten rechtstreeks op jouw bestemmingspagina's en e-mails promoten en meer verkopen. Je kunt met jouw publiek communiceren. Gerichte marketingcommunicatie is volgens het bedrijf iets dat je moet koesteren. Je kunt de digitale marketingbundel gebruiken om jouw publiek te segmenteren.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens samengewerkt met GetResponse? Ben je tevreden over de diensten van GetResponse? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker met GetResponse samenwerken? Is de online positie van jouw bedrijf omhoog gegaan? We stellen het absoluut op prijs als jij je mening over GetResponse deelt op deze pagina van NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)