NederlandReview

  Ervaringen Molenheide vakantiepark

  Jij wilt toch ook weten wat anderen van vakantiepark Molenheide vinden? Want zeg nou zelf, voordat je een goedkope vakantie boekt wil je wel graag weten wat je staat te wachten. Onafhankelijke reviews en beoordelingen vind je op NederlandReview. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat andere vakantiegangers van jouw volgende bestemming vinden.

  Over Molenheide

  Vakantiepark Molenheide is een vakantiepark dat bij uitstek geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het park staat bekend als zeer kindvriendelijk en beschikt over tal van faciliteiten speciaal voor de jonge bezoekers. Molenheide ligt in de prachtige natuur van Belgisch Limburg. Het park bestaat uit een camping waar je in het groen kunt kamperen met je eigen caravan of tent. Sinds kort zijn er ook de zogenoemde green houses, een soort chalets voor de wat luxere kampeerder. Daarnaast zijn er ook diverse seizoensplaatsen, dan heb je het hele seizoen je vaste plek. Behalve een camping beschikt Molenheide ook over een prachtig vijf-sterren bungalowpark. Op het park kun je een bungalows huren van vier tot maar liefst 10 personen. Ook een luxe villa voor vier tot zes personen is op Molenheide aanwezig. En zo is er voor iedereen een ideaal vakantiehuis.

  Bekijk vakantiepark Molenheide op youtube!

  Diensten

  De zon kan niemand je garanderen, dus ben je op zoek naar een zonvakantie dan ga je misschien niet naar vakantiepark Molenheide. Verder is er echter alles wat je je maar kunt wensen om jezelf en je gezin een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Zo is er voor de kinderen bijvoorbeeld een prachtig indoor speelparadijs met een oppervlakte van maar liefst meer dan 7000 m2. Hier kunnen de kinderen tot 15 jaar zich eindeloos vermaken. Als gast van Molenheide ontvang je een dagkaart voor het speelparadijs. En zo ook voor het subtropisch zwemparadijs. Het zwemparadijs bestaat uit maar liefst vier zwembaden, voor iedere leeftijd een geschikt bad. Daarnaast ontbreken uiteraard ook de glijbanen niet, die garant staan voor heerlijk speelplezier. Zie jij jezelf of je kinderen al naar beneden gaan van die supersnelle glijbaan? Je plonst zo het water in en op naar de volgende glijbaan. Heb je honger of dorst gekregen dan is er uiteraard een bar waar je iets kunt eten of drinken.


  Natuurlijk verblijf

  Molenheide ligt middenin een prachtige groene en bosrijke omgeving. Ook op het park is geprobeerd om de groene sfeer van de omgeving vast te houden. Wanneer je van wandelen houdt kun je dit heerlijk doen in het wild- & wandelpark. Dit grenst direct aan het vakantiepark en hier zijn drie wandelroutes uitgezet met een lengte tussen de 2,5 en de 3,5 kilometer. Deze paden zijn ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Het park is zo’n 700 hectare groot en je kunt hier allerlei diersoorten ontdekken. Van everzwijntjes tot eekhoorns, ze lopen hier allemaal rond. Uiteraard ontbreekt ook hier een speeltuin niet. Op een andere manier is Molenheide ook met de natuur bezig. De energie die op het park wordt gebruikt, komt namelijk van de aanpalende biogasinstallatie. Groene stroom dus en dus vriendelijk voor het milieu.

  Klachten

  De site van Molenheide is zeer uitgebreid en informatief. Met name over de accomodaties, faciliteiten en omgeving is voldoende informatie te vinden. Ervaringen of beoordelingen van eerder bezoekers vinden wij niet terug. Over klachten vinden wij niets terug. Waarschijnlijk wend je je met een klacht gewoon tot de klantenservice middels het contactformulier. Hoe de procedure dan verder is, of hoe lang het duurt voor er contact wordt opgenomen, wordt hier verder niet vermeld. Jij laat toch wel je beoordeling achter op NederlandReview? Zo geven we elkaar, met elkaar, het beste onafhankelijke advies.

  Hoe beoordeeld Nederland vakantiepark molenheide? Is het kindvriendelijk? Lees alle ervaringen op NederlandReview!

  Molenheide vakantiepark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Molenheide vakantiepark

  Uw beoordeling

  Voor herhaling vatbaar

  Wij hebben met ons hele gezin (2 jongens, 3 meiden) enorm genoten van ons verblijf bij Molenheide. Prettig park en we hadden leuke buren, waar de kinderen mee konden spelen in de grote speeltuin. Plezierige vakantie!

  Door: Fam. Van Es29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Leuk leuk leuk!

  In 3 woorden; leuk leuk leuk! Superleuke huisjes, leuk voor de kinderen en entertainment vermaak voor de kinderen wat ze erg leuk doen met het animatieteam. Bedankt voor de leuke week mollenheide!

  Door: Jannie van Oevehoorden30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuke vakantie met de kinderen

  Wij hebben een hele leuke vakantie gehad met de kinderen bij Molenheide.

  De omgeving is erg mooi en het huisje was goed.

  Door: Donja Laurier31-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  geluidsramp

  wij zaten in onaangekondigde vliegshow, een ramp, was oorlogsgebied, wou een overeenkomst maar molenheide is geldwolf en voor geen rede vatbaar. besluit: blijf er weg!!!.

  Door: luc rombauts01-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  park viel vies tegen

  park viel tegen. erg druk met lawaaiige buren en de wc's waren echt smerig. niet nog een keer!

  Door: Karst30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Molenheide vakantiepark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Molenheide vakantiepark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Molenheide vakantiepark actief?

  Molenheide vakantiepark is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Molenheide vakantiepark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.