Vitamins.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vitamins.nl

In de koude wintermaanden hebben we allemaal wat extra hulp nodig om gezond te blijven. Tijdens het sporten hebben onze spieren ook wat extra hulp nodig om snel te herstellen. En ook als we willen afvallen kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Vitamins.nl is een online winkel waar je alles kunt vinden om je lichaam gezond te houden en goed te verzorgen. Voor je cosmetica, haarverzorgingsproducten, maar ook extra vitamines kun je bij Vitamins.nl terecht. Wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop voordat je jouw bestelling plaatst? Ben je bang dat de webshop niet betrouwbaar is? Of wil je eerst weten over de vitamines wel veilig zijn? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van echte klanten over Vitamines.nl!


Over Vitamins.nl

Vitamins.nl is een online winkel voor vitamines, supplementen en andere gezondheidsmiddelen. Of het nu gaat om je persoonlijke verzorging, je wens om af te vallen of je intensieve sportschema, bij Vitamins.nl vind je producten om je lichaam gezond te houden. We hebben elke dag onze dagelijkse hoeveelheid vitamines nodig en bij Vitamins.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt.
Assortiment Vitamins.nl

Vitamins.nl heeft echter meer dan alleen vitamines. Ze richten zich op alle middelen die een positieve invloed hebben op je gezondheid. Ze hebben een ruime aanbod met producten voor huidherstel, kinderen, lichaamsverzorging, haarproducten, homeopathie, spieren & kracht en afslanken. En verkopen verder ook cosmetica, kruiden en multivitaminen. De webshop verkoopt ook alleen producten van bekende merken om kwaliteit altijd te kunnen garanderen. Een aantal van deze bekende merken zijn Amiset, Bonusan, A. Vogel, Davitamon, Lamberts, Mattisson, Metagenics, Now, Orthica, Vitals, Springfield en AOV. 


Diensten Vitamins.nl

Vaak kun je kosten besparen door in een fysieke winkel te kopen. Vitamins.nl wil daarom het online winkelen voor klanten voordeliger maken. De webshop onderscheid zich van andere winkels door hun lage prijzen. Verder zijn de verzendkosten bij Vitamins.nl ook altijd laag. Je betaalt bij elke bestelling slechts 1,99 verzendkosten. De verzending wordt direct in gang gezet zodra de bestelling bij de webshop binnenkomt. Je bestelling wordt hierdoor al binnen 3 werkdagen geleverd. Betalen gaat bij Vitamins.nl ook altijd veilig met iDeal, PayPal, Creditcard, bankoverschrijving of giropay. 


Klachten Vitamins.nl

Alle klanten met vragen kunnen terecht bij de klantenservice van Vitamins.nl. Hier vind je alle veelgestelde vragen en informatie over de levering, het retourneren en de betaling. Klanten met klachten worden aangeraden contact op te nemen met de klantenservice. Je vindt op de website zowel het telefoonnummer als het e-mailadres van Vitamins.nl. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt met de klantenservice een review en laat andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent.


Wat vind jij van Vitamins.nl?

Ben jij de wintermaanden goed doorgekomen door te vitamines van Vitamins.nl? Of ben jij er elke dag weer klaar voor om er tegenaan te gaan in de sportschool door de supplementen? Laat andere klanten dan weten wat zij van de webshop kunnen verwachten en schrijf een review


Zijn de vitamines veilig voor je lichaam? Helpen ze bij het sporten? Kun je Vitamins.nl vertrouwen? Lees hier reviews over de ervaringen van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)