Perfectlab.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Perfectlab.nl

Wil je preventieve medische onderzoeken bestellen? Dan is Perfect Lab misschien wel net waar jij naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze testen en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Perfect Lab?


Perfect Lab verkoopt medische onderzoeken die je inzicht geven in je gezondheid. Het gaat om bloed-, darm- en preventieve testen. Ieder onderzoek is naar eigen inzicht betrouwbaar en toegankelijk. De uitslag wordt met je doorgenomen en je krijgt een persoonlijk advies op maat. Het team achter deze organisatie bestaat uit gezondheidsadviseurs met een passie voor wat ze doen. Zij hebben al ruim 15 jaar ervaring in deze beroepsgroep. Ze stellen je gezondheid serieus te nemen. Reeds zijn al duizenden succesvolle onderzoeken afgenomen. Er worden onder andere metingen gedaan met bloed en ontlasting. Er wordt aangegeven dat de checks uitgebreid en medisch gevalideerd zijn. Hierdoor kun je betrouwbaar inzicht in de eigen gezondheid verkrijgen.


Adviesmogelijkheden


Wil je liever eerst advies voordat je een onderzoek besteld? Dat is mogelijk. Je kunt gratis geadviseerd worden over de preventieve medische onderzoeken. Ze zeggen het te begrijpen als je eerst advies en informatie wilt voordat je een bloed- of darmonderzoek laat uitvoeren. Via de website kan een gratis consult aangevraagd worden. Je moet dan een online formulier invullen waarna er een belafspraak ingepland wordt. Er zal een gesprek plaatsvinden met een professionele gezondheidsadviseur.


Bestellen


Wil je een bestelling plaatsen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je zal allereerst jouw onderzoek moeten kiezen. Daarna kies je voor de ‘bestellen’ button. Vervolgens kan deze in de online winkelmand geplaatst worden. Voordat je de betaling verricht kan een kortingscode ingevuld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en Creditcard. Er kan ook achteraf via Klarna afgerekend worden. Als de betaling is ontvangen is de bestelling definitief. Je ontvangt dan per e-mail een bestelbevestiging.


Diverse onderzoeken


Het is mogelijk om een Bloed Health Check, Premium Health Check en Darm Health Check uit te laten voeren. Tijdens de Bloed Health Check wordt gekeken naar diverse bloedwaardes. Deze geven informatie over iemands gezondheid. Dit gebeurt op preventieve wijze. Er is geen medische noodzaak voor. Huisartsen kijken specifiek naar aandoeningen. Om dit te doen worden bloedwaardes geanalyseerd. De Bloed Health Checks doen geen concessies op kwaliteit. De dokter gaat vaak aan de slag met testmethodes die getrapt zijn. Via Bloed Health Check kunnen meer bloedwaardes in kaart worden gebracht, dan bij de eigen arts. De bloedtesten kunnen afgenomen worden bij priklocaties die bij jou in de buurt liggen. Via de priklocatiepagina kun je zien waar je terecht kunt.


Klachtenregeling


De meeste klanten zijn naar eigen zeggen tevreden. Soms kan er toch ergens ontevredenheid over ontstaan. Je kan dan een klacht aanmelden door te mailen naar info@perfectlab.nl of te bellen met 020 2809250. Ze doen hun best om binnen 2 dagen te reageren. De maximale reactietermijn is vastgesteld op 14 dagen. Soms wordt er geen vruchtbare oplossing voorgesteld. Er ontstaat dan een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen voorgelegd worden bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Perfect Lab? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij hier medische onderzoeken besteld? Ben je tevreden met hoe alles gegaan is? Zou je andere mensen aanbevelen hier een bestelling te doen? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)