Lot of Happiness

3.1

Bestellen

3.1

Service

3.2

Prijs

3.3

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Lot of Happiness

Ben jij op zoek naar een goede doelen loterij? Wellicht is Lot of Happiness voor jou dan wel de uitkomst der uitkomsten. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Door je visie te delen help je andere mensen enorm.


Wat is Lot of Happiness?


Lot of Happiness valt onder de paraplu van FAIRSHARE Nederland. Dit is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in ons eigen land. Dit wordt mede bewerkstelligd door de organisatie van innovatie goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt officieel georganiseerd onder een vergunning. Het nummer van deze vergunning is 10339 en is van FAIRSHARE Nederland. Dit bedrijf is opgericht in 2015 en bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren loterijspecialisten. Ze hebben als doel om uit te groeien naar een toonaangevende aanbieder van kansspelen. Er wordt aangegeven dat hierdoor samen met de supporters en goede doelen het verschil wordt gemaakt zodat zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daarbuiten geholpen kunnen worden.


Recht op eerlijke kansen


Lot of Happiness geeft aan dat ze vinden dat ieder kind recht heeft op eerlijke kansen en dat dit recht helaas niet voor ieder kind is weggelegd. Er wordt aangegeven dat zelfs in ons eigen land meer dan 100.000 kinderen geen kind kunnen zijn. De kinderen zijn ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of hebben niet de mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Er wordt ook aangegeven dat buiten Nederland miljoenen kinderen opgroeien zonder enige basis. Volgens het bedrijf kunnen we hier met zijn allen iets aan doen. Dat kan doormiddel van het steunen via Lot of Happiness. Er wordt gesteld dat het waarschijnlijk een utopie is om ieder kind in deze wereld gelukkig te maken, maar dat het sowieso wel lukt bij een heleboel andere kinderen. Dit kan mede door de support van degene waarmee Lot of Happiness samenwerkt. Ze zeggen dat je met de goede doelen van Lot of Happiness zorgt voor een betere gezondheid, meer genezing en betere veiligheid. Ook is er kans op meer groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en buiten ons land.  


Voordelen


Er wordt door Lot of Happiness aangegeven dat speciaal voor de supporters fantastische prijzen te winnen zijn. Ze hebben het over grote geldbedragen, belevenissen die je niet snel zult vergeten en speciale cadeaus. De prijzenberg groeit mee met het aantal supporters. De winkans is volgens het bedrijf ongeveer 1 op 5 per lot. Daarnaast wordt er aangegeven dat je tijdens de maandtrekkingen kans maakt op geldbedragen tot wel € 500.000,00. In de speciale Grote Goede Doelen Trekking is de hoofdprijs zelfs € 1.000.000,00.


Wat zijn de klantervaringen bij Lot of Happiness?


Ben je al klant bij Lot of Happiness? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Lot of Happiness. Doe je vaak mee met loterijen die door dit bedrijf worden georganiseerd. Hoe is dat hele traject verlopen? Heb je het idee dat we een betere wereld krijgen door Lot of Happiness? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Lot of Happiness? Zou je andere mensen aanbevelen om mee te spelen met een loterij? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. NederlandReview is het nr 1 platform voor objectie en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen in Nederland.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (35)

Lot of happiness

Oplichting, je zou 17,50 cashback krijgen en zeggen nu dat ik een regulier formulier heb ingevuld op hun site en dat ik daardoor helaas geen cashback krijg, opzegging duurt een maand dus weer een maand langer meespelen.

F

Fred

22-03-2024

0

lot of happines

niet aan beginnen! ze beloven dat je eenmalig mee kan spelen en vervolgens krijg je een mail dat je een jaar mee speelt. Dan moet je bellen om je af te melden en na mijn telefoontj krijg ik een mail dat ik nog mee doe aan de volgende trekking. Vervolgens stuur ik een mail terug dat ik niet mee doe en dan krijg ik te horen dat de incasso net verstuurd is. Terwijl degene over de telefoon vertelde dat dit nog niet het geval is.

R

Ron

22-01-2024

0

Lot of Happiness

Ik zou aanraden hier absoluut niet aan te beginnen. Het is allereerst niet mogelijk om slechts eenmalig mee te spelen, zoals aan de deur wel verteld wordt. Je speelt minimaal twee keer mee voordat het mogelijk is om op te zeggen. Dat is al niet correct. Maar daarna begint het gezeur pas echt. Vanaf dan wordt je onophoudelijk gebeld door deze organisatie. Ondanks dat ik nu al meerdere keren telefonisch en via de mail heb aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden, en dat ik graag wil dat mijn gegevens verwijdert worden uit het systeem, blijven de telefoontjes doorgaan. En als je vervolgens begint met het blokkeren van het nummer, bellen ze met een ander nummer weer (inmiddels al via 8 verschillende nummers).. Ik zou echt twee keer nadenken voordat je hier aan begint.

J

Jelle

25-10-2023

0

Lots of happiness

Begin hier niet aan! Ik heb direct toen ik de deur opendeed gezegd dat ik niet deed aan goede doelen met maandelijkse afschrijvingen, dit was volgens degene aan de deur ook niet het geval, je kon eenmalig meedoen. Wat hij er even niet bij vermeldde was dat het tot wederopzegging was. Als ik Make a wish bel om op te zeggen word ik verwezen naar het telefoonnummer van Lots of happiness wat alleen bereikbaar is tot 17.00. Gelukkig wel een opzegformulier gevonden op de site. Hopelijk zijn we er snel weer van af.

D

Diana

16-10-2023

0

Lot of happiness

Lot of happiness maakt onderdeel uit van Fairshare Nederland Alle vergunningen op kansspel anbi vergunningen om lags de deur te gaan van gemeenten en legitimatie klopt Er is een reglement dat te lezen is via de site je kunt wel degelijk voor 1x meedoen en na 6x meedoen opzeggen als je aangeeft vaker mee te willen doen je kunt opzeggen en alles staat aangegeven hoe Dus geen oplichterij alles aan deur gecheckt via mijn mobieltje voordat ik heb aangegeven mee te doen dus negatieve berichten met pas op kloppen echt niet

G

Gea

19-09-2023

0

Lot

Was al eerder meespeler geweest en kreeg een telefoontje of ik dat nog een keer wilde doen. Opzeggen zou makkelijk gaan (ik doneer liever per keer aan steeds een ander goed doel). Opzeggen kan digitaal maar dan moet je je lotnummer weten. Dus gebeld. Uiteraard proberen ze je nog te houden - snap ik wel, maar ik wil opzeggen. Week later toch weer geld afgeschreven. Gebeld: elke maandag wordt de betaling geregeld dus mijn opzeggen én hun bankopdracht hadden zich gekruist (dat hadden ze me de eerste x wel mogen zeggen), maar ik zou het bedrag kunnen laten terugstorten via de digitale weg. Krijg ik de melding dat dit tijdelijk niet wekt (terwijl ik andere betalingen wel kan laten terugstorten). Dit klinkt niet zuiver. Ik neem nooit meer deel aan deze loterij

H

Hanneke

07-05-2023

0

Eenmalig lot, toch niet, wel regelmatig prijs.

Ik kreeg een eenmalige lot aangeboden. Toen er voor een tweede keer geld afgeschreven werd belde ik de klantenservice en kon zo opzeggen. Maar omdat ik via de aankoop van dit lot ook nog een goed doel steun heb ik gesloten nog een keer mee te spelen. En dat werd beloond want bij de trekking die daarop volgde had ik mijn inleg geld weer terug gewonnen en was ik helemaal blij. En om eerlijk te zijn win ik elke maand wel (een deel van) mijn inleg geldbedrag terug. Dus deze aankoop is een win-win voor zowel mezelf als het goede doel die ik steun.

G

Gail Olf-Slooff

24-03-2023

0

Lot voor Opkikker

Verkoper aan de deur beloofde dat ik een éénmalig lot kocht, maar dit bleek niet zo te zijn: ik zit er voor zestien keer aan vast, tenzij ik zelf opzeg. Dit is echt dé manier om alle vormen van goedheid uit mensen te rammen: als je zelfs organisaties voor het goede doel moet gaan wantrouwen. Ik vind dat heel ernstig en ondermijnend, zowel voor de jonge mensen die deze verkooptechnieken moeten toepassen als voor de gedupeerde kopers.

J

Josette

30-12-2022

0

lot of happiness

onderstaande reviews gelezen., ook mij overkwam deze ellende. 2 leuk dames aan de deur op zaterdagavond. Wilde een lot à 5,50 verkopen..voor een goed doel. OKE maar het bleek allemaal anders.. ik had beter moeten weten het is me al eens eerder overkomen dat ik een abonnement op loten kocht!

M

margriet

31-05-2022

0

eenmalig Lot (dacht ik)

Er kwam een hele leuke vlotte jongen aan de deur om loten aan te bieden voor Stichting Opkikker. Ik heb 4x! gevraagd of dit eenmalig was en volgens deze jongen was dit zo. Dus ik heb gezegd van oké dan doe ik mee. Echter toen ik me had aangemeld, kreeg ik een mail waarin dus stond dat deelname NIET eenmalig was. Dit vond ik behoorlijk schandalig. Op deze manier "zieltjes" winnen vind ik niet oké. Het kwam ook niet op mij over dat deze jongen de spelregels niet wist. Ik heb dan ook meerdere mailtjes moeten sturen voordat mijn deelname opgezegd was... Geprobeerd te bellen, maar werd er telkens uitgeknikkerd. Dus positief ben ik zeker niet over deze club.

M

Mara

23-05-2022

0

Lot

Dat je zelf het doel mag kiezen vind ik top

T

Thomas Deelstra

21-04-2022

0

Donatie KiKa

We wilden een eenmalige donatie doen aan KiKa maar vervolgens zit je aan een loterij vast en kom je er niet makkelijk vanaf. Ongevraagd wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven. Niet met deze organisatie in zee gaan!!

K

Karin Gerbens

11-04-2022

0

via student aan huis lot gekocht

Ik dacht eenmalig een lot te hebben gekocht, maar bleek vast te zitten aan een abonnement! Wij steunen maandelijks al jaren meer dan 10 goede doelen en had aangegeven dat ik voor één keer wel mee wilde doen! Nu ik dit wil beëindigen blijkt dit via Fairshare te gaan en kost mij dit bijna €30,00!! Schandalig, een ander woord heb ik daar niet voor!!

M

Mariëtte van Ballegooijen-Peters

05-04-2022

0

Lot of happiness

Wanpraktijken aan de deur. Ook ik had aangeven best eenmalig een lot te willen kopen, maar ook bij bleek het achteraf om een abonnement te gaan. Ja ik had natuurlijk de kleine lettertjes moeten lezen, maar ik ging van het goede in de mens uit en dacht dat de persoon aan de deur eerlijke informatie overbracht. Positieve is wel dat met een kort telefoontje het abonnement is opgezegd, maar het bedrag is dus wel ondertussen meerdere malen afgeschreven.

M

Mark Baijens

07-01-2022

0

lot of happiness

Nav mindere referenties wilde ik ook een tegengeluid geven. Bij mij werd aan de deur wel aangegeven dat ik meermaals moest meespelen maar dat ik daarna gewoon op kon zeggen als ik dat wilde. Ik had een leuke jongen aan de deur die rustig en duidelijk alle ins en outs gaf over het doel, de loterij en de manier van afschrijven. Per maand 12,50 voor gelukkige kinderen is weer eens wat anders dan de staatsloterij. Opzeggen kan altijd nog

C

Chan

04-01-2022

0

Strong Babies

Ik heb voor éénmalige deelname (4 keer tegen de verkoper gezegd) een lot gekocht om Strong Babies te steunen. Tot mijn verbazing merkte ik dat er toch meer geld van mijn rekening werd afgeschreven en heb ik mijn rekening geblokkeerd tegen deze oplichtingspraktijen. Had zojuist de klantenservice aan de lijn en kreeg daar alleen maar te horen dat ik me 2 keer had kunnen afmelden, gemeld in communicatie (mail en SMS) ontvangen van Lot of Happiness. Bla bla bla bla Me zelf afmelden ???, terwijl ik duidelijk aangegeven heb dat ik maar éénmalig mee wil spelen. Dat is toch echt de omgekeerde wereld, of zoals wij het noemen OPLICHTING !!! Hoor graag van de firma (toch niet zo) FAIRTRADE, hoe ik het onterecht afgeschreven bedrag terug op mijn rekening krijg !!

A

Arthur Verschuren

27-12-2021

0

Lot of happiness voor opkikker

Verkoopster aan de deur vroeg of ik stichting opkikker wil steunen, heeft het op geen enkel moment gehad over Lot of Happiness. Gevraagd of ik 1 lot kon kopen, dat kon volgens haar wel, maar zie nu net in mijn bevestigingsmail dat dat NIET kan(?). Direct weer afgemeld op de site, waarop een e-mail volgt met de informatie dat de verwerking van de annulering wel 4 weken kan duren! Hoe dan! Ik was de hele tijd onder de indruk dat ik stichting Opkikker zou steunen, maar het gaat gewoon om een stomme loterij.

T

Teabiscuit

14-12-2021

0

Lot of happiness stichting opkikker

Aantal maanden geleden iemand aan de deur gehad om loten te verkopen voor stichting opkikker. Ik heb gezegd dat ik aan twee trekkingen mee wilde doen. Dat was geen probleem zij ze. Ik kon dan voor een bepaalde datum (de dag van de derde trekking) opzeggen door te bellen naar de klantenservice en mijn naam en postcode door te geven. Dus een week voor de derde trekking bel ik op om mijn deelname op te zeggen en geef ik mijn gegevens door. Ik zou daarop een bevestigingsmail krijgen van mijn opzegging zo werd mij verzekerd door de medewerker aan de lijn. Vervolgens wordt diezelfde dag nog 12,50 van mijn rekening afgeschreven en heb ik nooit een bevestiging van mijn opzegging gehad. Ik heb gelijk de dag voor die trekking (toen ik het in de gaten had) het bedrag teruggeboekt via de bank. De dag van de trekking had ik weer 12,50 op me rekening en de dag erna krijg ik nog wel een mail van ze dat de afschrijving van mijn inleg was mislukt en dat ze het jammer vonden dat ik daardoor niet meer mee kon doen. Laat ze lekker de rambam krijgen. Ik doe nooit meer mee en koop nooit meer aan de deur. Oplichters.

S

Siobhan

14-12-2021

0

lot of happyness bij de deur

Waren gister bij de deur om lot te verkopen en zeiden erbij het kan eenmalig maar verder op onderzoek op google blijkt het dat je aan vast zit. Vanochtend gebeld en op gezegd dat ze zodanig slechte reverenties hebben. Vroeg hij mij aan telefoon of ik nog iets te vragen had zei ik dat ze beter bij de deuren voorlichting moeten geven en verbinding was verbroken. Beetje raar dit.

H

Harrie de Voogd

09-12-2021

0

Deelnemen aan loterij

Dit is echt een leuke loterij, die veel afdraagt aan de goede doelen die erbij zijn aangesloten. En heel mooie prijzen weggeeft! Je speelt gewoon mee zolang je zelf wilt. De mensen die aan de deur komen mogen geen eenmalige deelname afsluiten, dus gewoon even bellen of mailen met Lot of Happiness als je wilt stoppen. Dat is toch heel makkelijk? En dat alles helemaal digitaal gaat is wel zo makkelijk. Geen oplichting, alles helemaal helder. Zolang je snapt dat je gewoon even zelf moet opzeggen zodra je wilt stoppen is er niets aan de hand. Dus doe gewoon iets voor het goede doel en maak kans op heel mooie prijzen, kleine moeite. En als de klantenservice dan even bezet is, bel je toch gewoon wat later nog een keer of stuur je even een mailtje? Mensen doen vaak zo negatief, terwijl ze zelf niet even de moeite willen doen om de juiste informatie te achterhalen... Prima club dus (en heb ook nog leuke priujs gewonnen!).

P

Paco

25-11-2021

0