Yummygums

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Yummygums

Heb jij vitamine tekort? Wil je extra vitamines maar niet in pilvorm? Wellicht zijn Yummygums voor jou wel de ideale uitkomst.  


Wat zijn Yummygums?

 


Yummygums zijn vitamines in een gummie. Deze gummies smaken volgens het bedrijf lekker. De Yummygums zijn eigenlijk vitamines die in de vorm zijn van een gummie-snoepje. De Yummygums zijn voor de mensen die er voor kiezen om zichzelf te verwennen. Dit kan voor het hele gezin, van jong tot oud zijn. Yummygums zijn voor mensen die een dynamisch leven leiden. De gums zijn voor mensen die soms een gezonde maaltijd missen. De Yummygums zijn voor de harde werker en de gezonde levensgenieter. Je kunt de Yummygums in verschillende pakketten bestellen. De pakketten waar ze momenteel in te verkrijgen zijn, kun je indelen in de hair & beauty kuurbox, hair & beauty x Denman borstel pakket, yummygums hair & beauty, yummygums Multi Plus en Yummygums Prenatal.  


Leveringen

 


Ben je benieuwd naar de levertijd? Er wordt door het bedrijf aangegeven dat als je voor 18:00 uur bestelt je jouw Yummygums de volgende werkdag zal ontvangen. Ook wordt er aangegeven dat dit rondom de feestdagen iets langer kan duren. Yummygums kunnen via de website van het bedrijf worden gekocht. Daarnaast zijn ze ook selecief bij een aantal partners te verkrijgen.


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je de Hair & Beauty producten bij steeds meer kap- en beautysalons kunt krijgen. Daarnaast is te lezen dat de Yummygums ook verkrijgbaar zijn bij een aantal conceptstores en (vitamine) speciaalzaken. Als je een mooi idee hebt voor een nieuw verkooppunt dan is dat van harte welkom. Het bedrijf vraagt of je dan een e-mail wilt sturen. Het e-mail adres dat je hiervoor kunt gebruiken is service@yummygums.com.  


Voordelen

 


Het bedrijf stelt dat je iedere dag zult genieten van de gummievitamines die je consumeert. Het bedrijf stelt dat vitamine pillen met een vieze nasmaak verleden tijd zijn. Yummygums kun je op kauwen en hebben volgens het bedrijf ontzettend lekkere fruitsmaken. Er wordt ook aangegeven dat je de gummies kunt nemen waar en wanneer je maar wilt. Het bedrijf stelt ten slotte dat je door het lekker snoepmomentje nooit vergeet je vitamine in te nemen. Zodoende krijg je alle vitamines binnen die je soms tekort komt.  


Wetenswaardigheden

 


Wil je weten hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice? Het is altijd mogelijk om een vraag te stellen via de chatfunctie op de website van Yummygums. Mocht het zo zijn dat er niemand in de buurt is om te reageren kun je ook jouw e-mail adres achterlaten. Het bedrijf zegt dan zo snel mogelijk bij je terug te komen. Mocht je geen vraag hebben vindt het bedrijf het nog steeds leuk om iets van je te horen. Ze zijn ook te bereiken via hun Facebook- en Instagram-account. Mocht je een e-mail willen sturen dan kan dit naar service@yummygums.com. Het bedrijf geeft aan doorgaans binnen 24 uur te reageren.  


Welke klantervaringen zijn er bij Yummygums?

 


Ben je al klant bij Yummygums? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Deel via NederlandReview wat jij hebt meegemaakt bij Yummygums! Via NederlandReview lees je ten aller tijde wat mensen objectief en onafhankelijk bij een bedrijf hebben ervaren. Wat heb jij precies aangeschaft bij Yummygums? Ben je tevreden over deze producten? Ga je in de toekomst vaker producten bij Yummygums kopen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? We stellen het zeer op prijs als je jouw mening over Yummygums achterlaat op deze pagina.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)