NederlandReview

    Ervaringen Slangenreizen

    Wat vinden consumenten van slangenreizen? Slangenreizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over slangenreizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

    Over slangenreizen
    Slangenreizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangenreizen. 

    Diensten van slangenreizen
    Ze bieden bij Slangenreizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om 
    •    Stedentrips
    •    Meivakantie
    •    Vliegreizen
    •    Dagtochten
    •    Excursiereizen
    •    Winter Deals
    •    Mini Cruises
    •    Autovakanties
    •    Last Minute

    Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij. 

    Klachten, tips en complimenten over slangenreizen
    Slangenreizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

    Gebruik de volgende contactgegevens. 
    Slangen Reizen
    Vogt 21
    6422 RK Heerlen
    Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
    E-mail: contact@slangenreizen.nl

    Heb jij ervaringen bij slangenreizen
    Kies ervoor om slangenreizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

     

    Wat vinden consumenten van slangenreizen? Slangenreizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

    Slangenreizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    5,4
    39% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    4,6

    Prijs

    7

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Boek op uzelf!

    Roel04-07-2018

    De Riat Nerja was gelegen in de achterbuurt van Marrakech ipv 'vlakbij het centrum'. Via de sloppenwijken, aar je overal vies bekeken werd, was het een doolhof om de riat te vinden. Eens aangekomen, was de ingang een klein deurtje waarachter je in de keuken binnen stapte en je meteen een oude vrouw op de grond zag met 1 oog. (Nee ik citeer geen Hollywood thriller) De Riat zelf was claustrofobisch klein en ruikte naar een caravan die al 15 jaar leegstond. We hebben dan ook meteen een taxi geboekt naar een deftig hotel, maar waren natuurlijk al ons geld kwijt, ook voor het op voorhand betaalde ontbijt.
    Heb slangenreizen hierovee toen meteen gecontacteerd, maar ben nooit beholoen geweest. BOEK AUB IETS OP JEZELF. Dan weet je zeker dat je in een deftif oord terechtkomt + het zal je veel goedkoper uitkomen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Tegenvaller

    Dijk11-06-2018

    week van te voren reis geannuleerd, toen opstapplaats nieuwe reis gewijzigd en daardoor om 5.00 in Utrecht opstappen i.p.v. Arnhem, chagrijnige chauffeur, kleine bus, eerste dag werden we om 18.00 opgehaald i.p.v. 21.00 dus amper kunnen kijken in Parijs, hotel was uur rijden van Parijs, hotel had slecht/geen ontbijt alles was op, wc stonk en werd afgesloten etc etc Parijs was wel leuk, mooi weer en leuke reisgenoten maar nooit meer via Slangreizen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    SCHANDALIG

    Tugba12-05-2018

    Slechte service. We zijn op dag 1 te laat opgehaald door de bus. We moesten 1.5 uur langer wachten. We waren te laat bij het hotel waardoor we niet voldoende rust hebben gekregen. Vervolgens zijn we de volgende ochtend laat vertrokken van het hotel en waren rond 12 uur in de stad. We kregen te horen dat we om 15 uur terug moesten zijn. Onze tweede dag was dus eigenlijk weggooit. Eenmaal aangekomen bij de bus zouden we vertrekken maar de bus deed het niet meer en we hadden pech. Dít is dan natuurlijk overmacht.

    Hier komt dan het belangrijkste detail. Hoe hiermee werd omgegaan. We kregen 2 uur extra de tijd om de stad de bezichtigen. Werden weer te laat opgehaald door de nieuwe bus. Deze bus heeft ons afgezet bij in de "middle of nowhere". We werden gedropt om 19.45 om te wachten op een nieuwe bus die ons daar zou komen halen om 01.45!!!

    We moesten dus 5 uur lang wachten op een onveilige locatie. Hier hebben we een vechtpartij mogen meemaken tussen vrachtwagenchauffeurs. Verder was het geen geschikte plaats om passagiers af te zetten. Dít heeft ons mateloos geïrriteerd.

    Het was voor slangenreizen moeilijk om ons een extra dagje in het hotel te zetten. Het was van tevoren al duidelijk dat de bus het niet op tijd zou halen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Disneyland

    Constance 02-05-2018

    Vorige week gereserveerd voor een daguitstap naar disneyland parijs voor 10 mei a.s. Als alles zo moet gaan zoals de servive die wij tot nu toe hebben gekregen dan gaan wij als zeer contente mensen terug komen van een geweldig dagje. Verheugen er ons nu al op.
    De reservatie is zeer vlot verlopen. Ook direct bevestiging gekregen van de reis. Duidelijk overzicht. Mail binnen gekregen met definitieve opstapplaats en tijdstip. Alsook een plattegrond met foto waat de opstapplaats is. Gevraagd word er om tien minuten eerder aanwezig te zijn. Noodnummer erbij vermeld. Ook bij de chatdienst die ze op hun website aanbieden tot nu toe zeer vriendelijk en vlot geholpen. Daar kan men ook de definitieve opstapplaats raadplegen. Kortom tot nu toe een zeer vlotte en vriendelijke service. Hopelijk word de reis ook een leuke ervaring. Begrijpen dat een dagtocht met de bus langer en vermoeiender is dan als je met de thalys gaat. Maar met een grote groep zoals we gaan kan dit tot honderden euro.s goedkoper zijn. Tot nu toe top service gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bagger bedrijf

    Jos30-04-2018

    Vooraf is er een programma doorgegeven en daar word totaal niet aan gehouden. Zouden bij aankomst naar het hotel gebracht worden, hier op waren wij voorbereid, zeker qua kledij, jassen en al in de koffer. Bij aankomst parijs zijn we direct gedropt in een regenachtig parijs, er is geen mogelijkheid tot het pakken van een jas of wandelschoenen. Niets was mogelijk of bespreekbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geweldige dagtrip

    Gino Delorme08-04-2018

    Bedankt Rogier.de chauffeur...netjes gereden...en een goede grappenmaker...netjes op tijd gereden...en veilig....zeker geen minpunten....iedereen was ook op tijd weer in de bus......volgende keer weer met Slangenreizen!

    Johnc11617-04-2018

    Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a appear. Im definitely loving the details. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great style and style. gceeckeckddd

    Pharmd7518-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india generic</a>

    Pharmd36718-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]viagra india generic[/url]

    Pharmc37718-04-2018

    Hello! viagra india generic http://via3indian.com/#4.html

    Pharmf92418-04-2018

    Hello!

    Pharmb67419-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india</a>

    Pharme93719-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]viagra india[/url]

    Pharme98019-04-2018

    Hello! viagra india http://via3indian.com/#4.html

    Pharmg96419-04-2018

    Hello!

    Pharmd57820-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india generic</a>

    Pharmk3220-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]viagra india generic[/url]

    Pharma47320-04-2018

    Hello! viagra india generic http://via3indian.com/#4.html

    Pharma9320-04-2018

    Hello!

    Pharme7221-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">sildenafil generic india</a>

    Pharmb36921-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]sildenafil generic india[/url]

    Pharmf41221-04-2018

    Hello! sildenafil generic india http://via3indian.com/#4.html

    Pharma73821-04-2018

    Hello!

    Pharmd32023-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india</a>

    Pharmb74823-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]viagra india[/url]

    Pharmf92723-04-2018

    Hello! viagra india http://via3indian.com/#4.html

    Pharmd15923-04-2018

    Hello!

    Pharme39524-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">viagra india generic</a>

    Pharmk10824-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]viagra india generic[/url]

    Pharmk93724-04-2018

    Hello! viagra india generic http://via3indian.com/#4.html

    Pharme23224-04-2018

    Hello!

    Pharmd53425-04-2018

    Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">generic viagra india pharmacy</a>

    Pharme16125-04-2018

    Hello! [url=http://via3indian.com/#2.html]generic viagra india pharmacy[/url]

    Pharmk10725-04-2018

    Hello! generic viagra india pharmacy http://via3indian.com/#4.html

    Pharmf95725-04-2018

    Hello!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alle veranderingen!!!

    Dilan09-03-2018

    3 weken geleden heb ik een reis geregeld naar Parijs voor 2 dagen. Het was zo geregeld dat wij op 10 maart in Parijs zouden zijn. MAARRR een week ervoor krijg ik een mail dat het vanwege weinig aanmeldingen gecanceld is. Ik moest een nieuwe datum kiezen, dat zorgde wel voor problemen op mijn werk! Tot slot geregeleld dat ik op 17 maar ga met wel als opstapplaats rotterdam. Dit had ik ook aangegeven bij de eerste datum en kreeg hier voor de rest niets over te weten.

    Nu krijg ik weer verdomme een week ervoor te horen dat de opstapplaats is gewijzigd naar Utrecht( een ander half uur met de auto)!!! Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord en heb een klachtenmail opgesteld met dat ik er dus niet mee eens was. Vervolgens krijg ik een halfuur later een bevestiging van de definitieve opstapplaats (Utrecht) zonder enig reactie op mijn klacht.

    Ik baal hier enorm van en dit is ook de eerste en de laatste keer dat ik zoiets zal regelen via slangenreizen.nl !!
    Zodra mijn opstapplaats gewijzigd wordt na rotterdam ( zoals op de site werd aangegeven) ik zit nu met het probleem dat ik geen vervoer kan regelen naar Utrecht kant op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Fijne chauffeur

    Carolien Flintrop15-01-2018

    Mede dankzij de chauffeur( louis p) (of zoiets) een hele fijne reis gehad.
    Hij liet de reis zo soepel mogelijk verlopen.Paspoort controle in de bus geregeld,hotel ingechekt en uitgechekt voor iedereen.Steeds op tijd op de aangewezen plaats .Boot eerder naar huis.Mensen bij een station afgezet zodat ze de bus nog konden halen.Echt prima zeker voor een eerste reis ervaring voor mijn dochter van 12 jaar.Bedankt chauffeur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Weekend Londen

    Patricia Rutten-de Rijke23-12-2017

    Vorige week zijn mijn dochter en ik met Slangenreizen naar Londen geweest. In de nacht van vrijdag op zaterdag om half 1 zijn we vertrokken (op exact het aangegeven tijdstip). De busreis was prima, het hotel was super met een lekker ontbijt op zondagochtend en we hadden ook nog eens genoeg vrije tijd in Londen op zaterdag en zondag. De terugreis ging ook prima. Wij hebben genoten. Zeker voor dat geld. Als je met het vliegtuig gaat ben je zoveel meer geld kwijt. Daar moet je je verwachtingen dan ook wel een beetje op aanpassen. Maar ja, er zijn altijd mensen die dat niet doen en die zeuren over van alles en nog wat. Het is geen excursiereis die je boekt. De chauffeur gaf overal netjes aan wat de bedoeling was, maar hij is geen reisleider. En wij vinden dat ook helemaal niet nodig. Wij hebben het super gehad en daar zijn we heel blij mee. Als we weer een keer een stedentrip gaan maken zullen we zeker weer overwegen om bij Slangenreizen te boeken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte communicatie en onbeleefd personeel

    Danielle04-12-2017

    In de nacht van vrijdag op zaterdag zouden ik en mijn vriend om 1:00 opgehaald worden bij Amersfoort voor een dagtrip naar Parijs.
    Om 1:15 wordt ik gebeld door de buschauffeur dat we in Apeldoorn werden verwacht.
    Op de boeking stond inderdaad dat de opstapplaats kon wijzigen. En zo ja, krijg je daar een mail over.
    Ik heb nooit een mail ontvangen over de gewijzigde opstapplaats. En ook geen telefonisch contact.
    Na het telefoontje met de buschauffeur kreeg ik iemand van Slangenreizen aan de lijn.
    In plaats van een vriendelijke 'goedenavond' of zelfs een normale 'hallo' hoorde ik een mannenstem zeggen: "Danielle, jij hebt je bus gemist!" Ik zei dat ik geen mail heb gekregen van de gewijzigde opstapplaats. En hij zei dat dat wel het geval was en dit allemaal mijn fout was. Gedurende het gesprek werd er ontzettend kleinerend naar mij toe gesproken en hij noemde me de hele tijd 'dametje'.
    Hij wilde me niet helpen en door zijn wazige gepraat was de communicatie ook erg moeilijk.
    Ik ben als klant nog nooit zo respectloos en vrouwonterend toegesproken.
    Door de situatie op zich raakte ik al in paniek. Maar nadat de medewerker van Slangenreizen mij even lekker de grond in werkte kon ik al helemaal niet meer bezinnen wat er zojuist was gebeurd.
    Ik heb contact gehad met Slangenreizen na het incident. Er werd geen excuses aangeboden wegens het gedrag van de medewerker. En ook krijg ik geen geld terug.

    Laura22-12-2017

    wow wat een verschrikkelijk verhaal, echt niet normaal! haha je zou bijna denken dat het een grap is! is er geen ombudsman hiervoor ofzo?

    Astrid22-12-2017

    Jee, wat vreselijk. Heb al veel meer negatieve reacties vernomen. Ik ga morgen met dochter en kleindochter naar Dusseldorf voor één dagje. Onze opstapplaats is ook al veranderd. Erg leuk als je geen vervoer hebt.!! Gebeld etc. Schermen met de voorwaarden, terwijl ik voor de boeking heb gevraagd, of de opstapplaats gehandhaafd blijft. Ja hoor, werd er gezegd. Ben benieuwd hoe wij morgen de dag doorbrengen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    busreisje Parijs aanfluiting met Slangen

    Johan09-10-2017

    busreisje Parijs.... aanfluiting.
    niet op tijd vertrokken of aangekomen, bus niet op orde, ongezellige buschauffeur en gevaarlijk rijgedrag (!!)

    nooit meer met Slangen reizen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geweldig

    JMW19-08-2017

    Met mijn 9-jarige nu voor het eerst een stedentrip gemaakt. Hij vond de bus het leukste en op de terugweg gaven alle medepassagiers instemming voor een tweede filmpje. ;-) De comfortabele schone bus was steeds keurig op tijd en Alex onze chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel aan de rand van de stad was ook netjes en we hebben ruim voldoende tijd gehad om Londen te ontdekken. Volgende keer graag weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ga Nooit Reizen met Slangenreizen

    Hoogers01-08-2017

    Wij hadden van te voren een driepersoonskamer geboekt voor het hotel. Mijn jongste is gehandicapt. Mijn oudste is veertien een meisje. Ik kwam in het hotel aan en kreeg twee tweepersoonskamers zonder tussendeur. Met andere woorden ik moest een van mijn kinderen maar alleen leggen. Dat weigerde ik te doen. Mijn jongste valt dat niet uit te leggen. Mijn oudste is nog te jong (een meisje) puber om alleen te leggen. We hebben toen twee uur in de lobby gewacht en er werd niks geregeld. Geen matras geen extra bed op de kamer Niks. Slangenreizen heeft gebeld en er werd niks geregeld. Vervolgens heeft een van mijn kinderen op een dun dekbed op de grond moeten liggen. Na de reis vroeg ik mijn geld terug aan slangenreizen omdat ik hier voor betaald had een driepersoonskamer en zei zeggen dat ik daar geen recht op heb omdat het hotel altijd andere kamers mag geven. Maar met twee kinderen waar ook nog een van gehandicapt is vind ik dat niet terecht!! Vandaar die 1 voor slangenreizen. Reis nooit met hun mee. Doe het niet!!! Ze houden geen rekening met mensen

    jasmien01-08-2017

    Slangenreizen is zo slecht!!

    marie09-10-2017

    Zo, dat kan echt niet! wat een slechte service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    super geregeld!

    clau23-07-2017

    de eerste x met slangen reizen is 3 jaar geleden, 4 dagen parijs!
    het was super geregeld bus was optijd hotel en ontbijt waren goed.
    overal word je opgehaald en heen gebracht!

    vorig jaar een dagje londen geweest, ook allemaal goed geregeld.
    in de nacht op de bus we kwamen tegen 8 uur aan in londen en werden
    savonds weer om 8 uur opgehaald. veel kunnen doen en zien in 1 dag.
    boot + bus was prima te doen.

    in januari nog 2 dagen weer naar parijs geweest en het was weer super
    tuurlijk is het lang met de bus maar dat staat er ook bij! opnieuw hebben we
    het erg leuk gehad in parijs en de bus was altijd optijd!

    volgende week staat de volgende reis gepland naar barcelona
    dit is de 4e keer met slangen reizen en we hebben er weer zin in!!

    het is goedkoop en raad het zeker aan.

    ondanks alle verhalen die ik hier onder lees, vinden wij het altijd super geregeld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    kort in Parijs, lang in bus

    Evert 11-04-2017

    We zijn voor heel weinig geld naar Parijs geweest, maar daarvoor hebben we ongelofelijk lang in een onfrisse bus gezeten en al met al slechts een paar uurtjes in Parijs doorgebracht. De buschauffeur was erg stug en had er weinig zin in volgens mij.

    We hadden het anders verwacht en zouden niet nogmaals zo'n reis boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Reis zelf viel tegen

    Freek23-03-2017

    Bestellen ging snel en vragen aan de telefoon werden vlot beantwoord. De reis zelf viel echter heel erg tegen omdat we geen enkele slang gezien hebben. Alleen in de tuin van het hotel hebben we een tuinslang gezien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Weekend Praag

    Nathalie Smeets08-01-2017

    Alles volgens afspraak verlopen. Reis is inderdaad erg lang (16 uur vanuit Maastricht) maar dit mocht de pret niet drukken. Ondanks de barre weersomstandigheden erg veilig gevoeld in de bus. Onze chauffeur Jordy verstaat zijn vak. Hotel Globus was prima. Kamers waren groot en schoon. Het inchecken was echter geen succes. Dit duurde veel te lang. Wij zijn een hapje gaan eten in restaurant Koliba en hebben daarna ingecheckt. Verwacht geen gezelligheid in het hotel want de bar sluit om 12 uur en dan is er niets meer te doen. Het metrostation ligt op hooguit 10 min lopen. Het was top. Ik zou zo weer gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer teleurgesteld

    Bart05-01-2017

    Wij zijn met slangen reizen naar Praag geweest Nieuwjaar vieren wat een klote reisorganisator .
    Het begon met de bus geen ruimte knieen opgetrokken 12 uur lang , een chauffeur hadden we ,daarbij bleef het , geen info onderweg helemaal niets, geen muziek, geen wifi , geen film ok geen geluid , veel tocht door kieren doordat het een oude bus was, tocht en koud op de onderverdieping en bijna 30 graden boven .
    Reis naar Praag Geboekt ,helaas zitten we in een hotel in Pilzen 80 km vanaf Praag , Chauffeur wil ons niet op komen halen in praag op oudjaars nacht na 13.00 uur zoals beschreven in de papieren omdat het niet uit komt met zijn Rijtijden .Dan Gaat hij 1 uur te vroeg rijden naar huis waardoor er twee meisjes van 17 jaar achterblijven daar komt hij 1 uur naderhand achter ,ondanks dat een passagier dit al bij hem gemeld had , ik heb geteld en we zijn er allemaal zegt de chauffeur dus we gaan rijden . bellen met slangen en Slangen zegt laat maar achter ze zijn oud genoeg om het zelf op te lossen ,17 JAAR !!!!

    Nooit en Nooit meer .

    Gr Bart

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Ongelooflijk

    Liz02-01-2017

    2 maanden voordat wij onze nieuwjaarsreis naar Praag hadden, boekten we onze opstapplaats in Zwolle. Na daar ook een hotel geregeld te hebben ivm ver weg wonen, hebben we zin in onze reis. Een week voordat we weggaan krijgen we een mailtje dat Zwolle eruit gehaald is en dat we nu elders op moeten stappen. Oké, kan gebeuren..
    Toen we op weg gingen hoorden we in de bus dat we niet in Praag verbleven, maar in een stad zo'n anderhalf uur verderop (Pilsen). In de mail die ik 2 dagen voor vertrek had gekregen stond een heel mooi verkoopverhaaltje met de data van het hotel, er waren namelijk DVD-spelers en WiFi op de kamer en het was 10 minuten lopen van het centrum van PILSEN! Ideaal voor onze nieuwjaarsreis Praag, niet?
    Toen we eenmaal in het hotel aangekomen waren hoorden we dat we de dag erna naar Praag zouden gaan. Om half 9 weg en dan om 6 uur moesten we weer terug zijn bij de bus, zei de chauffeur. Achteraf bleek dat Slangenreizen verkeerd had gecommuniceerd naar de chauffeur toe, want we zouden eerst een tour doen om 6 uur en daarna gelegenheid krijgen om te dineren in Praag, tot 9 uur. Weer een communicatiefout.
    Op de tweede dag (31 december) waren wij (mijn metgezel en ik) genoodzaakt om in Pilsen te blijven, omdat wij niet van 10 uur 's ochtends tot 20:00 of zelfs 1:00 zouden kunnen blijven zonder even te rusten in het hotel. Dit kon niet omdat het hotel niet in de buurt lag, en dus gingen wij niet mee naar Praag die dag.
    De dag erop gingen we terug naar Nederland. Toen we op de grens van Tsjechië en Duitsland waren, werd de chauffeur gebeld met het bericht dat twee meisjes achtergebleven waren in het hotel in Pilsen. De chauffeur had niet verkeerd geteld, er waren echt 81 mensen. Achteraf bleek dat twee mensen niet op de lijst stonden en dat we daarom nu 2 mensen misten. Hierdoor hadden wij erg veel vertraging en konden wij onze trein richting huis niet meer halen, dus hebben we een hotel moeten boeken. Zou leuk zijn als dat vergoed werd.

    De buschauffeur is echt niets te verwijten, een ongelooflijk aardige man die alleen maar deed wat hem verteld werd. Helaas was de communicatie vanuit Slangenreizen heel erg slecht.
    Achteraf een leuke reis, maar met veel verbeterpunten.

    marcel05-01-2017

    Hoi Het klopt wat hier staat , moet zeggen dat het echt een ramp was slangen kan nog veel leren hieruit . hoe goedkoop ze ook zijn dit kon echt niet . het is dat we met een mooie groep daar waren anders was het echt een klote reis geweest, het was een verjaardags- kado voor mijn vriendin , jammer had haar meer gegund. Chauffeur was een goede vent maar daar bleef het bij geen reisleider wat een chauffeur ook moet zijn dat is jammer gr marcel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    man

    Jan02-01-2017

    Wat een flop bedrijf de organisatie verdient een 0 tijden kloppen niet chauffeur is niet ingelicht over hoe en wat .
    wij hebben een nieuwjaarsreis geboekt naar praag we gaan in een oude bus geen plaats er waren mensen die niet tussen de stoelen konden zitten te krap en dan 12 uur lang , geen muziek of film aan boord geen wifi we lagen 80 km van praag af . chauffeur wilde ons op oudjaar komen halen om 6 uur savonds want als hij snachts moest komen zat hij met zijn rijtijdenwet . op de terug weg laat hij twee meisjes van 17 jaar achter we vertrokken om 12 uur terwijl er 13.00 uur op de brief stond slangen reageerde daarop met ze zijn oud genoeg om iets te regelen DOORRIJDEN.
    en een chauffeur die echt nog alles moest leren ondanks dat hij dik in de 50 was .
    waardeloos nooit meer .

    Linda en Pim02-01-2017

    Wij zijn de ouders van een van de jongedames die daar zijn achtergelaten in het hotel.Te gek voor woorden! Er waren op de lijst 81 personen genoteerd ipv 83. Hier kan de chauffeur niks aan doen. Maar dat de reisorganisatie zegt doorrijden, ze zijn oud genoeg om zelf wat te regelen, neem ik hun zeer kwalijk!. Twee jonge dames in een vreemd land, en ze zo aan hun lot overlaten. Geen goed woord voor over!! Denk je dat je veilig met een busreis meegaat... De vertrektijd zou zijn 13:00 ipv 12:00, Credits gaan naar de oplettende receptioniste van het hotel waar ze verbleven. Die belde op een gegeven moment naar hun hotelkamer met de nodige vragen over hun reis, met de uiteindelijke mededeling dat hun bus al weg was. De receptionist heeft een taxibedrijf gebeld voor ze, en op weg geholpen. Ook credits voor de taxichauffeur, die ze veilig en wel hebben vervoerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    mevr.

    Limburg30-12-2016

    Slechte organisatie, eerste en laatste keer dat ik met deze organisatie ga. De chauffeur verdient ontslag. Bijna ziekelijk hoe deze man met zijn klanten omgaat. Het leek bijna of hij het erom deed dat dingen misgingen. Feedback werd slecht ontvangen van zijn kant. Wat een nurkse man. Te korte pauzes, net de slechte pauze plekken uitzoeken, niet naar de wc mogen etc etc.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Erg lang in een oude nare bus

    Evelien + Mams14-12-2016

    mijn moeder een tripje Parijs cadeau gedaan, had ik maar wat meer betaald en voor een andere maatschappij gekozen!

    Vooral omdat het echt JAREN duurt voordat je ergens komt, zo lang duurt het mensen ophalen en rijden.

    De bus is oud en allesbehalve comfortabel. We hebben geen oog dichtgedaan en waren de hele dag doodmoe in Parijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Busreisje Londen aanfluiting

    G. v.d. Ven05-12-2016

    busreisje naar Londen was een aanfluiting.

    onaardige buschauffeur, vieze bus en geen benul van tijd en op tijd komen

    en de klachtencommissie geeft geen soulaas!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Heel goedkoop maar wel afzien

    B. Lissen02-12-2016

    Als je goedkoop naar een of andere Europese stad wilt dan kun je met Slangen reizen gaan
    Maar dan moet je wel hele dagen in een slecht onderhouden en vieze bus zitten tussen chagrijnige medepassagiers en met een gestreste buschauffeur.

    Maar dan ben je wel voor een paar tientjes een dagje in bijvoorbeeld Parijs of Londen ofzo. En dat is best leuk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Mevrouw

    Manuella27-10-2016

    Reisje van 4 dagen Praag. Prima gids. Zonder Maria hadden we waarschijnlijk het vliegtuig terug genomen.
    Ik wist niet dat Praag zover af lag van Heerlen. Maar liefst 16 uur heen en 16 uur terug. Hebben de ronde van Limburg en Noord Brabant gereden. Dus als je graag lang in een bus zit vooral doen. Als je meer qualitytime in de gekozen stad wilt hebben vooral NIET doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Snel nog eens doen!

    Joyce van Veen04-09-2016

    Fantastische 4 dagen Londen gehad, mede dankzij chauffeur Roger.
    Voor deze prijs is het nog te doen voor een alleenstaande moeder met drie kinderen.
    Herfstvakantie Berlijn!
    Enig minpuntje is dat het verzamelen en terugbrengen van iedereen veel te lang duurt. Terugweg waren we al om half 9 in Breda en pas tegen 12 en op Den Haag centraal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    doe het niet klotebedrijf

    a. uit u.24-08-2016

    klotebedrijf

    willen alleen maar geld maar een beetje normaal een busreisje organiseren ho maar

    echt belachelijk dat ze gewoon kunnen doorgaan.

    doe het niet is mijn tip. tenzij je rekening houdt met de slechtste service ooit. Daarom wel goedkoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Gave reis, topchauffeur

    Arjen loonstra21-08-2016

    We zijn drie dagen naar Parijs geweest met Ron Joosten als chauffeur.. Echt geweldig gehad.. Alles goed geregeld en de chauffeur was goed met informatie, kwam zijn afspraken prima na en erg vriendelijk en gezellig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goedkoop slechte service gestresste chauffeur

    ans26-07-2016

    veruit de goedkoopste
    maar ook ronduit slechte service
    met zwaar gestresste chauffeur aan het stuur

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    ik was gewaarschuwd

    H.K.22-06-2016

    Ondanks dat ik research had gedaan online toch een buskaartje gekocht bij Slangen...
    Het viel me eigenlijk wel mee, maar dat kwam gewoon omdat ik zoveel horrorverhalen had gehoord over deze gasten.
    Maar inderdaad, vriendelijk zijn ze niet en er is een hoop zeer onprofessioneel hier. De bus rook raar en was te laat. De chauffeur allesbehalve vriendelijk (ik denk gewoon bijna overspannen). Maar ja het was ook wel goedkoop en ik was gewaarschuwd .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    eens maar nooit weer ook al is het goedkoop

    annemarie jansen06-06-2016

    dit heb ik eens gedaan om de goedkope prijs maar nooit weer

    wat een onprofessioneel bedrijf

    de lage prijs is nog veeel te veel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mooie reis gehad

    Henk21-05-2016

    Een prachtige stedentrip met slangen reizen naar parijs gehad. Bus was mooi op tijd en een leuke vriendelijke chauffeur genaamd Ron Joosten. Ik zou hier zeker weer boeken!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    met klachten doen ze niks

    Danique20-05-2016

    Wat een kansloze onderneming is dit

    Nauwelijks bereikbaar voor commentaar en klachten
    En als je ze eenmaal te pakken hebt, dan heb je niks aan ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Ook ik heb erg slechte ervaringen met deze reisorganisatie

    Regien14-05-2016

    Ook ik heb erg slechte ervaringen met deze reisorganisatie.

    Ik heb geen zin om erover uit te weiden, maar eigenlijk ging gewoon alles fout op ons busreisje.

    chauffeur was te laat. en Zeer onvriendelijk. De bus was ook gewoon vies en verouderd, et ceterea!
    En de klachtenprocedure was ook kansloos, we kregen een of ander kortingsding die natuurlijk niets waard was.

    Erg slechte ervaringen dus!

    Lente06-02-2017

    Lekker duidelijk...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Leuke reis gehad

    Henk Franssen07-03-2016

    Dagje london, niets op aan te merken.

    sanne20-05-2016

    ik geloof er niks van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slangenreizen is VERSCHRIKKELIJK

    Amsterdam27-02-2016

    VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF

    Wij gingen vorig jaar naar Parijs met de bus. Het was echt zo kansloos slecht geregeld, niet normaal!
    Dit ging OA allemaal mis:

    - de buschauffeur zat niet op te letten en nam bij een tankstation de afslag voor auto's ipv voor bussen. En reed toen tegen zo'n hoogtegrensding aan. We schrokken ons kapot (we zaten boven, vooraan!). Mensen waren helemaal in paniek. We konden wel doorrijden, maar veilig voelden we ons niet!!

    - bij dat tankstation vergat de buschauffeur twee mensen!! Echt achterlijk, hij telde ook niet bij de pauzes. We zijn gewoon doorgereden en op de weg terug, 12 uur later ofzo, pikten we de mensen weer op. Ze hadden de HELE DAG op het politiebureau zitten wachten. Zo zielig! Een jonge vrouw + kind. Ze zouden naar Disneyland gaan...

    - Verwarming was kapot en het was december dus ijskoud.

    - buschauffeur sprak geen woord Frans. Toen we werden aangehouden, moest een passagier tolken.

    - door al dit gedoe kwamen we uren later in Parijs dan beloofd. Dat werd gecompenseerd door ons ook uren later op te halen, maar daar hadden we weinig aan, want nu waren we van 13.00 tot 00.00 in Parijs. Dus de meeste musea moesten we skippen, want die sluiten.

    - Natuurlijk was de bus veel te laat met ophalen en stond ook nog op de verkeerde plek. Hij zou ons ophalen bij Arc de Triomphe. Haha, nou wie in Parijs is geweest snapt wel hoe handig dat is. NIET dus. We stonden met een groep, zagen in de verte iets wat op een bus leek en zijn toen gaan rennen, omdat we die buschauffeur natuurlijk niet vertrouwden na de heenreis en bang waren dat hij ons ook zou vergeten...

    - Terug in Nederland vroegen we natuurlijk ons geld terug. Niet dat we veel verwachtten, maar dat kregen we dus ook niet. Een tegoedbon voor 10 euro ofzo, voor de volgende keer dat we zouden boeken bij Slangen Reizen.

    Maar u begrijpt, dat gaan we dus NOOIT OFTE NIMMER meer doen.

    Wat een achterlijk bedrijf. Wees gewaarschuwd! Al is het nog zo goedkoop, het is het niet waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Slangenreizen

    Uw beoordeling