Dealrunner

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dealrunner

Wie wil er nou teveel betalen bij de aankoop van een nieuwe gadget of lamp? Bij Dealrunner kun je terecht voor vele producten die zij zelf deals vinden. Er is een wisselend aanbod, maar wat zal de kwaliteit van die dashcams nou eigenlijk zijn? Hoe gemakkelijk zul je om kunnen gaan met zo’n barbecue? Zal die tas nou wel aan je verwachtingen voldoen? Hoe lang zul je moeten wachten tot de Dealrunner klantenservice jouw nieuwe scheerapparaat bij je thuis komt bezorgen? En zal de Dealrunner klantenservice wel tijd voor je hebben als je de nieuwe batterijen wel verdacht snel op blijken te zijn? Alleen mensen die al eens op een deal van Dealrunner zijn ingegaan kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Dealrunner nou echt werkt. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen een maatstaf zijn voor hoe betrouwbaar Dealrunner en hun deals echt zijn.


Over Dealrunner

Dealrunner is een voordeelwinkel met aanbiedingen en voordeelacties. Er is altijd één deal van de dag die ze promoten op hun website. Deze zie je dan ook meteen op de homepage van de website. Maar ze hebben nog veel meer andere producten, onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een home & living categorie met daarin alles voor je huis. Hieronder vallen handige manieren om dingen op te bergen maar ook gereedschap, speelgoed, verlichting beveiliging en tuinartikelen. Verder is deze categorie het huis voor je badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. De tweede categorie is de afdeling elektronica en gadgets. Die bevat laptops, pc’s, autoaccessoires, muziek, tablets en natuurlijk alle accessoires die erbij hoort. Voor hobby en vrije tijd hebben ze boeken, feestartikelen, sportbenodigdheden en spelletjes. Ook voor reizen, fietsen en roken kun je op deze afdeling terecht. Je moet natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Daarom zijn er in de sectie mooi & gezond verschillende cosmeticaproducten te vinden. Denk hierbij aan make-up, scheerapparaten en schoonheidsproducten. Het departement fashion biedt portemonnees, kleding, riemen, sokken, tassen en sieraden aan. Verder zijn er dan nog wat handige gadgets en oplossingen voor kinderen en huisdieren. Voorbeelden hiervan zijn een handig eetbakje voor je hond, een kindertablet of een traceringsysteem.Een gadget van Dealrunner.


Diensten van Dealrunner

Alle producten van Dealrunner kunnen online worden besteld. Er is een speciale Dealrunner bezorgservice die jouw nieuwe laptop of toetsenbord netjes naar je opstuurt. Ook is er een Dealrunner klantenservice die vragen kan beantwoorden of je met een probleem kan helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Dealrunner

Heb je ooit wel eens een laptop of lamp bij Dealrunner vandaan gehaald? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze voordeelwinkel is. Hoe gemakkelijk was het om een nieuw spel te bestellen via de website? Hoe handig zijn die reisartikelen nou als je echt op vakantie gaat? Voldoet de kwaliteit van de make-up wel aan je verwachtingen? En zal de klantenservice en bezorgservice je wel helpen om als tevreden klant uit te loggen? Laat jouw eigen Dealrunner review achter en vertel ons wat jouw mening over de voordeelwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)