NederlandReview

  Ervaringen Vliegwinkel

  Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix. Het is Haarlem, 1989 wanneer Vliegwinkel opgestart wordt. Vervolgens werd de website Vliegwinkel.nl gelanceerd in 2001 om klanten ook online te kunnen laten reserveren. Voorheen waren er nog vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem. Sinds 2011 zijn alle vestigingen gesloten en verkoopt Vliegwinkel.nl haar tickets alleen nog via de website.

  Vliegwinkel.nl is één van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Via de website is het mogelijk om per bestemming en/of luchthaven alle ticketprijzen en maatschappijen te vergelijken en ook direct te reserveren.

  Wat biedt Vliegwinkel.nl?

  Als één van de grootste online ticketaanbieders van Nederland biedt Vliegwinkel.nl een ruim en diep assortiment aan tickets voor een groot aanbod aan bestemmingen. Bestemmingen die via Vliegwinkel.nl te reserveren zijn, bevinden zich op alle continenten:
  - Europa;
  - Afrika;
  - Noord-Amerika;
  - Zuid-Amerika;
  - Oceanië en;
  - Azië.

  Ze bieden een divers aanbod aan tickets aan naar populaire landen als: Frankrijk, Thailand, de Bahamas, Suriname, Spanje, Amerika, Italië, Canada, Zuid-Afrika en Portugal. De airlines waarvan de tickets zijn te reserveren zijn grote namen als: Ryanair, Transavia, KLM, EasyJet, Lufthansa en nog vele anderen.

  #BOOS BREEKT IN BIJ VLIEGWINKEL.NL EN MARIJE VLOGT ZICH HELEMAAL DE TYFUS | #BOOS S02E13

  Goedkope vakanties van Vliegwinkel.nl

  Een vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn. Via Vliegwinkel.nl is het reserveren van tickets eenvoudig en vooral voordelig. Zo kunt u voordelig een weekendje gezellig naar Portugal, een keer shoppen in London of New York of juist een verre reis maken naar uw droombestemming.

  Wat belooft Vliegwinkel.nl?

  Vliegwinkel.nl geeft aan klaar te staan voor de reizigers. Zo ontvangen reizigers al binnen 5 minuten de e-tickets in hun e-mail, biedt Vliegwinkel.nl standaard €10 korting op de volgende boeking en staan ze 365 dagen per jaar voor de reizigers klaar. Dankzij deze service geven klanten Vliegwinkel.nl een gemiddeld cijfer van een 7,7. Dit klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd via Trustpilot.

  Aanbiedingen van Vliegwinkel.nl

  Door het enorme aanbod van vliegtickets en bestemmingen van Vliegwinkel.nl, zijn er altijd wel aanbiedingen te vinden. Zo zijn de kosten van de vakantie lager, waardoor nog meer genoten kan worden van een toch al leuke vakantie.

  Last-minute vakanties

  Voor reizigers die op het allerlaatste moment toch nog besluiten weg te willen, heeft Vliegwinkel.nl een groot aanbod aan last-minute vakanties. Zo bestaat de mogelijk om toch nog kort van te voren die ene verre droomreis naar Indonesië te maken.

  Waarom kiezen voor Vliegwinkel.nl?

  Vliegwinkel.nl is aangesloten bij de ANVR, IATA, SGR, SafeShops en Verisign. Daardoor wordt u verzekerd van veilig online winkelen bij Vliegwinkel.nl

  Hoe gaat Vliegwinkel.nl om met vragen en klachten?

  Via de website kunt u naar de ‘Service & Contact’-pagina. Hier vindt u de meest gestelde vragen, zodat u snel een antwoord heeft op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met Vliegwinkel.nl. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag kunt u Vliegwinkel.nl bereiken van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Het is ook mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. U kunt uw vragen stellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag kunt u Vliegwinkel.nl een bericht sturen van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Stuurt u liever een e-mail? Dat kan! U kunt een e-mail sturen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag kunt u hen een e-mail sturen van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Wat is uw mening over Vliegwinkel.nl?

  Heeft u uw droombestemming gevonden met behulp van Vliegwinkel.nl? Of heeft u net dat ene ticket kunnen vinden waardoor u een geweldige vakantie heeft beleefd? Deel dit dan met anderen! Geef aan wat u van Vliegwinkel.nl vond zodat andere mensen ook kunnen genieten van een voordelige vakantie naar hun droombestemming.

  Vliegticket via vliegwinkel kopen of niet? Zijn ze goedkoop en goed? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

  Vliegwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5.4
  27% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  wijziging naam

  Met het boeken van de reis had ik per ongeluk Anne ingevuld, terwijl dit Anna had moeten zijn... Kostbaar foutje dacht ik...
  Totdat ik Marleen van Vliegwinkel aan de telefoon kreeg die direct mijn gegevens voor zich had en aangaf dat dit waarschijnlijk kosteloos rechtgezet kon worden.
  Binnen een half uur kreeg ik het bericht dat mijn fout kosteloos hersteld was!
  Dat noem ik nou service, zoals het bedoeld is!! Grote Klasse, bedankt Marleen!

  Door: Koos Dekker11-01-2019
  Augusta Drieman17-10-2020

  Gaat beter dan het terug krijgen van het bedrag van een gecancelde vliegreis naar Corfu

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Goede info

  Je moet wel even goed zoeken maar ze hebben af en toe leuke aanbiedingen. Ook is het handig dat je hier alle vliegtickets kan vergelijken. So far so good. Reisbescheiden zijn ook duidelijk en aangezien ik altijd wel onzeker ben om te reizen en vliegen even een complimentje hier dat de informatie altijd duidelijk bij ze is. Dat helpt mij dan weer.

  Door: Sharida18-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Handig als je goedkoop wilt vliegen

  Ik ken Vliegwinkel vooral van het goedkope vliegen. Ze vergelijken hier vluchten en dan kies je gewoon de goedkoopste.
  Ik boek meestal ook niet zo ver van te voren en dan kun je helemaal echt goedkoop vliegen.
  Website werkt makkelijk en je spaart veel geld uit met de goedkope vluchten.

  Door: Nina 20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Duidelijk

  fijne website, alles is makkelijk te vinden en staat duidelijk beschreven. Je komt meteen bij de goedkoopste vlucht uit! Je kan heel makkelijk uitwijken naar andere dagen of luchthavens. Top service!

  Door: Annabelle28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  tickets naar Corfu( 30-5) voor 5 oktober. Transavia cancelde vlucht op 10 september

  Ik kan helaas geen pluspunt vinden!!! Wacht vanaf 10 september op een refund van deze vlucht. Transavia heeft allang gestort naar Vliegwinkel Bellen lukt niet?!? vanwege drukte?! Mail gestuurd 1 standaard mail terug dat zodra het van de vliegmaatschappij is ontvangen zij ermee aan de gang gaan. Mail 2 geen antwoord. Het is nu 17 oktober, nog steeds niets. Ik heb het nu bij Kassa gemeld, misschien helpt dat ?!?

  Door: Augusta Drieman17-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Vliegtickets

  We horen niets meer over de gecancelde vluchten (begin mrt.2020). In het begin alle begrip voor de situatie, maar we wachten nu al 5 maanden op feedback nadat de vluchten zijn gecanceld. Eerst kwamen er nog emails, maar nu niets meer. En ze zijn al die tijd telefonisch onbereikbaar. Niets horen is nog erger dan die automatisch gegenereerde mails. Maar nu moet er toch iets duidelijk zijn???? Waar is de service? Waardeloos.

  Door: Duty de Jong31-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  flight to singapore

  worst service ever
  don't use vliegwinkel
  they don't care about customer
  they keep the money they should refund to you

  Door: DAVID DERRIEN16-08-2020
  Augusta Drieman17-10-2020

  Helemaal eens. Ik wacht ook op Refund vanaf 10 september

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  enkele reis Alicante - Amsterdam

  Heb mijn boeking bij " vliegwinkel" gedaan . ( vlucht KL 1509) naar Alicante op donderdag 6 augustus .  Boeking bij " Vliegwinkel" was eens maar NOOIT weer . Hoe slecht wil je het hebben ?. " Corona" als excuus voor totale onbereikbaarheid . Per mail moet het antwoord een dag na de vlucht nog komen en de telefoon wordt in het geheel niet beantwoord . Terwijl u toch duidelijk stelt dat als je een echt probleem hebt ( ontdekking van fout in de naam minder dan 24 uur voor de vlucht) je moet BELLEN . En dan dat eeuwige verwijs naar die prachtige goedkope " oplossing" : ga naar de website . Nou , ik zou zeggen : probeer het maar es in mijn specifieke geval.De enige troost is dat " corona"  door velen als excuus wordt gebruikt . En nu gauw wegwezen bij de " vliegwinkel
  Als u een paar euro goedkoper wilt uit zijn , kan het wel es een hele dure bezuiniging zijn bij de " vliegwinkel " " .     

  Door: john07-08-2020
  Augusta Drieman17-10-2020

  Helaas weer mee eens. Telefonisch niet bereikbaar. Op 3 mails , 1 flutantwoord en 2 geen reactie. Wacht op geld terug!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Retour Vlucht naar Valencia

  Ik heb in december 2019 en vlucht naar Valencia geboekt op 18 juni 2020. Op 4 juni heb ik een mail gestuurd naar Vliegwinkel.nl met het verzoek om deze vlucht te verzetten naar September, omdat vliegen naar Spanje nog niet mogelijk was. Telefonisch waren ze helemaal onbereikbaar. Na 10 dagen geen enkele reactie. Toen zelf maar bij Transavia de vlucht ongeboekt met 130 euro extra kosten. Hierover een mail gestuurd met een verzoek deze extra kosten te vergoeden. Het is nu 30 juni en nog geen enkele reactie van vliegwinkel.nl. Het wordt tijd om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Wat een schandalig slechte service.

  Door: Ed Pieters30-06-2020
  Augusta Drieman17-10-2020

  Ik heb er ook geen goed woord voor over. Telefonisch lukt niet . Op 1 mail standaard antwoord 2 mails niet beantwoord. Ik krijg geld terug van een gecancelde vlucht met Transavia naar Corfu. Ik wacht vanaf 10 september al

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Vliegticket

  Vliegticket geboekt bij Vliegwinkel.nl drie maanden geleden geannuleerd door vliegtuigmaatschappij. Onder Europees recht is Vliegwinkel.nl verantwoordelijk voor het terugbetalen van de volledige ticket kosten. Vliegwinkel neemt echter geen enkele verantwoordelijkheid en verschuilt zich achter de vliegtuigmaatschappij om niet te hoeven terugbetalen. Op verzoek om binnen een redelijke periode terug te betalen wordt geen gehoor gegeven. Inmiddels tevens een klacht tegen Vliegwinkel.nl ingediend bij de autoriteit consument en markt. Sta nu op het punt om Vliegwinkel.nl formeel in gebreke en verzuim te gaan stellen, om vervolgens de vordering gerechtelijk te kunnen gaan afdwingen.

  Door: Paul van Sprundel11-06-2020
  Ed Pieters30-06-2020

  Ik heb in december 2019 en vlucht naar Valencia geboekt op 18 juni 2020. Op 4 juni heb ik een mail gestuurd naar Vliegwinkel.nl met het verzoek om deze vlucht te verzetten naar September, omdat vliegen naar Spanje nog niet mogelijk was. Telefonisch waren ze helemaal onbereikbaar. Na 10 dagen geen enkele reactie. Toen zelf maar bij Transavia de vlucht ongeboekt met 130 euro extra kosten. Hierover een mail gestuurd met een verzoek deze extra kosten te vergoeden. Het is nu 30 juni en nog geen enkele reactie van vliegwinkel.nl. Het wordt tijd om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Wat een schandalig slechte service.

  Augusta Drieman17-10-2020

  Schandalig, helemaal mee eens

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechtste ticketsbureau ooit

  Dit is echt de slechte boekingsbureau die ik ooit heb meegemaakt! Door een interne fout was de boekingsklasse op de ticket niet gelijk aan de informatie in de computer. Hierdoor kon mijn moeder haar vliegtuig niet pakken, naar bureau gebeld, eerste wat je te horen krijgt is: “Het is niet onze schuld het ligt aan de KLM”. Vraag je wat dan precies is mis gegaan, zeggen de medewerkers dat het te technisch is, dat je er toch niks aan hebt en dat je het toch niet begrijpt. Dan na flink gezeur dat we het willen weten (want als je meteen de schuld bij iemand anders kan leggen, moet je op tenminste weten wat er fout is gegaan) en na veel wachten krijgen we te horen dat ze het zelf ook niet weten en dat we maar eerst een klacht moeten indienen. Vragen we naar vergoeding voor reiskosten/ accomodatie enzo kosten (minstens 9 uur vertraging), zegt de medewerker weer: “Het is de schuld van KLM en dus moeten zij het vergoeden”. Wij zeggen dat we hebben gebeld en dat het lokale vliegveld en KLM beide hebben gezegd dat de fout ligt bij degene die de vliegtickets heeft besteld. Daar reageert de medewerker met: “ Wij gaan nu niks vergoeden en we kunnen ook niet garanderen dat we uberhaupt iets gaan vergoeden”. Nou zeg, dit is het asociaalste antwoord dat ik ooit heb gehoord. Een andere vlucht om toch in NL aan te komen is na veel gedoe geregeld maar de tickets voor de vlucht zijn niet gestuurd. Na 2 uur wachten bedrijf gebeld, kreeg ik een andere verschrikkelijke medewerker aan de lijn (kon geen NL, kon niet begrijpen dat ik alleen een ticketnummer heb gekregen. Momenteel heeft hij gezegd dat hij de mail nu gaat sturen (dus we zijn gewoon vergeten?!). Nou ik ben benieuw hoeveel slechter ze het nog meer van kunnen maken.

  Door: H. Chen07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Vliegwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vliegwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Vliegwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vliegwinkel actief?

  Vliegwinkel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.