Drukwerkdeal.nl

2.4

Bestellen

2

Service

3.6

Prijs

2.8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Drukwerkdeal.nl

Om verschillende redenen kan het zijn dat je iets wilt laten bedrukken. Je wilt bijvoorbeeld jouw bedrijf promoten of vind het gewoon leuk een shirt met jouw naam erop te hebben. Dan ben je bij Drukwerkdeal.nl aan het goede adres. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun tassen en verpakkingen zijn? Zal je bedrijfsnaam wel duidelijk op hun promotiemateriaal staan? Hoe makkelijk zal het laten zijn een T-shirt of ander kledingstuk te laten bedrukken met jouw (bedrijfs)naam of logo? Zal Drukwerkdeal.nl er lang over doen om jouw stickers af te drukken? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als het printen verkeerd is gegaan? Alleen mensen die al eens iets door Drukwerkdeal.nl hebben laten bedrukken kunnen je laten zien wat je van Drukwerkdeal.nl kunt verwachten. Lees hun reviews om erachter te komen hoe deze klanten en bedrijven over Drukwerkdeal.nl denken. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien of iets laten bedrukken door Drukwerkdeal.nl een goed idee is.


Over Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl is een bedrijf dat afdrukdiensten aanbiedt en bedrukt promotiemateriaal aanbiedt. Het bedrijf bestaat ui een klein maar persoonlijk team van grafisch specialisten. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Deventer. Je kunt door Drukwerkdeal.nl allerlei dingen laten afdrukken. Het maakt daarvoor niet uit of het om promotiemateriaal voor je bedrijf gaat of dat je gewoon wat gepersonaliseerde spullen wilt. Er is een categorie huisstijl met visitekaartjes, eco briefpapier, bedrukte enveloppen, ringbanden, mappen, kalenders, notitieblokken, boekenleggers, pennen, memoblokken, stempels en kleurenwaaiers. Die hebben dan allemaal jouw naam, logo of bedrijfsnaam erop. Zo zien mensen meteen dat een brief van jou of jouw bedrijf komt. Mocht je echt jouw bedrijf willen promoten dan heb je misschien iets aan hun promotiemateriaal. Die selectie bestaat uit kerstkaarten, flyers, kalenders, ballonnen, boeken, brochures, ansichtkaarten, kranten, keycords, spaarboekjes en nog veel meer. Mocht jouw bedrijf behoren tot de horeca, dan wil je uiteraard een gepersonaliseerd menu. Maar placemats, servetten, glazen, koffiekopjes, bierviltjes en bestekzakjes mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Je personeel moet dan misschien wel rondlopen in een short, blouse of T-shirt met de naam van jouw restaurant, bar of hotel. Hun selectie fotoproducten bestaat uit foto’s op canvas, textielposters en nog veel meer. Verder heeft Drukwerkdeal.nl nog een aantal verschillende soorten stickers die je overal op kunt plakken. Er zijn ook nog vele relatiegeschenken te bedenken waarmee je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen en de band met zakenpartners aan kunt scherpen. Verder heeft Drukwerkdeal.nl nog presentatiebenodigdheden, verpakkingen, tassen, kleding, buitenreclame en textiel.
Diensten van Drukwerkdeal.nl

Je kunt online de bedrukking van een product regelen. De bezorgservice van Drukwerkdeal.nl zal het T-shirt of de poster dan bij je thuis komen afleveren. Ook heeft Drukwerkdeal.nl een klantenservice voor het geval er onverhoopt iets niet helemaal goed is gegaan.


Klachten, Complimenten en Tips voor Drukwerkdeal.nl

Natuurlijk willen wij, mensen achter NederlandReview, graag alles weten over jouw ervaring met Drukwerkdeal.nl. Laat dus vooral je eigen Drukwerkdeal.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze kantoorwinkel met bedrukte kantoorspullen, bedrijfsbenodigdheden en promotiemateriaal is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

posters

Posters besteld. Tijdens bestelproces geen notificaties dat de lay-out niet goed zou zijn. Ook geen goede mogelijkheden / ontwerp-tool om dat zelf te checken of aan te passen. Eea besteld en afgerekend. Nadien een mail: de posters zijn al gedrukt, maar deel tekst blijkt er niet op te staan. Ik krijg de keus: -de mislukte posters geleverd krijgen -een nieuwe bestelling plaatsen met 20% korting. Deze gang van zaken ruikt naar oplichting. Dit bedrijf geeft geen mogelijkheid om zelf het drukwerk nauwkeurig te checken, doet dit vervolgens zelf óók niet, en hengelt daarna naar extra geld...

M

mr

10-10-2023

0

Alluminium textielframes

We hebben een aluminium textielframe besteld. Vóórafgaand aan bestellen al veel telefonisch en mailcontact gehad met de klantenservice, ze hebben me uitgelegd hoe ik het bestand alternatief moest aanleveren zodat ik er zeker van zou zijn dat ik een mooie, strakke foto zou krijgen. Lees: ik wil een dronefoto van onze stad, uitvergroot laten printen dus ik wilde zeker zijn dat de resolutie hiervan goed zou zijn. Ik heb er alles aan gedaan om het bestand op de juiste manier (alternatief) zou aanleveren. Ik heb het alternatief aangeleverd, zoals ze me telefonisch uitgelegd hebben. De eerste keer werd het afgekeurd, ik heb het bestand aangepast en overnieuw geupload. Het bestand heeft 3 dagen stilgestaan en werd uiteindelijk goedgekeurd. Na een paar dagen kregen we het bestand binnen en waren we helemaal niet blij met het eindresultaat! Ik heb contact gezocht met de klantenservice van Drukwerkdeal en word ik afgescheept met 'ik kan je 30% korting geven op een nieuwe bestelling'. Drukwerkdeal, jullie hebben geen deugdelijk product geleverd dus hier ga ik niet mee akkoord.

A

Anique

22-08-2023

0

flyers

DrukWerkBadDeal Heb paar uur na bestelling via chat aangeven bestandsfout bevat, een ander aangepast design. Nu weet iedereen dat drukbedrijven annuleren willen voorkomen, en gelijk de bestelling op in productie zetten. Dat is dan daadwerkelijk niet in productie, heb ook geen express bestelling gehad. Via chat gaf medewerkster aan waarschijnlijk niet in productie echt zou zijn, zij met desbetreffend persoon die over gaat, contact op zou nemen. Had ondertussen aangepast ontwerp doorgemaild, krijg na mij mailen een reactie, dat niet meer gaat. Dit kan gewoon niet, dat is geen services en liegen dat product in productie terwijl pas 3 dagen na bestelling in productie gaat, is gewoon heel slechte service. Gaf aan bij klantenservice, wel coulantie wil, niks aan de flyer heb. dit willen ze niet geven, en wordt op men plaats gezet door tessa van zogenaamde klanten service drukwerkbaddeal. 46 euro weggegooid geld, vind echt niet normaal en sluit me aan bij de negatieve reviews, beter kun je ergens anders bestellen!

S

Sasha

05-01-2023

0

brochures

Al jaren klant hier, nooit wat aan de hand, Maar ze zijn denk ik een beetje te groot geworden. Door een eigen fout had ik een verkeerd bestand in druk gezet. Dat zag ik na het uploaden gelijk, dus heb ik gelijk er achteraan gemaild. (telefonisch had ik 20 min moeten wachten) Blijkbaar lezen ze de mail pas een paar dagen later, want twee dagen later kreeg ik de melding dat het verkeerde bestand alsnog in druk gezet was. Ze hebben dus niet gezien dat er technische fouten in het document zaten (vroeger wel) én ze nemen niet de verantwoordelijkheid voor het niet behandelen van e-mail. Oplossing, korting op het herdrukken van het bestand. Hoezo korting, ik was ruim op tijd met het melden. Drukwerkdeal dus nooit meer.

R

Roeland

29-09-2021

0

500 stickers

Ze leveren niet op tijd, druk proef is niet correct, compenseren niets naderhand. Klantenservice is dom en bijdehand. Hun koerier DHL loopt gewoon onze open deur niet in en zegt dat we niet thuis zijn. Één grote ramp hier.. nooit meer!

R

Remco

23-12-2020

0