OneDayOnly

6.2

Bestellen

4.3

Service

5.6

Prijs

4

Levering

48.2%

Zou hier weer kopen

OneDayOnly

Iedereen wil natuurlijk wel eens een leuke aanbieding tegenkomen. OneDayOnly is een website waar heel veel van deze aanbiedingen worden verzamelend en bij elkaar worden gezet zodat je één overview hebt. Maar wat zal de kwaliteit van hun wijnen zijn? Zul je via hun boekendeals echt minder kwijt zijn aan een boek dat je graag wilt? Zullen de aanbieden op deze website inderdaad iedere dag opnieuw worden vernieuwd of kom je alleen oude aanbieden tegen die allang niet meer gelden? Zal de bezorgservice van OneDayOnly jouw tickets wel snel genoeg bezorgen? En hoeveel zal je aan de klantenservice van OneDayOnly hebben als de deal niet geldig blijkt te zijn? Alleen mensen die al eens op een deal van OneDayOnly zijn ingegaan kunnen je hierover wat meer vertellen. Kijk naar hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze aanbiedingenwebsite denken. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien of OneDayOnly echt zulke goede deals heeft.


Over OneDayOnly

OneDayOnly is een website die deals en aanbieden verzorgd. Iedere dag opnieuw zetten ze weer nieuwe deals op hun website. Deze kortingen kunnen soms wel oplopen tot 80% van de adviesprijs in een gewone webshop. De aanbieding en live en zal vanaf dan 3 dagen te bestellen zijn. Ze hebben bijvoorbeeld wijndeals voor mensen die erg van wijn houden. Je kunt dan met korting een fles wijn op de kop tikken. Lezers willen misschien wel een leuke aanbieding van een nieuwe thriller, fantasy novel of bestseller tegenkomen. En verder kun je ook nog op zoek gaan naar een leuke reis naar Valencia, Wenen, Surrey of de Veluwe. Het gaat hierbij om zowel zomervakanties als wintervakanties. En let verder eens op hun dagdeals. Daar vind je lampen, inrichting, tuingereedschap, keukengerei en nog veel meer. Je kunt er zelfs leuke cadeautips op de kop tikken. Je kunt deze aanbiedingen op de website zien, maar ze adverteren ook in NRC Handelsblad en NRC Next. Dagelijks gaat er dan ook nog eens een e-mail uit met de nieuwste aanbiedingen.




Diensten van OneDayOnly

Je kunt de deal gewoon via de website van OneDayOnly bestellen. De bezorgservice van OneDayOnly stuurt die dan naar je op. Soms wordt dit vanuit het magazijn van OneDayOnly gedaan en soms verzend de leverancier het product direct naar je huis. Dat wil nog wel eens wisselen en het ligt er maar aan of een leverancier het artikel eerst bij hun magazijn aflevert of niet. Daarnaast is er een OneDayOnly klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal klopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor OneDayOnly

Ben jij al eens op een deal of aanbieding van OneDayOnly aangegaan? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze aanbiedingenwebsite. Hoe makkelijk was het om een boek of wijnfles te bestellen via hun website? Had je echt zoveel korting of maakte het eigenlijk helemaal niet zoveel uit? Duurde het lang voor de bezorgservice van OneDayOnly op de stoep stond met je nieuwe gadget? En wat voor een klantenservice bood OneDayOnly aan toen de tickets voor je reis niet geldig bleken te zijn? Schrijf je eigen OneDayOnly review en vertel ons wat jouw mening over deze website vol deals eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Kasjmier trui met RITSLUITING

Trui ontvangen. Echter was dit GEEN trui met ritssluiting doch een coltrui. Ik haat coltruien. Ga geen moeite doen om te retourneren; kost me te veel energie. Bestel ook nooit meer bij OneDayOlie.

B

Bartos

07-02-2022

0

poloshirts

Op 22 November j.l. heb ik 5 poloshirts besteld. Vermeld werd dat de levertijd 5-8 dagen was. Na ruim twee weken was de bestelling nog steeds niet bezorgd. Op 7 december heb ik daarover een e-mail gezonden. Het is vandaag 14 december en ik heb noch de artikelen noch een reactie op mijn e-mail ontvangen. De service van dit bedrijf ervaar is als stuitend en dit is wat mij betreft de eerste en de laatste keer dat ik inga op aanbiedingen.

M

M. Temme-Schipper

14-12-2021

0

leren heren riem

in juli 2021 heb ik 2 herenriemen besteld, maar er werd niets geleverd. na veel mailverkeer maar eens gebeld en na veel tijd kwam het hoge woord eruit :1 riem was niet leverbaar. Wel snel daarna de onkosten retour op mijn bank gekregen. Echter , er staat nog een riem in de bestelling: vandaag na bijna een half jaar maar weer eens geprobeerd te bellen : helaas er word niet opgenomen. Al met al voel ik belazerd en mijn advies : koop nooit via deze organisatie iets.

A

AM Siegers

01-12-2021

0

Bestelling: deurbelset KB333

Wordt niet geleverd, ondanks meerdere beloften (5-8 dagen). Wel kunnen annuleren. Wacht nu op mijn geld terug. Levering is dus pet! OneDayOnly is een klant kwijt.

L

L. Kentie

16-11-2021

0

Leren rugtas

Besteld en betaald op 17 sep 2021. Bestelling zou na 5-7 werkdagen bezorgd worden. Na ruim 15 werkdagen contact opgenomen met de klantenservice. Alleen een automatische reactie ontvangen tot nu toe (6 dagen later). Vandaag gebeld. Er wordt niet opgenomen. Zelfs geen mogelijkheid om een boodschap achter te laten. Wat is er aan de hand? Heb wel eens eerder iets besteld. Afleveren bestelling geen probleem. Maar dat was zeker een jaar geleden.

M

M. The

18-10-2021

0

Wijn en boeken

Ik koop geregeld boeken en een wijntje bij OneDayOnly/NRC. Altijd dikke prima!

P

Piet

18-08-2021

0

AEG stofzuiger

Ik wilde deze stofzuiger hebben omdat deze als beste getest was door radar. Na wat googlen kwam ik op onedayonly uit want daar was die het goedkoopst. Een website met allerlei aanbiedingen die je een paar dagen kunt bestellen. Ik kende de site niet dus wat reviews gelezen en toen besloten dat het prima was om te verstrekken. Verzending ging voor mij snel maar kan ook langer duren, dat is per aanbieding verschillend. Pakket kwam op tijd binnen via DHL. Uiteindelijk blij en mooie stofzuiger rijker voor een hele goede prijs! Aanrader!

J

Johannes

27-02-2021

0

AEG stofzuiger

Super goede deal gehad hier met een stofzuiger van AEG. Top apparaat en echt voor een hele goede prijs. Ze hebben hier meer leuke deals en eigenlijk altijd scherper. Ben niet in voor alles, maar heb ook een Wesco prullenbak gekocht voor onder de 100,- Levering duurt langer omdat ze achteraf inkopen wat er verkocht is volgens mij...

J

JW

08-01-2021

0

Wekkerradio DAB +

Anderhalve week terug besteld, nog steeds niets ontvangen...

A

Alida

09-11-2020

1

Schoenen en gordijnen

Leuke webshop, ik laat me altijd lekker maken door de advertentie in de nrc.next... het 1 dag uit de naam klopt niet helemaal meer want de meeste aanbiedingen zijn langer geldig dan een dag maar ok... Twee keer iets besteld. Ging helemaal prima. Niet hoeven retourneren en best snel in huis. Een keer schoenen en een keer gordijnen. De verzendkosten vind ik altijd wel een teleurstelling want daardoor is zo'n aanbieding toch altijd minder.

L

Levi

19-05-2020

0

2019 schoenen

Hier absoluut niets kopen ik heb verleden schoenen teruggestuurd en wacht nog steeds op mijn geld. Het word afgedaan dat je op de terug betalingslijst staat en nu is er totaal geen contact meer. Het gewoon zijn oplichters.

J

Jolanda

23-02-2020

0

sneakers

slechte kwaliteit,na twee maanden pas geleverd,nu sinds juni bezig mijn geld terug te krijgen,ze reageren nergens meer op!! wat een.oplichters!!!

B

Brigitte Kruikemeier

28-10-2019

0

Wave sneakers

Bezorging na twee maanden, inferieur product, puur plastic met vreselijke lijmlucht. 1 schoen normaal geweven, 1 schoen geknoopte gaten. Retour gestuurd. Retourzending zou niet zijn aangekomen. Betaling bis Klarna, afgiftebewijs retourzending en verklaring van DHL worden niet geaccepteerd. Dealonly reageert niet op klachten en laat Klarna steeds nieuwe rekeningen sturen.

J

JPW

15-10-2019

0

Slecht

Een artikel drie augustus terug gestuurd, nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Elke keer een smoes u staat op de lijst dat u u geld spoedig terug krijgt. Gebeld ze nemen niet op, blijf mails sturen geen antwoord meer. Ik ga het nu uit handen geven die het bedrijf gaan uitpluizen en benaderen. Ik zou dit bedrijf niemand aanraden. Maar mijn geld krijg ik terug als het niet goed schiks kan dan kwaad schiks

O

Oppelaar

07-09-2019

0

2 paar schoenen

Te klein en direct weer teruggestuurd maar wacht nog steeds op mijn geld geen reactie alleen dat het in behandeling is genomen. Ik zou iedereen adviseren hier niet te kopen het is geen betrouwbaar bedrijf.

J

JJA Beers

05-09-2019

0

polos

Ik kocht en koop vaker bij onedayonly.nl en vind de geleverde waar van redelijke tot goede kwaliteit. Behalve bij kleding, i.h.b. meerdere polos. De maatlabels in de polos zijn willekeurig. Van twee een half jaar geleden bestelde Cottover polos met label M had een maten hxb 70X50 cm ofwel label S. Van twee recent bestelde Pierre Cardin polos met label M had een maten hxb 75x58 cm ofwel label ?XL. Zo blijf je zitten met ongewenste niet bruikbare spullen.

A

A. Voesenek

04-09-2019

0

sneakers

Sneakers gekocht eind juni werd pas na 5 weken geleverd. Wilde ze annuleren ivm levertijd maar dat kon niet meer. Eindlijk gekregen maar zien er niet uit en direct retour gestuurd via Primera en recu meegekregen van de retourzending. Nu ben ik al weken aan het reclameren wanneer ik mijn geld terug krijg maar elke is het al het vergoedingsafd, navragen maar tot nu toe. Dit is ‘n onbetrouwbaar bedrijf en hier moet iets aan gedaan worden! en trap er niet in om hier nog iets te kopen gaat het vanzelf failliet!

J

J.Muller

16-08-2019

0

Sneakers 36.95

Slecht bedrijf. Maand geleden besteld niks binnen gekregen. Geen eens een bevestigingsmail of track en trace mail. Contact kan je niet opnemen met ze. Reageren niet op telefoontjes en mails. Ik wil me geld terug of een goed product geleverd krijgen. Geen aanrader !

R

Ria

16-07-2019

0

Sneakers 36.95

Ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen , helaas zonder resultaat. Ik heb alle Fact.nummers afleveringsbon via e-mail opgestuurd . Geven als antwoord dat het pakket niet is aangekomen. Waardeloze service, maar ik laat het hier niet bij zitten.

R

Rijnders

09-07-2019

0

kleding

jas besteld waar ik weken op heb moeten wachten en toen hij binnen kwam paste hij helaas niet. Ik hen de jas terug gestuurd en wil mijn geld terug maar ze reageren niet meer op mijn mailtjes en ik ben zo boos, Mijn geld moet ik terug hebben. Wat een klote bedrijf, stelletje oplichters

M

m

20-06-2019

0