Zigiz

2.3
2.4

Bestellen

2.1

Service

2.3

Prijs

2.3

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Zigiz

Iedereen die de hele dag op kantoor naar een computerscherm moet staren, liegt als hij zegt dat hij niet een venster open heeft staan met solitaire. We hebben allemaal soms wat afleiding nodig en wat is beter dan een simpel kaartspelletje? Zigiz is een online games platform met tientallen games zoals solitaire. Zigiz maakt het spelen van deze games alleen nog wat spannender door echte geldprijzen weg te geven. Je kunt credits kopen en inzetten tijdens spellen en zo geld verdienen. Het klinkt natuurlijk geweldig om met games simpel geld te verdienen, maar is dit ook betrouwbaar? Het internet kan soms heel gevaarlijk zijn. Voordat je een account aanmaakt op Zigiz en begint met spelen, lees eerst de reviews over de ervaringen van andere spelers.

Over Zigiz

Zigiz is een online platform voor games dat over heel Europa gebruikt wordt. Het platform heeft kaartgames, puzzels, bordspellen en nog veel meer. Zo zijn op Zigiz de echte klassiekers te vinden, zoals Solitaire (patience), Mahjong, 5Dice en Bubble Up. Maar ook de games die door Zigiz zelf ontworpen en geproduceerd zijn, blijven voor de spelers favoriet. Rabbit Race, Sevens en 2 Steps zijn hiervan misschien wel de meest gespeelde spelletjes. Behalve single player is het voor sommige games ook mogelijk om multiplayer te spelen met anderen en zo nog meer punten te verdienen. Wat Zigiz echter toevoegd aan de games is een creditssysteem waarbij voor echt geld gespeeld kan worden. De spelers kunnen meer credits verdienen door spellen te spelen en te winnen. 

 

For Fun of For Real

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen of je ‘for fun’ of ‘for real’ speelt. Als gastspeler ben je in staat om ‘for fun’ alle games gratis te spelen, zoveel je wilt. Club spelers die een gratis account aangemaakt hebben, kunnen er echter ook voor kiezen om ‘for real’ te spelen. Het is voor ‘for real’ spelers mogelijk om echte geldprijzen te winnen met de spellen. Ze kunnen hun credits verdubbelen, maar ook weer kwijtraken. Voor iedereen die ‘for real’ speelt, staat veel meer op het spel! Voor de spelers die voor hun lidmaatschap betalen zijn speciale tournamenten beschikbaar waar soms 10.000 credits te winnen zijn. Je kunt ook zelf credits in de shop kopen om te kunnen blijven spelen. Elke euro is 10 credits waard en als je nu een Club account aanmaakt krijg je 45 credits gratis.

Klachten over Zigiz?

Mocht jij spellen gespeeld hebben bij Zigiz en er is iets foutgegaan, neem dan direct contact op met Zigiz zelf. Op de website is een contactformulier te vinden dat je kunt invullen met klachten, vragen of opmerkingen. Ze zullen na ontvangst van de mail zo snel mogelijk antwoorden. Alle veelgestelde vragen heeft Zigiz op de website vermeld staan met uitgebreide antwoorden. Lees deze door om te kijken of jouw vraag er misschien tussenzit. 

Wat is jouw beoordeling van Zigiz?

Heb jij de jackpot gewonnen op Zigiz? Ben jij de hele dag games aan het spellen om meer credits te verdienen? Speel jij gratis altijd op Zigiz? Vertel andere klanten over jouw ervaringen en schrijf een recensie over de betrouwbaarheid van Zigiz. 

Spellen spelen voor geld bij Zigiz. Solitaire, Mahjong, 5Dice, Sevens. Het klinkt te goed om waar te zijn. Is het betrouwbaar? Lees de recensies.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook