Amsterdam Genetics

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Amsterdam Genetics

Ben je iemand die een jointje op zijn tijd kan waarderen? Dan is het de moeite waard om je te verdiepen in het eigenhandig bijhouden van een wietplantje. Bij Amsterdam Genetics vind je hoge kwaliteit cannabiszaadjes, maar ook CBD-producten, handgemaakte cosmeticaproducten en rookartikelen. Ben je benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn die met deze winkel zaken hebben gedaan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze webpagina vind je reviews van bestaande klanten zodat jij uiteindelijk een goede keuze kunt maken. Als je zelf al ervaring hebt met dit bedrijf, laat dan vooral zelf jouw mening achter!


Wat is Amsterdam Genetics?
Amsterdam Genetics

 is een online winkel waar je cannabiszaden gemakkelijk kunt bestellen. Het bedrijf bestaat al sinds 1985 en heeft inmiddels al miljoenen leveringen gedaan. Op de website vind je allerlei artikelen en blogs die de producten en het groeiproces uitleggen om je zo een beter beeld te geven. Het bedrijf is volledig ontwikkeld door gekwalificeerde experts en professionals uit de canabisindustrie. Dit betekent dat de zaden die verkocht worden altijd van hoge kwaliteit zijn. Een goede prijs en kwaliteit zijn dus gegarandeerd.


Via de website kun je een keuze maken gebasseerd op een hoop factoren zoals de moeilijkheidsgraad van het succesvol laten groeien van de plant, de familie van het zaadje en het uiteindelijk gewenste effect van de canabis. Voor grotere aankopen krijg je vaak kortingen of gratis zaden.


Producten en diensten van Amsterdam Genetics
Amsterdam Genetics

 is zowel een online webshop als een blogwebsite. Daarnaast weten ze ook goed de weg in Amsterdam wat betreft coffeeshops waar zaken mee worden gedaan. De producten die te bestellen zijn via de webshop zijn redelijk divers. Hieronder volgt een lijstje:


-Een enorme database aan cannabiszaden. Uiteenlopende typen (indica/sativa), smaken, effecten en bloetijden


-CBD-producten (gummies, chocoladeblokken, vaporizers, CBD-olie, tabletten)


-Cosmetica (zeep, crèmes, zalfjes)


-Merchandise (t-shirts, sneaker tags, truien, kalenders, mutsen, petjes, waterflessen)


-Rookartikelen (vloeitjes, grinders, filters, reisdoosjes, aanstekers)


Klachten over Amsterdam Genetics

Wil je contact opnemen met Amsterdam Genetics? Dat is eenvoudig en mogelijk via de klantensupport. Deze wordt goed onderhouden en je kunt hen via social media of via een contactformulier altijd bereiken. De Facebookpagina wordt actief onderhouden en op werkdagen zul je binnen korte tijd antwoord krijgen op jouw vraag. Er staat ook een lijst aan veelgestelde vragen en antwoorden op de website.


Klachten, complimenten en adviezen voor Amsterdam Genetics
Mocht je reeds spullen hebben besteld en/of ontvangen bij Amsterdam Genetics, laat dat ons dan weten. Je kunt hier op NederlandReview die ervaring delen: zowel positieve als negatieve bijdragen worden gewaardeerd! Zolang de inhoud altijd opbouwend is. Aan de hand van jouw advies kunnen zij de aanbeboden producten en diensten verbeteren. 


Wat vinden mede-klanten van Amsterdam Genetics? Een fijne website en betrouwbare service en kwaliteit? Op deze pagina vind je onafhankelijke ervaringen van mensen die met dit bedrijf te maken hebben gehad zodat jij optimaal geïnformeerd bent.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)