Hollandsche munt - Nationaal Cadeau

7.7

Bestellen

7.2

Service

7.3

Prijs

7.1

Levering

70.8%

Zou hier weer kopen

Hollandsche munt - Nationaal Cadeau

Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.


Over Hollandsche Munt

De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.


 


Diensten

Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.


Praktijk

Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.


Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.


Klachten

Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan. 


Is zo'n herdenkingsmunt echt gratis? Hoe kun je het bestellen? Lees reviews van klanten die je voor gingen bij de Hollandse Munt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (65)

bevrijdingsmunt

Hele mooie munt, hoop dat er nog meer komen.

E

Engel

12-07-2020

0

herdenkingsmunt

altijd prima service. goede info vooraf

B

Ban de Kater

10-06-2019

0

0 euro bankbiljet

leuke aanbieding die 0 euro bankbiljetten. Duurde iets langer dan verwacht, had ze na 4 dagen pas binnen.

P

Pieter den H.

26-05-2019

0

bankbiljet

zonder problemen een beschadigd bankbiljet om kunnen wisselen terwijl het niet eens hun schuld was dat de post het gescheurd in de bus had gegooid. bedankt

B

Ben Jer

16-05-2019

0

rembrandt zegel in goud

mooi product, goede service. is weer snel geleverd. thx

H

harry S.

08-05-2019

0

Luchtvaart 5 euro munt

vroeger kocht ik deze munten altijd bij het postkantoor. dat kan sinds enkele jaren niet meer. Nu kan ik ze weer gratis bestellen en worden ze gratis naar mij teogetstuurd door Munt-online. Helemaal TOP! ga zo door en ik ga alles bij jullie kopen. word ook lekker snel geleverd.

W

wilbert

28-02-2019

0

gratis herdenkingsmunt

Beste A.M., die munten zijn gewoon hun euro waarde waard en soms stijgen ze in waarde zoals die Johan Cruijff munt. Ik vind het gewoon leuk om te verzamelen en ze sturen ze gewoon netjes op hoor. Maar sommige munten worden pas gewoon later geslagen. Niets mis mee. en als je ze niets waard vindt moet je ze toch gewoon niet bestellen. ik vind het gewoon leuk om ze allemaal te sparen. dus ik zeg ga zo door. een prima en uitstekend bedrijf wat mij betreft. nooit problemen en ik heb toch zeker al 5x keer ofzo besteld. Peter Engel

P

Peter Engel

10-02-2019

1

Leuk maar totaal waardeloos

Zoals de titel al zegt: leuke munten, maar totaal waardeloos! Eigenlijk ook geen munten te noemen, maar penningen, aangezien deze geen wettig betaalmiddel zijn geweest. Hecht je geen belang aan waarde mbt het completeren van een verzameling, is het te overwegen. LEES wel goed de lettertjes, en niet domweg invullen en verder klikken. Voor je het weet kost deze onzin (een ander woord heb ik niet voor dit nepspul) je handenvol geld aan incassobureau's, U ZULT NIET DE EERSTE ZIJN!

A

A M

20-01-2019

0

Levering?

Ik heb 2 januari een munt besteld, maar heb tot op heden nog niks binnen gekregen. Heb een mail gestuurd, maar ook daar nog geen reactie op. Slechte zaak

A

Angelique

17-01-2019

0

herdenkingsmunten

de enige waar je nog steeds gratis je 5 euro herdenkingsmunten kunt bestellen en thuis geleverd krijgt. overal elders moet je verzendkosten betalen.

B

Bob

01-01-2019

0

munt

munt ontvangen., hij is prachtig, bedankt

D

de haan

08-12-2018

0

kerstmunt

prachtig mooie kerstmunt besteld en snel binnengekregen. Heb hem ook besteld als cadeau voor mijn zus.

M

mw Schoute

29-11-2018

0

gratis 5 euro munten

lekker makkelijk mijn verzamelink compleet maken. Postkantoor verkoopt ze niet meer en hier kan je gratis omwisselenen met gratis verzending. TOP!! ga zoi door

M

Marcel B.

23-09-2018

0

een bezit en hobby voor het leven!!

Super leuk initiatief ik heb al meerdere munten verzameld. echt heel leuk en een bezit en hobby voor het leven!!

H

Hendrik Smit

22-09-2018

0

euromunt

elke keer bestel ik de officiele euromunten bij hun en verzamel ze allemaal. je betaalt wat erop staat. 5 voor 5. jammer dat ze geen losse cassettes meer verkopen.

E

Eva Bruinsma

06-09-2018

0

Fanny Blankers Koen € 5

het vorige schrijver, je kunt deze officiële herdenkingsmunten niet meer gratis op het postkantoor halen. zijn ze mee gestopt, overal anders kost het volgens mij verzendkosten . bij hun niet

N

Nadia

11-08-2018

0

5euro munt

Nieuwste herdenkingsmunt van nederland bestelt. Helemaal voor niets. aanradertje. hoef je zelf niet eens meer naar het postkantoor te lopen om hem op te halen

J

John P.

11-08-2018

0

gratis munten

nu al meer dan 3 gratis munten in mijn bezit. Nu ook begonnen met echt sparen van munten. allemaal oude Nederlandse munten die opnieuw geslagen zijn. mooie details en goed geschiedkundig verhaal. Nu ook een mooie cassette gekocht om de gratis herdenkinsgmunten in te leggen. de 5 euro van Fanny blankers koen is ook mooi gemaakt.

K

Kate Hokinson

22-07-2018

0

leuke verzameling

ik ben begonnen met het verzamelen van munten en vind het heel leuk. mooie munten en een duidelijk geschiedkundig verhaal bij elke munt. ben het niet eens met iedereen die zegt dat hij niet wist dat ie begon te verzamelen. Het staat echt wel duidelijk in de tekst maar je moet natuurlijk wel lezen wat er staat. als je overal ja op klikt , dan moet je niet piepen als je het ook geleverd krijgt. ik vond het in ieder geval duidelijk. Ik vind wel dat ze de beloofde verzamelcassette wat eerder zouden kunnen zenden. Die losse doosjes zijn ook mooi, maar ik heb het liever allemaal in 1 overzicht

N

Nadien Pienaar

08-06-2018

0

Opgelicht

Gratis munt besteld. Daarna kreeg ik ongevraagd munten toe gezonden. Met een prijskaartje van 1 was 60€ de ander was 50€ Terug zenden kon niet. En het heeft me bijna 30€ gekost om me uit te laten schrijven bij deze nepperij. Pas op..

S

Siem

31-05-2018

0