Cursus Copywriting | Doyoucopy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cursus Copywriting | Doyoucopy

Zoek je een concept- en copywritingbureau? Wellicht is Doyoucopy een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Doyoucopy bekend zijn.


Wat is Doyoucopy?


Doyoucopy is een copywriting- en conceptbureau. Het bedrijf is gevestigd in 's-Heerenberg in Gelderland. De oprichter van en drijvende kracht achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Hij is een freelance copywriter met meer dan 20 jaar ervaring in communicatie- en marketingfuncties. Edward Hendriks heeft zowel aan de bureau- als klantzijde gewerkt. Op de website van Doyoucopy is te lezen dat zijn specialisaties copywriting, tekstschrijven, conceptontwikkeling en contentontwikkeling voor websites zijn.


Diensten van Doyoucopy


Doyoucopy stelt een berg ervaring te hebben met copywriting, marketing, communicatie en social media. Oprichter en tekstschrijver Edward Hendriks werkte in veel verschillende settings. Edward werkte voor bedrijven, bureaus en organisaties in de meest uiteenlopende branches. Op dit moment werkt hij als freelance copywriter voor zijn eigen bureau, Doyoucopy concept & content. Op de website van Doycoucopy lees je welke diensten er allemaal worden aangeboden.


Copywriting


Copywriting is een van de meest specialistische diensten van Doyoucopy. Edward Hendriks is op dagelijkse basis bezig voor diverse opdrachtgevers. Voor deze klanten schijft hij uiteenlopende teksten. Het gaat voornamelijk om web teksten. Deze web teksten bestaan uit converterende teksten, vermakelijke teksten, overtuigende teksten en informatieve teksten. Maar, je kunt ook denken aan diensten op het gebied van commerciële brieven, mailings en teksten voor onder andere blogs.


Blogteam


Op de website wordt aangegeven dat vele mensen al weten dat een actuele website belangrijk is. Onder het motto 'telling in plaats van selling' is het belangrijk om een band op te bouwen met je bezoekers. Je dient antwoorden te geven op hun vragen en altijd open te staan voor reacties. Het is belangrijk om goed gevonden te worden. Grote teksten kunnen hier aan bijdragen. Deze grote teksten worden blogs genoemd.


Make-over


Volgens Doyoucopy hoef je website niet direct compleet op de schop. Je kunt al betere resultaten bereiken door beter geschreven webteksten en een betere indeling van de content. Met de homepage of website make-over gaat Edward Hendriks aan de slag met de bestaande content. Alle belangrijkste pagina's zullen aangepast worden. Hij zorgt ervoor dat je teksten helderder, scherper en meer effectief worden. Meer over de make-over lees je op de website van het bedrijf.


Tekstcorrectie


Wil jij je tekst laten corrigeren? Dit is ook een dienstverlening van dit bedrijf. Je teksten kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Dit kun je bijvoorbeeld laten doen voor een eigen geschreven blogartikel, een brochuretekst of een scriptie. Het bedrijf kan de tekst volledige nalezen en aanpassen. Mocht je dit willen laten doen ben je van harte welkom om contact met het bedrijf op te nemen. De gehele tekst zal worden nagekeken op spelling- en grammaticafouten. Deze zullen door Edward Hendriks van Doyoucopy volledig tot in de detail gecorrigeerd worden.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens gebruik gemaakt van de diensten van Doyoucopy? Ben je tevreden over de producten/diensten van Doyoucopy? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Doyoucopy? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)