Jimmy Joy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jimmy Joy

In jouw drukke leven heb je vast niet altijd de tijd om uitgebreid te gaan zitten voor een avondmaaltijd of zelfs maar een ontbijt. Sommige mensen slaan het ontbijt zelfs over. Dan kan het handig zijn om een maaltijd te hebben die je makkelijk mee kunt nemen. kan dit voor je regelen. Maar zullen die shakes nou echt wel zo handig zijn? Zullen die drinks überhaupt nog wel lekker zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Jimmy Joy jouw drinks of shakes bij je thuis heeft bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Jimmy Joy reageren als je ze om hulp of juist advies vraagt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn klanten die al eens een drink of shake van Jimmy Joy hebben geprobeerd. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe zij Jimmy Joy beleven. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van Jimmy Joy geven zodat je weet wat je van de kunt verwachten.


Over Jimmy Joy

Jimmy Joy is een merk dat makkelijk meeneembare etenswaren aanbiedt. Het merk is opgericht door Joey van Koningsbruggen. Hij wilde een soort voedsel ontwikkelen dat alles bevat wat je lichaam nodig heeft maar ook nog eens zo makkelijk te eten is als het drinken van een glas water. Je moet volgens hem makkelijk kunnen eten zonder de stress die het bereiden van maaltijden en recepten met zich meebrengt. Daarbij kun je het eten ook nog eens makkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer een maaltijd over hoeft te slaan omdat je te weinig tijd hebt. Samen met zakenpartner Sam Rohn heeft hij Jimmy Joy gemaakt tot wat het nu is. Hij assortiment bestaat ook een aantal zogenoemde Plenny Drinks. De shake is al kant en klaar en je hoeft dus niet te rommelen met poeders en shakers. De ingrediënten hiervan zijn vitaminen, ijzer, eiwitten, vezels, magnesium, kalium, fosfor en nog wat andere ingrediënten. Ook zijnb er nog verschillende Plenny Shakes. Ze zijn er in verschillende smaken zoals aardbei, chocola, vanille, neutraal, mango en banaan. Deze zijn handig voor een snel ontbijt op een hectische morgen. En als je toch liever even snel iets vasts wilt eten zijn er ook nog verschillende bars waar je uit kunt kiezen.
Diensten van Jimmy Joy

Alle drinks, shakes en andere producten van Jimmy Joy kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Jimmy Joy stuurt deze dan netjes naar je op. Ook heeft Jimmy Joy een klantenservice die je kan helpen als je even wat voedingsadvies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Jimmy Joy

Heb jij wel eens wat van de drinks of shakes van Jimmy Joy geprobeerd? Zo ja, dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over jouw ervaring met deze verstrekker van vloeibare voeding te vertellen. Hoe lekker zijn die drinks en shakes nou echt? Zit er genoeg in om geen honger te krijgen? Duurde het lang voor de bars door de bezorgservice van Jimmy Joy werden bezorgd? En wat is jouw persoonlijke oordeel over de klantenservice van Jimmy Joy? Schrijf een Jimmy Joy review en laat ons weten wat jouw mening over deze organisatie is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)