DrukwerkMAX

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DrukwerkMAX

Er zijn verschillende redenen om iets af te willen laten drukken. Misschien wil je wel een mooi persoonlijk fotoproduct voor jezelf of wel je juist wat flyers en bedrijfskleding om je bedrijf te promoten. Dat kun je regelen bij DrukwerkMAX. Maar wat zal de kwaliteit van hun bedrijfdshoodies nou eigenlijk zijn? Zullen hun brochures, vlaggen en ander promotiemateriaal wel aansprekend en opvallend genoeg zijn? Zal de bezorgservice van DrukwerkMAX jouw zonnebril of andere relatiegeschenk wel bezorgen voor de relatie alweer vertrokken is? En zal de klantenservice van DrukwerkMAX wel naar je luisteren als er iets mis is met je verpakking of kerstproduct? Alleen mensen die al eens iets hebben laten bedrukken door DrukwerkMAX kunnen op deze vragen een antwoord geven. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zorgvuldig DrukwerkMAX nou echt te werk gaat. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van DrukwerkMAX kunt verwachten.


Over DrukwerkMAX

DrukwerkMAX is een dienstverlenend bedrijf dat bedrukte spullen aanbiedt. Ze zeggen op hun website dat het bij het helemaal draait om kleuren, kwaliteit en vriendelijke service. Je kan via hun bedrijf verschillende producten laten bedrukken. Je kunt er dan voor kiezen je naam erop te zetten zodat het heel persoonlijk wordt. Maar als het je erom gaat jouw bedrijf te promoten kun je jouw bedrijfsnaam of de logo van jouw bedrijf erop laten zetten. Ze hebben zelfs speciale producten voor deze promotiedoeleinden. Hieronder vallen brochures, posters, strandstoelen, kartonnen meubels, stickers op rol, regiseursstoelen, folders, wenskaarten, vlaggen, ansichtkaarten, zitzakken, kranten en nog veel meer. Voor de horeca hebben ze dan ook nog placemats, flessenhangers, bierviltjes, menukaarten, deurhangers, tafelkaarten enzovoort. Zo weet iedere gast in welke bar of wel restaurant ze aangekomen zijn. Naast deze promotieartikelen zijn er nog verschillende fotoproducten. Hierop kun je niet alleen een (bedrijfs)naam of logo laten afdrukken maar ook een foto. Denk hierbij aan foto’s op glas, fotoposters, foto’s op canvas, tuinposters en foto’s op aluminium. Er zijn ook een heleboel relatiegeschenken die je als bedrijf aan een zakenpartner kunt geven. En dan is er nog kleding die heel gemakkelijk bedrijfskleding kan worden. Verder hebben ze nog speciale verpakkingen en kerstproducten.
Diensten van DrukwerkMAX

De producten van DrukwerkMAX zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Er is een DrukwerkMAX bezorgservice die de bedrukte T-shirts netjes naar je op kan sturen. Ook heeft DrukwerkMAX een klantenservice om klachten en vragen van jou en andere klanten te behandelen.


Klachten, Complimenten en Tips voor DrukwerkMAX

Heb jij al eens een placemat of menukaart door DrukwerkMAX laten drukken? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met dit drukbedrijf. Wat vond je van de kwaliteit van hun kerstkaarten? Voldeden de kartonnen bekers wel aan de eisen die jij aan je restaurant stelt? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van DrukwerkMAX jouw foto op plexiglas had gedrukt en verzonden? En hoe reageerde de klantenservice van DrukwerkMAX toen er iets mis was met je boekenleggers? Schrijf je eigen DrukwerkMAX review en laat ons en andere klanten van DrukwerkMAX weten wat jouw mening over dit drukbedrijf nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)