Speurders Aanbiedingen

6

Bestellen

6

Service

8

Prijs

6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Speurders Aanbiedingen

Iedereen kent wellicht de tweedehands markt van Speurders.nl. Deze partij heeft echter ook een pagina met allerlei dagdeals met hoge kortingen. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbiedingensite kunt u hier lezen.


Over Speurders Aanbiedingen

Speurders staat bekend om zijn aanbod van tweedehands artikelen. In samenwerking met Groupdeal is de aparte webshop met Speurders Aanbiedingen ontstaan. Hier vindt u heel veel steeds wisselende dagdeals van allerlei producten. Op deze producten zit een fikse korting die kan oplopen tot wel 80% van de originele prijs. Na 24 uur verdwijnen de dagdeals om weer plaats te maken voor nieuwe aanbiedingen. Bij alle aanbiedingen staat daarom een klok die aftelt naar het moment dat de dag en dus de aanbieding afloopt. Als u niets wilt missen, kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief, dan wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen. Bij Speurders Aanbiedingen kun u op een vertrouwde manier betalen met iDeal, Visa en Mastercard.Sommige honden zijn ook echte speurders


Diensten

Bij de dagdeals vindt u verschillende producten uit allerlei categorieën. Dit kunnen gadgets zijn, keukenapparatuur, woninginrichting, uitjes, horloges, T-shirts etc. Bij de deals kunt u vaak meteen de bijpassende accesoires kopen, zoals bijvoorbeeld een muis bij een laptop. En zit er vandaag niets voor u bij, dan heeft u morgen een nieuwe kans bij de keuze uit de producten die dan aangeboden worden. Kijk dus regelmatig of u precies die deal kunt vinden die u nodig heeft voor uzelf of als cadeau voor een verjaardag, Kerst of Sinterklaas. Naast de deals van vandaag is er ook een aparte categorie ‘Keukenproducten’ waarin allerlei apparaten en hulpjes voor het bereiden van de maaltijd verkrijgbaar zijn tegen een sterk gereduceerde prijs.  


Klachten

Voor vragen kunt u naar de pagina met veelgestelde vragen gaan. U wordt dan doorgelinkt naar een pagina van groupdeal.nl, deze partij verzorgt ook het aanbod en de levering van de webshop. Voor overige vragen of klachten kunt u een live chat starten op de pagina of bellen op nummer (088) 824 7540. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Voor garantie is de leverancier van het product verantwoordelijk. Wanneer u aanspraak op de garantie wilt maken moet u eerst contact opnemen met de klantenservice via info@groupdeal.nl. Ook kunt u via dit adres binnen 14 dagen aangeven dat u een beroep doet op het wettelijke herroepingsrecht, en het product wilt terugsturen. ]


Ervaringen

Heeft u al eens een leuke aanbieding besteld bij Speurders Aanbiedingen? Wat vond u van de levering, de service en het product? Was het echt véél voordeliger of viel het toch wat tegen? Al deze en meer ervaringen lezen wij van NederlandReview hier graag. Laat daarom uw reactie achter. Zo kunt u anderen informeren of dit een aanrader is of juist niet.


Vind hier reviews van klanten! Hoe beoordelen zij Speurders Aanbiedingen? Wat vind je hier precies en zijn dit wel echte goede deals? Hoe werkt het?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Fikse kortingen

Door wat zoeken op internet kwam ik bij Speurders Aanbiedingen terecht. De website eerst eens uitvoerig bestudeerd en ik moet zeggen dat ik direct al geïnteresseerd was door de verschillende aanbiedingen. Er worden heel uiteenlopende producten aangeboden en dat maakt het leuk om regelmatig op deze website te kijken. De prijzen van de producten zijn laag, dat komt met name door de hoge kortingen (soms wel 75 procent!!) die ze hanteren. Het loont dus ook zeker om hier iets leuks te bestellen. Het heeft wel wat weg van een veiling, want de producten worden voor een bepaalde tijd aangeboden. Ik heb verder ook niet echt klachten over Speurders Aanbiedingen. Enige puntje: de levering kan in mijn ogen wel wat sneller.

G

gast

27-03-2017

0

Aantrekkelijke deals

Mensen willen tegenwoordig zo min mogelijk geld betalen voor producten en ik heb daar een goede website voor gevonden: Speurders Aanbiedingen. Hier staan tal van verschillende aanbiedingen. De producten zijn ook nog eens bijzonder verschillend en de prijzen liggen vaak laag. Daarnaast is het assortiment groot. Er worden keukenspullen verkocht, maar je kunt hier ook terecht voor allerlei soorten elektronica. Heb twee keer wat besteld hier en ervaringen met de levering zijn zeer positief. Alles wordt keurig afgeleverd en ook nog eens redelijk snel. Ik zou zeggen: neem eens een kijkje en je zult versteld staan.

A

Anneke Kluif

14-03-2017

0