NederlandReview

    Ervaringen VRBO

    Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een vakantie accomodatie kunt huren? Dan is Vrbo voor jou wellicht wel een goede uitkomst. Lees eerst wat andere mensen bij dit bedrijf hebben ervaren.

    Wat is Vrbo?

    Vrbo is een organisatie waar je een vakantie accomodatie kunt huren. Zij opereren via de website Vrbo.com. Het bedrijf stelt via haar website als missie te hebben om reizigers te verbinden met mensen en plaatsen waar ze van houden. In 1995 introduceerde Vrbo een nieuwe manier voor mensen om samen te reizen, huiseigenaren te koppelen aan families en vrienden die op zoek zijn naar verblijfplaatsen voor hun vakantie. Gericht op één doel: mensen de ruimte te geven die ze nodig hebben om de afleidingen van het dagelijks leven te laten vallen en gewoon samen te zijn. Sindsdien stelt het bedrijf te zijn uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap van huiseigenaren en reizigers, met unieke eigenschappen over de hele wereld. Vrbo stelt het gemakkelijk en leuk te maken om appartementen, strandhuizen en alle soorten ruimten daar tussen in te boeken. Vrbo maakt deel uit van Expedia Group en biedt huiseigenaren en property managers elke maand meer dan 750 miljoen bezoeken aan sites van Expedia Group.

    Airbnb Vs. Vrbo: Everything You Need to Know about Both Accommodation Sites

    Vrbo helpt mensen beter te reizen

    Het bedrijf gelooft er stellig in dat je alleen in een vakantiehuis privé diner gesprekken kunt voeren met dierbaren die tot diep in de nacht doorgaan. Ook wordt er aangegeven dat de tijd die je in de accomodatie doorbrengt zorgt voor meer ruimte om leuke en domme momenten dichter bij elkaar te brengen. Mensen worden volgens het bedrijf steeds vaker gedwongen om werk boven het leven te kiezen. Het bedrijf geeft verder aan dat we allemaal meer verbinding kunnen gebruiken met de mensen van wie we houden. Dit gebeurt volgens Vrbo alleen te weinig. Veel mensen vinden een reis plannen met vrienden en familie te stressvol. Het is te tijdrovend volgens veel personen. Het wordt vaak als excuus gebruikt om niet te gaan. Het plannen van een reis moet net zo moeiteloos en plezierig aanvoelen als er één zijn. Vrbo geeft aan mensen te helpen om samen wereldwijd beter te reizen.

    Voordelen

    Er worden door het bedrijf een aantal voordelen aangegeven. Zo laten ze weten dat het veilig is om een vakantie via dit bedrijf te boeken. Je kunt volgens het bedrijf veilige betalingen doen, je krijgt 24/7 ondersteuning en er wordt een 'Book with Confidence-garantie' afgegeven. Het bedrijf stelt dat betere vakanties bij Vrbo beginnen. Er wordt aangegeven dat het hele proces van boeking tot verblijf eenvoudig en plezierig is. Het brengt alle gemakken van thuis mee en het is genieten van volledige keukens, wasfaciliteiten, zwembaden, werven en meer. Het bedrijf stelt dat je via Vrbo meer privacy, ruimte, waarde en meer voorzieningen krijgt.

    Welke klantervaringen zijn er bij Vrbo?

    Ben je al klant bij Vrbo? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb jij al vaak een vakantieaccomodatie via Vrbo geboekt? Was je tevreden over deze vakantieaccomodatie? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Vrbo? Zou je andere mensen aanbevelen om met Vrbo samen te werken? Wat vind je van de prijzen? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen met NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Mede door jouw input kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland blijven.

    VRBO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    3.2
    0% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.2
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VRBO

    Uw beoordeling

    Huisje huren

    Weigering creditcard door vrbo, zelfs met hulp van rabobank niet op te lossen, eindeloze onverstaanbare chatsessies. Heel veel tijd verspild en nog steeds geen boeking na 2 dagen. Niet mee in zee gaan!

    Door: Margreet Schimmel20-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Reservering Zuid Frankrijk

    Appartement gereserveerd in Zuid Frankrijk. Echter, betaling via credit cards werd meerdere malen geweigerd. Probleem ligt bij Vrbo niet bij ons. Vervolgens vreselijk lang in de wacht voor de chat en kom niet verder.
    Niet boeken daar!

    Door: Edith18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    huren huis in Spanje

    Waardeloos.
    Huis geboekt in Spanje.
    Connecie met eigenaar is helemaal weggevallen. 4 maanden met het call centre levert niets op. Lijkt wel of je direct met India zit te praten; allemaal vriendelijk maar lossen niets op.
    Nooit zaken me doen!!!!!

    Door: Dirk van Ledden14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 prs huisje resort achterhoek 1 week

    Boeking home away 1f yr 8d of vrbo maar in resort Achterhoek object nl 7241 11 in Lochem. Echt vies, goedkoop huisje met veel gebreken geen 4,5 ster waard.. Technische dienst geweest.. Tbv reperatie ('s) waar je eigenlijk week voor nodig hebt.. Bij receptie Park een lijst A4 afgegeven plus diverse keren bij digitale evaluatie weggezet. Ben bang dat ze niet veel doen, en wens volgende succes. Heb wel koekenpan gehad en een parasol kunnen lenen, die eigenaar achter slot en grendel had.. Excuus was nieuw management maar dit is niet v gisteren en was er geen tijd genoeg in de corona periode..?

    Door: W. Tassel 12-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    eigenaar geweest

    ik heb mijn woning verkocht en de nieuwe eigenaar wil adverteren
    maarde advertentie blijft terugkomen op mijn naam

    we proberen al 14 dagen dagelijks te chatten ,maar bij een vraag welke ze niet weten wordt de chat steeds afgebroken

    ook het opgegeven tel nr is onbereikbaar 0031-202629300

    dus voor mij een moeilijk bedrijf voor mee samen te werken

    Door: coby v wakeren08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur vakantiewoning Italië

    Ik heb tot 2x toe een chatsessie geopend met de VRBO om een vraag te stellen ivm een verandering van huurwoning( geen annulering) maar tot 2x toe werd de chatsessie na 1 minuut afgebroken.
    Weinig betrouwbare partner!!

    Door: JP GALLE29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kat in de zak!

    We booked a home last year, but because of Covid, the trip was cancelled. Although we cancelled well within the time limits, we did not receive our money back!
    But we really need a silver lining, so in November of 2020 we booked another home with VRBO. We really were looking forward to our vacation. However, we got an e-mail on February the 28th from the owner of the home that he cancelled our booking without a reason! So we have send him an email asking why the booking was cancelled. Never heared back from him. So then we called VRBO. We got Joy on the phone and she did not had her day so to say. We explained what happened and the only thing she could answer was: what do you expect of me? Well......WE WANT TO KNOW WHY THE RESERVATION IS CANCELLED!
    She did not know, and so the saga continued. After a while we said that we know why the reservation is cancelled: we looked up the home in the same period as we had booked it and what do you know? When we made the reservation, we paid USD 288,- per night and now they are asking USD 450,- per night!! So, there you have it! And then Joy asked us: what do you expect from us? Arrrgh! She promised us to ask the owner why he cancelled our booking and we would get an email. Never got it and nobody is home anymore! Never again will we book through VRBO.

    Door: Hans van Heulen06-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huis in Morzine

    Bezint eer je boekt.
    In augustus 2020 huis in Morzine geboekt en aanbetaling gedaan. We konden kosteloos annuleren tot 16 december.
    In september annuleert de eigenaar het huis zonder opgave van reden en reageert niet op mail. Wel heb ik meteen de aanbetaling terugontvangen
    Volgens VRBO mag een eigenaar annuleren. Heel vreemd... je denkt een woning te hebben geboekt, je hebt een betalingsovereenkomst maar VRBO zegt dat de eigenaar mag annuleren. Ik boek niet meer via deze organisatie.

    Door: Marij16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur vakantiewoning Morzine

    Begin dit jaar na vele goede ervaringen wederom bij HomeAway voor de komende wintersportvakantie een woning geboekt. Inmiddels is dit onderdeel van HomeAway VRBO geworden. VRBO adverteert met een "Boek met Vertrouwen garantie" en een 24/7 ondersteuning.
    Verder kan er kosteloos geannuleerd worden mits dit voor een bepaalde datum gebeurt. Door omstandigheden heb ik helaas de reis moeten cancelen. Volgens de regel moet dit verzoek via de site rechtstreeks bij de verhuurder worden ingediend. De verhuurder moet vervolgens toestemming geven aan VRBO om de aanbetaling te restitueren. Daar ik ondanks herinnering geen reactie van de verhuurder krijg heb ik geprobeerd de zaak via VRBO geregeld te krijgen. Helaas is er nergens een e-mail adres te vinden. De enige manier om in contact te komen is via een chatmogelijkheid met een medewerker in het hulpcentrum. Het enige dat hij kon doen was mij 2 telefoonnummers geven. Een van een derde partij in Frankrijk en een nummer van VRBO Nederland. De partij in Frankrijk spreekt alleen Frans. Via het Nederlandse nr. van VRBO is het nagenoeg (6x geprobeerd) onmogelijk om met een Nederlands sprekende medewerker in contact te komen. Je wordt vrijwel direct verbonden met een slecht Engels sprekende medewerker waarvan het me niet zou verbazen als deze je vanuit een dorp ergens in het binnenland van Nigeria te woord staat. Mijn vertrouwen op een teruggave van de aanbetaling is inmiddels tot een dieptepunt gedaald. De beloofde 24/7 ondersteuning en 'Book with Confidence-garantie' neem ik daarom met een korrel zout.

    Door: A.T.E. Sprokkereef22-12-2020
    generic cialis reviews26-01-2021

    buy generic cialis online

    buy cialis pills15-02-2021

    cialis price

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is VRBO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over VRBO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VRBO actief?

    VRBO is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VRBO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.