Koopjedeal

5.4

Bestellen

3.1

Service

4.7

Prijs

3.9

Levering

26.9%

Zou hier weer kopen

Koopjedeal

Bent u ook zo benieuwd naar de reviews over Koopjedeal? U kunt hier alle beoordelingen lezen over dit bedrijf. Als consument wilt u niet alleen de laagste prijs betalen voor een product, maar ook de beste service ontvangen. Het is daarom aan te raden om altijd de reviews over het bedrijf te lezen waar u van plan bent een aankoop te verrichten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar kan ook doorslaggevend zijn in de aankoop van een product. Als u een goede review leest heeft automatisch meer vertrouwen in een bedrijf waar u van plan bent om een aankoop te doen.


Over Koopjedeal

Bij Koopjedeal is de missie helder. Het bedrijf wil iedereen elke dag voorzien van leuke deals die u kunt kopen tegen een lage prijs. Ze willen graag dat klanten hen waarderen en besteden daarom veel aandacht aan service. Alle informatie is duidelijk terug te lezen op de website. Koopjedeal gaat voor honderd procent duidelijkheid. Dat service hoog in het vaandel staat bij Koopjedeal kunt u merken aan het feit dat er niet moeilijk gedaan wordt over retourneren en door het eenvoudige spaarprogramma. Heeft u een goede of slechte ervaring met dit bedrijf? Informeer anderen door een beoordeling achter te laten.


Diensten

Elke dag worden er vijf aanbiedingen online geplaatst die 24 uur geldig zijn. Als klant kunt u op deze manier voordelig diverse producten aanschaffen in verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om goedkope beautyproducten, elektronica of bijvoorbeeld fashionartikelen te kopen. Naast de vijf dagaanbiedingen vindt u op de website ook een ruim assortiment aan artikelen die u kunt aanschaffen met hoge kortingen. Bij elke bestelling spaart u spaarpunten die u direct kunt inwisselen voor korting.  Op deze manier blijft kopen leuk en het is betaalbaar voor iedereen. 


 


Dagelijks worden er aanbiedingen geplaatst in grote landelijke kranten, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. Deze uit de krant aanbiedingen kunt u eenvoudig terugvinden op de website van dit bedrijf. Kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent. Niet alleen producten van onbekende merken worden hier aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Michael Kors horloges. Zo blijven ook de duurdere merken betaalbaar voor een groot publiek. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij Koopjedeal? U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling te schrijven.


Klachten

Ook als het om klachten gaat, staat service voorop bij Koopjedeal. U kunt een e-mail sturen naar het bedrijf met een omschrijving van de klacht. Binnen twee dagen ontvangt u bericht. Mocht Koopjedeal meer tijd nodig hebben om uw klacht goed af te kunnen handelen dan beloven zij u dit te laten weten. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u alle producten binnen veertien dagen na ontvangst van het product gratis retourneren. U krijgt dan nog eens veertien dagen de tijd om het pakketje te versturen.


Deze vorm van flexibiliteit zorgt ervoor dat u als klant genoeg tijd heeft om een product te retourneren. Binnen veertien dagen wordt het geld op uw rekening terug gestort. Bij een servicegericht bedrijf koopt u waarschijnlijk graag uw spullen. Het is alleen vaak de vraag of het bedrijf ook doet wat het belooft.


Door klantenbeoordelingen te lezen, krijgt u al snel een indruk van het desbetreffende bedrijf. Mocht u zelf anderen willen helpen door uw mening te geven dan stellen wij dit erg op prijs.


Hoe goed zijn de aanbiedingen op Koopjedeal eigenlijk echt? Zitten er addertjes onder het gras of is het echt cheap? Wat zijn de verzendkosten en kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (93)

KOOP NIETS BIJ KOOPJEDEAL, DEKBEDDISCOUNTER OF 123VLOERKLEED.

KOOP NIETS BIJ KOOPJEDEAL, DEKBEDDISCOUNTER OF 123VLOERKLEED.OPLICHTERS. KOMEN GEEN ENKELE AFSPRAAK NA. REAGEREN NIET OP E-MAILS, TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR. EN ALS JE DAN EINDELIJK HET BESTELDE ARTIKEL ONTVANGT IS HET NOG HET VERKEERDE OOK!! DAN WIL JE HET RETOURNEREN EN MOET JE OOK NOG EENS € 8,75 RETOURKOSTEN BETALEN VOOR HUN STOMME FOUT. WAT EEN BALLENTENT. NOOIT BIJ DEZE BEDRIJVEN IETS BESTELLEN!!! ONBETROUWBARE ZAKKENVULLERS.

H

Henk

10-01-2024

0

muggen hor veel beloven weinig sturen ik zit er al5weken op te wachten nu maar geanuleerd want kreeg wel de rekening maar geenbesstelling zou nu nog een mail krijjgen 2uur later nog geen mail dus kopen wij er niets meer bedankt ilse

B

bert

23-10-2023

0

Verduisterende Gordijnen

Voor de woon en skaapkamer gordijnen besteld , de gordijnen zaten netjes verpakt en werden snel geleverd , ik concludeerde er teweinig haken bij zaten en ik ze toen niet goed kon hangen , via email om extra gaken gevraagd . Die ook snel geleverd werden ! Nu nog gaan ervaren of de gordijnen kleur echt blijven als er steeds de zon op staat .

W

Wilma Smits

07-09-2023

0

Torenventilator

Torenventilator ontvangen. Bedieningspaneel zat schuin en afgebroken. Stukjes in ventilator doos beschadigd en deels gescheurd. Enkel met foto. Klachten delen foto's hebben ze niet ontvangen melden ze. Mag hem ook niet terugsturen. Zeggen ze in de ontvangen mail hier stoppen de aankopen. Van slechte. Service. Gesproken

R

Reunes marleen

27-06-2023

0

tent

OPLICHTERIJ! Bestel hier niets

B

Bart

27-06-2023

0

Partytent

Had partytent besteld maar blijkt oplichting te zijn. Had al betaald. Kan alleen aangifte doen en bank gebeld.

T

Tassie

19-06-2023

1

Party tent

Ikbheb op 31 mei een partytent besteld en betaald (39.95. Maar tot op heden nog geen partytent mogen ontvangen?. Ikbhrb 2 vragen. 1 hoe lang duurd het voor het word bezorgd word?. En door welke bezorgdienst?

E

Ellen.Buitendam

16-06-2023

0

Mobiele Airco

Bestelling gedaan, betaald en nog niets geleverd. Geen antwoord op de mail, klantenservice niet te bereiken. Kortom slecht heel slecht.

E

Eduard

16-06-2023

0

Uiteindelijk maar niet

Ze zeggen op de site 2x voor 30 euro ( ipv 17,99 per stuk), Bestel je er 6, krijg je geen 90 euro maar 101,96 euro. Wijs je ze op probleem sturen ze je gewoon weg dat het zo hoort en dat je dan maar losse bestellingen moet doen met weer verzendkosten. Ergo, waardeloze klantvriendelijkheid., wat ik dus ook na een aankoop verwachtEnige positieve is wel dat ze binnen pasr uur reageren.

V

vd meer

19-04-2023

0

Paneelverwarming

Paneel verwarming besteld op 3maart2023 Inmiddels bijna een maand verder en nog steeds niks ontvangen. Krijg alleen als reactie dat ze binnen 3 dagen reactie geven op mijn klacht.dit al 3 keer. Het product waarschijnlijk kwijt geraakt door postnl. Is toch niet zo moeilijk om mij een nieuwe te sturen of mijn aankoop te storneren. Wacht nog steeds op een reactie. Voor nu koopjedeal een dikke onvoldoende.

T

Tom

31-03-2023

0

Ik kocht n koopje

Koopje deal stopt er mee. Gelukkig maar, geen chinese troep meer naar nederland halen. Troep die we binnen n jaar in de vuilverbranding smijten en dan klagen over vervuilde lucht.

H

Hallo Goegel

23-03-2023

0

Led fietslamp oplaadbaar in ordernummer KJD688725 was er niet bij !!!

Het gaat hier over ordernummer KJD688725 . Ik bestel op 05 januari 2023 4 artikels waarvan ik op een redelijke korte termijn mijn bestelling thuis krijg , maar bij het openen van het pak blijken er 3 artikels in plaats van 4 artikels in te zitten en mis een de LED fietslamp - Oplaadbaar van 16,37 € . Ik heb onmiddellijk bij hun gemeld via email met de vraag als ze er van op de hoogte zijn of als dit artikel na gestuurd word maar ik krijg een automatische standardmail dat ze het druk hebben en blablabla maar een echt antwoord heb ik tot op heden niet . Telefoneren is ook geen optie want er word geen telefoon opgenomen dus een sisser . Dus zijn we ondertussen een heel tijd verder en nog steeds geen antwoord .Trouwens de vorige bestelling heeft ook lang op zich laten wachten . Het zal niet meer waar zijn koopjedeal dat ik bij jullie nog iets bestel want in China bestellen is correcter en sneller . Met ander woorden ONBEKWAAM !!!! En dit is de laatste keer , had ik maar met paypal betaald dan blokkeerde ik onmiddellijk het geld ze zouden sneller zijn met antwoorden en versturen bhabha wat een soep voor enkele prullen van 16,37 € zoveel werk !!!! Waar zijn we mee bezig .

R

Roberto

12-01-2023

0

mail blijft komen

Hoe vaak moet ik nog afmelden intoetsen voor het stopt. Al maanden gaat het door ondanks diverse mail naar hun zogenaamde klantenservice..

J

JanWillem

26-12-2022

0

Infrarood paneel

Heb Afterpay aangeklikt maar kreeg incasso na incasso terwijl het paneel niet geleverd was! Slecht hoor en veel extra werk door telefoon die niet bereikbaar is en uiteindelijk handmatig betaald zonder incassokosten maar wat n frustratie, hier koop ik nooit meer!

I

Ineke Mielekamp

23-12-2022

0

hoofdkussens, zijn allen binnen een week geleverd. Erg tevree ook over de kussens.

M

mary

21-12-2022

0

lampje

lampje besteld en nog steeds niet toegekomen. telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt er amper antwoord. ik koop nooit meer wat op die website

A

anoniem

21-12-2022

0

Fleece plaids KLANTENSERVICE NIET TE BEREIKEN!!!!

2 bestellingen gedaan, krijg de dag erna meteen de melding dat de goederen retour gaan. Klantenservice via geen enkele manier te bereiken. Telefonisch niet en de mails die ik stuur komen ook meteen terug!! wat is hier aan de hand ?!?!?!

J

john

16-12-2022

0

8 tshirts

Mijn brief aan "KoopJeDeal" Mijne "dames en heren"-oplichters, Gewoon even doorlezen. Zoals je ziet ben ik alvast begonnen om via wat "KoopJeDeal"-comm.lijnen jullie oplichtingspraktijken naar buiten te brengen en ik moet zeggen dat ik binnen een weekend al meer schade aangericht heb dan JULLIE mij bij wet verschuldigd zijn. Op 26 oktober heb ik 46,97 voor 8 "troep tshirts" betaald. Mijn terechte en bij wet beschermde eis om het volledige bedrag terug te betalen heeft KoopJeDeal genegeerd. En dat had je beter niet kunnen doen. Dit is je laatste kans voordat ik helemaal los ga. Uiterlijk a.s. woensdag 23 november wil ik 54,22 incl verzendkosten (retourzending) op mijn rekening zien. Dan stuur ik misschien die troep terug. Geen terugbetaling vóór donderdag, dan ga ik persoonlijk zorgen dat het "bedrijf" binnen korte tijd niet meer bestaat. Ik heb behoorlijk wat ICT-ervaring (dat wordt uw grootste angst in deze digitale wereld) en nog wat ingangen bij de schrijvende pers en het omroepbestel. Bovendien zal ik de nodige aangiftes voor oplichting gaan doen. Er komt een golf negatieve publiciteit over uw oplichtersclubje heen. Gaat u alvast een weekend-rooster invoeren om uw oplichtingssysteem te bewaken? Ik heb er al heerlijk op kunnen werken. MAAR DAT IS SLECHTS EEN TIPJE VAN DE SLUIER VAN MIJN VERDERE ACTIES. 54,22 uiterlijk woensdag 23 november op mijn rekening! MVG G. van den Oever.

G

Gerard van den Oever

20-11-2022

0

Klantenservice alles behalve behulpzaam

Een draadloos toetsenbord gekocht wat bij levering bleek stuk te zijn. Het ging niet aan. Hierover een mail gestuurd naar de klantenservice van koopjedeal. Inmiddels twee weken verder heb ik van drie verschillende medewerkers een mail terug ontvangen met de vraag een foto van het defect te sturen. De respons; kunnen het defect niet zien graag een duidelijkere foto sturen. Aangegeven dat het niet aangaat en dus onbruikbaar is. Wederom hetzelfde verzoek van medewerker nr 3: graag het toetsenbord aansluiten en een foto maken van het defect. Hierop heb ik aangegeven dat ik het terug wil sturen en hiervoor graag een retouradres voor ontvang. Hierop geen reactie meer ontvangen. Absoluut géén klantenSERVICE.

M

Marijke Buuts

16-11-2022

0

2-PACK Solar Buitenlampen met Bewegingssensor

N

Nico

25-10-2022

1