Body Supplies

4.2

Bestellen

3.4

Service

4.6

Prijs

3.7

Levering

11.8%

Zou hier weer kopen

Body Supplies

Je lichaam heeft behoorlijk wat stoffen nodig om zichzelf goed te onderhouden. Deze stoffen zijn niet altijd voldoende aanwezig in je dagelijkse maaltijden. Daarom kunnen supplementen soms handig zijn. Een winkel zoals Body Supplies heeft een grote hoeveelheid van deze aminozuren, creatine en nog veel meer. Maar wat zal de kwaliteit van hun eiwitten zijn? Zullen die vitamines wel voldoende zijn om gezond te blijven? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Body Supplies de sportsupplementen of superfoor bij je thuis heeft bezorgd? En zal de klantenservice van Body Supplies je wel echt helpen als je advies of assistentie nodig blijkt te hebben? Al deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door klanten van Body Supplies. Kijk eens naar de reviews die ze op NederlandReview geplaats hebben om te zien wat zij over Body Supplies en hun voedingssupplementen te melden hebben. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Body Supplies geven zodat je weet wat je kunt verwachten.


Over Body Supplies

Body Supplies is een winkel die supplementen verkoopt. Ze hebben vooral veel voedingssupplementen. Zo is er bijvoorbeeld een heel assortiment supplementen die eitwit bevat. Of je nou een shake wilt, op zoek bent naar een tussendoortje of een hele maaltijd vol eiwit zoekt, wie weet kun je bij Body Supplies vinden wat je zoekt. Denk hierbij aan whey eiwit isolaat, eiwit cookies, eiwit pannenkoeken, maaltijdshakes of pindakaas. Ook aminozuren zijn belangrijk bij de opbouw van je lichaam. Body Supplies geeft je de keuze uit l-lysine, taurine, arginine, glutamine, beef amino, l-proline, leucine en nog veel meer. Als sporter heb je nou eenmaal wat extra supplementen nodig. Zo zijn er supplementen voor post-workout en pre-workout. Maar ze hebben ook sportdranken, caffeine, beta alanine enzovoort. Hun creatine, volgens Body Supplies een belangrijk supplement voor de duursport en kachtsport, heeft zijn eigen ctegorie. In hun sectie vitamine vind je choline, ijzer, MultiVitamine, magnesium, foliumzuur, biotine, chroom en calcium. Daarnaast hebben ze nog andere supplementen zoals enzymen, kruiden, vetzuren en voedingsvezels. Maar ook voor eten kun je bij Body Supplies terecht. Of je nou juist low carb wilt eten of een voedzame maaltijd zoekt, Body Supplies heeft ruime keuze. Je vindt er pannekoeken, muesli, siroop, slim pasta, sauzen, creamers, superfoods, koolhydraten, chips, snacks, notenpasta enzovoort.


 


Diensten van Body Supplies

Je kunt de supplementen van Body Supplies gewoon via hun website bestellen. Er is dan een Body Supplies klantenservice die de eitiwitten, vetzuren of vitamines naar je opstuurt. Ook heeft Body Supplies een klantenservice om je bij te staan als je hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Body Supplies

Heb je ooit wel eens wat supplementen van Body Supplies gebruikt? Of je nou dagelijks wat van hun vitamines slikt of alleen af en toe een sportdrank of maaltijdvervanger gebruikt, wij horen graag van je. Merkte je echt verschil toen je hun eiwitten begon te gebruiken? Hoeveel doet hun creatine of aminozuur nou echt voor je lichaam? Duurde het lang voor de superfoods of sportsupplementen bij je werden bezorgd? En hoe hulpvaardig is die klantenservice van Body Supplies nou echt? Schrijf een review en vertel ons over jouw ervaring met Body Supplies.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

proteine poeder die roodheid, vlekken en zwelling gaf. BS: Eigenlijk best normaal

Wat een naar bedrijf. Product zonder seal gekregen maar kon het gewoon veilig gebruiken. Kreeg last van diverse verschijnselen zoals rode huid, vlekken etc dus naar de huisarts. die constateerde een allergische reactie en ik moest gelijk stoppen met dit merk, terwijl ik het merk al eerder had gebruikt. Na thuis komst viel ons op dat buiten dat de seal miste de verpakking anders was. Wij een klacht ingediend en het product opgestuurd naar hun. Er kon geeneens een emailtje van af, ze weigerde de retour en ik kon het uitzoeken. Diverse malen gebeld en geemaild en uiteindelijk bleven ze volhouden; het lag niet aan hun product. Paar emails later; ja kan zijn dat je hoofdpijn, roodheid, zwelling etc krijgt en dat is eigenlijk best normaal maar dat heet anders dus 'hoort er bij'. Het feit dat ik een ongeseald product kreeg, dat de verpakking van de een op de andere dag anders is en ik dus de indruk krijg dat ze neppe producten verkopen interesseerd body supplies niet veel; het enige wat ze willen is veel producten verkopen. Dus; zoek je proteïne poeder die niet geseald is en dus iedereen van hun magazijn medewerkers iets in kan gooien, waar je roodheid, vlekken en hoofdpijn van krijgt wat uren duurt ga naar body supplies!

D

Dominick

07-11-2023

0

Monster Energy Khaotic 12x 500ml Khaotic (via Bol.com)

Ik heb geen slechte ervaringen met hun producten. Ik heb een zeer onaangename discussie met hun klantenservice (Tamara) in naverkoop. Ik heb het artikel niet ontvangen. Onderzoek gestart bij PostNL met als resultaat dat de bezorger beweert dat hij het pakket bezorgd heeft bij de buren nummer 180. De buren waren met vakantie en ik was in de Efteling. Ik stuurde hiervan meerdere mails die niet gelezen werden want de klantendienst bleef maar vragen of ik bij de buren was gaan informeren. In plaats van de bezorgen van PostNL een bewijs van levering te vragen bestempelen ze mij als ongeloofwaardig en ik moet een getekende ontvangersverklaring terug sturen, want dit is de enige manier om mij een nieuw pakket te bezorgen. De klantendienst maakt de klanten enkel nog bozer in plaats van probleemoplossend te werken.

C

CUYLLE NATHALIE

09-08-2023

0

Slechte klantenservice

Om te beginnen heb ik geen slechte ervaringen met hun producten. Ik heb momenteel echter een zeer onaangename discussie met hun klantenservice, met name een manager genaamd Richard. Hij valt me ​​lastig en spreekt op een zeer onbeschofte manier. Vorige week ontving ik mijn bestelling met een product dat ik niet besteld had. Het bedrijf vraagt ​​me om het op hun voorwaarden terug te sturen en negeert mijn voorstellen volledig. Ik heb bijvoorbeeld gezegd dat ik een groot pakket niet in een Post NL-afhaalpunt kan gaan zetten omdat dat te ver van mij vandaan is en ik geen auto heb. Richard blijft erg intimiderend en vertelt me ​​dat ik normaal gesproken wat winkels zou moeten bezoeken of iemand zou moeten vragen om te rijden om het product terug te brengen waar ze mee geknoeid hebben. Verder, ondanks dat het pas een week geleden is, en we vakantie hebben in onze regio, blijft Richard zeggen dat hij me al veel tijd heeft gegeven. Ik vind zijn gedrag akelig onbeleefd, en hij doet alsof hij een verzamelaar is en ik hem een ​​schuld schuldig ben, terwijl de hele situatie helemaal niet mijn schuld is. Ik wil vermelden dat ik nooit van plan was het product dat ik per ongeluk heb ontvangen te behouden. Ik heb altijd gezegd dat ik het zou terugbrengen zodra ik een PostNL-chauffeur voor de deur zag staan. Ik heb ook voorgesteld dat ze betalen voor een ander verzendlabel van een andere postdienst. De situatie waarin ze mij de voorwaarden voor terugkeer opleggen, lijkt volkomen onwettig. In de onderstaande recensies zie ik dat het niet de eerste keer is dat een dergelijke situatie zich voordoet. Wees voorzichtig met deze winkel. Ik denk erover om contact op te nemen met de Belgische dienst voor consumentenbescherming, die de situatie beter zal kunnen oplossen.

A

Angelika

10-05-2023

0

Abe pre workout gel

Onvolledige bestelling, geen oplossing geboden, je wordt al klant gewoon voor leugenaar uitgemaakt!

A

Angelique Bijl

31-03-2023

0

Supplementen

Ik had een slechte ervaring met deze webshop. Door een foutmelding op hun website kreeg ik een bestelling wat niet de bedoeling was. Dus bestelde ik nogmaals zodat de juiste producten wel zouden worden bezorgd. Maar Body Supplies rekende wel 2 keer bezorgkosten. Vervolgens moest ik uiteraard de foutieve bestelling retourneren en daar rekende ze ook nog eens €5 voor. Body Supplies is opgericht om ordinair geld te verdienen en dat mag maar als je een webshop zoekt waar de klant centraal staat dan kun je beter ergens anders bestellen.

M

Marco

04-03-2023

0

Voedingssupplementen

Slechte service!

V

volker

28-02-2023

0

Eiwitten

Bad

A

Aleksandur

26-01-2023

0

ABE Pre Workout

Slechte service. Geopend product ontvangen, wijzen zich erop dat het nooit zo is geleverd. Geen oplossing geboden gekregen.

J

Jorian

20-11-2022

0

Verkeerde product ontvangen! Totaal telefonisch niet bereikbaar. Gegevens achtergelaten en nooit meer iets over gehoord. Weer opnieuw gaan mailen. Krijg je gewoon als antwoord kan je het product niet doorverkopen ?????????

14-11-2022

1

PABA

De capsules worden bros en donker.

M

mohsin

15-03-2022

0

Meerdere

De klantenservice (als je al van 'service' spreken mag) is belabberd. Ongelooflijk onvriendelijk en zelfs onbeschoft. Ze doen bij BODY SUPPLIES alsof je de producten gratis krijgt. Zo ga je niet met klanten om. Gadverredamme.

Z

zizo

19-10-2021

0

Pre workout eigen merk

Bestel al heel wat jaren de pre workout. Qua samenstellingen en prijs, is dit gewoon echt een super product. Contact met klantenservice verloopt ook altijd snel. Net zoals de verzending. Zeker een aanrader!

C

Coumans

06-09-2021

0

Whey Protein

AVOID THIUS SUPPLIER BY ALL MEANS POSSIBLE! This is the first time I ordered from Body-supplies.nl. I ordered whey protein from them and the package arrived unsealed and opened. This is not what you normally expect when buying food or food supplies. Same, when you go to a store and buy packaged meat or yoghurt, you want them to be sealed and properly packaged, otherwise there might be issues with the contents. With whey protein it might be very tricky since the package might have been opened and storage conditions could have been violated. So after finding that the package is unsealed I IMMEDIATELY requested a replacement for a new SEALED package of the same product. In return, They kept sending me email with no definite answer They declined to accept a return They declined to provide a replacement Please, avoid this supplier by all means possible since all you are going to get is a product of questionable quality, long chain of useless emails and terrible customer service.

Y

Yauheni

03-12-2019

0

Eiwitrepen

Waardeloos. Eiwitrepen met gelimiteerde tht datum gekocht. Bestelling kwam niet op tijd aan, waardoor ik deze niet meer voor de tht datum op kan krijgen, en de winkel weigert de bestelling terug te nemen.

R

Rudy

11-11-2019

0

Niacine (nicotinezuur) besteld, Nicotinamine ontvangen.

Helaas ander product ontvangen dan ik dacht te bestellen. Klantenservice wil het niet oplossen. Legt schuld bij klant!

W

Wilfried van Oosterhout

07-08-2019

0

Eiwitten, sportdrank, pre-workouts

Ik bestel hier al jaren en nog nooit een probleem gehad. Ondertussen al tientallen bestellingen gedaan. De prijs is in tegenstelling tot body & fit ook echt laag. Body supplies geeft ook echt om haar klanten, want het beloont ze met exclusieve acties.

J

Jasper

10-07-2019

0

Optimum nutrition

Ik heb bij bodysupplies vitamine en fish oil van optimum nutrition gekocht die ik al een jaar via body en fit koop dit keer heb ik bodysupplies geprobeerd omdat body en fit het product niet meer in zijn assortiment hadden. De fish oil capsules zien er niet goed uit helemaal verrot en misvormd de doosje van de vitamine suplement was al open en toen ik contact met ze opnam en mijn bezorgdheid en mijn klachten met ze wou delen kreeg ik een arrogante taal en discusie als antwoord. Ik ben ook van plan om juridische stappen te gaan zetten.

O

Orhun

28-05-2019

0