ticketoo

5

Bestellen

5

Service

7

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

ticketoo

Ontdek hier wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview


Over Ticketoo

Het is erg mooi om bij dit bedrijf tickets te kopen voor een evenement of concert. Je kunt namelijk je eigen prijs noemen voor de tickets en de producten. Het is natuurlijk een lagere prijs dan de meeste aanbieders voor hun tickets en producten vragen. Hierdoor is het zo leuk om een ticket te kopen bij dit bedrijf. Wanneer je een prijs noemt welke hoog genoeg is dan zijn de tickets voor jou.  
Het bedrijf werkt met een enthousiast team van mensen om ervoor te zorgen, dat de dure tickets wat goedkoper kunnen worden voor iedereen. Nergens ter wereld gaan er zoveel mensen naar een concert, een dierentuin, pretpark of optreden als in Nederland. 


Doordat bijna dagelijks de tickets duurder worden, wordt het steeds moeilijker voor een gezin om een dagje naar een pretpark, wedstrijd of concert te gaan. Dit bedrijf wil het graag veranderen voor de goede, kortingsgezinde Nederlanders.  Ze doen dit nu door de klant de prijs te laten bepalen. 


Diensten van Ticketoo

Meer dan 90 procent van alle evenementen en uitjes zijn niet uitverkocht. Het komt door volop redenen. Het kan komen, doordat een dierentuin bijvoorbeeld bij slecht weer veel minder bezoekers krijgt. Ook wanneer een voetbalclub een jaar een slecht seizoen heeft, heeft dit natuurlijk een invloed op het aantal bezoekers. 
De ticketprijzen stijgen jaarlijks. Het bedrijf wil het mogelijk maken om gezinnen een goedkoop uitje aan te bieden.  Het is mogelijk om via en veiling een goede aanbieding in de wacht te slepen. 


Klachten, tips en complimenten over Ticketoo

Het bedrijf is een onderdeel van Kwyck, Herengracht 221, 1016 BG Amsterdam, KvK 64967743. Wanneer je een klacht hebt dan kun je hun telefonisch benaderen, per email en ook per post. 


Heb jij ervaring met Ticketoo? 

Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van   Ticketoo. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van ticketoo. Kun je hier inderdaad goedkope kaartjes kopen voor uitjes en evenementen zoals de dierentuin, Walibi, SnowWorld, wellness en de Efteling?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

ticketoo bestaat niet meer

Volgens mij bestaat ticketoo niet meer :(

O

oude klant

05-02-2017

0

ouwehands dierenpark met veel korting

grappig systeem, van ticketoo. heb heel goedkoop kaartjes kunnen regelen voor ouwehands dierenpark, maar verder valt het aanbod mij een beetje tegen. volgens mij zijn ze nog niet helemaal klaar met deze website en moet het nog een beetje groeien in aanbod... Wel veel categoriëen, maar veel is leeg en dat is jammar. Wel blij met de kaartjes voor de dierentuin!!

K

KL

02-10-2016

0