Vouchervandaag.nl

7.1

Bestellen

6.2

Service

7.2

Prijs

6.4

Levering

59.5%

Zou hier weer kopen

Vouchervandaag.nl

Bent u nieuwsgierig naar de werking van Vouchervandaag.nl? Lees alle reviews over dit bedrijf en kom meer te weten over Vouchervandaag.nl. Wanneer u op zoekt bent naar voordelige producten dan kunt u op internet talloze webshops vinden waar u terecht kunt. Niet alleen zal de prijs een belangrijke rol spelen tijdens de aankoop van een product, maar ook de service. Er zijn immers genoeg webshops waar u als consument uit kunt kiezen. Wilt u weten wat Vouchervandaag zo onderscheidend maakt van andere webshops? Door alle beoordelingen goed door te nemen, weet u direct of het verstandig is om hier een aankoop te verrichten.


Over Vouchervandaag.nl

Vouchervandaag.nl is een interactief consumentenplatform waar u voordelig allerlei soorten producten kunt aanschaffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn de pijlers van dit bedrijf. Vouchervandaag.nl is lid van Qshops en heeft hiervan een keurmerk. Dit vergroot de betrouwbaarheid van deze website. U kunt er vanuit gaan dat Vouchervandaag voldoet aan alle gestelde richtlijnen om dit keurmerk te mogen dragen. Daarnaast zorgt Vouchervandaag ervoor dat u altijd veilig hun webshop bezoekt. Via een beveiligde verbinding kunt u uw aankopen verrichten. Met de chatfunctie wil Vouchervandaag snel inspelen op alle vragen die consumenten hebben over de aangeboden producten. Heeft u ervaring met Vouchervandaag? Schrijf dan een beoordeling.


Diensten

U kunt Vouchervandaag.nl vergelijken met een groot warenhuis. In elke productcategorie vindt u verschillende soorten producten. Nu zijn er natuurlijk meerdere online warenhuizen te vinden waar u producten kunt kopen. Het verschil zit hem in de hoge kortingen en het gebruik van vouchers. Bij Vouchervandaag worden producten aangeboden in de vorm van vouchers. Kortingen kunnen wel oplopen tot zestig procent en hierdoor kunt u op een voordelige manier allerlei producten aanschaffen. Als u een leuk product ziet dan klikt u op bekijk de voucher. Als u wilt kunt u het product direct kopen. Alle aanbiedingen hebben een bepaalde geldigheidsduur. Echter, bij de outlet zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.


 


Regelmatig worden er ook kortingsvouchers en reisvouchers aangeboden. Er wordt altijd duidelijk vermeld hoe u deze kunt verzilveren. Als klant spaart u bij elke bestelling awards. Deze kunt u verdienen door de aankoop van vouchers of wanneer u de eerste koper bent van een nieuwe aanbieding. Alleen al door dagelijks in te loggen, verdient u awards. Mocht u enorm tevreden zijn over deze webshop dan kunt u uw vrienden aanbrengen en op deze manier nog eens extra awards verdienen. Met het sparen van awards kunt u voucherpoints winnen. Deze kunt u inwisselen voor korting. Voor meer uitleg over awards en voucherpoints kunt u hierover meer informatie vinden op de klantenservice pagina.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet aan uw verwachtingen voldoet. Als consument heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. U mag dan zonder opgaaf van reden het product retourneren. U dient vooraf altijd een e-mail te sturen naar Vouchervandaag om u retourzending aan te melden. Wanneer u een klacht heeft, kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken of u kunt uw klacht in een e-mail omschrijven. 


Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het altijd mogelijk om uw klacht hierover in te dienen bij Qshops. Zij zullen bemiddelen tijdens geschillen waar u niet met Vouchervandaag.nl uitkomt.


Wanneer u zelf ervaring heeft met de klachtenafhandeling van Vouchervandaag.nl dan kunt u uw mening hierover delen in een beoordeling. Met uw beoordeling informeert u anderen.


Veel mensen zoeken voordelige dealtjes. Vind je die op Vouchervandaag.nl? Hoe is de service, kun je retourneren, zijn er klachten, is het betrouwbaar? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (79)

smartwatch die niet voldeed dus retour gestuurd

6-9-23 pakket retour gestuurd via Homerr. 24-9-23 retourpakket bij hun aangekomen. 11-10 -23 moest ik de track en trace doorgeven . 12-10-23 de melding dat het geld is klaargezet het zou binnen 10 dagen op mijn rek. moeten staan. 9-11-23 nog geen terugbetaling ontvangen 13-11-23 opnieuw contact gezocht 14-11-23 terug bet. op creditcard levert problemen moest ander rek.nr. door gegeven. 15-11-23 het werd door gegeven aan de administratie. Mails en chat worden nu niet meer beantwoord

K

Karin

16-12-2023

0

Fleecetrui .elektrische kussen en broek

Ik heb op 1 sept. Mijn bestelling gedaan deze was aangemeld bij DHL en is nooit verder gekomen. Na drie weken kreeg ik antwoord van Petra dat blijkt dat dit niet meer geleverd gaat worden, omdat er een container vast staat bij DHL. Ook geeft ze aan dat het aankoopbedrag van 28,50 euro aan mij terug overgemaakt is. Ik heb na vier weken mijn bedrag nog niet ontvangen op mijn rekening en stuur nu elke dag een mail om mijn geld terug te krijgen waar ook weer niet op gereageerd wordt en bellen heeft ook geen zin want je krijgt niemand aan de telefoon.Jammer dat dit bedrijf nog bestaat . Je kunt bellen ,geen contact je kunt mailen geen contact ,ik vind dit erg kwalijk en wil iedereen waarschuwen om hier niets te bestellen.

02-10-2023

0

2 Fleece hoodies

Meer dan een maand geleden 2 hoodies besteld echter nooit gekregen .op geen enkele manier krijg je contact met dit bedrijf ben al heel de maand bezig met bellen en mailen op de mail wordt niet gereageerd en telefonisch krijg je alleen een bandje dat het erg druk is en de wachtrij vol is en dan wordt de verbinding verbroken erg frusterend allemaal.met dhl krijg je gelukkig wel contact mijn pakket is wel aangemeld bij hun maar fysiek nooit bij hun aangekomen oftewel voucher moet het nog steeds naar dhl opsturen. Maar voorlopig ben ik nu wel mijn geld kwijt en is er nooit iets geleverd daarom is mijn advies voor iedereen bestel NOOIt iets bij dit bedrijf want je ziet je bestelling of geld nooit meer terug

D

Daantje

01-10-2023

0

Tas, koelbox bh

Eind augustus een aantal producten bij vouchervandaag besteld. Er werd aangegeven dat het geleverd is. Maar ik heb geen producten ontvangen. Dit meteen bij de leverancier aangegeven en bij DHL. 1 maand lang geprobeerd telefonisch contact te krijgen met voucher vandaag maar dit is onmogelijk. Ben inmiddels een maand verder. Geen producten wel mijn geld kwijt. Voucher vandaag heeft contact gehad met DHL.,via de gps kunnen ze zien dat DHL bij ons huis is geweest en daar is voor hun de kous mee af. Wij waren niet thuis bij onze buren liggen geen pakketten dus waar heeft DHL het pakket gelaten? Slechte actie van voucher vandaag. Gewoon schandalig.

V

Venema

28-09-2023

0

Loopband gekocht

Helaas heeft mijn vrouw een loopband besteld afgelopen Mei. De reden hiervoor was dringend. Ik heb n.l. een zwaar ongeluk gehad en mijn conditie is daarom erg belangrijk. Helaas hebben we niets ontvangen, uiteraard wel betaald. Afgelopen weken een mail gestuurd maar daar komt Helaas geen enkele reactie op. Dus wij hebben besloten om het uit te besteden.

G

Gaillard

27-09-2023

0

gordijnen

Onlangs 10 gordijnen besteld, deze netjes ontvangen, maar gordijnen waren niet god. Alle 10 retour gestuurd via hun aanbevolen retour instructies op de website. Ik krijg vervolgen 2 gordijnen terug betaald. Gebeld met de en ik zou de dag erna terug gebeld worden. Ik ben nooit terug gebeld geworden en mails worden niet beantwoord of ze komen met een dom antwoord. als ik vervolgens weer bel krijg ik een bandje te horen dat het erg druk is en de verbinding verbroken word. Dit gebeurt nu al twee weken. LET OP MET DIT BEDRIJF !!! PURE OPLICHTNG !!!

N

Nancy

11-07-2023

0

Elektrische fiets

Vouchervandaag annuleert eigenhandig mijn bestelling. Blijkbaar kan de elektrische fiets niet worden geleverd door de leverancier. Maar het kan ook zijn dat de aanbieding weer wel komt. ( onderhandeling) Raar verhaal en dan zou ik opnieuw moeten bestellen omdat vouchervandaag geld teruggave in gang heeft gezet. By the way, nog niet ontvangen. Kan paar dagen duren. Mijn vertrouwen in Vouchervandaag is erg laag.

A

A. Hendriks

16-03-2022

0

Magic panty

De klantenservice is waardeloos! En mailen heeft ook geen zin want dat lezen ze niet. Ik heb een verkeerde kleur panty besteld, hier kwam ik meteen achter nadat ik betaald had. Vervolgens heb ik meteen een mail gestuurd omdat de bestelling op de site niet te annuleren valt. Ik heb meteen de juiste kleur besteld en dat ook in de mail vermeld. Vervolgens kreeg ik 3 reclame mailtjes van vouchervandaag.nl maar geen reactie op mijn mail. Vervolgens krijg ik mijn eerst bestelde pakketje binnen en de 2e gewoon niet. Na contact te hebben gehad ben ik erachter gekomen dat ze die kleur niet meer op voorraad hadden. Nou dat houd dus in dat ik met producten zit waar ik niks mee kan en retouren kost geld en dat moet ik betalen. WAARDELOOS!!!

B

Bridget Abelskamp

16-03-2022

0

Kledingkast

Kreeg een schoenenkast IPV van een kledingkast. Krijg geen reactie van voucher. Meerdere keren via de app geprobeerd contact te maken maar helaas geen reactie.Zal hier nooit meer bestellen.

K

Karina

08-03-2022

0

lijst voor diamondpainting

bestellen ging prima, werd snel geleverd door DHL, ik vond de prijs tamelijk hoor, de lijst is onbruikbaar voor mijn doel en er is plasticfolie over het plexiglas geplakt. Dit gaat er niet goed af. De bedrukking daarvan blijft erop zitten. ik wil retourneren, dat kost 6 euro terwijl de verzendkosten ook al 6,95 waren. De lijst kostte 29,95 ik moet nog maar zien of ik dat geld terug krijg blijf ik uiteindelijk met 12,95 aan onkosten zitten. Heel slecht!!

J

José van Gemert

23-02-2022

0

Oven Swiss Pro

Oven goedkoop maar slecht kwaliteit. Niet geisooleerd. Overal heet zelfs de handvat. Geen licht binnen. Kan niet ingeruild worden. Op de site geen ander oven. Jaar garantie maar moet in origineel verpakking terug. Dus een jaar verpakking bewaren. In het geval van.

G

G.S. Bhullar

15-02-2022

0

Gordijnhaken

Hallo, Ik heb i.p.v. 3x set van 2 zakjes per ongeluk 6x1 los zakje besteld. Dit scheelt 3x 2,00euro. Moet ik nu mijn bestelling annuleren en opnieuw doen? Of kunnen jullie dit aanpassen en mij de 6,00euro crediteren? Het laatste lijkt mij wel het handigste. Mijn factuurnummer is 1979578. Hoor het graag even, dankjewel! Groeten, ……. XXXXXX Helaas is het product al ingepakt en klaar voor verzending, wij kunnen uw bestelling niet meer annuleren of wijzigen. Excuses voor het ongemak. Wel kunt u het pakket aan de deur weigeren. Dan stuurt DHL het retour naar ons en krijgt u van ons bericht als wij deze verwerkt hebben en de terugbetaling in werking is gezet. Een prettige dag gewenst! XXXXXX Het is hetzelfde product. Moet ik dus echt iets weigeren en opnieuw bestellen? Je kunt toch gewoon die 6,00euro crediteren…. Het zijn dezelfde zakjes toch? XXXXXX Bedankt voor uw bericht. U was helaas te laat met annuleren, aangezien uw bestelling al onderweg is. Er worden dus verzendkosten gemaakt. Wanneer u het pakketje weigert aan de deur kan de postbode uw pakketje kosteloos aan ons retourneren, echter mocht u deze toch in ontvangst nemen en uiteindelijk niet willen hebben, dan zijn de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u nog een prettige dag! XXXXXX Te laat met annuleren? Ik heb om 17.56 betaald en om 19.22 een mail gestuurd. Maar goed, ik ben een nieuwe klant en dit was direct de laatste keer dat ik iets bij jullie heb besteld. Neem een voorbeeld aan andere webshops zoals IBOOD zou ik zeggen. XXXXXX Bedankt voor uw bericht. Ik bedoelde daarmee dat uw bestelling al verzonden was op het moment dat u contact met ons opnam. Onze klantenservice is tot 17 uur bereikbaar, vandaar dat uw berichten pas de volgende dag zijn gelezen. Ik wens u alsnog een fijne dag toe! XXXXXX Ik heb nu 2 sets van 2 zakjes besteld… En krijg dus gewoon 4x 1 zakje opgestuurd. Setjes van 20 bestaan dus niet. Gaan jullie mijn 6,00euro nog terugbetalen? Is nu namelijk een principe kwestie geworden. XXXXXX Bedankt voor uw bericht. U heeft tijdens het maken van de oorspronkelijke bestelling een fout gemaakt. Wij konden uw fout niet meer herstellen, omdat uw pakketje al onderweg was op het moment dat u aangaf de fout te hebben gemaakt. Wij zijn dus niet aansprakelijk voor de 6 euro aan extra kosten die helaas door u gemaakt zijn. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een prettige dag! XXXXXX Beste ……. Dank voor uw bericht. Een dergelijk slechte service heb ik echt nog nooit (online) meegemaakt. Jouw reactie is werkelijk waar tenenkrommend en echt te triest voor worden. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een prettige dag!

R

Richard

14-02-2022

0

Horloge

Ik wilde 20 euro goedkoper uit zijn en bestelde hier. Pakket nooit aangekomen en is zoek.

C

Carly

11-02-2022

0

Fleece tuniek

Waarom krijg ik toch altijd de verkeerde kleur. Had lichtblauw besteld. En krijg lelijke kleur donkerblauw. Ik ga niets meer bestellen want dit is al eerder gebeurd. Triest.

A

Anja oostveen

27-12-2021

0

Pannenset

Beschadigde pan. En deksel past niet. Tel. Contact, wij sturen een andere pan. Verkeerde pan, niet de juiste maat, niet dezelfde serie handvatten groter en knop van de deksel vlijmscherp. Al 2 keer een foto gemaakt en gemaild.1e keer niet ontvangen en 2e keer wel. Ik kon zien dat ze beide keren waren ontvangen. Ze wachten gewoon tot de verkoopdatum voorbij is en je het niet meer retour kunt zenden. Daar ga je met je mooie inductiekookplaat niet bij hen gekocht gelukkig. En je nep inductiepannenset. Nooit meer dat ik daar nog iets koop. Daar weet de linkerhand niet wat de rechterhand doet.

M

Maria

14-12-2021

0

Gordijnen

Makkelijk te bestellen makkelijk gegevens invoeren besteld de volgende dag bezorgd Hele mooie gordijnen mooi van kleur en mooie stof Ontzettend bedankt voor jullie service

A

Adriana

14-12-2021

0

gsm tasje levering in Belgie

Slechte kwaliteit en retour zenden is niet simpel via de stappenplan kom je op de betalingen, alleen visa of ideal! Visa heb ik niet en ideal kennen we niet in `België. Zelf een retourlabel maken zou simpel moeten zijn, behalve als de postcode van vouchervandaag klopt. Deze wordt bij bijna alle vervoerders als onbekend gezet. Probeer dan maar iets retour te zenden Vouchervandaag heeft daar HEEL goed over nagedacht. Omzeilen dus, andere postcode ingeven en met de hand aanpassen dan maar. JULLIE KRIJGEN MIJN PAKKET TERUG! Mensen, weet zeker dat je het niet retour wilt doen, anders ellende van tijdverlies met zoeken

S

Sproetjes

24-11-2021

0

Very bad quality of bed sheets

I bought satin sheets on 03/03/2021 from this online shop. First they confused the colour of the sheets by giving me another colour. And only 3.3 months after their purchase, and i washed them several times in the washing machine, the pillowcases are falling a apart. There are holes in the pillowcases. The quality of the products they offer in this online shop is very low. I would not shop from them again.

I

Ivo Kolev

13-06-2021

0

Sport 1080 HD action cam

+ snelle levering Product klopt _ prijzen kloppen niet , volgens de site een action cam van 180 euro nu voor 29 euro , dus zogezegd 83% korting , via googel op zoek geweest , de werkelijke prijs op Alle sites 42 euro ,dus geen 180 euro , de zogezegde kortingen die ze geven kloppen niet , zeer misleidend, kijk eerst op andere sites of de prijs die ze schrijven en de korting die ze geven wel klopt ,je koopt zogezegd een duur product met heel veel korting , Dit klopt dus niet , ze verkopen gewoon producten die op een ander ook goedkoop zijn ,

S

Sammy De Wolf

21-05-2021

0

Verduisterende gordijnen

2x verduisterende goedijnen besteld tw. licht zand kleur en licht grijs. Maar helaas beide keren taupe gehad. Eerste keer geretourneerd maar helaas op eigen kosten, €7,75. Gemaild en gebeld met foto’s van de kleuren welke ik wilde, helaas een andere grijs gehad, helaas geaccepteerd omdat ik niet nogmaals €7,75 voor retourkosten wilde betalen, dankzij Vouchervandaag. En dan reclame maken dat ze gigantische kortingen hebben. Jammer dat ik beide keren erin ben getrapt. Tweede keer licht grijs besteld en krijg weer hetzelfde kleur taupe als eerste keer. Gemaild en foto’s gestuurd welke ik had besteld en wat ik heb ontvangen. Nee mevrouw dat is de kleur wat je besteld hebt, dat is grijs, belachelijk zeg. Geen goede bedrijf met goede service en allemaal daar hebben geen kennis van kleuren en verschil kennen ze helemaal niet welke en waarvoor kleur het is. Laatste keer dat ik daar iets heb gekocht en zal het nooit meer doen. Zal ook iedereen afraden om daar iets te kopen. Vouchervandaag is geen goede bedrijf raad iedereen af om iets bij hun te kopen. Ze kennen geen verschil van kleuren. Ze moeten weer hun kennis van alle kleuren leren. Een kleuter zou het verschil kennen tussen taupe, licht zand grijs en licht grijs. Baar slechte bedrijf en kenners.

S

Shani

16-03-2021

0