Euroknaller

5.8

Bestellen

3.7

Service

5.3

Prijs

3.7

Levering

27.9%

Zou hier weer kopen

Euroknaller

Wie is er nou niet dol op shoppen. Jezelf of iemand anders verwennen met een nieuwe aankoop. En vind je het ook zo leuk om elke dag een nieuwsbrief met een dagdeal in je e-mail te ontvangen? Bij Euroknaller kun je elke dag profiteren van een online dagdeal die korting tot 75% biedt. Zoals een activity horloge, een wijnkoeler of een trendy linnen tas. Maar ook praktische producten als vaatwastabletten of houtskool voor je barbecue.


Hoe werkt het?

Elke dag staat op de website de Euroknaller van de dag of als je je aanmeldt, ontvang je de de aanbiedingen in je e-mail. Euroknaller koopt de producten in partijen bij zijn leveranciers, dus op=op. Bij het product staat aangegeven hoelang de aanbieding geldig is. Bestellen kun je via je account of als gast. De artikelen die via Euroknaller worden aangeboden vallen onder de categorieën huis -en tuinknallers, hobbyknallers, electronicaknallers, baby -en kindknallers, fashionknallers en beautyknallers. Elke dag is het dus een verrassing of er iets voor je bij is. En betalen kun je via de IiDEAL, PayPal, creditcard (Visa en MasterCard en Mister Cash.

Nog meer voordelen: Knalzegels en je aankoop terugwinnen

Bij sommige aankopen kun je knalzegels te sparen. Met een volle spaarkaart kun je een product kiezen uit de Knalzegelwebshop. Je betaalt dan met de spaarkaart. 
En dat niet alleen. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Je volgt het standaard bestelproces en nadat je je betaling hebt afgerond, weet je meteen of je de dagwinnaar bent. Als dat het geval is, krijg je een kortingscode in je mail die je voor je volgende aankoop kunt gebruiken.




In de Eurohoek koop je voor € 1

Ook vind je elke dag deals van 1 euro. Bijvoorbeeld een ijsblokjestray of schuursponsjes. Het kan vanalles zijn. Wel handig om het bij een grotere aankoop mee te bestellen, want je betaalt de standaard verzendkosten die veel meer zijn dan € 1.

Kun je je aankopen retour sturen?

Dat is niet mogelijk voor alle producten. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen (ondergoed/badmode, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes). Ook niet artikelen die al gebruikt zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt of incompleet is. En als laatste kun je ook niet producten terugsturen waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen is verstreken.


Klantenservice

Euroknaller heeft een klantenservice waar je via e-mail contact mee kunt opnemen of telefonisch. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. 


Heb jij ervaringen met Euroknaller? Laat dan je mening achter bij NederlandReview over bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en of de prijzen inderdaad zoveel lager liggen dan bij andere aanbieders. En ook of je tevreden bent over de levertijden. Ga je voor het eerste bestellen bij Euroknaller, lees dan hier hoe anderen de dagdeal-website ervaren hebben en hoe zij het bedrijf beoordelen.


Met Euroknaller ontvang je dagelijks nieuwe knallers via de website of e-mail. Je profiteert van artikelen voor ‚¬ 1 of aanbiedingen tot 75% korting.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

ezi101485

mijn bestelling is nog niet binnen heb het op 2 feb: bestelt hoe lang gaat dat deuren.

C

c j van den berge van den Berge

12-04-2021

0

Boxspring

Besteld en betaald op 12 januari 2021 - 617€ !!!! Na 2 maanden nog NIETS geleverd!! Terugbetaling gevraagd. Na twee weken nog NIETS ontvangen!!! MAILS WORDEN NIET BEANTWOORD! TELEFOON WORDT NIET OPGENOMEN!! MIJN SCORE? KUT FIRMA!!!

S

Steenhoudt Peter

09-04-2021

0

Livington Instant Heater

Meld jullie incidenten bij De Autoriteit Consument en Markt ( ACM) en doe aangifte bij de politie. Bij genoeg aanmeldingen wordt hun rekening geblokkeerd. Ik ben Euro 150 kwijt en er is geen enkel mogelijkheid om Euroknaller hierover te bereiken. De oprichter van Euroknaller is te vinden op Kamer van Koophandel - Stephen van den Ingh (DMF Ventures BV, met woonadres in Haarlem). Hij is nog bestuurder van deze dubieuze zaak en heeft ook een profiel op LinkedIn... Succes!

K

Karina Willerup

06-04-2021

0

Plantenbak 3 bak

J'ai commandé 3 plantenbak le 23 janvier et aussi payé je n ai pas encore reçu la confirmation de la commande après un temps j'ai vu que l articles n était pas disponible mais personne ne m'a contacté pour un remboursement euroknaller est une arnaque je ne comprend pas que il ni ai pas une loi qui met fin à ce vol

V

Verdoodt Odette

01-03-2021

0

Gereedschapskoffer

GEEN pluspunten. Bestelling gelukt. Geld betaald. Levering na meer dan een maand nog steeds niet aangekomen. Een mail versturen lukt niet: Delivery status notification. Telefoon wordt niet opgenomen. Klant is weeral de dupe van een of andere malafide organisatie. Wat kan je doen om je geld terug te krijgen? Niets want die 100€ ben je anders kwijt aan procedures en dat weet die organisatie ook.

W

Wim Huynen

29-12-2020

4

mondmaskers en thermometer

jammer genoeg enkel negatieve punten: onmogelijk om een mail te sturen; telkens Failure notice! onmogelijk om te telefoneren: eerst laten ze je meer dan 8 minuten wachten; krijg je telkens een stem te horen dat er nog 1 beller voor je is en dat de volgende lijn voor jou gereserveerd is... nadien leggen ze gewoon af!!!!! ik heb nog 7 keer gebeld telkens leggen ze na de eerste bel af!!!! dit zijn gangsterpraktijken en ik heb nog steeds niets ontvangen - het was een dure bestelling en ik vrees dat mijn geld verdwenen is!! NOOIT MEER !!!!!

H

HMA

16-12-2020

2

Airco

Plus punten heb ik niet in alles gaat mis daar ten eerste voor 19:00 besteld morgen in huis doen zei niet aan en dan hoe komt je bestelling aan doos was helemaal kapot plus nat plus product beschadigd ik koop er nooit meer wat en ze reageren nergens op !!

I

Irene Kuipers

23-08-2020

0

dierenverjagers

dierenverjagers besteld ,eerst niet geleverd, na telefonisch contact, wat toen nog wel lukte, zouden ze opgestuurd worden ,ik kreeg mollen verjagers maar hier heb ik niets aan ,telefonisch contact is niet meer mogelijk, en al vele mailtjes gestuurd of ik die dingen kan ruilen wordt niet op gereageerd. In het verleden ook wel eens iets besteld toen geen probleem ,maar nu is het waardeloos ,op elk mailtje krijg ik een automatisch antwoord dat ik binnen 3 dagen een reactie krijg maar krijg helemaal niets.

A

Anita

17-06-2020

0

Ventilatoren

Ik heb ruim 5 weken geleden twee ventilatoren besteld en nog steeds niet binnen. Meerdere keren contact gehad. De status van mijn bestelling stond 2 weken op inpakken. Ineens was het zoek. Er wordt steeds beterschap beloofd maar er gebeurt niets. Ik probeer nu mijn geld terug te krijgen maar zonder goede hoop. Wanneer je belt sta je in de wacht en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Het is een waardeloos bedrijf. Ook de website www.goedkoper.nl is van hetzelfde bedrijf.

P

Patrick

29-05-2020

1

Gel en mondkapjes (en toch duurder dan regulier)

Komen hun beloftes niet na. 1 artikel v 2 na paar dagen ontvangen. 2e artikel liet aardig op zich wachten. Ik belde en zou verzonden worden. Maar werd mij gauw naar mijn tevredenheid gevraagd. STUUR MIJ TOCH EERST ALLES EN dan MAG JE MIJ VRAGEN. OF NIET SOMS!?

T

Tjie

27-05-2020

0

een gereedschapskoffer

beschadigd toegekomen in de zomer van vorig jaar. Bericht ontvangen dat ik het product mocht terugsturen en per mail een kredietnota ontvangen. maar nooit geen geld gezien. Mijn mails blijven onbeantwoord en telefoneren heeft geen zin. Je blijft uren aan de lijn. Zijn volgens mij je reinste oplichters.

K

Koen Gouweloose

16-05-2020

0

Dakgootborstel

Bestelling gedaan; product ontvangen ; wil het product retourneren en dan..... Geen klantenservice ; verbinding met 020 en 085 direct verbroken. Klantenservice onbereikbaar . Op e-mails worden niet gereageerd . Wat is dit voor een bedrijf !!!! Zal nooit meer een bestelling doen !

G

GF

02-05-2020

0

Lamp

Riekt naar oplichters. Product niet leverbaar, geen contact. Nu geen geld terug. Ik wil nul sterren geven, maar dat lukt niet.

J

JW

01-05-2020

0

planfondlampen met sensor en draadloze bluetooth oordopjes

bestelling gedaan en betaald 23-10-2019, diverse malen mail wisseling gehad, 3 x 2 uur aan de telefoon gewacht en als je aan de beurt bent wordt de verbinding verbroken. je zou je schamen als je daar werkzaam zou zijn let op goedkoper.nl behoort ook tot deze criminele organisatie, de overheid zou hier wat aan moeten doen.

C

Cees

30-01-2020

0

Koffiezetapparaat

Welke + punten ?? die zijn er niet het zijn ratten daar bij Euroknaller. Ze beloven van alles maar, komen niets na. 05 juli 2019 koffiezetapparaat daar besteld deze heb ik ook ontvangen maar was helaas kapot. Terug gestuurd op eigen kosten deze zouden bij defect worden vergoed. Er gingen weken overheen voordat ik weer wat hoorde heb toen contact opgenomen omdat we geen weken op een nieuw koffiezetapparaat gaan zitten wachten, dat we ons geld terug wilden, Toch weer een nieuw apparaat gestuurd na weken contact opgenomen en het zou geregeld worden je raad het al er wordt helemaal niets geregeld en geld terug ho maar meerdere malen kont gehad met die ratten via mail en telefonisch. Nou het wordt geregeld hoor maar die ratten laten niets meer van zich horen en je geld zie je ook niet terug. Dus als je van je geld af wilt is dit naast de belastingdienst een hele goede tweede dus ik zou zeggen vooral daar kopen. Maar mij zien ze daar niet meer, stelletje schoften.

E

Edtertje

04-01-2020

2

Aviator horloge

in oktober 2019 een horloge besteld. vandaag 30 december nog steeds niets ontvangen. mails, telefoontjes niets helpt. OPLICHTERS ZIJN HET.

D

De Jong

30-12-2019

0

Vaatwastabletten

Geen pluspunten, nooit gekregen, niet bereikbaar, en geen reactie. Mijn advies, niks kopen daar, zijn oplichters. Denk dat ze niet bestaan in Amsterdam en Den Haag

R

R. J.

27-12-2019

1

Led lamp

Ik ben opgeligt denk ik want heb wel betaald en niet hgeleverd. Klantenservice niet bereikbaar en geen enkele reactie op een 4 tal emails. Wat mij betreft nooit neer iets bestellen bij deze oplichters

B

Boudestein

24-12-2019

0

2 x een tuinbox en 2 x flashdrive

alhoewel ik reeds eerder een aantal bestellingen heb gedaan en zonder problemen zijn verzonden is het nu helemaal mis gelet op de ervaringen van andere kopers. dus denk ik dat ook ik in de boot ben genomen. echter ik heb nog wat kolen op het vuur dus kan ik lekker fikkie gaan stoken als ze niet heel snel over de brug komen na 3 maanden, de sterren die vermeld staan geven geen volledig idee want de duurkoop

B

Ben van lent

14-11-2019

0

HP Laptop

- Laptop nooit geleverd wel betaald. - Reageren niet op vele mails. Slecht bereikbaar. - Betrouwbaar? Dat moet nog blijken.

R

RG Hulsebos/ GJI de Graauw

19-10-2019

0