Golfreizen.nu

Alle reviews

Golfreizen.nu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 x geboekt

  Hele goede service. Zeer vriendelijke medewerkers. Tot veel zaken bereid je tegemoet te komen. Wij boeken heel graag bij Golfreizen.nu. Prijs qualiteit verhouding is prima!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Golfcursus om te leren golfen

  Interessante dag gehad bij de golfcursus van Golfreizen. Het was een hele dag flink hard aan de slag met goed resultaat.

  Ik zou het iedereen die geïnteresseerd is in leren golfen dit zeker aanbevelen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele leuke golfvakantie - tegen verwachting in!

  Eerlijk is eerlijk: ik werd een beetje meegesleept door mijn man.

  Maar het was heel erg leuk!

  Pittoresk hotelletje in Duitsland en dan (leren) golfen.

  Ik had niet gedacht dat dat zo leuk zo zijn, en vooral ook zo ontspannen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eindelijk compagnie

  Niiemand wil natuurlijk mee als ik wil golfen. Zeker niet als ik dat als vakantie wil doen. Mijn vrouw en kinderen zien me aankomen! Die willen gewoon gaan bakken op een of ander strand...
  Wat dat betreft is Golfreizen een uitkomst, want daar vind ik de gelijkgestemden die ik nodig heb. En de prijzen vallen mij alleszins mee!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Vivalditravel
4 reviews

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten gev...

Golfreizen.nu

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakantie kunnen vieren. Heerlijke zon vakanties, goedkope vakanties, last minute vakanties en natuurlijk golf reizen kunt u allemaal boeken bij Golfreizen. 
Op NederlandReview kunt u lezen welke verschillende meningen er allemaal zijn over dit bedrijf. Er zijn vele Nederlanders welke graag hun oordeel delen over Golfreizen op deze site. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om volop te genieten van de beste golf vakanties en Golfreizen. 

Over Golfreizen
Het team van Golfreizen bestaat uit gepassioneerde golfers. De mooiste bestemmingen zijn uitgekozen op basis van persoonlijke ervaringen. De banen zijn getest en de bestemmingen gekeurd. Door met de ogen van de klanten te kijken is het mogelijk om ervoor te zorgen, dat een vakantie ook echt een vakantie wordt. Het is mooi om te ontsnappen vanuit je dagelijkse sleur om even volop te genieten. Het is die missie van Golfreizen. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de golfbanen, maar ook naar het eten, het hotel en natuurlijk de hele entourage en sfeer. Als alles klopt dan komt de bestemming op de lijst te staan in de gids van Golfreizen. Uw golfreis wordt een waar golffestijn! Gegarandeerd met Golfreizen. 

Golfreizen is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 59499729. Ook zijn ze aangesloten bij de SGR (de stichting Garantiefonds Reisgelden).  Hierdoor is de consument verzekerd, dat de aanbetaling altijd veilig is. Mocht het reisbureau onverhoopt failliet gaan dan is uw aanbetaling veilig. 
Diensten van Golfreizen 
Golfreizen organiseert volop verschillende golfcursussen. Er zijn golfcursussen om de handicap in een week te verbeteren tot baanpermissie cursussen. Er is een uitgebreid cursusaanbod op Golfreizen te bewonderen.  
Ook organiseren ze bij Golfreizen groepsreizen. Groepsreizen waarbij gezelligheid voorop staat en natuurlijk het bezoeken van de mooiste golfbanen op verschillende bestemmingen in de wereld. 

Golfreizen biedt de volgende vakanties en reizen aan: 
•    goedkope vakanties
•    zon vakanties
•    last minute
•    golf reizen

Klachten, tips en complimenten over en voor Golfreizen
Bent u ontevreden over Golfreizen? Is er iets niet goed gegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Natuurlijk zal Golfreizen uw klacht in behandeling nemen en zoeken naar een goede oplossing of een uitstekende uitleg. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een tip of een compliment in te dienen. 
Uw mening over Golfreizen

Heeft u al een keer gebruik gemaakt van Golfreizen? Dan is het goed om uw beoordeling en review op NederlandReview achter te laten. Hierdoor kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van
Golfreizen. 

Houdt u van Golfreizen?
Dan is het goed om de website van Golfreizen te bezoeken. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u een mooie vakantie kunt krijgen in combinatie met het genieten van uw favoriete sport: golf. Lees de reviews en meningen over Golfreizen en kijk of u ook een reis bij hun gaat boeken of niet.

 

Portugal, Spanje, Duitsland of Frankrijk? Wat is het beste golfland en is golfreizen.nu een goede vakantie-aanbieder? Lees ervaringen van golfers die u voorgingen op NederlandReview!

}