NederlandReview

  Ervaringen WestCord Hotels

  WestCord Hotels heeft een groot aantal bekende hotels in Nederland, variërend van gezellige familiehotels op Vlieland tot luxe designhotels in steden als Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden en Delft. Het is goed om te weten hoe gasten deze hotels hebben ervaren, voordat je zelf een verblijf en arrangement boekt. Is het kleinschalige karakter bewaard gebleven, vormen de afzonderlijke hotels zich genoeg naar hun typische locaties, is er genoeg te doen in en rond het hotel?

  Over WestCord Hotels
  De geschiedenis van WestCord Hotels begint op Vlieland, met het Hotel de Wadden, dat vader Emo Westers in 1968 voor zijn achttienjarige zoon Harry kocht. Maar daar bleef het niet bij. Al gauw werd er meer aangekocht op Vlieland, breidde de interesse uit naar de andere eilanden en werd tenslotte ook het vasteland aangedaan. Inmiddels kan WestCord bogen op een ware keten, in 2001 verenigd onder de hotelgroep WestCord Hotels. Het zijn hotels die van alle gemakken zijn voorzien: van wellnessfaciliteiten en skybars tot sterrenrestaurants en luxe vergaderzalen.

  Hoe gaat het er aan toe bij westcord hotels? Zie hier een filmpje over de amsterdam locatie!

  Van WestCord vind je in Amsterdam onder meer de twee Art Hotels aan het Westerpark (een met drie en een met vier sterren) en het Fashion Hotel dat natuurlijk tegenover het World Fashion Centre ligt. In Leeuwarden naast het casino is er een WTC Hotel dat beschikt over een restaurant met verzicht èn Michelinster. Wie meer rust en ruimte om zich heen verlangt, kan terecht in verschillende hotels op de Waddeneilanden: naast het eerste Hotel de Wadden zijn er op Vlieland Residentie Vlierijck en Strandhotel Seeduyn, op Terschelling Hotel Schylge en Residentie Boschrijck (niet te verwarren met de vakantiehuizen van de Efteling) en op Ameland Hotel Noordsee. Minder zee, meer bos? Ga dan naar Hotel De Veluwe in Garderen of naar Hotel Salland in Raalte.

  Diensten van WestCord Hotels
  Diensten verschillen per hotel en zijn vaak aangepast aan de specifieke locatie. Zo kun je in het City Centre Hotel Amsterdam, hartje centrum, een Bijenkorf Shopping Arrangement boeken en is er in het Hotel New York SS Rotterdam (gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn) een speciaal Holland Amerika Lijn Arrangement voor de liefhebber van de rijke havengeschiedenis van Rotterdam. In de hotels op de Waddeneilanden zijn er tal van arrangementen om extra van de rust en de natuur te genieten, waaronder wandelroutes, yoga, golf en de indrukwekkende Survival Bootcamp Detox.

  Klachten over WestCord Hotels
  Kamers reserveren voor één van de WestCord Hotels kan via hun eigen website of via externe aanbieders zoals Booking.com. Voor vragen of meer informatie is er een contactformulier op de website te vinden en de telefoonnummers voor alle hotels. Voor reserveringen is er een speciaal 0900-nummer, tegen lokaal tarief. WestCord Hotels presenteert zich als een puur Nederlands familiebedrijf, met korte lijntjes. Bij eventuele problemen zijn managers dan ook direct aan te spreken.

  Wilt u weten of vakantiegangers goede of slechte ervaringen hadden bij westcord veluwe, delft, salland, amsterdam of noordsee? Lees ze hier allemaal!

  WestCord Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  7

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tussen zakenafspraken door kies ik vaak voor Westcord

  K. Paulussen06-12-2016

  In verband met zaken reis ik veel rond en vaak is het dan te laat om nog naar huis te rijden.
  regelmatig kom ik dan terecht bij een Westcord Hotel. Als die in de buurt zit, kies ik altijd voor Westcord.
  je went gauw aan kwaliteit en die krijg je hier. Waar je ook zit, ik heb inmiddels al een heel aantal verschillende hotels van Westcord gezien
  Regelmatig moet ik de volgende dag direct weer door op een volgende zakenafspraak en dan is het belangrijk dat ik wakker word in een goed hotel met alle faciliteiten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Hotels vallen nooit tegen

  Evers30-07-2016

  Telkens weer een goed hotel, allemaal dezelfde standaard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Kunstig

  hehe29-09-2015

  Voor wie van kunst houdt moet echt eventjes naar het Art Hotel aan het Westerpark! Alles is daar net even anders dan je gewend bent in andere hotels (ik dan). Je moet wel van (moderne) kunst houden, anders vind je het misschien juist heel stom... Maar wie houdt er nou niet van kunst!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goed hotel

  N. Buikema15-07-2015

  Goed hotel. Schoon, netjes en prima service & eten. Aanrader.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over WestCord Hotels

  Uw beoordeling