Jasper Alblas

8.5

Bestellen

7.5

Service

6.5

Prijs

8.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Jasper Alblas

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op internet overal adviezen en diëten vinden. Ook zijn er vele programma’s die je kunt volgen. Jasper Alblas biedt je ook verschillende programma’s die je kunt volgen voor een gezond eetpatroon in een fit lijf. Hier bij NederlandReview lees je wat de ervaringen zijn van mensen die zijn programma’s hebben gevolgd of nog volgen.


Over Jasper Alblas

Jasper Albas is iemand uit Amsterdam die wel het idee had gezond te leven, maar zich niet heel gezond voelde. Ook de mensen uit zijn omgeving hadden een dergelijke ervaring. Velen hadden chronische problemen met hun gezondheid zoals moeilijk inslapen, overgewicht, eczeem etc. Op zeker moment besloot hij dit eens goed uit te gaan zoeken. Na het lezen van vele boeken, het zien van verschillende documentaires, en het bijwonen van seminars (o.a. in de Verenigde Staten), begon hij een theorie te ontwikkelen over echt gezond leven in de huidige tijd.  Hij legde zichzelf een bepaald levenspatroon op om te kijken wat het effect van de aanpassingen zouden zijn. Hij voelde zich fitter en kon zich beter concentreren. Ook viel hij makkelijker in slaap. Een vriendin van hem viel meteen ook af met dit levenspatroon. Hij heeft er nu zijn missie van gemaakt om andere mensen te helpen om overgewicht kwijt te raken en andere gezondheidsproblemen aan te pakken.
Diensten

Op de website van Jasper Alblas vind je een aantal onderdelen:

  • Producten:        - Afslank Pakketten: Een pakket met recepten en eetplannen om een gezond                                    leefpatroon te kunnen volgen.

                         - Boeken en programma’s: Met het 7 x 7 Afslank Receptenboek, het Smoothie Afslank                                Plan, het Smoothie Afslank Plan digitaal, het Stop Diabetes Programma en het Stop                                Eetbuien Programma.

                         - Persoonlijke consulten: Een persoonlijk consult in Amsterdam, of een consult via                                      Skype of via de telefoon.

                         - Supplementen: Visolie capsules of Vegetarische algenolie.


  • Artikelen: Afvallen, Gezond eten, Blog, Succesverhalen, Forum en Het erepodium.
  • Over Jasper Alblas:   Zijn verhaal, Missie, Visie en Waarden, Jasper als spreker en Veelgestelde vragen.
  • Succesverhalen:  Verhalen van verschillende mensen die de programma’s met succes hebben gevolgd.
  • Contact: Alle contactgegevens.

Klachten

Op alle programma’s die hij aanbied geeft Jasper Alblas 100% niet goed geld terug garantie. Je kunt het dus gerust proberen zou je zeggen. Heb je toch nog meer vragen dan kun je contact opnemen via Facebook, op het forum van de website of telefonisch via 020 21 013 18 (op werkdagen). Voor vragen over je bestelling kun je mailen naar support@jasperalblas.nl.

Laat hier jouw review achter!

Dit soort levens veranderende programma’s vragen erom om op zoek te gaan naar feedback van mensen die het al geprobeerd hebben of hier nog mee bezig zijn. Heb jij aan de hand van de programma’s van Jasper Alblas goede resultaten behaald? Of was je niet zo tevreden? Laat dan hier je reactie achter, zodat anderen kunnen leren van jouw ervaring!

Werkt het dieet en de tips van Jasper Alblas? Lees hier succesverhalen of juist niet van klanten met ervaringen met het dieet. Zijn ze veel afgevallen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

7x7 afslank programma

Ik heb een tijdje geleden het boek gebruik van Jasper Alblas en ben toen een 9 Kg verloren in 4 weken. Hartstikek goed.. Dat was een paar jaar geleden. Nu weer samen met mijn partner aan de slag en weer het boek gepakt en hoop op het zelfde resultaat. Zoals het er nu uit ziet gaat alles prima, net als verleden keer. Ook de opmerkingen van verleden keer zijn nog steeds valide. Ik vind het voor 1 persoon (en nu 2 ) best wel prijzig welke ingredienten die gebruikt worden. Verder zijn de recepten niet makkelijk te gebruiken door de weeks als je normaal om 5:15 opstaat om naar je werk te gaan. Om dit echt volgens het boek vol te houden, moet je eigenlijk niet werken, want veel ontbijten en lunches zijn niet te doen tijdens normale werktijden. Ik had deze review ook bij de site van jasper alblas gezet, alleen werd deze door de moderator verwijderd wat ik persoonlijk niet zo netjes vind. Omdat ik nu geleerd heb van de fouten in het boek tijdens mij vorige dieet periode, kan ik het nu een stuk makkelijker volhouden (tijdens werktijden) maar ook minder verspilling Het resulaat blijft wel heel goed... je valt ook echt af zonder honger

E

Ed van Rhee

01-07-2022

0

Challenge

Geweldig! 10 kilo kwijt!

I

irma steenhuis

11-08-2021

0

Weg met buikvet

+ heerlijke recepten en snel klaar + geen honger + gestaag 8 kilo kwijtgeraakt + moeiteloos + leuk forum op FB - beetje onpersoonlijk

K

K.de N

29-03-2021

0

Bodyhappiness

Super gezond programma. Wel even wennen aan het koken, maar als je dat goed plant ontdek je zoveel heerlijke recepten en heb je nauwelijks honger. Zeer aan te raden!

T

Tessa

16-01-2021

0

Bodyhapyness afslankprogramma

Ik ben heel blij met het boek. Ben zonder honger te hebben gehad 7 kg afgevallen. De recepten zijn heerlijk en we eten dagelijks uit het boek. Ben ook veel minder vermoeid. Ik ben echt heel zuinig met het boek. Het staat, als ik het gebruik altijd in een kunststof boekenstandaard. Toch laten de bladen aan de rug los. Heeft U een oplossing voor mij? Vriendelijke groeten van Jorien Sam.

J

Jorrien Sam

15-11-2020

0

8 kilo afgevallen!!

ik ben echt superblij met de methode van jasper alblas! Het was een tip van een vriendin, die had het al geprobeerd. Ik ben na een tijdje werken nu al 8 kilo afgevallen en daar ben ik echt superblij mee. Het is nog niet 100% mijn streefgewicht, maar met andere methoden had ik al vanaf het begin meer problemen. En het gaat mij vooral om mijn buik. Nog even volhouden dus!!

M

Marlies

18-08-2020

0

Strakke buik bijbel

Strakke buik bijbel ontvangen, goeie tips niet wetend dat ik mij ook ineen keer geabonneerd heb op een video van 20 euro per maand die ik NOOIT heb ontvangen, en mij dus niet bewust van was, meerdere malen alles uitgelegd, mailadres / bestelling, niets was eerst te traceren.. hoe kun je mij dan een video sturen en toch 20 euro per maand in rekening brengen?Uiteindelijk maanden verder en met moeite het abonnement op kunnen zeggen, inmiddels honderden eurO’s armer... alleen het product wat ik WEL had gebruikt werden de gelden retour gedaan en geen reactie meer gekregen,.. kortom; Onpersoonlijk en onprofessioneel

N

N

17-06-2020

1

overtollig lichaamsvet snel verbrand

Al een aantal jaren ben ik vrij onzeker en dat komt met name door mijn lichaamsvet. Diverse diëten sloegen niet aan, dus ik had eigenlijk al besloten overal mee te stoppen. Tot ik op een dag bij Jasper Alblas terecht kwam. Bij het lezen van het verhaal op de website raakte ik meteen enthousiast en ik had echt het idee dat dit mij kon helpen om van mijn overtollige lichaamsvet af te komen. Ik heb dan ook het Afslank Pro Pakket besteld. Hiermee kreeg ik complete controle over mijn voeding, verbrandde ik mijn buikvet en voelde ik me een stuk energieker in het dagelijks leven. De prijs is wat hoog, maar ik ben blij dat ik deze investering gedaan heb. Eindelijk durf ik weer normaal over straat zonder mij ergens voor te schamen.

M

Monique Veenstra

25-04-2017

0