NederlandReview

    Ervaringen Slangen Reizen

    Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Slangen Reizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Slangen Reizen

    Slangen Reizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangen Reizen.

    SAMEN NAAR LONDON ❤️?? BUSREIS & HOTEL | ThingsJuliaLoves ❤️

    Diensten van Slangen Reizen

    Ze bieden bij Slangen Reizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om
    • Stedentrips
    • Meivakantie
    • Vliegreizen
    • Dagtochten
    • Excursiereizen
    • Winter Deals
    • Mini Cruises
    • Autovakanties
    • Last Minute

    Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij.

    Klachten, tips en complimenten over Slangen Reizen

    Slangen Reizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

    Gebruik de volgende contactgegevens.
    Slangen Reizen
    Vogt 21
    6422 RK Heerlen
    Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
    E-mail: contact@slangenreizen.nl

    Heb jij ervaringen bij Slangen Reizen

    Kies ervoor om Slangen Reizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

    Wat vinden consumenten van Slangen Reizen? Slangen Reizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

    Slangen Reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (74)

    5.2
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Slangen Reizen

    Uw beoordeling

    Positief verrast!

    Ik heb van twee vriendinnen en dagje Parijs cadeau gekregen. Door de reviews die ik op internet gelezen had, was ik best zenuwachtig over hoe het zou gaan lopen. Eigenlijk is alles goed gegaan! Bus was kwartier voor vertrektijd op de afgesproken plek; de buschauffeur, Erik, was zeer vriendelijk; bus was gewoon netjes. In Parijs aangekomen waren een aantal straten afgesloten waardoor de stadstour niet volledig door kon gaan, maar dit was uiteraard overmacht. We hebben uiteindelijk 11 uur vrije tijd in de stad gehad, 2 uur meer dan van te voren gepland. Ook toen we terug gingen, was de bus op tijd. Op de terugweg was de wc aardig vol en werd er verzocht om alleen in noodgevallen van de wc gebruik te maken en anders de wc tijdens een stop op een tankstation te gebruiken. Zowel op de heen- als terugweg was het volgens mij voor iedereen goed te doen om te slapen. Ook het contact met Slangenreizen was prima. Ik had een mail gestuurd, omdat er onduidelijkheid was. Anderhalf uur later had ik een mail terug.

    Al met al ben ik zeer tevreden!

    Door: Zoë07-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Disneyland

    Vorige week gereserveerd voor een daguitstap naar disneyland parijs voor 10 mei a.s. Als alles zo moet gaan zoals de servive die wij tot nu toe hebben gekregen dan gaan wij als zeer contente mensen terug komen van een geweldig dagje. Verheugen er ons nu al op.
    De reservatie is zeer vlot verlopen. Ook direct bevestiging gekregen van de reis. Duidelijk overzicht. Mail binnen gekregen met definitieve opstapplaats en tijdstip. Alsook een plattegrond met foto waat de opstapplaats is. Gevraagd word er om tien minuten eerder aanwezig te zijn. Noodnummer erbij vermeld. Ook bij de chatdienst die ze op hun website aanbieden tot nu toe zeer vriendelijk en vlot geholpen. Daar kan men ook de definitieve opstapplaats raadplegen. Kortom tot nu toe een zeer vlotte en vriendelijke service. Hopelijk word de reis ook een leuke ervaring. Begrijpen dat een dagtocht met de bus langer en vermoeiender is dan als je met de thalys gaat. Maar met een grote groep zoals we gaan kan dit tot honderden euro.s goedkoper zijn. Tot nu toe top service gehad.

    Door: Constance 02-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Super leuke reis in comfortabele bus met leuke chauffeur

    Voor de 4e x in een paar jaar tijd een een dagtocht Londen gemaakt met slangenreizen afgelopen weekend. Alle credits aan de super leuke en vrolijke chauffeur Eddie ! Keurig netjes op tijd opgehaald op de opstapplaats en daarna nog 2 stops gehad om mensen op te halen. We hadden een splinternieuwe bus en ruim zitcomfort. Geen ongetogen woord gehoord van alle reizigers . Helaas had de bus voor ons rotzooi bij en dus werd bij de douane heel de bus overhoop gehaald , helaas duurde dit een ruim uur waardoor wij de boot hebben gemist. De chauffeur heeft echt zijn best gedaan om ons nog op de boot te krijgen maar helaas. Uren daarna ging pas de volgende boot dus geslapen in de bus. Om 10.30 engelse tijd kwamen we pas in Londen aan maar we hebben keurig 11 uur de tijd gehad en we werden savonds ook weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald. De terugreis liep voorspoeding ondanks uitvallen van de boten vanwege het weer. We hebben voor en kleine prijs een erg leuke korte stedentrip gehad. In Mei gaan we weer maar dan naar Barcelona

    Door: Fam. Poot14-03-2019
    Bouke06-06-2019

    Hoi, zou ik misschien jullie ervaringen over de stedentrip naar Barcelona mogen horen? Wij twijfelen om te gaan mede dankzij de verschillende recensies. Het lijkt me fijn om het van iemand te horen die dezelfde reis heeft gemaakt als wij misschien willen doen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Bouke

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    super geregeld!

    de eerste x met slangen reizen is 3 jaar geleden, 4 dagen parijs!
    het was super geregeld bus was optijd hotel en ontbijt waren goed.
    overal word je opgehaald en heen gebracht!

    vorig jaar een dagje londen geweest, ook allemaal goed geregeld.
    in de nacht op de bus we kwamen tegen 8 uur aan in londen en werden
    savonds weer om 8 uur opgehaald. veel kunnen doen en zien in 1 dag.
    boot + bus was prima te doen.

    in januari nog 2 dagen weer naar parijs geweest en het was weer super
    tuurlijk is het lang met de bus maar dat staat er ook bij! opnieuw hebben we
    het erg leuk gehad in parijs en de bus was altijd optijd!

    volgende week staat de volgende reis gepland naar barcelona
    dit is de 4e keer met slangen reizen en we hebben er weer zin in!!

    het is goedkoop en raad het zeker aan.

    ondanks alle verhalen die ik hier onder lees, vinden wij het altijd super geregeld!

    Door: clau23-07-2017
    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dagtrip parijs

    1 ster... eigenlijk min sterren maar die kan ik niet geven Ik snap werkelijk niet dat er op social deal alleen maar goede recensies staan mijn boeking via hun wat een blamage!! Na 3 keer een andere opstapplaats aangeboden gekregen te hebben (wat veel te ver was gem 1 uur verder dan gewenste opstapplaats) dus niet te doen! Mijn boeking geannuleerd door slangenrezien mijn geld dus gewoon weg omdat hun niet de gewenste opstapplaats aan konden bieden wat ze wel op de site aangeven reden daar komen we niet langs en kleine letters lezen om een lang verhaal kort te maken gehaaide oplichters!

    Door: Thea26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    superslecht bedrijf

    Echt heel slecht.
    onze vakantie is dramatisch verlopen,
    NUL medewerking vanuit de organisatie, die wil echt alleen maar snel geld verdienen
    klantenservice is kansloos,
    klachtafhandeling belachelijk
    ik kom hier nooit meer terug.

    ik had van te voren kritischer naar de reviews van anderen moeten kijken
    dan had ik mezelf deze ellende bespaard

    Door: Saskia02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekend Londen

    Vorige week zijn mijn dochter en ik met Slangenreizen naar Londen geweest. In de nacht van vrijdag op zaterdag om half 1 zijn we vertrokken (op exact het aangegeven tijdstip). De busreis was prima, het hotel was super met een lekker ontbijt op zondagochtend en we hadden ook nog eens genoeg vrije tijd in Londen op zaterdag en zondag. De terugreis ging ook prima. Wij hebben genoten. Zeker voor dat geld. Als je met het vliegtuig gaat ben je zoveel meer geld kwijt. Daar moet je je verwachtingen dan ook wel een beetje op aanpassen. Maar ja, er zijn altijd mensen die dat niet doen en die zeuren over van alles en nog wat. Het is geen excursiereis die je boekt. De chauffeur gaf overal netjes aan wat de bedoeling was, maar hij is geen reisleider. En wij vinden dat ook helemaal niet nodig. Wij hebben het super gehad en daar zijn we heel blij mee. Als we weer een keer een stedentrip gaan maken zullen we zeker weer overwegen om bij Slangenreizen te boeken!

    Door: Patricia Rutten-de Rijke23-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parijs

    De bus was mooi op tijd in Eindhoven.
    De chauffeur was in het begin niet erg vriendelijk en begon direct te vertellen dat hij steeds op tijd zou vertrekken en geen minuut zou wachten. Dit was inderdaad zo. Maar de volgende dag was hij vriendelijk en bracht de reizigers telkens naar verschillende plaatsen en kwam ze ook weer op tijd ophalen. Mooie stadsrondrit gehad met uitleg. De chauffeur kende de weg in Parijs beter dan zijn woonplaats.
    Goed hotel , Holiday Inn met zeer goed ontbijt.
    Hotel lag 12 km van parijs maar dat is geen probleem.
    Goede reis voor zo weining geld Prima ik kan het iedereen aanraden.
    Jammer van onderstaande slechte ervaringen, hoe kan dezelfde reis zo anders verlopen.

    Door: Bvdhurk28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Weekend Praag

    Alles volgens afspraak verlopen. Reis is inderdaad erg lang (16 uur vanuit Maastricht) maar dit mocht de pret niet drukken. Ondanks de barre weersomstandigheden erg veilig gevoeld in de bus. Onze chauffeur Jordy verstaat zijn vak. Hotel Globus was prima. Kamers waren groot en schoon. Het inchecken was echter geen succes. Dit duurde veel te lang. Wij zijn een hapje gaan eten in restaurant Koliba en hebben daarna ingecheckt. Verwacht geen gezelligheid in het hotel want de bar sluit om 12 uur en dan is er niets meer te doen. Het metrostation ligt op hooguit 10 min lopen. Het was top. Ik zou zo weer gaan.

    Door: Nathalie Smeets08-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Fijne chauffeur

    Mede dankzij de chauffeur( louis p) (of zoiets) een hele fijne reis gehad.
    Hij liet de reis zo soepel mogelijk verlopen.Paspoort controle in de bus geregeld,hotel ingechekt en uitgechekt voor iedereen.Steeds op tijd op de aangewezen plaats .Boot eerder naar huis.Mensen bij een station afgezet zodat ze de bus nog konden halen.Echt prima zeker voor een eerste reis ervaring voor mijn dochter van 12 jaar.Bedankt chauffeur.

    Door: Carolien Flintrop15-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 dagen Parijs

    Ik en mijn echtgenoot hadden een reis geboekt naar Parijs voor 2 dagen. Onze boeking werd eerst geannuleerd omdat er te weinig reizigers waren. Ik ben zwanger dus hoe vroeger ik op reis ga hoe beter en door bepaalde redenen kon ik enkel pas terug na 2 weken op reis. Maar goed, ik verplaats de datum naar 2 weken erna.

    We zijn 10 minuten vroeger op de opstapplaats zoals aangegeven en gevraagd werd. Een half uur gaat voorbij. Geen nieuws van Slangen Reizen. Ik probeer hen te contacteren via Whatsapp. Geen antwoord. Dan probeer ik het noodnummer, wat me extra geld kost omdat ik vanuit België bel, meneer zegt dat de bus onderweg is. We wachten nog maar 10 minuten. Niks...

    Na !!EEN UUR!! wachten krijgen we toch telefoon van de chauffeur. Die vraagt me of ik te voet of met de auto ben. Ik ben heel verrast dat ik zo'n vraag hoor en ik zeg dat ik met de auto ben. Hij vraagt me of ik kan rijden naar Kruibeke (15 minuten van de eigenlijke opstapplaats). Hij zegt dat hij anders na een uur pas zal komen, maar dat hij in Kruibeke direct zal zijn. Raar he? Ik vraag me af wat hij zou antwoorden als ik zei dat ik te voet was. Ik denk dat hij mij daar zou laten, want hij was al lang in Kruibeke toen we daar aankwamen. Dus waarschijnlijk reed hij Antwerpen net voorbij toen hij mij opbelde. Ik, 7 maanden zwanger, ben al slechtgezind dat ik 1 uur moet wachten en dan vraagt hij nog of ik even naar hem toe kan rijden. Uiteindelijk heb ik gewoon oké gezegd en we zijn dus naar Kruibeke gegaan. We komen op de bus. Niemand die een mondmasker op heeft. Hij vraagt ook aan niemand om dat te doen. Hij checkt onze documenten i.v.m. corona ook niet.

    Op de bus hebben we op de krapste plaats kunnen zitten. Elke zetel is daar raar genoeg anders van beenruimte. Je kan je dus al inbeelden hoe ik daar met een buikje 5 uur heb gezeten.

    De chauffeur was op elke afspraak te laat. Wij wachtten telkens op de chauffeur terwijl het omgekeerd zou moeten zijn.

    Ik ben dus totaal niet tevreden met mijn ervaring met Slangen Reizen. Zeer teleurgesteld!

    Door: Gizem Can30-08-2021
    Saskia02-09-2021

    verschrikkelijk bedrijf ik heb net zulke ervaringen met slangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Reisje parijs

    Wat een kutbedrijf. Alles ging mis. De chaffeur liet zelfs (per ongeluk?) mensen achter bij het benzinestation!

    Door: Henk04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oud & nieuw trip Parijs

    Om een lang verhaal kort te houden:
    - verschrikkelijkste busreis van mijn leven, raam kapot, stoel kapot, krap (dat noemen ze een luxe busreis)
    - chagarijnige reisleiding
    - hotel 1 uur buiten Parijs
    - slechte ophaal tijden
    - geen reacties op mijn diverse klachten!!!

    Wat een leuke nieuwjaarswisseling had moeten zijn was een energieslopende nachtmerrie. Wij boeken hier nooit meer!

    Door: M v27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 daagse busreis parijs

    Super makkelijk te boeken online, nog gebeld met klantenservice en correct en vriendelijk geholpen!
    Busreis naar Parijs was prima en vlot.
    Veel vrije tijd.
    Netjes en schoon hotel, prima ontbijt.
    Chauffeur kundug en aardig!
    Volgende keer zeker weer met slangenreizen. Mn dochter en ik hebben genoten.

    Door: Dick25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kerstreis Londen

    Eerst bijbetalen ivm wijziging tijd en daardoor extra overnachting. Vervolgens een week voor vertrek wijziging opstapplaats en opstap tijd. Het was vertrek uit Nijmegen om 7:30 en het wordt Den Bosch om 6:15. Deze locatie is niet op dat tijdstip met openbaar vervoer te bereiken. De keuze van deze trip was juist gebaseerd op basis van vertrek/opstap locatie . Medewerker van Slangen reizen had hier niets mee te maken en geld terug is niet mogelijk. Mijn eerste indruk is dat dit een misleidende boevenbende is. Wij moeten nu veel kosten maken om toch van de reis die we gekocht hebben gebruik te kunnen maken. Wordt vervolgd.

    Door: Harleman09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dagje Londen

    Luxe touringcar bleek zeer bus met zeer krappe plaatsen, slechts 1 chauffeur, oplaadpunten deden het niet, plaatsen waren te klein om te kunnen slapen. Ruzie in de bus kon niet opgelost worden, want er was maar 1 chauffeur. Wat als die onwel wordt? Iemand zat opgesloten in het toilet, want het slot was kapot.
    Op de heenreis werden 2 mensen opgepakt bij de douane, want ze hadden geen geldige documenten. Op de terugreis klopte de lijst niet en hadden we 10 mensen minder in de bus. De chauffeur deed niets meer want was boos op Slangenreizen waar hij nooit meer voor wilde werken, 1 van de gasten ging initiatief nemen toen de bus de boot niet op mocht. Uiteindelijk 2 uur later de boot op. Mijn man belde ondertussen vanuit huis met het noodnummer, maar kreeg van Slangenreizen hele andere antwoorden dan wij. Klopt helemaal niets van. Waardeloos!!!!!

    Door: Marielle01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dagje Parijs

    Een paar dagen voor vertrek wordt de opstapplaats aangepast. Scheelt mij 1,5 uur reizen om daar om 01.50 aanwezig te kunnen zijn. Slangen zegt heel vervelend maar staat in de voorwaarden dat we dit kunnen doen. De annuleringskosten zijn 100% mag dit zomaar?

    Door: Diana28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tweedaagse reis Parijs

    Tweedaagse reis naar Parijs geboekt via slangenreizen. De opstapplek werd gewijzigd (hiervoor hebben we wel reiskosten terug ontvangen). De bus ging kapot, en er heeft twee dagen een walgelijke urinelucht in de bus gehangen door het toilet.
    Dag één zou een stadstour bevatten, dit zit inclusief de prijs die je betaald. Deze stadstour is niet aangeboden.
    Dag twee wordt omschreven als een dag die start bij de Eiffeltoren, en dan vervolgens richting de Montmartre. In de avond zou je de Nederlandse grens passeren. In werkelijkheid is dag twee van 10:30 tot 13:30 bij de Montmartre, dan terughaasten naar de bus die om 14:00 vertrekt, zodat je om 19:00 's avonds weer terug in Nederland bent. Ik vind enkele uurtjes bij één locatie in Parijs niet gelden als 'dag twee', waarvoor je dus eigenlijk een overnachting en dag voor niks bijbetaald.
    Slangenreizen staat niet open voor klachten en handelt deze zonder enkele compensatie af. Enkel een mail met excuses en dat na de boekingsbevestiging in de mail stond dat je tussen 14:00 à 15:00 vertrekt naar Nederland op dag twee. Dit lijkt me vals adverteren, aangezien dit dan ook zou moeten worden vermeld vóór je betaalt en boekt.
    Na deze ervaring zou ik nooit meer voor slangenreizen kiezen.

    Door: Milou19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Stedentrip Parijs

    Samen met met zusje zijn we een dag naar Parijs geweest met Slangen Reizen. We kijken beide terug op een ontzettend leuke dag en een goed verzorgde reis. De buschauffeur Ron Joosten is ontzettend enthousiast en verteld erg leuk over Parijs. De communicatie was goed en stoptijden etc werden duidelijk medegedeeld. De bus was netjes en schoon. We gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie!

    Door: Mirjam17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dagtocht Londen

    Alles is tot in de puntjes goed verzorgd . Voor een kleine prijs tot in de puntjes goed verzorgd. Met dank aan de betrokken chauffeur ! Geheel
    volgens de planning en is hier niets op aan te merken ! Chapeau en volgende keer weer Slangenreizen voor ons!

    Door: Mar12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Slangen Reizen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 74 ervaringen geplaatst over Slangen Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Slangen Reizen actief?

    Slangen Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slangen Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.