DailyVita Maandpakket

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DailyVita Maandpakket

Zoek je een manier om jouw weerstand goed op peil te houden? Dan is het Daily Vita Maandpakket misschien wel net waar je naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze producten en het bijbehorende bedrijf bekend zijn.


Wat is Daily Vita Maandpakket?


Via het Daily Vita Maandpakket kun je je weerstand op peil houden. In een pakket zitten supplementen die zorgen voor een boost van de weerstand voor huid, haar & nagels, spieren & gewrichten, hart & vaat. Het betreft vegan en natuurlijke supplementen die samengesteld zijn door specialisten. Ze stellen te zorgen voor een perfecte dagdosering. Daily Vita geeft aan dat ieder supplement over de juiste hoeveelheid mineralen en vitaminen beschikt. De pakketten met vitaminen zijn zo gemaakt dat ze elkaars opname versterken. De producten worden aangeboden in verpakkingen die hygiënisch zijn. Er wordt gebruik gemaakt van capsules die honderd procent vegan en dus plantaardig zijn.


Voordelen abonneren


Door een abonnement af te sluiten kan er bespaard worden. Volgens Daily Vita zal je vervolgens een enorm gemak ervaren. Ook worden jouw vitaminen iedere maand met vijftien procent korting bij je afgeleverd. Je kunt je binnen een aantal stappen abonneren. Allereerst kies je de vitamines die passend zijn bij jouw situatie. Zo kun je meerdere pakketten selecteren. Abonnees ontvangen iedere maand hun vitamines op het juiste moment. Je kunt ervoor kiezen om een levering binnen 1 of 3 maanden te laten plaatsvinden. Je bent vervolgens altijd op tijd voorzien van de juiste supplementen. Abonnementen kunnen altijd stopgezet of geannuleerd worden. Je zal dus nergens aan vast zitten.


Retourneren


Deze onderneming geeft aan haar uiterste best te doen om producten in goede vorm af te leveren. Ben je toch ergens ontevreden over? Dan kan altijd gebeuren. Je hebt dan de mogelijkheid om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase hoef je geen opgave van reden voor het terugsturen door te geven. Na het aanmelden van een retour moet het pakket binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Het gehele bedrag wordt inclusief verzendkosten aan je teruggeboekt. Je zal dan wel aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Het kan raadzaam zijn de retourregels te lezen. Deze staan vermeld op de retourbeleid pagina.


Klachtenbeleid


Ben je ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dat vinden ze heel vervelend voor je. Er wordt aangegeven dat ze proberen zo snel mogelijk een oplossing voor je te vinden. Het verzoek is om klachten kenbaar te maken aan Daily Vita. Dit kun je doen door een bericht te sturen via een contactformulier. Jouw melding komt vervolgens binnen bij de klantenservice. Iedere klacht zal bevestigd worden met een e-mail. Deze onderneming laat weten dat je klacht zo snel mogelijk in behandeling zal worden genomen. De verwerking start vaak dezelfde dag nog. Als er een langere verwerkingstijd nodig is, zal je hiervan op de hoogte gebracht worden. Sinds een aantal jaar bestaat de mogelijkheid om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Als een klacht nog niet ergens anders in behandeling is, zal deze zelfs gedeponeerd kunnen worden bij het platform van de Europese Unie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Daily Vita? Heb jij al ervaringen met het maandpakket? Dan horen we graag wat jouw mening is. Heb jij baat bij het gebruik van deze supplementen? Zou je andere mensen aanbevelen een abonnement bij dit bedrijf af te sluiten? We stellen het op prijs als jij je visie doorgeeft via een review op deze pagina.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)