NederlandReview

  Ervaringen Vliegwinkel

  Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix. Het is Haarlem, 1989 wanneer Vliegwinkel opgestart wordt. Vervolgens werd de website Vliegwinkel.nl gelanceerd in 2001 om klanten ook online te kunnen laten reserveren. Voorheen waren er nog vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem. Sinds 2011 zijn alle vestigingen gesloten en verkoopt Vliegwinkel.nl haar tickets alleen nog via de website.

  Vliegwinkel.nl is één van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Via de website is het mogelijk om per bestemming en/of luchthaven alle ticketprijzen en maatschappijen te vergelijken en ook direct te reserveren.

  Wat biedt Vliegwinkel.nl?

  Als één van de grootste online ticketaanbieders van Nederland biedt Vliegwinkel.nl een ruim en diep assortiment aan tickets voor een groot aanbod aan bestemmingen. Bestemmingen die via Vliegwinkel.nl te reserveren zijn, bevinden zich op alle continenten:
  - Europa;
  - Afrika;
  - Noord-Amerika;
  - Zuid-Amerika;
  - Oceanië en;
  - Azië.

  Ze bieden een divers aanbod aan tickets aan naar populaire landen als: Frankrijk, Thailand, de Bahamas, Suriname, Spanje, Amerika, Italië, Canada, Zuid-Afrika en Portugal. De airlines waarvan de tickets zijn te reserveren zijn grote namen als: Ryanair, Transavia, KLM, EasyJet, Lufthansa en nog vele anderen.

  #BOOS BREEKT IN BIJ VLIEGWINKEL.NL EN MARIJE VLOGT ZICH HELEMAAL DE TYFUS | #BOOS S02E13

  Goedkope vakanties van Vliegwinkel.nl

  Een vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn. Via Vliegwinkel.nl is het reserveren van tickets eenvoudig en vooral voordelig. Zo kunt u voordelig een weekendje gezellig naar Portugal, een keer shoppen in London of New York of juist een verre reis maken naar uw droombestemming.

  Wat belooft Vliegwinkel.nl?

  Vliegwinkel.nl geeft aan klaar te staan voor de reizigers. Zo ontvangen reizigers al binnen 5 minuten de e-tickets in hun e-mail, biedt Vliegwinkel.nl standaard €10 korting op de volgende boeking en staan ze 365 dagen per jaar voor de reizigers klaar. Dankzij deze service geven klanten Vliegwinkel.nl een gemiddeld cijfer van een 7,7. Dit klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd via Trustpilot.

  Aanbiedingen van Vliegwinkel.nl

  Door het enorme aanbod van vliegtickets en bestemmingen van Vliegwinkel.nl, zijn er altijd wel aanbiedingen te vinden. Zo zijn de kosten van de vakantie lager, waardoor nog meer genoten kan worden van een toch al leuke vakantie.

  Last-minute vakanties

  Voor reizigers die op het allerlaatste moment toch nog besluiten weg te willen, heeft Vliegwinkel.nl een groot aanbod aan last-minute vakanties. Zo bestaat de mogelijk om toch nog kort van te voren die ene verre droomreis naar Indonesië te maken.

  Waarom kiezen voor Vliegwinkel.nl?

  Vliegwinkel.nl is aangesloten bij de ANVR, IATA, SGR, SafeShops en Verisign. Daardoor wordt u verzekerd van veilig online winkelen bij Vliegwinkel.nl

  Hoe gaat Vliegwinkel.nl om met vragen en klachten?

  Via de website kunt u naar de ‘Service & Contact’-pagina. Hier vindt u de meest gestelde vragen, zodat u snel een antwoord heeft op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met Vliegwinkel.nl. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag kunt u Vliegwinkel.nl bereiken van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Het is ook mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. U kunt uw vragen stellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag kunt u Vliegwinkel.nl een bericht sturen van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Stuurt u liever een e-mail? Dat kan! U kunt een e-mail sturen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag kunt u hen een e-mail sturen van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 15:00 uur.

  Wat is uw mening over Vliegwinkel.nl?

  Heeft u uw droombestemming gevonden met behulp van Vliegwinkel.nl? Of heeft u net dat ene ticket kunnen vinden waardoor u een geweldige vakantie heeft beleefd? Deel dit dan met anderen! Geef aan wat u van Vliegwinkel.nl vond zodat andere mensen ook kunnen genieten van een voordelige vakantie naar hun droombestemming.

  Vliegticket via vliegwinkel kopen of niet? Zijn ze goedkoop en goed? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

  Vliegwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  3.8
  32% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vliegwinkel

  Uw beoordeling

  wijziging naam

  Met het boeken van de reis had ik per ongeluk Anne ingevuld, terwijl dit Anna had moeten zijn... Kostbaar foutje dacht ik...
  Totdat ik Marleen van Vliegwinkel aan de telefoon kreeg die direct mijn gegevens voor zich had en aangaf dat dit waarschijnlijk kosteloos rechtgezet kon worden.
  Binnen een half uur kreeg ik het bericht dat mijn fout kosteloos hersteld was!
  Dat noem ik nou service, zoals het bedoeld is!! Grote Klasse, bedankt Marleen!

  Door: Koos Dekker11-01-2019
  Augusta Drieman17-10-2020

  Gaat beter dan het terug krijgen van het bedrag van een gecancelde vliegreis naar Corfu

  Jan30-11-2020

  Wacht al vanaf eind juni op 3300,00 euro terugstorten betaalde reissom.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Goede info

  Je moet wel even goed zoeken maar ze hebben af en toe leuke aanbiedingen. Ook is het handig dat je hier alle vliegtickets kan vergelijken. So far so good. Reisbescheiden zijn ook duidelijk en aangezien ik altijd wel onzeker ben om te reizen en vliegen even een complimentje hier dat de informatie altijd duidelijk bij ze is. Dat helpt mij dan weer.

  Door: Sharida18-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Handig als je goedkoop wilt vliegen

  Ik ken Vliegwinkel vooral van het goedkope vliegen. Ze vergelijken hier vluchten en dan kies je gewoon de goedkoopste.
  Ik boek meestal ook niet zo ver van te voren en dan kun je helemaal echt goedkoop vliegen.
  Website werkt makkelijk en je spaart veel geld uit met de goedkope vluchten.

  Door: Nina 20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Duidelijk

  fijne website, alles is makkelijk te vinden en staat duidelijk beschreven. Je komt meteen bij de goedkoopste vlucht uit! Je kan heel makkelijk uitwijken naar andere dagen of luchthavens. Top service!

  Door: Annabelle28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ticket van Bogota naar Amsterdam

  Verschrikkelijke service. Vliegwinkel is op geen enkele manier te bereiken, alleen via een automatische robot. Als je ze nodig hebt is er niemand die je kan helpen, zelfs nu 2 dagen voor m’n vlucht die ik dringend moet veranderen reageert er niemand. Ik ben al 2 weken elke dag aan het mailen, chatten etc. Als je de laatste week van je reis wilt laten verpesten vooral bij vliegwinkel boeken, maar anders lekker bij de luchtvaartmaatschappij zelf.

  Door: Nena10-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 retour tickets vluchten

  Zelden zo een slechte service en klantenservice meegemaakt. Onbereikbaar, waarbij steeds weer wordt gezegd ‘dat het uitzoeken iets langer duurt’. Dat duurt inmiddels al 3 weken. Terwijl het een eenvoudige vraag is, namelijk of het ticket gewijzigd zou kunnen worden. Ik zal nooit meer bij vliegwinkel.nl bestellen en raad het mensen ten zeerste af!

  Door: Jordi L24-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  KLM Vliegtickets

  NIET BOEKEN WANT ALS JE NIET KAN VLIEGEN VANWEGE COVID DAN BEN JE HET GELD KWIJT!
  In februari 2020 een KLM vlucht geboekt via Vliegwinkel.nl. Deze kon vanwege COVID natuurlijk niet doorgaan. Ik heb ze ruim de tijd gegeven want ik snap dat het bijzondere omstandigheden zijn voor iedereen. Na geen enkel bericht te hebben gehad toch maar eens aan de bel getrokken. Ze gaven aan dat KLM nog niets had overgemaakt! Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden zelf maar even onderzoek gedaan en wat blijkt dat KLM al lang het boekjaar 2020 heeft afgerond en dus alle refunds al had gedaan! Ze lopen dus gewoon al maanden te liegen!!!

  WEES GEWOON EERLIJK!! EN WIJS NIET NAAR EEN ANDER! DUS NIET BOEKEN WANT ZE GEVEN ANDEREN GEWOON ONTERECHT DE SCHULD!!

  26-05: Mijn boekingsnummer is: VW-4243276

  28-05: Weer eeuwige standaard reactie van Vliegwinkel! MENSEN NIET BOEKEN! TRAP ER NIET IN!!

  Door: Rob28-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Flight ticket

  I am waiting for my Etihad flight cancellation refund since July 2020. When I spoke with Etihad customer service , they confirmed it takes 45 days for the refund and advised Vliegwikel to contact the trade lane manager/sales rep assigned to them. I wrote to Vleigwinkel and they keep giving me standard answer.see below:


  Sat, Apr 17, 7:46 PM (3 days ago)
  to Vliegwinkel.nl

  Hi,

  Where is my refund? Its been almost 1 year .can someone resolve this ASAP.

  See my chat with Etihad:.
  I can see that there are no related notes in our system. If your travel agent is facing systemic issues, they should contact their GDS help desk. If they need any further assistance, they are welcome to call their Etihad Sales Representative or our trade lines. Please escalate your query directly with the travel agent referring the agent to their appointed Etihad Sales Representative. *Mona


  Vliegwinkel.nl
  Mon, Apr 19, 1:47 PM (21 hours ago)
  to me

  Dear Jaspreet ,

  Your refund request is still being processed, the status of your refund is ​pending. It can take some time for the refund to be processed by the airline; the processing time differs per airline. Once we receive your refund, we will transfer the amount to the account which you used to pay for the booking.

  Keep an eye on your bank account to check the refund status.

  Kind regards,
  Vliegwinkel customer service
  Sai

  Door: Jaspreet Kaur20-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Ticket

  I have bought the ticket to Russia via Vliegwinkel in July 2020.
  The flight was cancelled, so i asked to cancel my ticket and have a refund.
  The company charged 50 eur for that and still NO REFUND SINCE JULY 2020.
  I spoke directly with Aeroflot who was operating the flight and they confirmed that all the refunds for July 2020 were processed.

  i asked Vliegtwinkel at least 10 times to call the airline and give my anything specific on my refund but they keep sending me the same message that "Due to COVID refunds take time"

  this is the worst customer service ever and a proper scam.
  So try to avoid these guys if you don't want to get robbed.

  Door: Yulia Omelchuk19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  vliegticket

  Recentelijk is vliegticket gekocht met tussenstop in Amsterdam. Krijg 3 weken van te voren een bericht van mijn vlucht is geannuleerd.
  Vliegwinkel is vervolgens telefonisch niet bereikbaar. De chat die ze aanbieden is een robot chat waar je dus geen vragen kunt stellen. Vervolgens sturen zij mij een mail dat mijn vlucht is gewijzigd. Ik mag nu drie dagen in amsterdam wachten op een aanvullende vlucht!!!!! Ik ga hiermee niet akkoord en heb een mail gestuurd. Na 14 dagen nog geen antwoord. Krijg ik gisteren opnieuw een mail dat ik de gewijzigde vlucht moet bevestigen en als ik dat niet dan gaat Vliegwinkel zelf mijn aangepaste vlucht bevestigen!

  Mijn advies: boek never en nooit bij Vliegwinkel.nl!!!!!!!!!!!!

  Door: eelke01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Flight tickets from Amsterdam to India

  No refund even after a year

  I booked a ticket with Vliegwinkel with Etihad Airways for April 2020. However, the flight was cancelled and they promised a refund (as it was also released by the Airlines). But every time I reach out to Vliegwinkel, they respond by saying that they haven't received the refund yet and don't know when they can process my refund.

  I'm writing this review in Feb 2021 (It has been more than 10 months since my flight wascancelleded) and still there is no clear answer from Vliegwinkel.

  On the other hand, my friends who booked flights directly with Etihad got the refund within 7 days of the flight cancellation. Worst flight booking service ever.

  Door: Sukhdeep Singh14-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tickets

  Slechtste ever!!! Nooit meer iets bij vliegwinkel kopen. Ze zijn niet te bereiken en hebben de slechtste service ooit. Zo schandalig!

  Door: Samuna11-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vliegtickets

  Slechtste service ooit. Nooit meer doen! Ze sturen de E-tickets 2 uur pas voor de vlucht na heel veel gezeik. Ze reageren niet eens op hun berichten. Echt NOOIT MEER iets bij deze sukkels kopen! We hebben zelfs ons vlucht gemist door hun en daar willen ze niet eens de verantwoordelijkheid voor nemen. Echt belachelijk!
  Tip: betaal 5 euro extra ipv hoofdpijn.

  Door: Esra Al-Moussawi11-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ticket

  Ik wacht al een half jaar op mijn cash refund nadat Ryanair onze vlucht voor de zomervakantie heeft geannuleerd. Boeking verliep via Vliegwinkel. Nu geven ze niet thuis. Dramatische service. Geeft meteen ook aan dat Vliegwinkel geen bestaansrecht heeft

  Door: Bram17-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  2 tickets naar Hanoi

  In februari geboekt en betaald. Zouden vliegen met Aeroflot. Gaat om een bedrag van meer dan 1000 euro. Reis is gecancelled en behalve 2 standaardmails waarin staat dat ze er mee bezig zijn is Vliegwinkel verder onbereikbaar en horen we niets. Dit duurt nu dus al 10 maanden en nog steeds geen enkel uitzicht op refund!!! Schandalig!!
  Wat wel schijnt te helpen is wanneer je dit meld bij Radar of Omroep Max. Wellicht gaan we dat maar eens proberen!

  Door: Charles Grisel30-11-2020
  Bram17-12-2020

  Zelfde ervaring hier. Heel frustrerend en teleurstellend. Ik boek NOOIT meer via Vliegwinkel. Wel een dure les.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  tickets naar Corfu( 30-5) voor 5 oktober. Transavia cancelde vlucht op 10 september

  Ik kan helaas geen pluspunt vinden!!! Wacht vanaf 10 september op een refund van deze vlucht. Transavia heeft allang gestort naar Vliegwinkel Bellen lukt niet?!? vanwege drukte?! Mail gestuurd 1 standaard mail terug dat zodra het van de vliegmaatschappij is ontvangen zij ermee aan de gang gaan. Mail 2 geen antwoord. Het is nu 17 oktober, nog steeds niets. Ik heb het nu bij Kassa gemeld, misschien helpt dat ?!?

  Door: Augusta Drieman17-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Vliegwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Vliegwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vliegwinkel actief?

  Vliegwinkel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.