Denksport

4.8

Bestellen

2.9

Service

4.2

Prijs

2.6

Levering

25.9%

Zou hier weer kopen

Denksport

Sporten is gezond. Dat geldt niet alleen voor fysieke sporten maar ook voor denksport die je hersenen stimuleert. De vraag is echter waar je nou de beste puzzelboekjes vandaan haalt. Misschien is dat wel bij Denksport. Naar wat zal de kwaliteit van hun kruiswoordpuzzels zijn? Zullen hun Zweedse puzzels niet te moeilijk of juist te makkelijk zijn? Zullen hun sudokus of woordzoekers wel uitdagend genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Denksport jouw boekje met een varia aan puzzels heeft opgestuurd? En hoe zal de klantenservice van Denksport reageren als je logische puzzel niet klopt of er iets anders mis is? Alleen mensen die wel eens een puzzelboekje bij Denksport hebben gekocht kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van Denksport vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Denksport de juiste puzzelboekjes voor jou heeft.


Over Denksport

Denksport is een hobbywinkel die puzzelboekjes aanbiedt. De puzzelboekjes van Denksport worden allemaal uitgegeven voor Uitgeverij Keesing, een uitgeverij gevestigd in Amsterdam die al sinds 1911 bestaat. Ze hebben een hoop verschillende puzzels waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een woordzoeker waarbij je alle woorden moet zoeken in een groot blok met letters. Of misschien ben je juist meer van de Zweedse puzzels of kruiswoordpuzzels. De laatste jaren is sudoku ook erg populair geworden en zijn er steeds meer mensen die deze puzzels leuk vinden om op te lossen. Er zijn ook logische puzzels, scheurblokken, doorlopers, cijfercodes, binaire puzzels en nog veel meer. Zelfs ouderwetse legpuzzels zijn bij Denksport te verkrijgen. Naast hun eigen merk puzzelboekjes brengt Denksport nog meer soorten puzzels uit. Zo zijn ze de uitgever van boekjes van 10 voor Taal en de cryptogrammen van Jan Meulendijks. En mocht je snel zat zijn van één soort puzzel, dan bestel je toch gewoon een varia waar een grote verscheidenheid aan puzzels in staat? Zo weet je zeker dat je afwisseling hebt en je niet snel zult vervelen.


 


Diensten van Denksport

De puzzelboekjes van Denksport kunnen gewoon online worden besteld. Kies de kruiswoordpuzzel of Zweedse puzzel die je wilt en maak de bestelling rond. Na de betaling zal de bezorgservice van Denksport dan het boekje vol sudoku’s naar je opsturen zodat je snel ermee aan de slag kunt. Ook heeft Denksport een klantenservice voor het geval er iets met je binaire puzzel niet helemaal klopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Denksport

Heb jij al eens een boekje van Denksport gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze puzzelwinkel. Hoe lastig of makkelijk zijn die kruiswoordpuzzels, bijvoorbeeld? Zijn die pictogrammen niet veel te moeilijk of makkelijk? Hoe lang deed je erover om zo’n logische puzzel op te lossen? Duurde het lang voor je jouw woordzoeker eindelijk in huis had? En kon de klantenservice van Denksport je wel helpen toen je een vraag over hun binaire puzzels of legpuzzels had? Schrijf je eigen Denksport review en laat ons weten wat jouw mening over deze verstrekker van puzzelboekjes nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Puzzelboekje

Waardeloos. Ik wou dat ik de reviews had gelezen. Het gaat mij niet om die paar euro, maar om de arrogantie van een bedrijf dat weg komt met het gegeven van niks leveren en 0 klantenservice (zijn totaal niet bereikbaar en reageren nergens op). Een bedrijf dat zolang bestaat zou toch iets meer zijn dingen op een rij'tje moeten hebben. Helaas. Ik raad je aan, koop iig niks online want daar ligt duidelijk hun talent niet, check de reviews (ook op trustpilot). Kies voor een andere aanbieder of ga naar de winkel.

C

Cindy

14-07-2023

0

Op 12 juni puzzelboekjes besteld tot op heden niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en op de mails reageren ze niet.

E

Elly Dreessen

28-06-2023

0

Puzzelboekjes gekocht

De levertijd van 48 uur was in werkelijkheid 48 dagen. Late reacties op mail en het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden. Koop liever in de winkel.

C

CB

19-03-2023

0

Zweedse puzzels 10 stuks

niet eens het fatsoen om op de mails te antwoorden Op 16/02 heb ik een bestelling van 10 Boeken geplaats 5 sec nadien was het geld reeds van mijn rekening 7 dagen nadien heb ik nog steeds niks ontvangen heb reeds op dag 5 dag 6 en dag 7 een mail naar hun gestuurd maar ze hebben nog niet eens het fatsoen om te antwoorden op deze ,wel voor Nederlanders die service hoog in het vaandel dragen (Heb zelf 26 jaar lang voor een Nederlands bedrijf gewerkt) zullen ze zeker dit jaar de prijs van beste customer service van het jaar niet verdienen Christ

G

Gabriel christian

27-02-2023

0

Puzzelboekjes

De levertijd bedraagt 5-8 werkdagen. Dat is niet meer van deze tijd. Als ik iets bestel wil ik het de volgende dag ontvangen.

R

Robert V.

26-08-2022

0

Logikwis

Op 19 maart besteld en nu op 22 april nog steeds niks ontvangen. Ontzettend vaak gemaild, maar amper reactie. Ja dat ze het nog een keer verzenden, maar ik vraag me af waar het dan blijft… telefonisch niet bereikbaar. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel geven ze aan, maar als ik al deze reacties lees dan vraag ik me dat af. Als een klant iets niet ontvangen heeft, dan zorg je toch dat ze het daarna met spoed alsnog ontvangen? Nu betaald, maar niks gehad….

M

Mariëlle

22-04-2022

0

Puzzelboekje

Op 11 maart 2022 boekje logikwis besteld, niets ontvangen. Op mails geen reactie en telefonisch niet bereikbaar. Heb helaas wel betaald.

A

A. Van Delft

25-03-2022

0

Zweedse puzzel

18-12-21 besteld en betaald. Levertijd volgens Denksport plm 5-8 dagen. 6-1-22 nog steeds niets ontvangen. Gebeld, door Denksport nieuwe zending toegezegd. Wéér 5- 8 dagen wachten. Ben benieuwd. Wel slechte reclame voor Denksport. Hoe moeilijk kun je het maken?

W

W. Leenders

06-01-2022

0

Logikwis puzzelboekje

Mijn puzzelboekjes worden wel netjes elke 2 maanden geleverd. Alleen erg jammer dat achterin alleen nog maar antwoorden staan en niet de uitwerking. Ook zit er in elk boekje wel een puzzel met fouten, dat er bijvoorbeeld een naam in de aanwijzing staat die in de puzzel zelf niet voorkomen, of zelf dat er volledige aanwijzingen missen en de puzzel niet op te lossen is met de info die je hebt. Erg jammer. Vind het nog steeds erg leuke puzzels en zijn niet makkelijk te verkrijgen, dus heb helaas ook niet echt een andere optie

K

Kerstin Fransen

30-06-2021

0

Trage verzending

17 Februari besteld. Nog steeds niet binnen. Gebeld, eindelijk iemand aan de telefoon, krijg ik te horen dat ie er al had moeten zijn. Waarschijnlijk fout geg.Hij gaat opnieuw in bestelling. Opnieuw levertijd 5 tot 8 werkdagen. Zucht..... Of ik korting kon krijgen vanwege het lange wachten? Nee, daar deden ze niet aan.

I

Inge

05-03-2021

0

cryptogrammen 3 sterren.

10 dagen gewacht. nog steeds geen boekje. online iets bestellen en dan 10 dagen wachten? nog nooit meegemaakt. Zeer slecht. Volgende keer maar Sanders proberen. Niet eens een ster waard.

T

T.Postma

26-02-2021

0

Logikwis 2-3* en 4-5*

Vroeger vond ik het heerlijk om te doen en ik was er super goed in. Maar nu heb ik het idee dat ik wat hersencellen mis. Ik mis gewoon gegevens. Achterin staan alleen nog maar de antwoorden en geen uitwerkingen meer, dus loop je direct vast. Erg jammer, ik denk dat ik mijn haard er maar mee aansteek. Oh ja en de levertijd is ook erg lang, langer dan ze beloven

W

wendy

30-06-2020

0

geprobeerd maar man man. man

Wat een website, je kan 23 puzzelboeken maken voordat je de hele bestelling doorlopen hebt Doe er is wat aan, 24 seconden om 1 pagina te laden??? Dit is 2020 geen 1996 Ik heb daar geen zin in hoor erformance Scores PageSpeed Score (78%) YSlow Score (63%) Page Details Fully Loaded Time 24.0s Total Page Size 1.31MB Requests 79

E

E. Matser

18-06-2020

0

Een aantal puzzelboekjes

Minpunten: 8 week geleden puzzelboekjes besteld en nog geen boekjes ontvangen. Het beloofde geld terugstorten is door Denksport ook niet nagekomen. Op de laatste mails reageren ze helemaal niet meer. Pluspunten: geen!!!!!

J

Jan

15-05-2020

0

Woordzoeker

Geen reactie op mail. Geen klantenservice bereikbaar. Moet lang wachten op bestelling. En als ik de rescenties lees kan het dus ook zijn dat mijn bestelling helemaal niet meer komt???? Geld kwijt???? Zeer slechte zaak natuurlijk..

K

Kelly

29-04-2020

0

puzzelboekjes

Ik wacht al 5 weken op mijn bestelling. Telefonisch wordt je verwezen naar de mail, en op mail reageren ze al enkele weken niet. Kijk uit, oplichterij!

H

Hester

25-04-2020

1

3 puzzelboekjes

3 puzzelboekjes besteld voor mijn moeder die zelf de deur niet uit kan. Max 8 werkdagen zou het duren, nog steeds niets binnen. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mails. Alle begrip dat het nu langere kan duren. Maar dit is schandalig, helemaal als ik lees dat dit bij veel mensen ook zo het geval is.

M

Miranda

18-04-2020

1

Bestelling puzzelboekjes

Heb 19 maart 2020 drie puzzeloekjes besteld. Tot op heden niets ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Zal hier nooit meer iets bestellen. Ook koop ik geen puzzelboekjes van denksport meer in de winkel!

J

Jo

16-04-2020

2

Zweeds 3*

Ik heb nr 135 gekocht en tot mijn grote verbazing klopte er niets van de paginanummering sloeg af en toe een aantal bladzijden over en een heleboel pagina's kwamen er 2 en soms wel 3 keer in voor, die was echt geen puzzelplezier. Ik heb een mail gestuurd naar Denksport, die liet weten dat het hun speet en dat ik terug moest naar de winkel, zij konden niets voor mij betekenen, werkelijk de meest waardeloze service die je je kunt bedenken en het duurde 9 dagen voordat ik pas reactie kreeg.

C

Cabri

16-04-2020

0

Je bent alweer driedubbel uit je quarantaine voor je een puzzelboekje hebt...

Nou, laat ik beginnen met dat ik duidelijk niet de enige ben. En dat ik liever geen enkele ster zou geven aan dit bedrijf! Op 24 maart puzzelboekjes besteld. Via de officiele website, dat moest goed komen, dacht ik. Had ik dat ff goed mis! Nu bijna een maand later, geen puzzelboekje gezien. Klantenservice reageert nergens op behalve door het terugsturen van standaardmails waarin nog steeds niets opgelost wordt. Het is echt waar, als jij in quarantaine een puzzeltje wilde maken, vergeet het maar. Want volgens mij kun je in de levertijd die Denksport aanhoudt ongeveer drie keer in quarantaine. En dan maar hopen dat er uberhaupt boekjes binnenkomen.

M

Mevr. M.

16-04-2020

0