Bodylab | Bodylab24

4
4.8

Bestellen

3

Service

5.4

Prijs

2.6

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Bodylab | Bodylab24

Als je veel aan sporten doet dan heb je speciale voeding nodig. Je moet immers wel alle voedingsstoffen en andere stoffen binnenkrijgen die je nodig hebt. Dus waar kan je die het beste zoeken? Je zou eens bij Bodylab kunnen kijken. Maar wat voor een kwaliteit eiwitten en creatine biedt deze winkel aan? Zullen hun aminozuren en weight gainers echt voor meet spieropbouw zorgen? Hoe zal het voedsel van deze online shop smaken? Zal het lang duren voor de afslanksupplementen bezorgd worden door de bezorgservice van Bodylab? En hoe zal de klantenservice van Bodylab staan tegenover vragen, klachten en problemen van klanten die hulp nodig hebben? Hier kun je alleen achterkomen via klanten die Bodylab al eens eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om een beter idee te krijgen van hoe Bodylab werkt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen een goed beeld schetsen van wat je te wachten staat als je Bodylab bezoekt.

Over Bodylab

Bodylab is een winkel die supplementen en voedingsmiddelen verkoopt. Ze richten zich daarbij vooral op sportvoeding voor sporters. Zo zijn er bijvoorbeeld supplementen voor krachtsporters, fitness en bodybuilders. Die kunnen immers vaak wel wat meer energie gebruiken. Maar ook voor iedereen die juist een waarde hecht aan een gezond en sportief uiterlijk hebben ze genoeg. Er zijn supplementen voor de spieropbouw. Hieronder bevinden zich aminozuren, creatine, weight gainers, eiwitten en Bcaa’s. Misschien wil je helemaal geen spieren opbouwen maar juist wat afslanken. Bodylab heeft afslanktips, producten voor vetverbranding, manieren om voedingswaarde te tellen, en recepten. De eiwitten van Bodylab hebben hun aparte categorie. Deze bevat whey isolaat, eiwitrepen, eiwitshakes, whey protein, eiwitpannenkoeken en eiwitsnacks. Ook voor creatine is er een aparte categorie met creatine monohydraat, creatine blends, creatine capsules en creatine tabletten. Als laatste heeft Bodylab nog een afdeling food waarin je sauzen, pindakaas, superfoods, bakproducten en eiwitsnacks kunt vinden. Houdt ook hun aanbiedingen in de gaten voor het geval je producten met een leuke korting tegenkomt.


Diensten van Bodylab

De supplementen, eiwit, creatine en eten van Bodylab kan besteld worden via hun website. Je kunt gewoon de aminozuren of Bcaa’s selecteren die je nodig hebt en ze op die manier in je digitale winkelmandje stoppen. Als de betaling dan eenmaal rond is zal de bezorgservice van Bodylab aan het werk gaan om de producten zo snel mogelijk naar je op te sturen. Verder heeft Bodylab nog een klantenservice om je bij te staan als je toevallig hulp nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Bodylab

Heb jij al eens één of meer van de supplementen afkomstig van Bodylab geprobeerd? Of het nou een hele maaltijd was of alleen wat eiwitsupplementen, wij horen graag wat jouw mening over deze winkel is. Hoe goed werken die recepten om af te vallen nou echt? Helpen die sportsupplementen je echt om je energie beter vast te houden tijdens je workout? Duurde het lang voor de eiwitten of creatine werden bezorgd? En wat voor een klantenservice verleend Bodylab als je iemand nodig hebt? Schrijf een review over Bodylab en laat ons weten wat jij over Bodylab denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook

close

Bodylab | Bodylab24

Vergelijk reviews en bekijk Bodylab | Bodylab24