NederlandReview

  Ervaringen Marina Parcs

  Een vakantie aan het water kan de ultieme manier zijn om te ontspannen. Dan moet je echter wel het juiste vakantiepark treffen om een vakantie bij te boeken. Een vakantiebedrijf dat deze vakanties aan het water aanbiedt is Marina Parcs. Maar zijn zij ook de beste optie voor jouw vakantie? Hoe dicht aan het water zullen die havenlodges nou echt liggen? Zal zo’n tinywagon wel alles bevatten wat je tijdens je vakantie nodig hebt? Zal het makkelijk zijn om een chalet te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Marina Parcs je wel te woord staan als je met een probleem zit? Alleen mensen die al eens een vakantie bij Marina Parcs hebben geboekt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze klanten van hun verblijf en watervakantie hebben gevonden. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Marina Parcs verwacht kan worden.

  Over Marina Parcs

  Marina Parcs is een vakantiepark maar dan eentje die aan het of zelfs op het water gelegen is. Je kunt het vakantiepark vinden op verschillende locaties. Ze zitten in Amsterdam, Naarden, Lelystad, Antwerpen en Almere. Ze zeggen zelf uniek accommodaties aan te bieden. Deze accommodaties zijn verspreid over jachthavens in de genoemde locaties. Er zijn havenlodges die niet aan maar echt op het water liggen. Dit zijn volgens Marina Parcs geheel uitgeruste appartementen. De Tinywagon wordt aangeboden als een “stoere wagen op wielen” dat een eigen terras heeft. Er zijn ook chalets die voorzien zijn van stromend water en een keukenunit. Deze zijn volgens Marina Parcs geschikt voor een sportieve of culturele vakantie. Dan is er nog De Zwerver, het oudste woonschip en atelierschip van Nederland. De safaritenten die Marina Parcs aanbiedt zijn geheel ingericht en liggen vlakbij het Markermeer. En dan heeft Marina Parcs nog een drijvend terras genaamd Waterbubbels. De accommodaties zijn geschikt voor watersporters en voor natuurliefhebbers.


  Wat kan varen voor je betekenen?

  Diensten van Marina Parcs

  Je kunt via de website van Marina Parcs een verblijf op één van hun locaties boeken. Laat ze weten hoeveel nachten je op het park wilt verblijven, hoeveel gasten er komen en wat de gewenste aankomstdatum is. Je kunt dan zien wat de mogelijke opties voor je zijn en deze optie vastleggen. dan is je boeking geplaatst en kun je uitgaan van een overnachting in één van hun speciale accommodaties. Mocht er iets onverwachts gebeuren dan is er de Marina Parcs klantenservice om je te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Marina Parcs

  Heb je ooit wel eens een vakantie bij Marina Parcs doorgebracht? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit speciale vakantiebedrijf. Hoe bijzonder waren die lodges op het water nou echt? Had je in zon tinywagon wel genoeg ruimte om te kunnen leven? Was het makkelijk om een verblijf te boeken via Marina Parcs? En wat voor een klantenservice kun je van Marina Parcs verwachten als er iets misgaat? Laat een Marina Parcs review achter en vertel ons of jij Marina Parcs aan anderen zou aanraden.

  Marina Parcs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marina Parcs

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Marina Parcs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marina Parcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marina Parcs actief?

  Marina Parcs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marina Parcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.