HCG Tablets

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HCG Tablets

We zijn allemaal op zoek naar dat magische dieet waarbij de kilo’s zonder enige moeite verdwijnen. De diëten zelf beloven altijd wonderbaarlijke resultaten, maar meestal valt het toch tegen. Om echt zeker te weten of een dieet werkt, kun je het beste de reviews van anderen lezen. HCG Tablets belooft met hun afslankkuur ook de beste resultaten, maar wat vinden anderen die het dieet al geprobeerd hebben? Dat ontdek je op NederlandReview. Hier vertellen andere lotgenoten die willen afvallen alles over hun ervaringen met het afslankdieet. Werken de tabletten namelijk echt of maakt het dieet beloftes dat ze niet na kunnen komen? Lees de beoordelingen en ontdek het zelf!


Over HCG Tablets

Het dieet werd 50 jaar geleden ontwikkeld door dr. Simeons. Hij besteedde jaren aan het onderzoeken van de effecten van verschillende voedingsstoffen op het lichaam. Hij kwam zo uiteindelijk tot de HCG Tablets die alle benodigde voedingsstoffen bevatten om te helpen bij het afvallen.


Hoe werken de HCG Tablets?

Het dieet is gebaseerd op twee componenten: Een nieuw voedingspatroon en de afslanktabletten. Het HCG dieet combineert een dieet met een lage calorie-inname met een krachtig voedingssupplement. Door het voedingssupplement in de tabletten wordt de honger onderdrukt en de vetverbranding verhoogd om het afvalproces te versnellen. Je hoeft door de tabletten minder te eten waardoor je in de dag minder calorieën binnenkrijgt en de vetverbranding in het lichaam wordt op gang gezet om sneller kilo’s te verliezen. De kuur duurt 23 dagen en heeft daarna nog een gewenningsperiode om je streefgewicht te behouden. Het bijgevoegde dieet bestaat uit een dagmenu van 500 calorieën en één tablet.
Voordelen van de HCG tabletten

• De reiniging van het lichaam wordt door de tabletten in gang gezet
• Het hongergevoel wordt verminderd, waardoor je minder hoeft te eten
• Het jojo-effect wordt tegengehouden
• De voedingsstoffen in de tabletten verhogen je dagelijkse energie
• De tabletten werken ook infectiewerend
• En bevorderen de spijsvertering
• De cholesterol in je darmen wordt beter gebonden


Klachten HCG Tablets

Anderen willen natuurlijk graag weten wat jouw ervaringen zijn met het dieet, zowel de positieve als negatieve verhalen. Het is bij klachten echter altijd slim om eerst contact op te nemen met de klantenservice van HCG Tablets. Zij kunnen je verderhelpen bij problemen of vragen. Je kunt op de website het contactformulier invullen om je vraag te stellen of om je klacht te melden. Misschien kunnen zij je klacht voor je oplossen? Laat daarna weten hoe de klantenservice jou geholpen heeft in de je review


Jouw ervaringen met HCG Tablets

Heb jij het HCG dieet geprobeerd en ben jij heel snel afgevallen? Of werkte de tabletten niet en waren de 500 calorieën niet genoeg om de dag door te komen? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het dieet. Hebben de tabletten echt invloed op je hongergevoel? En heb je de hele dag genoeg energie, ondanks dat je minder eet? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of zij het HCG dieet moeten proberen!


Kun je veilig afvallen met de tabletten van HCG Tablets? Werkt de 23 dagen dieetkuur? Ontdek het hier in de onafhankelijke reviews en beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)