Dealwizard

5.5
6.4

Bestellen

3.8

Service

6.5

Prijs

5.3

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Dealwizard

Wat voor een product je ook zoekt, je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Volgens Dealwizard hoeft dit ook helemaal niet. Zij voorzien je graag van wat kortingen en leuke acties. Maar wat zal de kwaliteit van de elektronica zijn die Dealwizard aanbiedt? Hoe lang zullen die batterijen nou echt meegaan? Zal je echt zoveel voordeel hebben en zoveel geld besparen als je een meubelstuk bij Dealwizard koopt? Zal de lamp al snel door de bezorgservice van Dealwizard bij je thuis worden bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Dealwizard ermee omgaan als je een vraag over hun dagdeals en aanbiedingen hebt? Alleen mensen die al op een aanbieding van Dealwizard zijn ingegaan kunnen je hierover iets zinnigs vertellen. Lees hun reviews om Dealwizard en hun aanbiedingen wat beter te leren kennen. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien wat er nou echt van Dealwizard en hun producten verwacht kan worden.

Over Dealwizard

Dealwizard is een website en online shop die aanbiedingen en voordeel aanbiedt. Ze weten namelijk dat je aan het einde van je geld vaak nog wel een beetje maand overhoudt. Daarom biedt Dealwizard veel producten met korting aan zodat je voordeel hebt. Je kunt bij Dealwizard terecht voor verschillende soorten producten. Zo is er kleding maar ook wat keukenaccessoires. Gadgets voor in de keuken of gewoon voor huishoudelijke klusjes kunnen het huishouden een heel stuk makkelijker maken. Maar misschien heb je wel fotografie of vloggen als hobby en ben je op zoek naar een goede fotocamera of videocamera om dit mee te doen. En daarnaast zijn er nog gebruiksvoorwerpen zoals batterijen. Ze vragen je alleen om hun website goed in te gaten te houden. Hier vind je namelijk dagdeals die vaak maar één dag geldig zijn. Daarna kan het product zomaar op zijn en wordt het niet meer aangevuld. Het loont dus om regelmatig even op de website te kijken. Maar ook meubels zijn vertegenwoordigd bij Dealwizard. Denk hierbij aan stoelen, fauteuils, tafels, bureaus en kasten. En dan hebben ze nog wat lampen en andere woonaccessoires waarmee je je huis kunt inrichten. Deze meubels maken geen deel uit van de dagdeals en behoren tot het eigen assortiment van Dealwizard. Toch zijn ze, in ieder geval volgens Dealwizard, altijd scherp geprijsd.


Diensten van Dealwizard

Je kunt via hun website op een dagaanbieding van Dealwizard ingaan. Het product wordt dan netjes naar je opgestuurd. daarna heb je 14 de tijd om te kijken of je de stoel of gadget wilt houden. Als je jouw e-mailadres invoert en je daarmee inschrijft voor hun nieuwsbriefdan voorziet Dealwizard jou direct van 10% korting.

Klachten, Complimenten en Tips voor Dealwizard

Ben jij zelf al eens op een aanbieding van Dealwizard ingegaan? dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze website vol aanbiedingen. Hoeveel korting op die luchtverfrisser of andere huishoudelijke gadget had je nou echt? Zijn die stoelen, banken en andere meubels echt zo scherp geprijsd? Moest je lang wachten tot je nieuwe lamp door Dealwizard’s bezorgservice werd afgeleverd? En hoe ging de klantenservice van Dealwizard met jouw klacht over hun kleding of horloge om? Laat het ons weten via een Dealwizard review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook