Ervaringen Familiecamping de Belten

Ieder jaar opnieuw vertrekken er weer vele gezinnen naar de camping. Wist je dat je daar helemaal niet het land voor uit hoeft? Hier in ons eigen Nederland is Familiecamping de Belten te vinden. Maar wat zal je op deze camping aantreffen? Hoe groot zullen de kampeerplekken zijn? Zullen de kampeerplekken wel netjes zij achtergelaten door de vorige bezoekers? Wat voor faciliteiten zullen er op de camping aanwezig zijn? Zal het wel zo makkelijk zijn om een kampeervakantie te boeken via de website van Familiecamping de Belten? En wat zal de klantenservice van Familiecamping de Belten te zeggen hebben als je met een klacht of vraag zit? De enige mensen die je hierover kunnen informeren zijn vakantiegangers die al eerder bij Familiecamping de Belten zijn geweest. Lees hier hun onbevooroordeelde reviews om te ontdekken wat deze gezinnen van Familiecamping de Belten vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je helpen een goed beeld van Familiecamping de Belten te krijgen.

Over Familiecamping de Belten

Familiecamping de Belten is een camping. De camping is te vinden in Overijssel. Het is een vier sterren camping en ze durven zichzelf “de gezelligste familiecamping van de provincie”. Ze kopen dat, zodra je op de camping arriveert, de knop al snel omgaat en je alleen nog maar kunt ontspannen. Er is een animatieteam aanwezig dat de kinderen bezig kan houden zodat de ouders lekker aan het zwembad kunnen liggen of iets anders voor zichzelf doen. Maar er zijn ook genoeg originele uitstapjes voor het hele gezin. Het licht namelijk vlakbij het pieterpad, een wandelbos en nog andere activiteiten. Daar kun je heerlijk wandelen of fietsen. De coördinaten van de camping staan op de website. Je kunt dus kijken waar de camping ligt en wat er in de omgeving te vinden is. Op de camping zelf is er een overdekte waterspeeltuin te vinden evenals een buitenbad. ’S Avonds kun je lekker eten in hun brasserie, pizzeria of snackbar. Maar je kunt ook zelf koken door ingrediënten in te slaan in hun campingwinkeltje. De menukaarten staan online. Je kunt dus alvast kijken of er iets lekkers voor je bijzit.


Animatie op Familiecamping De Belten.

Diensten van Familiecamping de Belten

Je kunt via hun website een verblijf boeken. Allereerst moet je dan de accommodatie kiezen. Verder willen ze nog graag je aankomstdatum, verblijfsduur, vertrekdatum en het aantal personen weten. Ze kunnen dan een plek voor je vrij houden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even de klantenservice van Familiecamping de Belten benaderen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Familiecamping de Belten

Heb je zelf al eens een vakantie bij Familiecamping de Belten doorgebracht? Dan willen wij graag weten hoe de camping je is bevallen. Waren de kampeerplekken mooi aangelegd? Wat vind je van de zwembaden die op het kampeerterrein aanwezig waren? Was het animatieteam echt zo leuk met de kinderen bezig? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Familiecamping de Belten? Schrijf je eigen Familiecamping de Belten review en laat ons en anderen weten wat jouw mening over deze camping echt is.

Familiecamping de Belten
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Familiecamping de Belten

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)