Fonky Sales

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fonky Sales

Ben je op zoek naar een organisatie gericht op promotie- en salesactiviteiten? Fonky Sales is wellicht net het bedrijf waar je naar op zoek bent. Lees via NederlandReview wat de ervaringen van klanten bij dit bedrijf zijn.


Wat is Fonky Sales?


Fonky Sales is een bedrijf dat zich richt op sales- en promotieactiviteiten voor de grootste en meest bekende A-merken van Nederland. Het bedrijf stelt een creatief, jong en energiek Fieldmarketing bureau te zijn. Studenten kunnen er solliciteren als ze werk zoeken gericht op sales en promotie. Opdrachtgevers kunnen er terecht als ze arbeidskrachten zoeken. Op het moment van schrijven heeft Fonky Sales vestigingen in de plaatsen Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.


Voordelen Fonky Sales


Volgens het bedrijf werken opvallende en impactvolle marketingcampagnes uitstekend voor diverse A-merken in Nederland. Het bedrijf geeft aan te werken met een gedreven personeelsteam. Dit team bestaat onder andere uit fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, teambuilders en een betrokken managementteam.  


Het bedrijf heeft kwaliteit afleveren met een plezierige beleving hoog in het vaandel staan. Fonky Sales geeft aan dat de digitale omgeving op maat is in te zetten voor elke gewenste campagne. Fonky Sales geeft aan dat de dienstverlening van het bedrijf enorm krachtig is. Daarnaast wordt gesteld dat het ook nog eens uiterst effectief is.


Lidmaatschappen, donateurs, abonnementsvormen en leden die door het bedrijf worden aangeleverd aan haar duurzame klanten kennen volgens het bedrijf de hoogste conversies van de markt. Het bedrijf geeft aan in te zetten aan duurzaam fundament. Kernwaarden van Fonky Sales zijn onder andere doorzetten, professioneel zijn, authentiek zijn, plezier hebben, eerlijk zijn, resultaatgericht werken. Deze kernwaarden staan aan de basis van dapper zijn.


Handig om te weten


Mocht je bij Fonky Sales willen werken heb je geen verkoopervaring nodig. Alle mensen die voor Fonky Sales werken krijgen voorafgaand aan de eerste werkdag twee trainingen. Het gaat om een introductietraining en projecttraining. Tijdens de trainingen leer je ondere andere de kneepjes van het vak en je krijgt les in verschillende gesprekstechnieken.


Het bedrijf biedt de mogelijkheid om te werken op verschillende werktijden. Wel komen twee werktijden vaak (het meeste) voor. Dit zijn werken vanaf negen uur 's ochtends tot en met vijf uur 's middags en van twee uur 's middags tot en met negen uur 's avonds. Werktijden hangen af van het project waar je op ingezet wordt. Als je voor Fonky Sales gaat werken verwacht het bedrijf dat je minimaal een keer in de week kan werken.


Contactmogelijkheden


Er zijn een hoop contactmogelijkheden. Voor iedere vestiging in Nederland staat er op de website een e-mail adres en telefoonnummer vermeld. Daarnaast is het mogelijk om via een contactformulier contact op te nemen met het bedrijf. Dit contactformulier tref je op de website van Fonky Sales.


Wat zijn de klantervaringen bij Fonky Sales?


Ben je al klant bij Fonky Sales? We zijn ontzettend nieuwsgierig naar je mening over dit bedrijf. Heb je gewerkt via Fonky Sales? Hoe is die werkperiode verlopen? Ben je van plan om in de toekomst vaker via Fonky Sales te gaan werken? Zou je andere mensen aanbevelen om hier te gaan werken? Heb je als werkgever zaken gedaan met Fonky Sales. Wat waren jouw bevindingen? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je mening over dit bedrijf geeft. Je kunt dit doen op deze speciale pagina over Fonky Sales. NederlandReview is het bedrijf voor onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Zakelijke opdracht

Top bedrijf!

P

Peter Idema

14-09-2020

0