LiveHelfi

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LiveHelfi

Ben je op zoek naar een bedrijf dat haar pijlen richt op verkoop van de juiste voeding? LiveHelfi zou voor jou uitkomst kunnen bieden. Kijk eerst wat andere mensen van dit bedrijf, dienstverlening en/of producten vinden.


Wat is LiveHelfi?


LiveHelfi is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten en geeft informatie waarmee je je fysieke en mentale prestaties kunt verbeteren. Het bedrijf geeft aan het menselijk lichaam te zien als een chemische fabriek en is specialist in The Bulletproof Lifestyle, dat is ontwikkeld door Dave Asprey. Het lichaam functioneert volgens het bedrijf op wat je erin stopt.


Door de oprichter van het bedrijf wordt aangegeven dat slaap, beweging en stress grotendeels beïnvloed worden door de juiste voeding. Deze oprichter is gefascineerd door het feit dat je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren doormiddel van de juiste voeding. Je kunt bij het bedrijf producten kopen in de volgende categoriesoorten: koffie, gezonde vetten, proteïne, supplementen en accessoires.


Producten worden door LiveHelfi getest. Deze producten passen binnen koolhydraatarme diëten. Naast The Bulletproof Lifestyle producten worden ook producten van andere merken verkocht. Voorbeelden hiervan zijn Natural Stacks, Great Lakes Gelatin, Life Extension en Alitura Naturals.


Het bedrijf stelt dat haar klanten doelen kunnen bereiken doormiddel van de Bulletproof Lifestyle. Je moet dan denken aan het gemakkelijk controleren van gewicht, vertragen van veroudering, weerstand vergroten en het verbeteren van cognitieve prestaties. Onderdeel van de Bulletproof Lifestyle zijn beweging, mindfullness, voeding, supplementen en technologie.


Klantenservice en betalingen


Voor vragen/opmerkingen en overige zaken kunnen klanten zich wenden tot de klantenservice. Indien er vragen zijn over de status van verzending is de klantenservice te bereiken via orders@livehelfi.com of 020 22 71 0 65. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot en met 17:00 uur.


Je kunt ook contact opnemen via een online contactformulier welke benaderbaar is op de website van LiveHelfi. Klanten kunnen bestelde artikelen voldoen doormiddel van verschillende betaalmethoden. Er is mogelijkheid tot betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, American Express, bancontact / mister cash, SOFORT banking, belfius en via een overschrijving.


Mocht je achteraf willen betalen dan kan dit via overschrijving. Als klant ontvang je dan automatisch de gegevens per e-mail. Let op: het is wel zo dat de betaling binnen een week na ontvangst van goederen betaald moeten zijn.


Klanttevredenheid en geschillen


Het bedrijf stelt zichzelf maximale klanttevredenheid als doel. Dat wordt gedaan door een aantal afspraken na te komen. Zo staat het vast dat bestellingen voor 23:00 uur ’s avonds op werkdagen in de regel de volgende dag afgeleverd worden. Als aangeschafte producten niet kloppen worden ze zonder aarzelen vergoed of vervangen. Door het bedrijf wordt het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg gevoerd. Dit keurmerk is onderdeel van European Trustmark.


LiveHelfi is gecertificeerd door Trusted Shops en heeft aankoopbescherming tot € 2500,-. Mocht er een geschil zijn en klant en bedrijf komen er niet uit, dan kan er bemiddeld worden via de Europese Commissie. ODR platform is er voor online geschillenbemiddeling. Hier kunnen consumenten gebruik van maken.


Wat zijn klantervaringen bij LiveHelfi?


Heb je al eens iets gekocht bij LiveHelfi? Hoe was die ervaring? Waren de producten die je hebt besteld op tijd in huis? Hoe was de kwaliteit van de producten die je bij LiveHelfi hebt gekocht? Heb je eigenlijk al eerder producten bij dit bedrijf gekocht? Ga je in de toekomst vaker producten kopen bij LiveHelfi? Zou je andere mensen aanraden om hier producten met betrekking tot de juiste voeding te kopen? Het wordt enorm gewaardeerd als jij je mening geeft over LiveHelfi. Door je visie te delen krijgen geïnteresseerden in juiste sportvoeding een goed beeld van dit bedrijf. NederlandReview is het bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)