NederlandReview

    Ervaringen Slangen Reizen

    Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Slangen Reizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Slangen Reizen

    Slangen Reizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangen Reizen.

    SAMEN NAAR LONDON ❤️🇬🇧 BUSREIS & HOTEL | ThingsJuliaLoves ❤️

    Diensten van Slangen Reizen

    Ze bieden bij Slangen Reizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om
    • Stedentrips
    • Meivakantie
    • Vliegreizen
    • Dagtochten
    • Excursiereizen
    • Winter Deals
    • Mini Cruises
    • Autovakanties
    • Last Minute

    Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij.

    Klachten, tips en complimenten over Slangen Reizen

    Slangen Reizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

    Gebruik de volgende contactgegevens.
    Slangen Reizen
    Vogt 21
    6422 RK Heerlen
    Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
    E-mail: contact@slangenreizen.nl

    Heb jij ervaringen bij Slangen Reizen

    Kies ervoor om Slangen Reizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

    Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

    Slangen Reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

    5.2
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oud & nieuw trip Parijs

    Om een lang verhaal kort te houden:
    - verschrikkelijkste busreis van mijn leven, raam kapot, stoel kapot, krap (dat noemen ze een luxe busreis)
    - chagarijnige reisleiding
    - hotel 1 uur buiten Parijs
    - slechte ophaal tijden
    - geen reacties op mijn diverse klachten!!!

    Wat een leuke nieuwjaarswisseling had moeten zijn was een energieslopende nachtmerrie. Wij boeken hier nooit meer!

    Door: M v27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 daagse busreis parijs

    Super makkelijk te boeken online, nog gebeld met klantenservice en correct en vriendelijk geholpen!
    Busreis naar Parijs was prima en vlot.
    Veel vrije tijd.
    Netjes en schoon hotel, prima ontbijt.
    Chauffeur kundug en aardig!
    Volgende keer zeker weer met slangenreizen. Mn dochter en ik hebben genoten.

    Door: Dick25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kerstreis Londen

    Eerst bijbetalen ivm wijziging tijd en daardoor extra overnachting. Vervolgens een week voor vertrek wijziging opstapplaats en opstap tijd. Het was vertrek uit Nijmegen om 7:30 en het wordt Den Bosch om 6:15. Deze locatie is niet op dat tijdstip met openbaar vervoer te bereiken. De keuze van deze trip was juist gebaseerd op basis van vertrek/opstap locatie . Medewerker van Slangen reizen had hier niets mee te maken en geld terug is niet mogelijk. Mijn eerste indruk is dat dit een misleidende boevenbende is. Wij moeten nu veel kosten maken om toch van de reis die we gekocht hebben gebruik te kunnen maken. Wordt vervolgd.

    Door: Harleman09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dagje Londen

    Luxe touringcar bleek zeer bus met zeer krappe plaatsen, slechts 1 chauffeur, oplaadpunten deden het niet, plaatsen waren te klein om te kunnen slapen. Ruzie in de bus kon niet opgelost worden, want er was maar 1 chauffeur. Wat als die onwel wordt? Iemand zat opgesloten in het toilet, want het slot was kapot.
    Op de heenreis werden 2 mensen opgepakt bij de douane, want ze hadden geen geldige documenten. Op de terugreis klopte de lijst niet en hadden we 10 mensen minder in de bus. De chauffeur deed niets meer want was boos op Slangenreizen waar hij nooit meer voor wilde werken, 1 van de gasten ging initiatief nemen toen de bus de boot niet op mocht. Uiteindelijk 2 uur later de boot op. Mijn man belde ondertussen vanuit huis met het noodnummer, maar kreeg van Slangenreizen hele andere antwoorden dan wij. Klopt helemaal niets van. Waardeloos!!!!!

    Door: Marielle01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dagje Parijs

    Een paar dagen voor vertrek wordt de opstapplaats aangepast. Scheelt mij 1,5 uur reizen om daar om 01.50 aanwezig te kunnen zijn. Slangen zegt heel vervelend maar staat in de voorwaarden dat we dit kunnen doen. De annuleringskosten zijn 100% mag dit zomaar?

    Door: Diana28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tweedaagse reis Parijs

    Tweedaagse reis naar Parijs geboekt via slangenreizen. De opstapplek werd gewijzigd (hiervoor hebben we wel reiskosten terug ontvangen). De bus ging kapot, en er heeft twee dagen een walgelijke urinelucht in de bus gehangen door het toilet.
    Dag één zou een stadstour bevatten, dit zit inclusief de prijs die je betaald. Deze stadstour is niet aangeboden.
    Dag twee wordt omschreven als een dag die start bij de Eiffeltoren, en dan vervolgens richting de Montmartre. In de avond zou je de Nederlandse grens passeren. In werkelijkheid is dag twee van 10:30 tot 13:30 bij de Montmartre, dan terughaasten naar de bus die om 14:00 vertrekt, zodat je om 19:00 's avonds weer terug in Nederland bent. Ik vind enkele uurtjes bij één locatie in Parijs niet gelden als 'dag twee', waarvoor je dus eigenlijk een overnachting en dag voor niks bijbetaald.
    Slangenreizen staat niet open voor klachten en handelt deze zonder enkele compensatie af. Enkel een mail met excuses en dat na de boekingsbevestiging in de mail stond dat je tussen 14:00 à 15:00 vertrekt naar Nederland op dag twee. Dit lijkt me vals adverteren, aangezien dit dan ook zou moeten worden vermeld vóór je betaalt en boekt.
    Na deze ervaring zou ik nooit meer voor slangenreizen kiezen.

    Door: Milou19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Stedentrip Parijs

    Samen met met zusje zijn we een dag naar Parijs geweest met Slangen Reizen. We kijken beide terug op een ontzettend leuke dag en een goed verzorgde reis. De buschauffeur Ron Joosten is ontzettend enthousiast en verteld erg leuk over Parijs. De communicatie was goed en stoptijden etc werden duidelijk medegedeeld. De bus was netjes en schoon. We gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie!

    Door: Mirjam17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parijs

    De bus was mooi op tijd in Eindhoven.
    De chauffeur was in het begin niet erg vriendelijk en begon direct te vertellen dat hij steeds op tijd zou vertrekken en geen minuut zou wachten. Dit was inderdaad zo. Maar de volgende dag was hij vriendelijk en bracht de reizigers telkens naar verschillende plaatsen en kwam ze ook weer op tijd ophalen. Mooie stadsrondrit gehad met uitleg. De chauffeur kende de weg in Parijs beter dan zijn woonplaats.
    Goed hotel , Holiday Inn met zeer goed ontbijt.
    Hotel lag 12 km van parijs maar dat is geen probleem.
    Goede reis voor zo weining geld Prima ik kan het iedereen aanraden.
    Jammer van onderstaande slechte ervaringen, hoe kan dezelfde reis zo anders verlopen.

    Door: Bvdhurk28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Dagtocht Londen

    Alles is tot in de puntjes goed verzorgd . Voor een kleine prijs tot in de puntjes goed verzorgd. Met dank aan de betrokken chauffeur ! Geheel
    volgens de planning en is hier niets op aan te merken ! Chapeau en volgende keer weer Slangenreizen voor ons!

    Door: Mar12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Positief verrast!

    Ik heb van twee vriendinnen en dagje Parijs cadeau gekregen. Door de reviews die ik op internet gelezen had, was ik best zenuwachtig over hoe het zou gaan lopen. Eigenlijk is alles goed gegaan! Bus was kwartier voor vertrektijd op de afgesproken plek; de buschauffeur, Erik, was zeer vriendelijk; bus was gewoon netjes. In Parijs aangekomen waren een aantal straten afgesloten waardoor de stadstour niet volledig door kon gaan, maar dit was uiteraard overmacht. We hebben uiteindelijk 11 uur vrije tijd in de stad gehad, 2 uur meer dan van te voren gepland. Ook toen we terug gingen, was de bus op tijd. Op de terugweg was de wc aardig vol en werd er verzocht om alleen in noodgevallen van de wc gebruik te maken en anders de wc tijdens een stop op een tankstation te gebruiken. Zowel op de heen- als terugweg was het volgens mij voor iedereen goed te doen om te slapen. Ook het contact met Slangenreizen was prima. Ik had een mail gestuurd, omdat er onduidelijkheid was. Anderhalf uur later had ik een mail terug.

    Al met al ben ik zeer tevreden!

    Door: Zoë07-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Stedentrip Parijs

    Enige pluspunt is de prijs en het Hotel.
    Minpunten: overstap in Eindhoven moesten we 45 min wachten. Ik vind dat als je van de reizigers verwacht dat ze op tijd moeten zijn dat de reisorganisatie dit ook wel hoort te doen. De bus was erg vies. Vloer plakte al vanaf de eerste dag. Onduidelijke avondplanning, veranderde constant door de chauffeur zelf. Op de terugweg mochten we geen gebruik maken van het toilet. Deze was defect. Buschauffeur gaf niet aan hoe laat we zouden stoppen. Eerder het idee dat hij zijn eigen planning maakte ipv rekening houden met je reizigers. Geen aanrader dit!

    Door: Nazima Garib28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Dit nooit weer

    Via Slangen reizen een dagtrip Parijs ondernomen met 4 vriendinnen. Gelukkig nam mijn man vooraf contact op, anders hadden we zonder te weten niet in dezelfde bus gezeten. Er was totaal geen beenruimte, een jonge meid moest zelfs huilen bij de terugreis wetende hoe pijnlijk haar knie zou zijn. Het was ijskoud in de bus. De chauffeur kon niet behoorlijk communiceren. Afrader!

    Door: Liesbeth23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Annulering dag van te voren

    Mail donderdag avond opstapplaats 150 km verplaatst reis was vrijdag 0 compensatie waardeloze oplichters

    Door: Eric Esser17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    AFRADER

    Echt verschrikkelijke ervaringen met dit bedrijf, ons leuke tripje vergald door chagrijnige chauffeur en boze klanten. Te laat, alles slecht geregeld. Contact opnemen met bedrijf achteraf maakte me alleen nog maar bozer, die kunnen totaal niet met klachten omgaan, erg onprofessioneel allemaal.

    Echt zeker een AFRADER.

    Door: K. de bree11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Super leuke reis in comfortabele bus met leuke chauffeur

    Voor de 4e x in een paar jaar tijd een een dagtocht Londen gemaakt met slangenreizen afgelopen weekend. Alle credits aan de super leuke en vrolijke chauffeur Eddie ! Keurig netjes op tijd opgehaald op de opstapplaats en daarna nog 2 stops gehad om mensen op te halen. We hadden een splinternieuwe bus en ruim zitcomfort. Geen ongetogen woord gehoord van alle reizigers . Helaas had de bus voor ons rotzooi bij en dus werd bij de douane heel de bus overhoop gehaald , helaas duurde dit een ruim uur waardoor wij de boot hebben gemist. De chauffeur heeft echt zijn best gedaan om ons nog op de boot te krijgen maar helaas. Uren daarna ging pas de volgende boot dus geslapen in de bus. Om 10.30 engelse tijd kwamen we pas in Londen aan maar we hebben keurig 11 uur de tijd gehad en we werden savonds ook weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald. De terugreis liep voorspoeding ondanks uitvallen van de boten vanwege het weer. We hebben voor en kleine prijs een erg leuke korte stedentrip gehad. In Mei gaan we weer maar dan naar Barcelona

    Door: Fam. Poot14-03-2019
    Bouke06-06-2019

    Hoi, zou ik misschien jullie ervaringen over de stedentrip naar Barcelona mogen horen? Wij twijfelen om te gaan mede dankzij de verschillende recensies. Het lijkt me fijn om het van iemand te horen die dezelfde reis heeft gemaakt als wij misschien willen doen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Bouke

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    slechte service

    Na dat de bus voor vertrek 3kwartier te laat was en we een hele nacht in de bus hebben gezeten zonder slaap, werden we van 10:00 tot 21:00 in Londen uitgelaten zonder enige kans voor ons te kunnen opfrissen. Rond 18:00 een sms gekregen dat we pas 22:30 worden opgehaald en hier mee niet akkoord gegaan. Buschauffeur niet bereikbaar door rusttijd en slangenreizen zelf gebeld. Niet vriendelijk te woord gestaan. Gevraagd of we op eigen vervoer naar hotel kunnen en hier kan geen antwoord op gegeven worden. Zelf initiatief genomen om taxi te pakken en te gaan. €130 euro aan taxirit betaald. Aangekomen bij het hotel wat behoorlijk ver buiten de stad ligt krijgen we om 20:30 een sms dat de vorige sms verkeerd was en tijd terug naar 21:00 ging. Als we dit hadden geweten hadden we natuurlijk nooit een dure taxi gepakt. Uiteindelijk tot 00:00 moeten wachten op bagage. Dag erna een beloofde rondrit van de bezienswaardigheden met tekst en uitleg waar helaas alleen de naam van benoemd werd en tekst en uitleg ver te zoeken waren. Verder weer om 21:00 afgesproken opgehaald te worden en op dat tijdstip stonden wij op de afgesproken plek. Komt een zelfde bus van slangenreizen aan en stapt groep Nederlanders in. In de bus komen wij erachter dat we de mensen niet kennen en eenmaal bij de buschauffeur gaan vragen zitten wij in de verkeerde bus. Uitgestapt en de buschauffeur gebeld dat we bij traveler square stonden, wist hij niet wat dit was en waar dit was en hoe lang het kon duren. Had duidelijk geen enkele kennis over de stad. Uiteindelijk de bus gevonden. Dag erna vertrekken wij naar huis maar doordat de bus weer later vertrok dan afgesproken tijd hebben wij op 5 minuten na de boot gemist. Na een dag onderweg nog eens moeten overstappen in een andere bus. Een vermoeiende reis. Slangenreizen hierover gemaild dat we het niet een reis vinden zoals beschreven staat en wij door een fout van de buschauffeur hoge kosten hebben uitgegeven en een kleine tegemoetkoming in kosten terecht vonden. Na een dikke maand hebben wij eindelijk een mail terugontvangen en hierin staat beschreven dat ze het jammer vinden maar er verder niks mee gaan doen!!!!

    Door: Esmee Thewissen08-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer Slangenreizen!

    Nooit meer Slangenreizen!
    Minpunten:
    Het was geen touringcar, maar een supportersbus van een sportvereniging.
    Bus zat propvol, geen mogelijkheid om te slapen door de vele opstapplaatsen.
    Geen beenruimte, ook niet als je klein bent
    Reis duurt erg lang, door de vele opstapplaatsen die niet vermeld waren.
    Chauffeur, had weinig kennis over het reisverloop, en was erg onzeker en onduidelijk.
    Hotel zat ver buiten de stad
    Mogelijkheid om even terug te gaan naar het hotel was er niet, anderhalf uur reizen!
    Service van Slangenreizen was slecht, telefonisch niet bereikbaar na een aantal klachten van passagiers.

    Pluspunten:
    Hotel was goed!
    Londen was leuk!

    Door: Reizigster04-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Parijs tripje

    Even naar Parijs geweest
    Was echt heel goedkoop en dat was wel leuk
    maar ik vond de medewerkers echt heel onaardig en we moesten overal steeds superlang wachten dat was echt irritant
    Parijs was wel heel mooi met al die lichtjes enzo dus leuk om daar geweest te zijn maar de reis was niet heel goed geregeld dat was jammer de andere reizigers waren ook niet heel blij

    Door: Dina 02-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Zeer slecht geregeld en erg onvriendelijk te woord gestaan.

    Mijn dochter en haar vriendin zijn na een 11 uur durende reis in Londen afgezet rond 10 uur en.kregen on de bus te horen dat ze de koffer daar moesten laten en pas pm 2UUR snachts buiten London op de bus kondennstappen om naar het hotel gebracht te worden.WAT EEN SCHANDE!!!Mensen 16 uur door een stad te laten lopen terwijl ze een overnachting geboekt hadden.ECHT heel heel erg.Toen ik slangen reizen op belde om te vragen of dat klopte zei ze dat dat heel normaal was en ze de voorwaarden maar hadden moeten lezen.Totaal geen vriendelijkheid of begrip of hulp.Ik ben echt in shock die meiden zitten in de kou op de grond te wachten en kunnen nergens heen wat een aanfluiting

    Door: Ramona Van Amersfoort01-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slangen reizen valkenburg waardeloos!

    wij hadden ook voor a.s zaterdag 22-12 geboekt dagje valkenburg,waardeloos werd nu omgeboekt naar breda of den bosch,..en eerst stond op de site dat er idd na de parade terugggegaan werd en nu ga je al on half 6…met een beetje geluk ben je er omhalf 2 en maar paar uurtjes daar ik wil mijn geld terug

    Door: marion 20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Slangen Reizen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Slangen Reizen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 70 ervaringen geplaatst over Slangen Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Slangen Reizen actief?

    Slangen Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slangen Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.