NederlandReview

    Ervaringen Slangenreizen

    Wat vinden consumenten van slangenreizen? Slangenreizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Hieronder zijn er zonvakanties, auto vakanties, stedentrips, last minute reizen, daguitjes, bus reizen en zelfs cruises. Er is dus volop mogelijk bij dit mooie bedrijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over slangenreizen. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

    Over slangenreizen
    Slangenreizen is een jong en ook dynamisch bedrijf. Het is een touroperator welke vele verschillende reizen aanbiedt. De doelgroep is erg breed en richt zich vooral op excursie reizen, dagtochten en stedentrips. Ze werken samen met het Ed Slangen touringcarbedrijf en zorgen bijna altijd voor een mooie vakantie. Het is goed om te weten dat ze al meer dan 30 jaar een goed wagenpark hebben van goede en comfortabele touringcars met daarnaast ook de best opgeleide chauffeurs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding staat centraal bij Slangenreizen. 

    Diensten van slangenreizen
    Ze bieden bij Slangenreizen verschillende soorten vakanties aan naar verschillende landen. Het gaat onder andere om 
    •    Stedentrips
    •    Meivakantie
    •    Vliegreizen
    •    Dagtochten
    •    Excursiereizen
    •    Winter Deals
    •    Mini Cruises
    •    Autovakanties
    •    Last Minute

    Er zijn volop landen en steden waar je naartoe kunt. België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en ook Oostenrijk horen hier natuurlijk bij. 

    Klachten, tips en complimenten over slangenreizen
    Slangenreizen is aangesloten bij de SGR, wat het garantiefonds is voor vakantiereizen. Natuurlijk kun je een klacht ook indienen bij hun zelf. Het kan per telefoon, per mail en ook per post.

    Gebruik de volgende contactgegevens. 
    Slangen Reizen
    Vogt 21
    6422 RK Heerlen
    Tel: 0900- 10 10 104 (70 cpg)
    E-mail: contact@slangenreizen.nl

    Heb jij ervaringen bij slangenreizen
    Kies ervoor om slangenreizen te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

     

    Wat vinden consumenten van slangenreizen? Slangenreizen biedt vele verschillende goedkope vakanties aan. Dus lees eerst ervaringen van klanten.

    Slangenreizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

    5,2
    36% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,6

    Service

    4,2

    Prijs

    6,6

    Leveren

    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Annulering dag van te voren

    Eric Esser17-04-2019

    Mail donderdag avond opstapplaats 150 km verplaatst reis was vrijdag 0 compensatie waardeloze oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    AFRADER

    K. de bree11-04-2019

    Echt verschrikkelijke ervaringen met dit bedrijf, ons leuke tripje vergald door chagrijnige chauffeur en boze klanten. Te laat, alles slecht geregeld. Contact opnemen met bedrijf achteraf maakte me alleen nog maar bozer, die kunnen totaal niet met klachten omgaan, erg onprofessioneel allemaal.

    Echt zeker een AFRADER.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Super leuke reis in comfortabele bus met leuke chauffeur

    Fam. Poot14-03-2019

    Voor de 4e x in een paar jaar tijd een een dagtocht Londen gemaakt met slangenreizen afgelopen weekend. Alle credits aan de super leuke en vrolijke chauffeur Eddie ! Keurig netjes op tijd opgehaald op de opstapplaats en daarna nog 2 stops gehad om mensen op te halen. We hadden een splinternieuwe bus en ruim zitcomfort. Geen ongetogen woord gehoord van alle reizigers . Helaas had de bus voor ons rotzooi bij en dus werd bij de douane heel de bus overhoop gehaald , helaas duurde dit een ruim uur waardoor wij de boot hebben gemist. De chauffeur heeft echt zijn best gedaan om ons nog op de boot te krijgen maar helaas. Uren daarna ging pas de volgende boot dus geslapen in de bus. Om 10.30 engelse tijd kwamen we pas in Londen aan maar we hebben keurig 11 uur de tijd gehad en we werden savonds ook weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald. De terugreis liep voorspoeding ondanks uitvallen van de boten vanwege het weer. We hebben voor en kleine prijs een erg leuke korte stedentrip gehad. In Mei gaan we weer maar dan naar Barcelona

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    slechte service

    Esmee Thewissen08-01-2019

    Na dat de bus voor vertrek 3kwartier te laat was en we een hele nacht in de bus hebben gezeten zonder slaap, werden we van 10:00 tot 21:00 in Londen uitgelaten zonder enige kans voor ons te kunnen opfrissen. Rond 18:00 een sms gekregen dat we pas 22:30 worden opgehaald en hier mee niet akkoord gegaan. Buschauffeur niet bereikbaar door rusttijd en slangenreizen zelf gebeld. Niet vriendelijk te woord gestaan. Gevraagd of we op eigen vervoer naar hotel kunnen en hier kan geen antwoord op gegeven worden. Zelf initiatief genomen om taxi te pakken en te gaan. €130 euro aan taxirit betaald. Aangekomen bij het hotel wat behoorlijk ver buiten de stad ligt krijgen we om 20:30 een sms dat de vorige sms verkeerd was en tijd terug naar 21:00 ging. Als we dit hadden geweten hadden we natuurlijk nooit een dure taxi gepakt. Uiteindelijk tot 00:00 moeten wachten op bagage. Dag erna een beloofde rondrit van de bezienswaardigheden met tekst en uitleg waar helaas alleen de naam van benoemd werd en tekst en uitleg ver te zoeken waren. Verder weer om 21:00 afgesproken opgehaald te worden en op dat tijdstip stonden wij op de afgesproken plek. Komt een zelfde bus van slangenreizen aan en stapt groep Nederlanders in. In de bus komen wij erachter dat we de mensen niet kennen en eenmaal bij de buschauffeur gaan vragen zitten wij in de verkeerde bus. Uitgestapt en de buschauffeur gebeld dat we bij traveler square stonden, wist hij niet wat dit was en waar dit was en hoe lang het kon duren. Had duidelijk geen enkele kennis over de stad. Uiteindelijk de bus gevonden. Dag erna vertrekken wij naar huis maar doordat de bus weer later vertrok dan afgesproken tijd hebben wij op 5 minuten na de boot gemist. Na een dag onderweg nog eens moeten overstappen in een andere bus. Een vermoeiende reis. Slangenreizen hierover gemaild dat we het niet een reis vinden zoals beschreven staat en wij door een fout van de buschauffeur hoge kosten hebben uitgegeven en een kleine tegemoetkoming in kosten terecht vonden. Na een dikke maand hebben wij eindelijk een mail terugontvangen en hierin staat beschreven dat ze het jammer vinden maar er verder niks mee gaan doen!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer Slangenreizen!

    Reizigster04-01-2019

    Nooit meer Slangenreizen!
    Minpunten:
    Het was geen touringcar, maar een supportersbus van een sportvereniging.
    Bus zat propvol, geen mogelijkheid om te slapen door de vele opstapplaatsen.
    Geen beenruimte, ook niet als je klein bent
    Reis duurt erg lang, door de vele opstapplaatsen die niet vermeld waren.
    Chauffeur, had weinig kennis over het reisverloop, en was erg onzeker en onduidelijk.
    Hotel zat ver buiten de stad
    Mogelijkheid om even terug te gaan naar het hotel was er niet, anderhalf uur reizen!
    Service van Slangenreizen was slecht, telefonisch niet bereikbaar na een aantal klachten van passagiers.

    Pluspunten:
    Hotel was goed!
    Londen was leuk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Parijs tripje

    Dina 02-01-2019

    Even naar Parijs geweest
    Was echt heel goedkoop en dat was wel leuk
    maar ik vond de medewerkers echt heel onaardig en we moesten overal steeds superlang wachten dat was echt irritant
    Parijs was wel heel mooi met al die lichtjes enzo dus leuk om daar geweest te zijn maar de reis was niet heel goed geregeld dat was jammer de andere reizigers waren ook niet heel blij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Zeer slecht geregeld en erg onvriendelijk te woord gestaan.

    Ramona Van Amersfoort01-01-2019

    Mijn dochter en haar vriendin zijn na een 11 uur durende reis in Londen afgezet rond 10 uur en.kregen on de bus te horen dat ze de koffer daar moesten laten en pas pm 2UUR snachts buiten London op de bus kondennstappen om naar het hotel gebracht te worden.WAT EEN SCHANDE!!!Mensen 16 uur door een stad te laten lopen terwijl ze een overnachting geboekt hadden.ECHT heel heel erg.Toen ik slangen reizen op belde om te vragen of dat klopte zei ze dat dat heel normaal was en ze de voorwaarden maar hadden moeten lezen.Totaal geen vriendelijkheid of begrip of hulp.Ik ben echt in shock die meiden zitten in de kou op de grond te wachten en kunnen nergens heen wat een aanfluiting

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slangen reizen valkenburg waardeloos!

    marion 20-12-2018

    wij hadden ook voor a.s zaterdag 22-12 geboekt dagje valkenburg,waardeloos werd nu omgeboekt naar breda of den bosch,..en eerst stond op de site dat er idd na de parade terugggegaan werd en nu ga je al on half 6…met een beetje geluk ben je er omhalf 2 en maar paar uurtjes daar ik wil mijn geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Slangen reizen geeft niks om veiligheid van zijn reizigers

    luus17-12-2018

    Slangen is alleen maar uit op de centen!!! De veiligheid van zijn reizigers en chauffeurs is totaal onbelangrijk.
    Door de onveilige situatie in Parijs hebben wij gevraagd of we onze reis konden omzetten naar of een andere locatie of een andere datum. De dame die ik op 7 december had gesproken adviseerde om nog even aan te kijken, wij zouden namelijk 15 december pas gaan. Het advies was, houdt u social media in de gaten, als het echt niet verantwoord is dan gaan we niet en kan u altijd omboeken. Nou niet dus!!!!
    Wij durfden het toch niet aan, namen op woensdag 12 december contact op en ik kreeg echt een verschrikkelijke vent aan de lijn. (ik heb hier echt geen andere omschrijving voor).
    Niks was mogelijk want dat had ik dan minstens 14 dagen van te voren moeten wijzigen, ik kon praten als brugman, het ging me ook niet om de extra kosten, die wil ik gewoon betalen.
    Ik werd afgesnauwd, wat ik wel niet dacht, het is gewoon veilig en niks aan de hand.
    Nou meneer van Slangen reizen ik denk dat u de afgelopen weken met uw hoofd onder een steen hebt gelegen. NIKS AAN DE HAND.
    Wij zijn uiteindelijk niet gegaan, je krijgt niks terug je hebt geen poot om op te staan maar Slangen die heeft in ieder geval geincasseerd.
    Ik hoop dat jullie trots zijn op al deze negativiteit die jullie nu over jullie heen krijgen van alle mensen die jullie in hun hemd laten staan.

    Ingeborg pronk17-12-2018

    Wij zouden ook vrijdag 14 december gaan, een week ervoor bijna dagelijks aan de telefoon met de "klantenservice" aan de telefoon gezeten. Dat belgie een negatief reisadvies gaf maakte ze niets uit. Bij ons gaat het gewoon door hoor mevrouw.. ik was er ziek van. Mijn dochter en ik zijn ook niet gegaan.. nooit meer slangen reizen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    stedentrip Parijs is steden dip

    Ria16-12-2018

    we hebben 2 maanden geleden geboekt voor een 2 daagse stedentrip Parijs
    in het weekend van 8 december niets aan de hand.
    Naarmate de datum in zicht kwam is Parijs door de gele hesjes in handen genomen.
    Maar slangen laat gewoon alles door gaan.
    Dat de stad in een groot oorlogsgebied is veranderd zien ze bij slangen niet als een reden om de reis te annuleren.
    bij de mensen die een 1 daagse trip hebben is de reis wel geannuleerd maar de meerdaagse trip gaat gewoon door wel met een aangepast schema waar niemand om vraagt.
    We hebben geboekt voor de kerstsfeer en shoppen in Parijs niet om een kasteel te bezoeken.
    we hebben geen keuze of het aangepaste schema of je geld kwijt.
    Dat zijn we nu dus kwijt we zijn niet meegegaan en zeker niet met deze onderneming die de mensen gewoon in de kou laten staan.
    We hebben geen enkele tegemoetkoming gezien.
    laten de klant voor alles opdraaien, slangen reizen op zijn minst de kosten die 1 daagse trip kost vergoeden.
    Maar wat kun je verwachten van een bedrijf dat de naam van een onberenbaar reptiel draagt.
    ik zal dan ook nooit meer bij dit bedrijf iets boeken en dat zouden meer mensen moeten doen.




    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Klacht

    Aniek van Eckeren14-12-2018

    12-12-2018

    Beste Slangen-reizen,

    Afgelopen weekend zouden mijn vriend en ik een weekend naar Parijs en Disney gaan met jullie organisatie. Dit was mijn kerstcadeau aan hem. Door de rellen in Parijs (de gele hesjes) hebben wij meer dan begrijpelijk besloten om niet te gaan.

    Het begon als volgt: Op maandag 3 december zouden wij ’s nachts naar Disneyland Parijs zijn vertrokken. Van de organisatie had ik vernomen dat ik één week van te voren informatie zou ontvangen over de tijden en andere omstandigheden van de vertrekdag. Helaas heb ik hier ook niets over ontvangen. Toen ik Slangen zelf telefonisch heb gecontacteerd, werd er verontwaardigd op mij gereageerd: ‘’Heb je de mail niet gekregen dan, dat de reis is geannuleerd?’’ Dit is geen manier van communiceren tegenover klanten.

    Hierbij werd onze reis dus verplaatst naar het weekend van 8 en 9 december 2018, waarin het de bedoeling was om in de nacht van vrijdag-zaterdag te vertrekken met de bus. De plek waar we op zouden stappen was al inmiddels enkele keren veranderd. Om die reden heb ik nogmaals contact opgenomen, om te vragen of de reis nog doorging en of er eventueel een ander alternatief was in verband met de toestand in Frankrijk. Daarop was het antwoord: ‘’we weten niet wat de chauffeur doet’’. Als jullie eigen chauffeur al twijfelt, waarom laten jullie de reis dan doorgaan? Ik heb naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken gebeld, zij raadde het sterk af om nog te gaan. Er is geen negatief reisadvies omdat Nederland zelf dit niet meer uitbrengt.

    Rondom dit tijdstip werd er gemeld vanuit Frankrijk/Parijs dat dit weekend de rellen extreem zouden zijn. De Eiffeltoren zou worden afgesloten, de boot vaart niet door de Seine etc.. Zelfs de winkels werden dichtgetimmerd, om de ernst van de zaak nogmaals te benadrukken. Er werd onder andere gebruik gemaakt van traangas tijdens de rellen, oftewel de veiligheid van de mensen liep gevaar. Slangen reageerde hier ook niet correct op. Er werd mij verteld dat de situatie totaal niet onveilig was. Daarnaast was er geen negatief reisadvies vanuit de overheid in Frankrijk gegeven, wat totaal onbegrijpelijk is. Het is om deze redenen dan ook niet meer dan logisch dat reizigers nog eens goed nadenken of ze dit risico wel zullen nemen. Wij hebben er voor gekozen om het niet te doen.

    In de afgelopen weekenden mag er dan wel in veiligheid zijn rondgereisd door Parijs, maar als overal in het nieuws zulke voorspellingen worden gedaan als voor zaterdag 9 december, is het absoluut niet verantwoord om naar Frankrijk toe te gaan. Het risico was op die dag extra groot.

    Als ik het goed heb begrepen hebben jullie die dag wel de één-dagreizen geannuleerd. Deze personen hebben een alternatieve reis gekregen of een restitutie. Ik heb op geen enkele manier de optie gehad om de reis om te boeken of mijn geld terug te krijgen. Ik wil hier graag verandering in zien. Nogmaals, het was precies in dat weekend extra onveilig. Slangen heeft mij niet de gelegenheid geboden voor een alternatief, geen mail of voorstel. Toen ik uiteindelijk besloot om de reis te annuleren, heb ik ook geen bevestiging mogen ontvangen. Dit is informatie wat je van uit jullie organisatie hoort te geven.

    Ten slotte is het niet alleen Disney, waar het volgens jullie wel veilig is, maar ook de Eiffeltoren, de lichttour en de winkels waar wij deze reis voor boeken. Deze bezienswaardigheden zouden wij door jullie alternatieve, ‘veiligere’, route niet te zien krijgen. Als jullie dit niet kunnen ‘leveren’ is er niet voldaan aan onze eisen en zouden wij deze reis nooit geboekt hebben. Aan de situatie in Frankrijk kunnen jullie niets doen, maar wij gaan niet akkoord met een alternatieve route en met het feit dat ons geen mogelijkheid is geboden om de reis om te boeken.

    Indien wij geen passende oplossing ontvangen, zijn wij genoodzaakt om onze rechtsbijstandsverzekering in te schakelen.

    Aniek van Eckeren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goedkoop = pure DUURKOOP.

    Danique van Tillo14-12-2018

    Onze busreis van Bergen op Zoom naar Maastricht voor 19 euro bracht exorbitante extra kosten met zich mee. Eerst al een toeslag en extra geld zodat we naast elkaar mogen zitten. Ik had vooraf informatie ingewonnen over de beschikbaarheid van de opstapplaats, na het boeken veranderde Slangen Reizen deze alsnog. Hierdoor hebben we anderhalf uur extra reistijd, die uiteraard ook de nodige kosten met zich mee bracht. (meer dan 30 euro p.p.) Na overleg met Slangen Reizen bleek deze ons op geen enkele manier tegemoet te willen komen hierin. Annuleren was wel mogelijk, echter zou hierbij geen restitutie van het geld geschieden. Uiteindelijk hadden we beter en voor minder geld een treinkaart kunnen kopen, hadden we ook niet aan de tijden van de chauffeur vast gezeten. Een grote flop en kat in de zak. Zeer teleurgesteld in Slangen Reizen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloze reisorganisatie

    Marie07-12-2018

    Ondanks dat iedereen adviseert om ivm de rellen op 8 dec. niet naar Parijs te gaan en onze vraag om de reis daarom te verzetten naar een latere datum, verschuilt Slangen zich achter regeltjes en weigert. Groot gebrek aan klantvriendelijkheid, service en normbesef, chauffeurs en betalende KLANTEN gewoon erheen te sturen wetende wat er daar aan de hand is. Geen enkele compassie, coulance en dan t lef hebben om te zeggen dat Parijs meer is dan de eifeltoren!! Eerste en direct laatste keer Slangen, schandalig!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Wat je moet weten voordat je boekt

    Hilde19-10-2018

    Een prima stedentrip gehad, vriendelijke buschauffer en het hotel was goed te doen. Maar ik heb wel een paar puntjes die je moet weten voordat je 4 dagen Parijs boekt bij Slangenreizen. (Wat anders vermeld staat in hun programma op hun website):

    Je wordt smorgens afgezet in het centrum van Parijs en savonds om 20:30 / 21 uur weer opgehaald, dus zonder tussentijds vervoer. Dat moet je zelf regelen of alles lopend doen.

    Er is geen bezoek aan de wijk La Defence.

    Ga op eigen gelegenheid naar Disneyland Parijs, anders ben je er pas om 12 uur en wordt je om 20 uur weer opgehaald, wat inhoud dat je de bekende afsluiting van het park mist.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Drie dagen (18 uur) Parijs

    Bente Pieters18-10-2018

    Dit ga ik nooit meer doen en ik raad het iedereen af. Het was verschrikkelijk slecht geregeld en de communicatie was om te janken. Wij hebben drie dagen (althans, dat hadden wij geboekt) Parijs achter de rug. We zijn inderdaad 66 uur weggeweest. In werkelijkheid hebben we in totaal 18 uur buiten de bus in Parijs gehad en hebben we 24 uur in de bus gezeten. De rest van de tijd hebben we in files gestaan op weg van en naar het hotel en zijn we in het hotel geweest, dat zonder files 50 minuten rijden was vanaf de opstapplaats in Parijs, maar verkeer zonder files bestaat in Parijs doordeweeks niet. Op maandag werden we om 6.15 uur in Urmond opgehaald. Vanuit daar reden we naar Eindhoven, het verzamelpunt waar alle mensen die dezelfde reis maakten in dezelfde bus gezet werden. Al een belachelijke omrit van zo’n twee uur. We arriveerden om half 3 in Parijs en werden om 6 uur weer opgehaald, anders waren we niet op tijd in ons hotel, dat zonder file 50 minuten rijden buiten Parijs lag. Er was in dat hotel echter niet genoeg plek voor alle mensen die de reis hadden geboekt, dus moesten we telkens bij twee verschillende hotels worden afgezet, wat ook weer extra tijd kostte. De volgende dag vertrokken we om half 9 en arriveerden we vanwege onvermijdelijke files om half 11 in Parijs. Om kwart over 9 ‘s avonds werden we weer opgehaald. Dat was dus een prima dag. De laatste dag waren we om kwart over 11 in Parijs en werden we om half 3 weer bij de opstapplaats verwacht. Toen vertrokken we naar Eindhoven. Daar kwamen we om half tien aan, op een parkeerplaats waar verder geen voorzieningen als toiletten of een winkeltje waren. Daar zouden de mensen die in dezelfde richting naar huis moesten, weer verdeeld worden over drie verschillende bussen. Dat betekent dus wachten tot alle bussen in Eindhoven zijn aangekomen. Voor ons was deze wachttijd 2 uur en een kwartier, omdat er nog welgeteld twee andere mensen in een andere bus zaten die ook met onze bus weer mee terug naar het zuiden moesten. De bus waarop wij moesten wachten, was ondertussen mensen aan het afzetten in Tilburg en Eindhoven. Van ons werd verwacht dat wij rustig wachtten, maar om de wachttijd van twee uur tegemoet te komen, konden we een blikje fris, een flesje water of een biertje kopen(!) bij de organisatie, niks geen gratis drankje als tegemoetkoming. Er werd dus ook absoluut geen gebaar gemaakt om de pijn wat te verzachten. Toen de bus dan eindelijk vertrok, mocht onze buschauffeur niet meer rijden omdat zijn werkdag erop zat, en moesten we bij een tankstation halverwege wachten op een collega die nog wel de weg op mocht. Na een busreis van 10 uur kwamen we dan eindelijk aan bij het opstappunt in Urmond. Alles bij elkaar hebben wij van drie dagen Parijs (66 uur van vertrek tot thuiskomst) dus maar 18 uur Parijs gezien, lag ons hotel door files en het afzetten van medereizigers bij een ander hotel minimaal een uur rijden buiten Parijs, en hebben we 24 uur in de bus gezeten. We hadden wel een fantastische chauffeur met heel veel humor die er echt het beste van probeerde te maken, maar als ik dit van tevoren had geweten, had ik €100 extra uitgegeven en het allemaal zelf veel en veel beter geregeld. Ik denk dat je met een dagtripje van Slangen Reizen maar een paar uur minder tijd in de stad hebt, maar je bent in ieder geval geen drie hele dagen kwijt en je hebt geen kromme rug van het in de bus zitten. Ze kunnen hun beloftes helaas echt absoluut niet waarmaken, dus ik zou wel vijf keer nadenken voor je je geld hieraan uitgeeft!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    2x gecancelde reis door Slangen met 2x dezelfde smoes

    dassen15-10-2018

    tot 2 x geboekt bij Slangenreizen voor een 4 daagse trip naar London.
    ! x een gegarandeerde reis en 1 x niet gegarandeerd maar 1 week van te voren onze gegevens voor de reis gekregen omdat deze door zou gaan!!!!!!
    Bij de gegarandeerde reis kregen we 1 week van te voren te horen dat de reis gecanceld werd omdat er een hele groep had afgezegd.
    Kan gebeuren toch? uiteraard klacht neergelegd omdat we een gegarandeerde reis hadden geboekt...…. jammer dan.
    2de keer kregen we anderhalve week voor vertrek te zien dat de reis door zou gaan en kregen we 1 week van te voren de bevestiging via mail.
    Opstappunt was veranderd maar daar viel mee te leven.
    Eindelijk naar Engeland...….. meteen een tafel gereserveerd bij Jamie Oliver...…….. chips and fish……… scones we verheugden er ons weer op.
    dan opeens uit uit niets 3 dagen ervoor krijgen we te horen dat de reis gecanceld werd...……………………
    boos opgebeld en gevraagd hoe het zat: we kregen als antwoord
    ER HAD EEN GROEP AFGEZEGD!!!!!!!!!!
    Heb boos gebeld maar jammer dan heb maar meteen gezegd dat het tijd word voor een nieuwe smoes en dat ik nooit maar dan nooit meer met deze slechte organisatie weg ga

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Top

    Windt10-10-2018

    Geweldige 3daagse reis nr Parijs gehad met Slangen.Het was helemaal perfect.Ik ben n hoop gewend,maar dit was echt goed.De chauffeur heeft n hele grote toegevoegde waarde gehad.Hij komt al 40jaar in Parijs en vertelde alle details,wetenswaardighed en achtergronden vd stad.Ook was hij strikt maar niet te streng om het programma na te kunnen volgen qua aanwezigheid bij de bus.Wat n mooi tripje.

    Rene01-01-2019

    dan zal deze chauffeur in december wel met pensioen zijn gegaan anders had hij de organisatie wel in kunnen lichten dat je mensen in december tijdens de gele hesjes demonstraties niet in Parijs kan dumpen waar zo ongeveer een complete veldslag van Napoleon wordt nagespeeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Anton top chauffeur!

    Lina Sidarto08-10-2018

    Driver Anton heeft onze Parijs reis gemaakt! De reis staat of valt door diegene achter het stuur, en Anton was perfect: aardig, rustig ondanks soms onredelijke passagiers, redelijk op tijd, en vooral uiterst goede en veilige driver. Veel dank, Anton!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Verschrikkelijk

    Cora29-08-2018

    Een van de verschrikkelijkste busreizen ever!!!!
    Een buschauffeur die het niet verdiend om op een bus te rijden, heeft de vakantie voor velen in de bus vergald. Niets maar dan ook niets van het reisschema is hij nagekomen. Onveilig rijgedrag en geen zorg voor de bus.
    Verschrikkelijk dat slangen reizen met zo iemand inhuurt om centen te verdienen.
    Schaam jullie!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Parijs & praag

    L. Kristiawati31-07-2018

    Naar parijs was alles perfect. Rogier de chauffeur is echt top. Lief, grappig, behuplzaam, geduldig & rijd perfect.
    Alles perfect verlopen.
    Hotel is echt schoon.

    Maar naar praag was een ramp. Hotel zonder airco, vreselijk warm. De chauffeur is zo onaardig. Alleen de tourleader, Maria is perfect. Super lieve vrouw

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parijs 3 dagen met bus

    Amenda26-07-2018

    Het hotel was top, maar de buschauffeur was zeker niet klantvriendelijk. Begin van de reis verliep al niet soepel. De chauffeur reed tegen een paal aan. Daarna werd er gewisseld van chauffeur omdat de eerste chauffeur de weg niet wist... Dit is toch belachelijk. Hier bleef het niet bij. In Eindhoven maakten we een stop om van bus te wisselen en het duurde heel lang voordat we weer verder konden. Daarna gingen wij alvast in de bus zitten en vervolgens kregen we een zeer onvriendelijk chauffeur die net niet tegen ons schreeuwde dat we moesten 'ophoepelen' uit de bus. Dit is toch niet de manier om met mensen om te gaan? De busreis zou eigenlijk 7 uur duren, maar uiteindelijk heeft dit 9 uur geduurd. 2 uur uitloop, dat kan gebeuren, maar dit is het ergste nog niet. Tijdens de busreis in Parijs waren er ook een groepje meiden die niet op tijd bij de opstapplaats aanwezig waren. De chauffeur had hen tig keren gebeld. De hele bus en chauffeur had in totaal 30 min gewacht. Dit kan ook gebeuren. Maar wanneer het ons overkwam, werden wij niet eens een keer gebeld. Wij moesten het noodnummer bellen van slangenreizen en via deze weg hadden wij uiteindelijk contact met de buschauffeur. Wij kwamen aan bij de bus en de chauffeur was boos. Wij hadden aangegeven dat wij niet een keer zijn gebeld, maar de chauffeur zei dat hij dat wel had gedaan. Dit was niet waar. Ook had hij aangegeven naar familie gebeld te hebben (in Nederland), maar dit is ook nooit gebeurd. Ik vind het belachelijk hoe er gehandeld is door de buschauffeur. Een hele slechte service. Voor ons part gaan wij nooit meer busreizen bij slangenreizen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Jammer

    Jaimy19-07-2018

    Laat ik beginnen met iets positiefs. Parijs was prachtig en hier heb ik zeker van genoten. Maar Slangenreizen? Nooit meer. Dit vind ik erg jammer om te moeten schrijven, want ik vind het voor die prijs een top idee. Als je in de buurt van het toilet zit? Zullen om de 5/10 minuten helse geuren je omringen, dit was zoverschrikkelijk voor iedereen en vooral omdat de reis erg lang is.

    Het hotel zit buiten parijs en voor een taxi betaal je 30/40 euro voor alleen de heen of terug reis. Het ibis hotel zit aldus niet dichtbij de stad, verre van zelfs.

    De busschaffeur lag mij persoonlijk helemaal niet. Toen we vroegen waar we weer opgehaald zouden worden nadat we afgezet in de stad werden. Was zijn antwoord: bij de boot. Toen ik vroeg welke boot, werd ik afgesnauwd en had ik dit kunnen weten. Langs de seine zijn een stuk of 1000 boten, dus dit werd hem niet.

    Parijs was top, Slangenreizen? Nee bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Boek op uzelf!

    Roel04-07-2018

    De Riat Nerja was gelegen in de achterbuurt van Marrakech ipv 'vlakbij het centrum'. Via de sloppenwijken, aar je overal vies bekeken werd, was het een doolhof om de riat te vinden. Eens aangekomen, was de ingang een klein deurtje waarachter je in de keuken binnen stapte en je meteen een oude vrouw op de grond zag met 1 oog. (Nee ik citeer geen Hollywood thriller) De Riat zelf was claustrofobisch klein en ruikte naar een caravan die al 15 jaar leegstond. We hebben dan ook meteen een taxi geboekt naar een deftig hotel, maar waren natuurlijk al ons geld kwijt, ook voor het op voorhand betaalde ontbijt.
    Heb slangenreizen hierovee toen meteen gecontacteerd, maar ben nooit beholoen geweest. BOEK AUB IETS OP JEZELF. Dan weet je zeker dat je in een deftif oord terechtkomt + het zal je veel goedkoper uitkomen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Tegenvaller

    Dijk11-06-2018

    week van te voren reis geannuleerd, toen opstapplaats nieuwe reis gewijzigd en daardoor om 5.00 in Utrecht opstappen i.p.v. Arnhem, chagrijnige chauffeur, kleine bus, eerste dag werden we om 18.00 opgehaald i.p.v. 21.00 dus amper kunnen kijken in Parijs, hotel was uur rijden van Parijs, hotel had slecht/geen ontbijt alles was op, wc stonk en werd afgesloten etc etc Parijs was wel leuk, mooi weer en leuke reisgenoten maar nooit meer via Slangreizen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    SCHANDALIG

    Tugba12-05-2018

    Slechte service. We zijn op dag 1 te laat opgehaald door de bus. We moesten 1.5 uur langer wachten. We waren te laat bij het hotel waardoor we niet voldoende rust hebben gekregen. Vervolgens zijn we de volgende ochtend laat vertrokken van het hotel en waren rond 12 uur in de stad. We kregen te horen dat we om 15 uur terug moesten zijn. Onze tweede dag was dus eigenlijk weggooit. Eenmaal aangekomen bij de bus zouden we vertrekken maar de bus deed het niet meer en we hadden pech. Dít is dan natuurlijk overmacht.

    Hier komt dan het belangrijkste detail. Hoe hiermee werd omgegaan. We kregen 2 uur extra de tijd om de stad de bezichtigen. Werden weer te laat opgehaald door de nieuwe bus. Deze bus heeft ons afgezet bij in de "middle of nowhere". We werden gedropt om 19.45 om te wachten op een nieuwe bus die ons daar zou komen halen om 01.45!!!

    We moesten dus 5 uur lang wachten op een onveilige locatie. Hier hebben we een vechtpartij mogen meemaken tussen vrachtwagenchauffeurs. Verder was het geen geschikte plaats om passagiers af te zetten. Dít heeft ons mateloos geïrriteerd.

    Het was voor slangenreizen moeilijk om ons een extra dagje in het hotel te zetten. Het was van tevoren al duidelijk dat de bus het niet op tijd zou halen.

    Sukran17-09-2018

    Slangenreizen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Disneyland

    Constance 02-05-2018

    Vorige week gereserveerd voor een daguitstap naar disneyland parijs voor 10 mei a.s. Als alles zo moet gaan zoals de servive die wij tot nu toe hebben gekregen dan gaan wij als zeer contente mensen terug komen van een geweldig dagje. Verheugen er ons nu al op.
    De reservatie is zeer vlot verlopen. Ook direct bevestiging gekregen van de reis. Duidelijk overzicht. Mail binnen gekregen met definitieve opstapplaats en tijdstip. Alsook een plattegrond met foto waat de opstapplaats is. Gevraagd word er om tien minuten eerder aanwezig te zijn. Noodnummer erbij vermeld. Ook bij de chatdienst die ze op hun website aanbieden tot nu toe zeer vriendelijk en vlot geholpen. Daar kan men ook de definitieve opstapplaats raadplegen. Kortom tot nu toe een zeer vlotte en vriendelijke service. Hopelijk word de reis ook een leuke ervaring. Begrijpen dat een dagtocht met de bus langer en vermoeiender is dan als je met de thalys gaat. Maar met een grote groep zoals we gaan kan dit tot honderden euro.s goedkoper zijn. Tot nu toe top service gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bagger bedrijf

    Jos30-04-2018

    Vooraf is er een programma doorgegeven en daar word totaal niet aan gehouden. Zouden bij aankomst naar het hotel gebracht worden, hier op waren wij voorbereid, zeker qua kledij, jassen en al in de koffer. Bij aankomst parijs zijn we direct gedropt in een regenachtig parijs, er is geen mogelijkheid tot het pakken van een jas of wandelschoenen. Niets was mogelijk of bespreekbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geweldige dagtrip

    Gino Delorme08-04-2018

    Bedankt Rogier.de chauffeur...netjes gereden...en een goede grappenmaker...netjes op tijd gereden...en veilig....zeker geen minpunten....iedereen was ook op tijd weer in de bus......volgende keer weer met Slangenreizen!

    Johnc11617-04-2018

    Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a appear. Im definitely loving the details. Im bookmarking and will likely be tweeting this to my followers! Outstanding blog and great style and style. gceeckeckddd

    Pharmf92418-04-2018

    Hello!

    Pharmg96419-04-2018

    Hello!

    Pharma9320-04-2018

    Hello!

    Pharma73821-04-2018

    Hello!

    Pharmd15923-04-2018

    Hello!

    Pharme23224-04-2018

    Hello!

    Pharmf95725-04-2018

    Hello!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alle veranderingen!!!

    Dilan09-03-2018

    3 weken geleden heb ik een reis geregeld naar Parijs voor 2 dagen. Het was zo geregeld dat wij op 10 maart in Parijs zouden zijn. MAARRR een week ervoor krijg ik een mail dat het vanwege weinig aanmeldingen gecanceld is. Ik moest een nieuwe datum kiezen, dat zorgde wel voor problemen op mijn werk! Tot slot geregeleld dat ik op 17 maar ga met wel als opstapplaats rotterdam. Dit had ik ook aangegeven bij de eerste datum en kreeg hier voor de rest niets over te weten.

    Nu krijg ik weer verdomme een week ervoor te horen dat de opstapplaats is gewijzigd naar Utrecht( een ander half uur met de auto)!!! Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord en heb een klachtenmail opgesteld met dat ik er dus niet mee eens was. Vervolgens krijg ik een halfuur later een bevestiging van de definitieve opstapplaats (Utrecht) zonder enig reactie op mijn klacht.

    Ik baal hier enorm van en dit is ook de eerste en de laatste keer dat ik zoiets zal regelen via slangenreizen.nl !!
    Zodra mijn opstapplaats gewijzigd wordt na rotterdam ( zoals op de site werd aangegeven) ik zit nu met het probleem dat ik geen vervoer kan regelen naar Utrecht kant op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Fijne chauffeur

    Carolien Flintrop15-01-2018

    Mede dankzij de chauffeur( louis p) (of zoiets) een hele fijne reis gehad.
    Hij liet de reis zo soepel mogelijk verlopen.Paspoort controle in de bus geregeld,hotel ingechekt en uitgechekt voor iedereen.Steeds op tijd op de aangewezen plaats .Boot eerder naar huis.Mensen bij een station afgezet zodat ze de bus nog konden halen.Echt prima zeker voor een eerste reis ervaring voor mijn dochter van 12 jaar.Bedankt chauffeur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Weekend Londen

    Patricia Rutten-de Rijke23-12-2017

    Vorige week zijn mijn dochter en ik met Slangenreizen naar Londen geweest. In de nacht van vrijdag op zaterdag om half 1 zijn we vertrokken (op exact het aangegeven tijdstip). De busreis was prima, het hotel was super met een lekker ontbijt op zondagochtend en we hadden ook nog eens genoeg vrije tijd in Londen op zaterdag en zondag. De terugreis ging ook prima. Wij hebben genoten. Zeker voor dat geld. Als je met het vliegtuig gaat ben je zoveel meer geld kwijt. Daar moet je je verwachtingen dan ook wel een beetje op aanpassen. Maar ja, er zijn altijd mensen die dat niet doen en die zeuren over van alles en nog wat. Het is geen excursiereis die je boekt. De chauffeur gaf overal netjes aan wat de bedoeling was, maar hij is geen reisleider. En wij vinden dat ook helemaal niet nodig. Wij hebben het super gehad en daar zijn we heel blij mee. Als we weer een keer een stedentrip gaan maken zullen we zeker weer overwegen om bij Slangenreizen te boeken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte communicatie en onbeleefd personeel

    Danielle04-12-2017

    In de nacht van vrijdag op zaterdag zouden ik en mijn vriend om 1:00 opgehaald worden bij Amersfoort voor een dagtrip naar Parijs.
    Om 1:15 wordt ik gebeld door de buschauffeur dat we in Apeldoorn werden verwacht.
    Op de boeking stond inderdaad dat de opstapplaats kon wijzigen. En zo ja, krijg je daar een mail over.
    Ik heb nooit een mail ontvangen over de gewijzigde opstapplaats. En ook geen telefonisch contact.
    Na het telefoontje met de buschauffeur kreeg ik iemand van Slangenreizen aan de lijn.
    In plaats van een vriendelijke 'goedenavond' of zelfs een normale 'hallo' hoorde ik een mannenstem zeggen: "Danielle, jij hebt je bus gemist!" Ik zei dat ik geen mail heb gekregen van de gewijzigde opstapplaats. En hij zei dat dat wel het geval was en dit allemaal mijn fout was. Gedurende het gesprek werd er ontzettend kleinerend naar mij toe gesproken en hij noemde me de hele tijd 'dametje'.
    Hij wilde me niet helpen en door zijn wazige gepraat was de communicatie ook erg moeilijk.
    Ik ben als klant nog nooit zo respectloos en vrouwonterend toegesproken.
    Door de situatie op zich raakte ik al in paniek. Maar nadat de medewerker van Slangenreizen mij even lekker de grond in werkte kon ik al helemaal niet meer bezinnen wat er zojuist was gebeurd.
    Ik heb contact gehad met Slangenreizen na het incident. Er werd geen excuses aangeboden wegens het gedrag van de medewerker. En ook krijg ik geen geld terug.

    Laura22-12-2017

    wow wat een verschrikkelijk verhaal, echt niet normaal! haha je zou bijna denken dat het een grap is! is er geen ombudsman hiervoor ofzo?

    Astrid22-12-2017

    Jee, wat vreselijk. Heb al veel meer negatieve reacties vernomen. Ik ga morgen met dochter en kleindochter naar Dusseldorf voor één dagje. Onze opstapplaats is ook al veranderd. Erg leuk als je geen vervoer hebt.!! Gebeld etc. Schermen met de voorwaarden, terwijl ik voor de boeking heb gevraagd, of de opstapplaats gehandhaafd blijft. Ja hoor, werd er gezegd. Ben benieuwd hoe wij morgen de dag doorbrengen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    busreisje Parijs aanfluiting met Slangen

    Johan09-10-2017

    busreisje Parijs.... aanfluiting.
    niet op tijd vertrokken of aangekomen, bus niet op orde, ongezellige buschauffeur en gevaarlijk rijgedrag (!!)

    nooit meer met Slangen reizen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geweldig

    JMW19-08-2017

    Met mijn 9-jarige nu voor het eerst een stedentrip gemaakt. Hij vond de bus het leukste en op de terugweg gaven alle medepassagiers instemming voor een tweede filmpje. ;-) De comfortabele schone bus was steeds keurig op tijd en Alex onze chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel aan de rand van de stad was ook netjes en we hebben ruim voldoende tijd gehad om Londen te ontdekken. Volgende keer graag weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ga Nooit Reizen met Slangenreizen

    Hoogers01-08-2017

    Wij hadden van te voren een driepersoonskamer geboekt voor het hotel. Mijn jongste is gehandicapt. Mijn oudste is veertien een meisje. Ik kwam in het hotel aan en kreeg twee tweepersoonskamers zonder tussendeur. Met andere woorden ik moest een van mijn kinderen maar alleen leggen. Dat weigerde ik te doen. Mijn jongste valt dat niet uit te leggen. Mijn oudste is nog te jong (een meisje) puber om alleen te leggen. We hebben toen twee uur in de lobby gewacht en er werd niks geregeld. Geen matras geen extra bed op de kamer Niks. Slangenreizen heeft gebeld en er werd niks geregeld. Vervolgens heeft een van mijn kinderen op een dun dekbed op de grond moeten liggen. Na de reis vroeg ik mijn geld terug aan slangenreizen omdat ik hier voor betaald had een driepersoonskamer en zei zeggen dat ik daar geen recht op heb omdat het hotel altijd andere kamers mag geven. Maar met twee kinderen waar ook nog een van gehandicapt is vind ik dat niet terecht!! Vandaar die 1 voor slangenreizen. Reis nooit met hun mee. Doe het niet!!! Ze houden geen rekening met mensen

    jasmien01-08-2017

    Slangenreizen is zo slecht!!

    marie09-10-2017

    Zo, dat kan echt niet! wat een slechte service!

    Jenny24-10-2018

    Nou ik ben gister terug gekomen uit ook de met slangenramp reizen. Ook met 2 kinderen geen 3 persoonskamer beschikbaar. Ik ga voor mijn eigen gevoel nog een klacht sturen maar ze zullen er niets mee doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    super geregeld!

    clau23-07-2017

    de eerste x met slangen reizen is 3 jaar geleden, 4 dagen parijs!
    het was super geregeld bus was optijd hotel en ontbijt waren goed.
    overal word je opgehaald en heen gebracht!

    vorig jaar een dagje londen geweest, ook allemaal goed geregeld.
    in de nacht op de bus we kwamen tegen 8 uur aan in londen en werden
    savonds weer om 8 uur opgehaald. veel kunnen doen en zien in 1 dag.
    boot + bus was prima te doen.

    in januari nog 2 dagen weer naar parijs geweest en het was weer super
    tuurlijk is het lang met de bus maar dat staat er ook bij! opnieuw hebben we
    het erg leuk gehad in parijs en de bus was altijd optijd!

    volgende week staat de volgende reis gepland naar barcelona
    dit is de 4e keer met slangen reizen en we hebben er weer zin in!!

    het is goedkoop en raad het zeker aan.

    ondanks alle verhalen die ik hier onder lees, vinden wij het altijd super geregeld!

    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    roy05-12-2018

    ja als je ales lees hier word je bang ik heb volgende week een reis geboelt hopen dat alles maar goed ga dan....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    kort in Parijs, lang in bus

    Evert 11-04-2017

    We zijn voor heel weinig geld naar Parijs geweest, maar daarvoor hebben we ongelofelijk lang in een onfrisse bus gezeten en al met al slechts een paar uurtjes in Parijs doorgebracht. De buschauffeur was erg stug en had er weinig zin in volgens mij.

    We hadden het anders verwacht en zouden niet nogmaals zo'n reis boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Reis zelf viel tegen

    Freek23-03-2017

    Bestellen ging snel en vragen aan de telefoon werden vlot beantwoord. De reis zelf viel echter heel erg tegen omdat we geen enkele slang gezien hebben. Alleen in de tuin van het hotel hebben we een tuinslang gezien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Weekend Praag

    Nathalie Smeets08-01-2017

    Alles volgens afspraak verlopen. Reis is inderdaad erg lang (16 uur vanuit Maastricht) maar dit mocht de pret niet drukken. Ondanks de barre weersomstandigheden erg veilig gevoeld in de bus. Onze chauffeur Jordy verstaat zijn vak. Hotel Globus was prima. Kamers waren groot en schoon. Het inchecken was echter geen succes. Dit duurde veel te lang. Wij zijn een hapje gaan eten in restaurant Koliba en hebben daarna ingecheckt. Verwacht geen gezelligheid in het hotel want de bar sluit om 12 uur en dan is er niets meer te doen. Het metrostation ligt op hooguit 10 min lopen. Het was top. Ik zou zo weer gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer teleurgesteld

    Bart05-01-2017

    Wij zijn met slangen reizen naar Praag geweest Nieuwjaar vieren wat een klote reisorganisator .
    Het begon met de bus geen ruimte knieen opgetrokken 12 uur lang , een chauffeur hadden we ,daarbij bleef het , geen info onderweg helemaal niets, geen muziek, geen wifi , geen film ok geen geluid , veel tocht door kieren doordat het een oude bus was, tocht en koud op de onderverdieping en bijna 30 graden boven .
    Reis naar Praag Geboekt ,helaas zitten we in een hotel in Pilzen 80 km vanaf Praag , Chauffeur wil ons niet op komen halen in praag op oudjaars nacht na 13.00 uur zoals beschreven in de papieren omdat het niet uit komt met zijn Rijtijden .Dan Gaat hij 1 uur te vroeg rijden naar huis waardoor er twee meisjes van 17 jaar achterblijven daar komt hij 1 uur naderhand achter ,ondanks dat een passagier dit al bij hem gemeld had , ik heb geteld en we zijn er allemaal zegt de chauffeur dus we gaan rijden . bellen met slangen en Slangen zegt laat maar achter ze zijn oud genoeg om het zelf op te lossen ,17 JAAR !!!!

    Nooit en Nooit meer .

    Gr Bart

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Ongelooflijk

    Liz02-01-2017

    2 maanden voordat wij onze nieuwjaarsreis naar Praag hadden, boekten we onze opstapplaats in Zwolle. Na daar ook een hotel geregeld te hebben ivm ver weg wonen, hebben we zin in onze reis. Een week voordat we weggaan krijgen we een mailtje dat Zwolle eruit gehaald is en dat we nu elders op moeten stappen. Oké, kan gebeuren..
    Toen we op weg gingen hoorden we in de bus dat we niet in Praag verbleven, maar in een stad zo'n anderhalf uur verderop (Pilsen). In de mail die ik 2 dagen voor vertrek had gekregen stond een heel mooi verkoopverhaaltje met de data van het hotel, er waren namelijk DVD-spelers en WiFi op de kamer en het was 10 minuten lopen van het centrum van PILSEN! Ideaal voor onze nieuwjaarsreis Praag, niet?
    Toen we eenmaal in het hotel aangekomen waren hoorden we dat we de dag erna naar Praag zouden gaan. Om half 9 weg en dan om 6 uur moesten we weer terug zijn bij de bus, zei de chauffeur. Achteraf bleek dat Slangenreizen verkeerd had gecommuniceerd naar de chauffeur toe, want we zouden eerst een tour doen om 6 uur en daarna gelegenheid krijgen om te dineren in Praag, tot 9 uur. Weer een communicatiefout.
    Op de tweede dag (31 december) waren wij (mijn metgezel en ik) genoodzaakt om in Pilsen te blijven, omdat wij niet van 10 uur 's ochtends tot 20:00 of zelfs 1:00 zouden kunnen blijven zonder even te rusten in het hotel. Dit kon niet omdat het hotel niet in de buurt lag, en dus gingen wij niet mee naar Praag die dag.
    De dag erop gingen we terug naar Nederland. Toen we op de grens van Tsjechië en Duitsland waren, werd de chauffeur gebeld met het bericht dat twee meisjes achtergebleven waren in het hotel in Pilsen. De chauffeur had niet verkeerd geteld, er waren echt 81 mensen. Achteraf bleek dat twee mensen niet op de lijst stonden en dat we daarom nu 2 mensen misten. Hierdoor hadden wij erg veel vertraging en konden wij onze trein richting huis niet meer halen, dus hebben we een hotel moeten boeken. Zou leuk zijn als dat vergoed werd.

    De buschauffeur is echt niets te verwijten, een ongelooflijk aardige man die alleen maar deed wat hem verteld werd. Helaas was de communicatie vanuit Slangenreizen heel erg slecht.
    Achteraf een leuke reis, maar met veel verbeterpunten.

    marcel05-01-2017

    Hoi Het klopt wat hier staat , moet zeggen dat het echt een ramp was slangen kan nog veel leren hieruit . hoe goedkoop ze ook zijn dit kon echt niet . het is dat we met een mooie groep daar waren anders was het echt een klote reis geweest, het was een verjaardags- kado voor mijn vriendin , jammer had haar meer gegund. Chauffeur was een goede vent maar daar bleef het bij geen reisleider wat een chauffeur ook moet zijn dat is jammer gr marcel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    man

    Jan02-01-2017

    Wat een flop bedrijf de organisatie verdient een 0 tijden kloppen niet chauffeur is niet ingelicht over hoe en wat .
    wij hebben een nieuwjaarsreis geboekt naar praag we gaan in een oude bus geen plaats er waren mensen die niet tussen de stoelen konden zitten te krap en dan 12 uur lang , geen muziek of film aan boord geen wifi we lagen 80 km van praag af . chauffeur wilde ons op oudjaar komen halen om 6 uur savonds want als hij snachts moest komen zat hij met zijn rijtijdenwet . op de terug weg laat hij twee meisjes van 17 jaar achter we vertrokken om 12 uur terwijl er 13.00 uur op de brief stond slangen reageerde daarop met ze zijn oud genoeg om iets te regelen DOORRIJDEN.
    en een chauffeur die echt nog alles moest leren ondanks dat hij dik in de 50 was .
    waardeloos nooit meer .

    Linda en Pim02-01-2017

    Wij zijn de ouders van een van de jongedames die daar zijn achtergelaten in het hotel.Te gek voor woorden! Er waren op de lijst 81 personen genoteerd ipv 83. Hier kan de chauffeur niks aan doen. Maar dat de reisorganisatie zegt doorrijden, ze zijn oud genoeg om zelf wat te regelen, neem ik hun zeer kwalijk!. Twee jonge dames in een vreemd land, en ze zo aan hun lot overlaten. Geen goed woord voor over!! Denk je dat je veilig met een busreis meegaat... De vertrektijd zou zijn 13:00 ipv 12:00, Credits gaan naar de oplettende receptioniste van het hotel waar ze verbleven. Die belde op een gegeven moment naar hun hotelkamer met de nodige vragen over hun reis, met de uiteindelijke mededeling dat hun bus al weg was. De receptionist heeft een taxibedrijf gebeld voor ze, en op weg geholpen. Ook credits voor de taxichauffeur, die ze veilig en wel hebben vervoerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    mevr.

    Limburg30-12-2016

    Slechte organisatie, eerste en laatste keer dat ik met deze organisatie ga. De chauffeur verdient ontslag. Bijna ziekelijk hoe deze man met zijn klanten omgaat. Het leek bijna of hij het erom deed dat dingen misgingen. Feedback werd slecht ontvangen van zijn kant. Wat een nurkse man. Te korte pauzes, net de slechte pauze plekken uitzoeken, niet naar de wc mogen etc etc.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Erg lang in een oude nare bus

    Evelien + Mams14-12-2016

    mijn moeder een tripje Parijs cadeau gedaan, had ik maar wat meer betaald en voor een andere maatschappij gekozen!

    Vooral omdat het echt JAREN duurt voordat je ergens komt, zo lang duurt het mensen ophalen en rijden.

    De bus is oud en allesbehalve comfortabel. We hebben geen oog dichtgedaan en waren de hele dag doodmoe in Parijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Busreisje Londen aanfluiting

    G. v.d. Ven05-12-2016

    busreisje naar Londen was een aanfluiting.

    onaardige buschauffeur, vieze bus en geen benul van tijd en op tijd komen

    en de klachtencommissie geeft geen soulaas!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Heel goedkoop maar wel afzien

    B. Lissen02-12-2016

    Als je goedkoop naar een of andere Europese stad wilt dan kun je met Slangen reizen gaan
    Maar dan moet je wel hele dagen in een slecht onderhouden en vieze bus zitten tussen chagrijnige medepassagiers en met een gestreste buschauffeur.

    Maar dan ben je wel voor een paar tientjes een dagje in bijvoorbeeld Parijs of Londen ofzo. En dat is best leuk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Mevrouw

    Manuella27-10-2016

    Reisje van 4 dagen Praag. Prima gids. Zonder Maria hadden we waarschijnlijk het vliegtuig terug genomen.
    Ik wist niet dat Praag zover af lag van Heerlen. Maar liefst 16 uur heen en 16 uur terug. Hebben de ronde van Limburg en Noord Brabant gereden. Dus als je graag lang in een bus zit vooral doen. Als je meer qualitytime in de gekozen stad wilt hebben vooral NIET doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Snel nog eens doen!

    Joyce van Veen04-09-2016

    Fantastische 4 dagen Londen gehad, mede dankzij chauffeur Roger.
    Voor deze prijs is het nog te doen voor een alleenstaande moeder met drie kinderen.
    Herfstvakantie Berlijn!
    Enig minpuntje is dat het verzamelen en terugbrengen van iedereen veel te lang duurt. Terugweg waren we al om half 9 in Breda en pas tegen 12 en op Den Haag centraal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    doe het niet klotebedrijf

    a. uit u.24-08-2016

    klotebedrijf

    willen alleen maar geld maar een beetje normaal een busreisje organiseren ho maar

    echt belachelijk dat ze gewoon kunnen doorgaan.

    doe het niet is mijn tip. tenzij je rekening houdt met de slechtste service ooit. Daarom wel goedkoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Gave reis, topchauffeur

    Arjen loonstra21-08-2016

    We zijn drie dagen naar Parijs geweest met Ron Joosten als chauffeur.. Echt geweldig gehad.. Alles goed geregeld en de chauffeur was goed met informatie, kwam zijn afspraken prima na en erg vriendelijk en gezellig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goedkoop slechte service gestresste chauffeur

    ans26-07-2016

    veruit de goedkoopste
    maar ook ronduit slechte service
    met zwaar gestresste chauffeur aan het stuur

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    ik was gewaarschuwd

    H.K.22-06-2016

    Ondanks dat ik research had gedaan online toch een buskaartje gekocht bij Slangen...
    Het viel me eigenlijk wel mee, maar dat kwam gewoon omdat ik zoveel horrorverhalen had gehoord over deze gasten.
    Maar inderdaad, vriendelijk zijn ze niet en er is een hoop zeer onprofessioneel hier. De bus rook raar en was te laat. De chauffeur allesbehalve vriendelijk (ik denk gewoon bijna overspannen). Maar ja het was ook wel goedkoop en ik was gewaarschuwd .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    eens maar nooit weer ook al is het goedkoop

    annemarie jansen06-06-2016

    dit heb ik eens gedaan om de goedkope prijs maar nooit weer

    wat een onprofessioneel bedrijf

    de lage prijs is nog veeel te veel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mooie reis gehad

    Henk21-05-2016

    Een prachtige stedentrip met slangen reizen naar parijs gehad. Bus was mooi op tijd en een leuke vriendelijke chauffeur genaamd Ron Joosten. Ik zou hier zeker weer boeken!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    met klachten doen ze niks

    Danique20-05-2016

    Wat een kansloze onderneming is dit

    Nauwelijks bereikbaar voor commentaar en klachten
    En als je ze eenmaal te pakken hebt, dan heb je niks aan ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Ook ik heb erg slechte ervaringen met deze reisorganisatie

    Regien14-05-2016

    Ook ik heb erg slechte ervaringen met deze reisorganisatie.

    Ik heb geen zin om erover uit te weiden, maar eigenlijk ging gewoon alles fout op ons busreisje.

    chauffeur was te laat. en Zeer onvriendelijk. De bus was ook gewoon vies en verouderd, et ceterea!
    En de klachtenprocedure was ook kansloos, we kregen een of ander kortingsding die natuurlijk niets waard was.

    Erg slechte ervaringen dus!

    Lente06-02-2017

    Lekker duidelijk...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Leuke reis gehad

    Henk Franssen07-03-2016

    Dagje london, niets op aan te merken.

    sanne20-05-2016

    ik geloof er niks van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slangenreizen is VERSCHRIKKELIJK

    Amsterdam27-02-2016

    VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF

    Wij gingen vorig jaar naar Parijs met de bus. Het was echt zo kansloos slecht geregeld, niet normaal!
    Dit ging OA allemaal mis:

    - de buschauffeur zat niet op te letten en nam bij een tankstation de afslag voor auto's ipv voor bussen. En reed toen tegen zo'n hoogtegrensding aan. We schrokken ons kapot (we zaten boven, vooraan!). Mensen waren helemaal in paniek. We konden wel doorrijden, maar veilig voelden we ons niet!!

    - bij dat tankstation vergat de buschauffeur twee mensen!! Echt achterlijk, hij telde ook niet bij de pauzes. We zijn gewoon doorgereden en op de weg terug, 12 uur later ofzo, pikten we de mensen weer op. Ze hadden de HELE DAG op het politiebureau zitten wachten. Zo zielig! Een jonge vrouw + kind. Ze zouden naar Disneyland gaan...

    - Verwarming was kapot en het was december dus ijskoud.

    - buschauffeur sprak geen woord Frans. Toen we werden aangehouden, moest een passagier tolken.

    - door al dit gedoe kwamen we uren later in Parijs dan beloofd. Dat werd gecompenseerd door ons ook uren later op te halen, maar daar hadden we weinig aan, want nu waren we van 13.00 tot 00.00 in Parijs. Dus de meeste musea moesten we skippen, want die sluiten.

    - Natuurlijk was de bus veel te laat met ophalen en stond ook nog op de verkeerde plek. Hij zou ons ophalen bij Arc de Triomphe. Haha, nou wie in Parijs is geweest snapt wel hoe handig dat is. NIET dus. We stonden met een groep, zagen in de verte iets wat op een bus leek en zijn toen gaan rennen, omdat we die buschauffeur natuurlijk niet vertrouwden na de heenreis en bang waren dat hij ons ook zou vergeten...

    - Terug in Nederland vroegen we natuurlijk ons geld terug. Niet dat we veel verwachtten, maar dat kregen we dus ook niet. Een tegoedbon voor 10 euro ofzo, voor de volgende keer dat we zouden boeken bij Slangen Reizen.

    Maar u begrijpt, dat gaan we dus NOOIT OFTE NIMMER meer doen.

    Wat een achterlijk bedrijf. Wees gewaarschuwd! Al is het nog zo goedkoop, het is het niet waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Slangenreizen

    Uw beoordeling