Vifit Sport

8

Bestellen

8

Service

5.3

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Vifit Sport

Heb je na het sporten het gevoel dat je weken je bed niet meer uit kunt komen? Of word je de dag nadat je naar de sportschool bent geweest met spierpijn wakker? Waarschijnlijk krijgt je lichaam dan niet genoeg proteïne binnen. Vifit Sport heeft alles wat je nodig hebt om te helpen bij het herstel van je spieren. Waarom moet je echter kiezen voor Vifit Sport? Er zijn genoeg andere merken die proteïne producten aanbieden. Om zeker te weten dat Vifit Sport voor jou de beste keuze is, vind je hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Leer van hun ervaringen en bepaal zelf of Vifit Sport aan jouw eisen kan voldoen.


Over Vifit Sport

Vifit zal bij de meesten wel bekend zijn. Misschien heb je de verschillende yoghurtdranken van Vifit wel een keer uitgeprobeerd. Vifit heeft echter niet alleen yoghurtdranken voor al je dagelijkse zuivels en vitamines. Met hun nieuwe productlijn gericht op proteïne producten willen ze sporters helpen om hun lichaam gezond te houden. Je spieren hebben het namelijk zwaar te verduren tijdens een trainingssessie en hebben proteïne nodig om te herstellen. De producten van Vifit Sport bevatten allemaal 20 gram proteïne voor het herstel van de spieren, maar bevatten ook Vitamine D, Kalium en Magnesium. 
Wat kun je vinden bij Vifit Sport?

Het assortiment bestaat uit drie verschillende producten die heerlijk smaken en eenvoudig mee te nemen zijn. Je kunt kiezen uit een proteïne shake, reep of drink. De producten zijn in verschillende smaken te verkrijgen zodat je altijd een smaak kunt vinden die je lekker vindt. Het is ook mogelijk om een Vifit Sport Bundel samen te stellen met al je benodigdheden. 


Diensten Vifit Sport

De verzending is voor bestellingen vanaf 30,- gratis. Kies voor een bundel en je komt al snel boven dit bedrag uit. Je bespaart zo geld op je verzendkosten en kunt er weer voor een lange tijd tegenaan. Betalen gaat eenvoudig en snel met iDeal of Creditcard. Heb je voor 20:00 alles besteld en betaald? Je bestelling wordt dan de volgende dag al geleverd. 


Klachten Vifit Sport

Heb je vragen over de producten van Vifit Sport? Of is jouw bestelling nog altijd niet geleverd? Neem dan een kijkje op de contactpagina van Vifit Sport. Je vindt hier alle veelgestelde vragen of kunt zelf een vraag stellen door het contactformulier in te vullen. Vifit Sport is echter ook te vinden op Facebook en Instagram. Heb je nog geen antwoord ontvangen na het invullen van het contactformulier? Probeer dan via Social Media contact op te nemen.


Geef jouw mening over Vifit Sport!

Gebruik jij de proteïne producten van Vifit Sport voor het herstel van je spieren en gaat het sporten nu nog beter? Of heb jij de producten nog niet zo lang geleden ontdekt? Schrijf dan een review en geef jouw mening over Vifit Sport. Wat vind je van de proteïne producten? Werkt het echt? En zijn de producten veilig en betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en vertel andere klanten over jouw ervaringen met Vifit Sport.


De recovery drinks, shakes en bars van Vifit Sport zitten vol met proteïne, maar is het veilig? Lees hier reviews en ervaringen van andere sporters.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Vifit sport - recovery bar cranberry

Aan de dure kant en de cranberry is niet echt terug te vinden in de smaak. De chocolade is wel lekker.

M

Merel

14-11-2018

0

Stoot energie maar beetje te zoet

Ik krijg hier altijd meteen een stoot energie van en vind het erg lekker bij het sporten. Vind het wel een beetje aan de zoete kant, dat mag van mij beslist minder.

M

Maaike Gerards

20-01-2018

0

superlekker als ontbijt

superlekker, ik drink het niet met sporten, maar als ontbijt. werkt ook ;)

J

Jacqueline de Groot

06-01-2018

0