Dennisdeal.com

5.1

Bestellen

3.5

Service

4.9

Prijs

3.4

Levering

36.3%

Zou hier weer kopen

Dennisdeal.com

Als je wat voor soort elektronica, huishoudelijke gadgets, hobbyspullen enzovoort zoekt, dan kun je het beste zoeken bij een winkel die allemaal van dat soort producten verkoopt. Maar waar kun je nou het beste heen? Een van de winkels waar je zou kunnen zoeken is Dennisdeal.com. Maar wat zal de kwaliteit van hun sieraden en horloges zijn? Zal hun speelgoed wel zo vermakelijk zijn? Hoe goed en snel zullen hun computers zijn? Zal de bezorgservice van Dennisdeal.com de sportaccessoires snel genoeg naar je opsturen? En wat voor een klantenservice kun je van Dennisdeal.com verwachten als je mobiele telefoon toch niet goed blijkt te werken? De enige eerlijke antwoorden op deze vragen komen van klanten die al met Dennisdeal.com te maken hebben gehad. Kijk naar hun reviews om te zien wat zij over Dennisdeal.com te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je vertellen wat je te wachten staat als ie iets bij Dennisdeal.com bestelt.


Over DennisDeal.com

Dennisdeal.com is een winkel die elektronica, speelgoed en huishoudelijke producten verkoopt. De winkel is ontstaan in 2005. Ze zijn gevestigd in China en willen daar de goedkoopste producten voor je bemachtigen. Omdat er geen schakels meer tussen zitten kan Dennisdeal.com de producten dus goedkoop aan jou verkopen. Ze verkopen elektronica zoals fotocamera’s, filmcamera’s, media players, console games, home audio en meer. Ze verkopen ook computers, laptops en alles wat je nodig hebt om daarmee te netwerken en te werken. Hierbij hoort ook externe opslag zoals USB’s en kaartlezers. In hun sectie gereedschap vind je professioneel gereedschap om iedere klus te klaren. Denk hierbij ook aan meetapparatuur, mechanische onderdelen, handgereedschap en andere instrumenten. Ook printers en toebehoren worden door deze elektronicawinkel verkocht. Als het ’s avonds vroeg donker wordt dan heb je wel wat licht nodig. Dennisdeal.com heeft LED verlichting, zaklampen, gloeilampen en verlichting voor buiten. Ook verkoopt Dennisdeal.com mobiele telefoons en de opladers, telefoonhoesjes en andere kabels die erbij horen. Of je nou voor Samsung, Apple of een ander merk gaat, Dennisdeal.com heeft vast wel iets voor je. Voor je auto heeft deze winkel autoverlichting, alarmen, GPS, parkeersensoren en nog veel meer. Voor je huis heeft Dennisdeal.com bestek, servies, decoratie, klokken, tuingereedschap, tuindecoratie, tapijten, matten, tuinverlichting en manier om je huis te veranderen in een slimme woning. Ook hebben ze veel speelgoed voor kinderen, waaronder poppen, RC speelgoed, gadgets, educatief speelgoed en muziekinstrumenten. Sporters kunnen hun hart ophalen bij Dennisdeal.com. Zij vinden alles voor de wielersport, voetbal, visvangst, jacht, fitness, kampeervakantie of wintersport. Verder is er nog een afdeling gezondheid & schoonheid waar je alles kunt vinden om goed voor jezelf te zorgen.


 


Diensten van Dennisdeal.com

Dennisdeal.com heeft zowel een bezorgservice als een klantenservice die zich ervoor inzetten klanten zo goed mogelijk te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Dennisdeal.com

Wat vind jij van Dennisdeal.com? Ben je tevreden met de kwaliteit van hun tennisrackets en andere sportartikelen? Werkt je mobiele telefoon, laptop of computer naar behoren? Hoe mooi zijn hun sieraden en horloges echt? En wat kun je van Dennisdeal.com verwachten op het gebied van klantenservice en bezorgservice? Schrijf je eigen Dennisdeal.com review en vertel ons alles over deze winkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (361)

een sport-reistas die niet groter bleek te zijn dan een plat toilettasje. slordig gemaakt ook. De prijs was redelijk normaal voor een sporttas, maar niet voor wat ik ontving.

10-08-2023

0

Bosmaaierkop

Koop hier niet het zijn oplichters je besteld betaald en hoort niks meer geen mail geen trace code geen product.

R

R Admiraal

16-07-2023

0

Dennis deal gebuikt voorwaarden van terug sturen die niet kloppen met de Nederlandse consumenten wet Als iets niet goed is dan moet je de kosten zelf betalen

J

Je schneider

28-06-2023

0

Spoiler ford mustang

Ik heb een spoiler besteld in oktober 2022 maar is nooit aangekomen. Ik heb al aantal mails gestuurd maar geen antwoord ??nóóit meer dennisdeal rotzooi ???

Y

Yavuz ali

12-06-2023

0

Scharnieren reparatieplaatjes

17 okt 2022 besteld, twv €27,99. Nooit ontvangen. Op mail wordt niet geantwoord.

D

Debbie

17-05-2023

0

Electronica spullen

Een prefect opgelost probleem na een foutieve zending. Ik mocht het foutief gestuurde product gewoon behouden en voor het reeds bestede bedrag andere spullen bestellen. En de communicatie hierover was gewoon in het Nederlands en ik kreeg telkens snel een reactie op mijn mail. Ik was zeer tevreden over de afhandeling.

M

Marcel

14-03-2023

0

Laser Philips

Product was anders als de foto op de website Ik wil een compliment geven aan de klantenservice. Kan nu een heel verhaal schrijven hoe het is gegaan maar het gaat om het resultaat en die is correct, netjes en eerlijk.

P

Patrick

10-03-2023

0

ronde magneeten 10x4 mm wanner zal ik die ontvangen

moet lang wachten op mijn product triestig hee

B

beernaert

07-03-2023

0

electrische kachel

Datum 30 januari besteld, nog steeds niets ontvangen. Vandaag een mail verstuurd, ben erg benieuwd naar de reactie.

N

Nellie de Bruin

23-02-2023

0

drillpro 550 w 6 inch elektrische kettingzaag :ordernr 1428627

besteld en betaald op 18 januari ,en nog steeds niet ontvangen, graag meer inlichtingen aub als het in orde komt zou ik wel nog kopen

01-02-2023

0

kcasa tr90 ultralight onbreekbaar beste leesbril druk verminder vergrootglas - 3.0, Bruin

Tot nu toe kocht ik altijd van die goedkope leesbrilletjes bij de plaatselijke drogist, die snel ter ziele waren. Vandaag kreeg ik de “kcasa tr90 ultralight onbreekbaar beste leesbril druk verminder vergrootglas - 3.0, Bruin” per NL-Post toegestuurd. Deze bril is heel wat anders en maakt waar wat beweert wordt! Het is een mooi montuur, zeker ultralicht. Ook de zachte steun over de oren is comfortabel. Een aanrader! Bij de levering ging iets mis, dit werd heel snel en klantvriendelijk opgelost door Dennisdeal.

R

Ruud Schaake

17-01-2023

0

a3 tekentafel

Heb 19 november een a3 tekentafel besteld. Het is nu 29 december... dus de 15 tot 30 dagen zijn echt verstreken... hoor er tot nu toe niets over

P

Paul

29-12-2022

0

2 elektrische dekens

Ik heb twee electrische dekens besteld maar ik kreeg geen van beide aan de praat. Er zat nl. geen stekker aan maar een plug. Gelukkig heb ik meer apparaten die ik moet inpluggen, dus het lukte om ze aan te sluiten, maar dus niet dat ze gingen werken. Een zeer behulpzame medewerker, ene Arjen, legde me duidelijk uit hoe ik de zgn "afstandsbediening" ( zat gewoon in het snoertje verwerkt) moest gebruiken. Maar alsnog knipperde er van alles zonder dat de deken warm werd. Arjen en zijn team dachten dat het aan de oplader lag. Ik kreeg zeer verleidelijke aanbiedingen van webshoptegoeden enz, maar ik had er geen zin meer in. Ik heb al veel pogingen gedaan om de dekens terug te sturen, maar het is haast onmogelijk.

I

Ingrid Struijk

27-12-2022

0

Scheergerei

Bagger en alleen mogelijk om het terug te sturen voor €30,-- eigen kosten. Dus gelijk aan het aankoopbedrag.

M

Milan

12-12-2022

0

Tablet

Verschrikkelijk bedrijf! 1. Tablet besteld voor +/- 150 2. ik kreeg een mail dat ik 50 extra moest betalen anders tablet niet zou ontvangen, dus 50 extra betaald. 3. Product kwam gewikkeld in karton en plastic en niet in originele doos. 4. Product voldoet niet aan eisen. 5. retourneren is bijna niet mogelijk. Voor reparatie wel maar niet om je geld terug te krijgen. Ze komen met 30+ verzend kosten en risico van verlies product op mijn kosten. 6. Betaal een tientje meer en bestel van een NL website, Dennisdeal zit in China en verkoopt rotzooi zonder de Europese herroepingsrecht te respecteren.

T

t.p.

07-12-2022

0

Scheermesjes

Worden verkocht onder mom gillete maar is nagemaakte slechte bagger !

C

Conny

30-10-2022

0

A

A.B

30-10-2022

0

Autonavigatie

Autonavigatie besteld en betaald op 7 September moet dit nog steeds ontvangen. Volgens Dennisdeal zijn ze de zending kwijtgeraakt.. Lees nu net dat de site uit de lucht is. Ze reageren nergens meer op. Vind het een stelletje oplichters. Wil mijn €88,44 terug zending heb ik verzekerd. Wie kan mij aan meer informatie helpen zodat ik mijn geld terug krijg.

R

Rikus

11-10-2022

0

Handwerkhobby

Ik heb een aantal items besteld voor mijn handwerkhobby. Alles netjes verpakt en op tijd geleverd, niks mis mee Ik ga op deze site zeker nog meer zaken bestellen

I

Ingrid Lenaerts

05-10-2022

0

Kookwekker 8 kanaals

Ik zie een hoop negatieve reviews. Wat ik alleen niet begrijp, hoezo ga je hier bestellen met een hoog verwachtingspatroon. Ik bestel alleen bij dit soort sites als ik het nergens anders kan krijgen en ik hou er sowieso rekening mee dat het niet komt of dat de kwaliteit tegen valt. Terugsturen ga ik al helemaal niet aan beginnen. Lekker goedkoop willen bestellen en hoge bergen verwachten, niet zo slim mensen.

R

reaaltje

30-09-2022

0