Muscle Concepts

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Muscle Concepts

Zoek jij een bedrijf welke zich richt op lifestyle zoals voeding supplementen, gezondheid, fitheid en sterke spieren? Dan is Muscle Concept voor jou misschien wel een mooie uitkomst. Bekijk hier wat de klantervaringen zijn bij Muscle Concepts. De reviews zijn objectief en onafhankelijk geschreven.  


Wat is Muscle Concepts?

 


Muscle Concepts is een verkoopplatform van voedingssupplementen en staat voor lifestyle. Daarbij richt het bedrijf zich op gezondheid, fitheid en sterke spieren als onderdeel van jouw lifestyle. Er staan bij dit bedrijf 4 pijlers centraal in de bedrijfsvoering: voeding, supplementen, begeleiding/coaching en balans tussen die 3 elementen! Er wordt aangegeven dat je met passie en prioriteit voor je spieren moet zorgen. Dan kan je beter functioneren en wordt je een gelukkiger persoon.  


Handig weetjes

 


Het kantoor van Muscle Concepts is gelegen aan de Corantijn 31-L in Den Haag. Als je telefonisch contact met het bedrijf wil opnemen is dit het telefoonnummer: 085 0654 111. Je kunt dit bedrijf bellen van maandag tot en met vrijdag. Tijden zijn vanaf 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds. Het bedrijf is op zaterdag en zondag gesloten. Naast de bekende buikspieren, beenspieren, borstspieren, rugspieren of armspieren bestaat volgens de medewerkers ons hart en hersenen ook uit onderdelen van spierweefsel!


Het bedrijf laat via haar website weten te geloven in het gegeven dat sportmensen die een goed dieet, gezond eten, voedingssupplementen en de juiste training combineren, hogere doelstellingen kunnen bereiken. Er wordt ook aandacht besteed aan zaken zoals goede nachtrust, stress, (medische beperkingen) of problemen.  


Betaling, verzending en retour

 


Mocht je willen bestellen bij Muscle Concepts dan kun je dat eenvoudig, snel en veilig doen. Iedere order die voor half zes 's middags wordt gedaan zal dezelfde werkdag nog verzonden worden. Mocht alles volgens plan verlopen dan heb je de spullen de volgende dag in huis. Muscle Concept werkt inzake verzendingen samen met PostNL. Zij staan er volgens het bedrijf om bekend dat ze bijna altijd binnen een dag de pakketten bij klanten bezorgen. Mocht het voorkomen dat je binnen twee dagen nog geen pakket hebt ontvangen, dan kun je contact met het bedrijf opnemen. De medewerkers van Muscle Concepts zullen dan direct op onderzoek uitgaan. Het is altijd zo dat je de betreffende bestelling zult ontvangen. Als je een bestelling doet die hoger is dan € 35,- zul je geen verzendkosten hoeven te betalen. Bij een bestelling met een waarde minder dan € 35,- zijn de verzendkosten € 4,95.


Het bedrijf heeft een retourbeleid opgesteld. Dit houdt onder meer in dat je om diverse redenen van je bestelling af kunt zien. Mocht je iets retour sturen dan dient het artikel in de unieke en ongeopende verpakking terug gestuurd te worden. Er wordt aangegeven dat klanten er goed op moeten letten dat ze de retourzending van voldoende frankering voorzien. De factuur moet tevens meegestuurd worden. Als je dit allemaal in orde maakt stelt het bedrijf je verzoek sneller in gang te kunnen zetten. Let wel even op dat je voor een retourzending contact opneemt met het bedrijf. Het bedrijf zal dan snel contact met je opnemen voor de afwikkeling.  


Welke klantervaringen zijn er bij Muscle Concepts?

 


Ben je al klant bij Muscle Concepts? Wij horen graag wat jouw bevindingen zijn bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Doen zij er wel of niet verstandig aan om met dit bedrijf in zee te gaan? Welke producten heb jij bij dit bedrijf gekocht? Wat vind je van de service die verleend is? Ga je in de toekomst vaker producten bij Muscle Concepts kopen? Zijn de producten die je hebt besteld op tijd bij je afgeleverd? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij jouw visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)