Generation Zero

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Generation Zero

Zoek je een avontuurlijke videogame voor je PlayStation, pc of xBox one? Wellicht is Generation Zero net de game waar jij naar op zoek bent. Bekijk eerst eens wat de klantervaringen bij Generation Zero zijn. Dit doe je via deze pagina van NederlandReview.  


Wat is Generation Zero?

 


Generation Zero is een videogame dat is ontwikkeld en in eigen beheer is uitgegeven door Systemic Reaction. De game is aangekondigd in 2018 en in 2019 uitgebracht op PlayStation 4, pc en Xbox One.


Je kunt een explosief kat-en-muisspel spelen in een enorme open wereld. In het Zweden van de jaren 80 zijn vijandige machines het serene platteland binnengevallen. Je terugvechten terwijl je het mysterie ontrafelt van wat er echt aan de hand is. Door gebruik te maken van door gevechten geteste guerrillatactieken, kun je vijanden lokken, verlammen of vernietigen in intense, creatieve 'sandbox' schermutselingen.  


Alle vijanden worden voortdurend in de wereld gesimuleerd en zwerven met opzet en doelgericht door het landschap. Als het je lukt om een specifiek vijandelijk onderdeel te vernietigen, of het nu een pantser, wapens of sensorische apparatuur is, de is schade permanent. Vijanden zullen de littekens dragen totdat je ze weer onder ogen ziet, of dat nu minuten, uren of weken later is.


De vijanden waarmee je te maken krijgt in Generation Zero zijn er in vele maten, soorten en variaties. Ze dagen je voortdurend uit op nieuwe manieren, met behulp van verschillende wapens en sensorische apparatuur. Zo kun je in het spel de volgende tegenstanders treffen: tick, seeker, runner, hunter, harvester en tank.


In de videogame verken je een uitgestrekte open wereld, weergegeven met de bekroonde 'Apex-engine', een volledige dag & nacht-cyclus, onvoorspelbaar weer, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek, zeer realistische akoestiek en een dynamische soundtrack uit de jaren 80.  


Samenwerken

 


Je kunt het alleen spelen, maar ook samenwerken met maximaal drie van je vrienden in de naadloze coöp-multiplayer. Mocht je samenwerken kunnen jullie je unieke vaardigheden combineren om vijanden uit te schakelen. Je kunt neergehaalde vrienden ondersteunen door ze nieuw leven in te blazen en de buit te delen nadat een vijand is verslagen.  


Wetenswaardigheden

 


Ben je benieuwd hoe de robot spelers detecteren? Er worden sensoren en geluiden gebruikt om spelers te detecteren. Regen zal het moeilijk voor ze maken om je te horen. Als je sterft, kun je kiezen tussen paaien in een veilig huis of jezelf herleven met een adrenaline-injectie.


Als je in coöp speelt, kan een teamgenoot je doen herleven. Als je sterft, verlies je geen spullen. Er is een nivelleringssysteem en vaardigheden die je in wezen kunt upgraden, zodat je jouw eigen lessen kunt maken.   Je zult verstandig moeten kiezen omdat je niet alle vaardigheidsupgrades met één personage kunt krijgen! Na het voltooien van het verhaal kun je doorgaan met het verkennen van de open wereld van Generation Zero.


Er zijn veel side-quests die je kunt doen om meer te weten te komen over de voormalige bewoners, evenals evenementen die overal op de kaart verschijnen. Er is kogelval en een schot-naar-raak-vertraging. Ze zijn echter alleen merkbaar op grote afstanden en met wapens van zwaar kaliber. Het weersysteem is volledig dynamisch en zal de gevechten beïnvloeden. Je kunt in deze videogame niet zwemmen. In plaats daarvan word je, zodra je onder water komt, verplaatst naar de kust.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Heb je Generation Zero aangeschaft? Wat zijn jouw bevindingen? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij Generation Zero. Ben je tevreden over de service bij Generation Zero? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)