NederlandReview

  Ervaringen Pharos Reizen

  Je vakantie moet natuurlijk wel bijzonder zijn. Als je eens wilt kijken of je die bijzonderheid ook binnen Europa kunt tegenkomen kun je eens bij Pharos Reizen kijken. Maar wat voor een soort reizen zal deze reisorganisatie nou eigenlijk aanbieden? Naar welke bestemmingen zullen ze je allemaal kunnen sturen? Zal de vakantie die ze je aanbieden nou echt zo inspirerend en verrassend zijn? Zal het moeilijk zijn om via hun website een vakantie te boeken die aansluit bij jouw interesses? En hoe zal de klantenservice van Pharos Reizen reageren als de vakantie toch niet helemaal aan je verwachtingen blijkt te voldoen? Alleen mensen die al eens met Pharos Reizen op reis zijn geweest kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een aardige indruk van dit reisbureau en hun Europese reizen te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Pharos Reizen nou wel of niet de juiste reis voor je heeft.

  Over Pharos Reizen

  Pharos Reizen is een reisorganisatie. Ze vinden dat er in Europa meer te beleven valt dan je misschien denkt. Daarom willen ze je graag van een vakantie voorzien die aansluit bij jouw persoonlijke interesses en bij jouw levensfase. De naam van het bedrijf komt van de oudste vuurtoren ter wereld. Ze hebben deze naam gekozen omdat ze je bij willen schijnen op je zoektocht naar een bijzondere vakantie. Ze zijn van de ANWB en beloven daarom dat de reizen zorgvuldig zijn geselecteerd en alles goed geregeld is. Je kunt naar ieder willekeurig land in Europa gaan. Dus of je nou naar Groot-Brittannië, Spanje, Griekenland, IJsland of één van de Scandinavische landen wilt, Pharos Reizen kan het voor je regelen. Natuurlijk behoort een reis binnen Nederland ook tot de mogelijkheden. En dan zijn er nog verschillende vakantietypes waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een fietsvakantie, pretpark, wintersportvakantie, stedentrip of rondreis. Stap dus op de fiets of trek je ski’s weer uit de kast. Of verdwaal juist in een stad van je keuze. Tijdens je vakantie heb je nog de keuze uit verschillende accommodaties. Sommige mensen verblijven immers liever op een camping terwijl anderen liever een hotelovernachting boeken. Maar of je nou in een tent, chalet of hotel slaapt, Pharos Reizen kan je vast van een goede plek voorzien.


  Pharos Reizen biedt een verrassende autovakantie door Noorwegen aan.

  Diensten van Pharos Reizen

  Je kunt via de website van Pharos Reizen heel gemakkelijk een reis of vakantie boeken. Kies waar je heen wilt en het vakantietype. Je kunt ook nog selecteren op het reisgezelschap. Je kunt zonder kinderen reizen of juist reizen zoeken die geschikt zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie zodat het hele gezin plezier heeft. Ook is er de Pharos Reizen klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Pharos Reizen

  Heb jij wel eens een vakantie naar Tsjechië, Polen of Zweden geboekt via de website van Pharos Reizen? Ook als je binnen Nederland bent gebleven horen wij graag alles over jouw ervaring met deze reisorganisatie. Hoe is de reis naar Hongarije of Luxemburg je bevallen? En stond de Pharos Reizen klantenservice voor je klaar toen er iets gebeurde terwijl je in Groenland of zelfs Rusland vakantie vierde? Laat een Pharos Reizen review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie nou eigenlijk is.

  Pharos Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  auto rondreis noordkaap en lofoten

  Tot nu niet positiefs kunnen ontdekken terwijl ik pas over 3 dagen ga.
  Wel veel negatiefs:
  bij meerdere hotels geen parkeergelegenheid, die moet je zelf zoeken op afstand. Terwijl je de reis boekt om met de auto te maken.
  Verstrekte informatie over bezienswaardigheden tijdens de reis bestaan niet meer.
  Bij mij is 3 dagen voor aanvang reis een boot overtocht Stockholm-Turku geannuleerd maar een oplossing in overleg is niet mogelijk terwijl er meerdere opties mogelijk zijn. Maar daar is geen oor naar en dit ontkennen ze zelfs, zij bepalen dit alleen, ondanks dat het mijn inziens mijn vakantie is. Gevolgen annulering kosten van reserveringen gemaakt naar en afgestemd op het verkregen reisschema in de steden Stockholm en Helsinki zijn voor mij. Pharos reizen geeft niet thuis.

  Door: hub 29-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Pharos Reizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pharos Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Pharos Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pharos Reizen actief?

  Pharos Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pharos Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.