Slangen Reizen

Alle reviews

Slangen Reizen

38% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (81)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busreis parijs

  De bus ging kapot en was zeer krap en de hotelkamers waren niet schoongemaakt bij aankomst. De buschaffeur was goud waard, maar de klantenservice is erbarmelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slangen reizen, echt een aanrader!

  Echt een hele fijne trip gehad met Slangen reizen!😁 Alles kunnen zien in Parijs en ook nog eens 1 dag Disneyland Parijs! Lees mijn ervaring en het hele verhaal via: fferopuit.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Day trip to Paris

  Bus were on time at pickup. Only option for pickup was 2 hour public transport from where we stay. Pick up in Paris was at 9 pm which resulted in us being back at our drop off point in the Netherlands 3:30 am with the first bus to Amsterdam central in 1 hour which is another hour's bus ride. First train to our home from Amsterdam central 1 and a half hour later. Took us 4 hours just to get home because of the super early drop off in the middle of nowhere after spending 2 nights on the bus which was very cramped.
  My husband is 1.9m and there was no way for his legs to fit in the space between the seats. He had to put them sideways into the isle for 7 to 8 hours. There are seats with a bit more space but they do not assign them according to length. Even for me it was cramped and i am short.
  The hand luggage space were so small we couldn't fit the one backpack we had and had to keep in on our laps.
  Definitely not a luxury bus.
  Further friendly and on time driver

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 daagse reis naar Parijs

  Een en al ellende.

  Na een uur vertraging met de reis om 16 uur aangekomen in Parijs. Hier krijgen we 3 uur vrije tijd en dan worden we naar het hotel gebracht. Het is niet mogelijk langer te blijven ivm de bagage.

  We worden gedumpt in een budget hotel op een industrieterrein !!!

  Reistijd naar centrum Parijs met openbaar vervoer, metro en trein, meer dan een uur, en taxi onbetaalbaar deze afstand.
  De laatste mogelijkheid terug is tot middernacht dus voor vandaag al helemaal niet meer mogelijk.

  Naast het hotel is een MC Donalds drive in, daar kunnen we eten werd er verteld, maar omdat we geen auto hebben krijgen we gewoon niets!

  3 kleine uurtjes Parijs, gedumpt op industrieterrein en zonder eten naar bed.

  De ontbijt tijden van het hotel (4 uur snachts tot 10 uur ochtend) gelden niet voor ons omdat we met een groep zijn, hoorden we nadat we waren aangekomen hier, en is verzet naar 7 uur in de ochtend!

  Weer geen eten, uitzichtloos, verschrikkelijk

  Nooit meer Slangen reizen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 dag eurodisney 1 dag stad Parijs incl overnachting

  Goed georganiseerd. Bus was op tijd. Comfortabele plek in de nette bus. Wc aanwezig die voldoende capaciteit voor de volke bus had. Respectvolle omgang met elkaar door chauffeur en medepassagiers. Konden goed slapen in de bus. Opstapplaatsen en tijden waren duidelijk. Programma iets aangepast in overleg met en ten goede van de passagiers.
  Hotel netjes en goed ontbijt. Fijne betrouwbare vriendelijke chauffeur Hendrik die ons veel kon vertellen over de bezienswaardigheden in Parijs en ook erg leuk was met de kinderen. Super weekend gehad hierdoor!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 dagen Parijs

  Leuke reis gehad met chauffeur roger. Enige minpuntje was dat we een keer 15 minuten hebben moeten wachten op andere reizigers in parijs.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 dagen Parijs 25-10-2021

  Super reis gehad, veel van Parijs gezien.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagtrip parijs

  1 ster... eigenlijk min sterren maar die kan ik niet geven Ik snap werkelijk niet dat er op social deal alleen maar goede recensies staan mijn boeking via hun wat een blamage!! Na 3 keer een andere opstapplaats aangeboden gekregen te hebben (wat veel te ver was gem 1 uur verder dan gewenste opstapplaats) dus niet te doen! Mijn boeking geannuleerd door slangenrezien mijn geld dus gewoon weg omdat hun niet de gewenste opstapplaats aan konden bieden wat ze wel op de site aangeven reden daar komen we niet langs en kleine letters lezen om een lang verhaal kort te maken gehaaide oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  superslecht bedrijf

  Echt heel slecht.
  onze vakantie is dramatisch verlopen,
  NUL medewerking vanuit de organisatie, die wil echt alleen maar snel geld verdienen
  klantenservice is kansloos,
  klachtafhandeling belachelijk
  ik kom hier nooit meer terug.

  ik had van te voren kritischer naar de reviews van anderen moeten kijken
  dan had ik mezelf deze ellende bespaard

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 dagen Parijs

  Ik en mijn echtgenoot hadden een reis geboekt naar Parijs voor 2 dagen. Onze boeking werd eerst geannuleerd omdat er te weinig reizigers waren. Ik ben zwanger dus hoe vroeger ik op reis ga hoe beter en door bepaalde redenen kon ik enkel pas terug na 2 weken op reis. Maar goed, ik verplaats de datum naar 2 weken erna.

  We zijn 10 minuten vroeger op de opstapplaats zoals aangegeven en gevraagd werd. Een half uur gaat voorbij. Geen nieuws van Slangen Reizen. Ik probeer hen te contacteren via Whatsapp. Geen antwoord. Dan probeer ik het noodnummer, wat me extra geld kost omdat ik vanuit België bel, meneer zegt dat de bus onderweg is. We wachten nog maar 10 minuten. Niks...

  Na !!EEN UUR!! wachten krijgen we toch telefoon van de chauffeur. Die vraagt me of ik te voet of met de auto ben. Ik ben heel verrast dat ik zo'n vraag hoor en ik zeg dat ik met de auto ben. Hij vraagt me of ik kan rijden naar Kruibeke (15 minuten van de eigenlijke opstapplaats). Hij zegt dat hij anders na een uur pas zal komen, maar dat hij in Kruibeke direct zal zijn. Raar he? Ik vraag me af wat hij zou antwoorden als ik zei dat ik te voet was. Ik denk dat hij mij daar zou laten, want hij was al lang in Kruibeke toen we daar aankwamen. Dus waarschijnlijk reed hij Antwerpen net voorbij toen hij mij opbelde. Ik, 7 maanden zwanger, ben al slechtgezind dat ik 1 uur moet wachten en dan vraagt hij nog of ik even naar hem toe kan rijden. Uiteindelijk heb ik gewoon oké gezegd en we zijn dus naar Kruibeke gegaan. We komen op de bus. Niemand die een mondmasker op heeft. Hij vraagt ook aan niemand om dat te doen. Hij checkt onze documenten i.v.m. corona ook niet.

  Op de bus hebben we op de krapste plaats kunnen zitten. Elke zetel is daar raar genoeg anders van beenruimte. Je kan je dus al inbeelden hoe ik daar met een buikje 5 uur heb gezeten.

  De chauffeur was op elke afspraak te laat. Wij wachtten telkens op de chauffeur terwijl het omgekeerd zou moeten zijn.

  Ik ben dus totaal niet tevreden met mijn ervaring met Slangen Reizen. Zeer teleurgesteld!

  verschrikkelijk bedrijf
  ik heb net zulke ervaringen met slangen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisje parijs

  Wat een kutbedrijf. Alles ging mis. De chaffeur liet zelfs (per ongeluk?) mensen achter bij het benzinestation!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oud & nieuw trip Parijs

  Om een lang verhaal kort te houden:
  - verschrikkelijkste busreis van mijn leven, raam kapot, stoel kapot, krap (dat noemen ze een luxe busreis)
  - chagarijnige reisleiding
  - hotel 1 uur buiten Parijs
  - slechte ophaal tijden
  - geen reacties op mijn diverse klachten!!!

  Wat een leuke nieuwjaarswisseling had moeten zijn was een energieslopende nachtmerrie. Wij boeken hier nooit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 daagse busreis parijs

  Super makkelijk te boeken online, nog gebeld met klantenservice en correct en vriendelijk geholpen!
  Busreis naar Parijs was prima en vlot.
  Veel vrije tijd.
  Netjes en schoon hotel, prima ontbijt.
  Chauffeur kundug en aardig!
  Volgende keer zeker weer met slangenreizen. Mn dochter en ik hebben genoten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerstreis Londen

  Eerst bijbetalen ivm wijziging tijd en daardoor extra overnachting. Vervolgens een week voor vertrek wijziging opstapplaats en opstap tijd. Het was vertrek uit Nijmegen om 7:30 en het wordt Den Bosch om 6:15. Deze locatie is niet op dat tijdstip met openbaar vervoer te bereiken. De keuze van deze trip was juist gebaseerd op basis van vertrek/opstap locatie . Medewerker van Slangen reizen had hier niets mee te maken en geld terug is niet mogelijk. Mijn eerste indruk is dat dit een misleidende boevenbende is. Wij moeten nu veel kosten maken om toch van de reis die we gekocht hebben gebruik te kunnen maken. Wordt vervolgd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagje Londen

  Luxe touringcar bleek zeer bus met zeer krappe plaatsen, slechts 1 chauffeur, oplaadpunten deden het niet, plaatsen waren te klein om te kunnen slapen. Ruzie in de bus kon niet opgelost worden, want er was maar 1 chauffeur. Wat als die onwel wordt? Iemand zat opgesloten in het toilet, want het slot was kapot.
  Op de heenreis werden 2 mensen opgepakt bij de douane, want ze hadden geen geldige documenten. Op de terugreis klopte de lijst niet en hadden we 10 mensen minder in de bus. De chauffeur deed niets meer want was boos op Slangenreizen waar hij nooit meer voor wilde werken, 1 van de gasten ging initiatief nemen toen de bus de boot niet op mocht. Uiteindelijk 2 uur later de boot op. Mijn man belde ondertussen vanuit huis met het noodnummer, maar kreeg van Slangenreizen hele andere antwoorden dan wij. Klopt helemaal niets van. Waardeloos!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagje Parijs

  Een paar dagen voor vertrek wordt de opstapplaats aangepast. Scheelt mij 1,5 uur reizen om daar om 01.50 aanwezig te kunnen zijn. Slangen zegt heel vervelend maar staat in de voorwaarden dat we dit kunnen doen. De annuleringskosten zijn 100% mag dit zomaar?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tweedaagse reis Parijs

  Tweedaagse reis naar Parijs geboekt via slangenreizen. De opstapplek werd gewijzigd (hiervoor hebben we wel reiskosten terug ontvangen). De bus ging kapot, en er heeft twee dagen een walgelijke urinelucht in de bus gehangen door het toilet.
  Dag één zou een stadstour bevatten, dit zit inclusief de prijs die je betaald. Deze stadstour is niet aangeboden.
  Dag twee wordt omschreven als een dag die start bij de Eiffeltoren, en dan vervolgens richting de Montmartre. In de avond zou je de Nederlandse grens passeren. In werkelijkheid is dag twee van 10:30 tot 13:30 bij de Montmartre, dan terughaasten naar de bus die om 14:00 vertrekt, zodat je om 19:00 's avonds weer terug in Nederland bent. Ik vind enkele uurtjes bij één locatie in Parijs niet gelden als 'dag twee', waarvoor je dus eigenlijk een overnachting en dag voor niks bijbetaald.
  Slangenreizen staat niet open voor klachten en handelt deze zonder enkele compensatie af. Enkel een mail met excuses en dat na de boekingsbevestiging in de mail stond dat je tussen 14:00 à 15:00 vertrekt naar Nederland op dag twee. Dit lijkt me vals adverteren, aangezien dit dan ook zou moeten worden vermeld vóór je betaalt en boekt.
  Na deze ervaring zou ik nooit meer voor slangenreizen kiezen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stedentrip Parijs

  Samen met met zusje zijn we een dag naar Parijs geweest met Slangen Reizen. We kijken beide terug op een ontzettend leuke dag en een goed verzorgde reis. De buschauffeur Ron Joosten is ontzettend enthousiast en verteld erg leuk over Parijs. De communicatie was goed en stoptijden etc werden duidelijk medegedeeld. De bus was netjes en schoon. We gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parijs

  De bus was mooi op tijd in Eindhoven.
  De chauffeur was in het begin niet erg vriendelijk en begon direct te vertellen dat hij steeds op tijd zou vertrekken en geen minuut zou wachten. Dit was inderdaad zo. Maar de volgende dag was hij vriendelijk en bracht de reizigers telkens naar verschillende plaatsen en kwam ze ook weer op tijd ophalen. Mooie stadsrondrit gehad met uitleg. De chauffeur kende de weg in Parijs beter dan zijn woonplaats.
  Goed hotel , Holiday Inn met zeer goed ontbijt.
  Hotel lag 12 km van parijs maar dat is geen probleem.
  Goede reis voor zo weining geld Prima ik kan het iedereen aanraden.
  Jammer van onderstaande slechte ervaringen, hoe kan dezelfde reis zo anders verlopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagtocht Londen

  Alles is tot in de puntjes goed verzorgd . Voor een kleine prijs tot in de puntjes goed verzorgd. Met dank aan de betrokken chauffeur ! Geheel
  volgens de planning en is hier niets op aan te merken ! Chapeau en volgende keer weer Slangenreizen voor ons!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Slangen Reizen

Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Slangen Reizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over Slangen Reizen
Slangen Reizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangen Reizen. 

Diensten van Slangen Reizen
Ze bieden bij Slangen Reizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om 
•    Stedentrips
•    Meivakantie
•    Vliegreizen
•    Dagtochten
•    Excursiereizen
•    Winter Deals
•    Mini Cruises
•    Autovakanties
•    Last Minute

Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij. 

Klachten, tips en complimenten over Slangen Reizen
Slangen Reizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

Gebruik de volgende contactgegevens. 
Slangen Reizen
Vogt 21
6422 RK Heerlen
Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
E-mail: contact@slangenreizen.nl

Heb jij ervaringen bij Slangen Reizen
Kies ervoor om Slangen Reizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

 

Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

}