Arctic Pure

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Arctic Pure

Wil je graag natuurlijke producten bestellen? Zoek je bijvoorbeeld naar superfoods? Dan is Arctic Pure wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is.


Wat is Arctic Pure?


Arctic Pure verkoopt natuurlijke producten. Deze organisatie komt uit Finland. In dit land bevinden zich duizenden meren, het noorderlicht en de middernachtzon. Men leeft in harmonie met ongerepte natuur. Het is naar eigen zeggen een van de geheimen van hun geluk. Ze hebben deze onderneming opgericht zodat alle mensen van het moois in het Noorden kunnen genieten. Ze geloven dat welzijn het resultaat is van een evenwichtige en nuchtere levensstijl. Deze onderneming wil jouw zoektocht naar welzijn ondersteunen met producten die afkomstig zijn uit de pure Arctische natuur, gevuld met voedingsrijke planten en bessen. In het assortiment vind je natuurlijke supplementen en cosmetica, superfoods en biologische producten. Ze nodigen eenieder uit de selectie te verkennen.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kan een bestelling doen als gast of met een klantaccount. Voor een account moet je je vooraf registreren. Accounthouders kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Zo hoeft bij een nieuwe bestelling niet opnieuw het leveringsadres ingevoerd te worden. Ook heb je eenvoudig online inzag in de bestelhistorie. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn PayPal, Visa, Mastercard en Klarna. Op de website staan alle betaalwijzen vermeld. Deze worden eveneens getoond tijdens het afrekenproces.


Verzenden


De leveringen worden naar eigen zeggen snel en betrouwbaar gedaan. De zendingen worden geleverd via GLS, PostNord, DHL of UPS. Een order wordt als postpakket afgeleverd bij het afhaalpunt van je keuze, of als thuisbezorging. Het maximale gewicht van bestellingen is 25 kg naar EU-landen en 5 kg naar alle andere landen. Wil je meer bestellen? Dan moet je een offerte aanvragen. De gebruikelijke levertijd naar landen binnen Europa bedraagt 2 tot 7 werkdagen en 1 tot 3 weken naar de rest van de wereld vanaf het moment dat het pakket het magazijn verlaat. Orders worden verwerkt op volgorde van binnenkomst, doorgaans binnen twee werkdagen. Afhankelijk van de wachtrij in het magazijn kan de verwerkingstijd variëren. Indien producten niet op voorraad zijn op het moment dat je de bestelling plaatst, wachten ze totdat alle producten gereed zijn voor verzending. Producten kunnen niet nabesteld worden. Je ontvangt een e-mailbevestiging van de zending. Als je haast hebt om je pakket te ontvangen, kan er gebruik gemaakt worden van Fast-Track service.


Retourinformatie


Het kan voorkomen dat je wilt afzien van een aankoop. Dan kan er een beroep gedaan worden op het herroepingsrecht. Alle consumenten in de Europese Unie hebben het recht om een bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Binnen deze fase hoeft er geen reden voor de annulering doorgegeven te worden. Voor de retourinstructies moet contact worden opgenomen met de klantenservice. Retourzendingen van producten worden terugbetaald via de originele betaalmethode. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending overgemaakt. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht van geretourneerde producten die er zijn ontvangen. Indien er binnen 2 weken na het versturen geen bevestiging is binnen gekomen, word je geacht contact op te nemen met de klantenservice.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Arctic Pure? Oftewel heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je besteld? Wat vond je van het bestelproces en service? Heb je andere informatie over dit bedrijf? We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)