My Little Farmies

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

My Little Farmies

Veel mensen hebben spelletjes op hun computer of hun mobiele telefoon. Er zijn zoveel spelletjes waar je uit kunt kiezen dat je niet meer weet wat nou het leukste spel voor jou is. My Little Farmies is een spel dat misschien wel je interesse kan wekken. Maar hoe zal dit spel in zijn werk gaan? wat zul je allemaal bij dit spel kunnen doen? Zul je dit spel op iedere browser kunnen installeren? Zal het makkelijk zijn om een account aan te maken e te starten met het bouwen van je stad? En wat voor een klantenservice zullen de mensen achter My Little Farmies je geven als je tegen technische problemen aanloopt of niet weet hoe je verder moet? Alleen spelers van My Little Farmies kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat voor een spel My Little Farmies echt is. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je vertellen wat je van My Little Farmies kunt verwachten.


Over My Little Farmies

My Little Farmies is een online spel. Je kunt toegang tot het spel krijgen via je browser. Ze beloven je namelijk een “buitengewone browsergame”. Het is een spel waarbij je een heel dorp kunt inrichten. je plant graag, oogst groente en fruit, fokt dieren en produceert goederen. Het plaatsen van nieuwe gebouwen kan je hiermee helpen. Het kan een actie sneller en makkelijker maken of juist een nieuwe actie mogelijk maken. Denk hierbij aan een korenmolen of een houtzagerij, maar ook aan een kleermakerij. Hoe meer werk je erin steekt, hoe welvarender jouw staf zal worden. Door middel van het produceren van producten, bouwen van gebouwen en andere acties zul je geld verdienen waarmee je jouw stad steeds meer uit kunt breiden. Je dorp zal dan ook steeds drukker worden. Er zijn mannen en vrouwen – de zogenoemde Farmies – door je dorp lopen. Het spel heeft een Middeleeuws thema dat het spel een bepaalde charme geeft.
Diensten van My Little Farmies

Je kunt heel gemakkelijk lid worden van My Little Farmies. Het is een gratis spel dus je kunt het zonder eraan vast te zitten een keertje proberen. Zoek het spel op in je browser en vul wat gegevens in. Ze willen graag je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord eten. De keren erna kun je gewoon het spel openen en kom je direct in jouw stad. Er volgt de eerste keer een turorial die uit zal leggen hoe het spel werkt. Daarna kun je zelf aan de slag. Mocht je tegen problemen aanlopen dan kun je je vraag op het forum stellen of de My Little Farmies klantenservice om hulp vragen.


Klachten, Complimenten en Tips voor My Little Farmies

Heb jij al een eigen account bij My Little Farmies? Hoe je stad er ook uitziet, wij willen graag horen over jouw My Little Farmies ervaring. Hoe leuk vind jij dit spel nou echt? Kun je er veel doen of verveelt het al snel? Hoe makkelijk is het om je stad welvarend te maken? Hoeveel tijd moet je er in steken om enigszins mee te komen? En wat is jouw mening over de klantenservice van My Little Farmies? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over My Little Farmies is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

leuk en leerzaam spel voor mijn dochter

Mijn dochter speelt dit spelletje veel. Het is leuk en ik vind het ook wel leerzaam voor haar. We betalen nergens voor; het spel is ook leuk om gratis te spelen.

L

Liselore van Dam

18-10-2018

0