NederlandReview

  Ervaringen Emirates

  Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen hun vlucht met Emirates hebben ervaren? Lees dan verder.

  Over Emirates

  Misschien heb je wel eens van Emirates gehoord of misschien nog helemaal niet. Emirates is een wereldwijde reis- en toerisme-organisatie. In 1985 is deze vliegmaatschappij begonnen in Dubai. Toentertijd met maar twee vliegtuigen, een Boeing 737 en een Airbus 300 B4. Twee is niet veel, maar de oprichters gingen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Inmiddels zijn we jaren verder sinds de entree van deze vliegmaatschappij in de lokale reiswereld. Emirates is in die jaren uitgegroeid tot een reis- en toerisme-onderneming met bestemmingen wereldwijd. Ook het aantal vliegtuigen is inmiddels iets uitgebreid... Van twee vliegtuigen in 1985 tot meer dan 230 toestellen vandaag de dag.  Jennifer Aniston in een commercial voor Emirates

  Wat doet Emirates voor jou?

  Emirates is van oorsprong een toerisme- en reisorganisatie. Ze zullen jou dan ook uitstekend vervoeren naar één van de 150 bestemmingen die ze aanbieden. Maar Emirates doet meer dan jou comfortabel van de ene naar de andere plek vervoeren. Tijdens deze vlucht vlieg jij wellicht met een van de bekendste vliegtuigen van Emirates, de A380. Niet alleen tijdens je reis word je goed verzorgd door deze vliegmaatschappij. Ook voorafgaand aan je reis wordt er al met je meegedacht. Online inchecken, Skywards sparen, een auto huren, een stopover in Dubai boeken of een excursie uitzoeken? Het kan allemaal al voordat jij in het vliegtuig zit. En niet geheel onbelangrijk in een wereld waarin we ons steeds meer bewust zijn van het milieu: Emirates heeft één van de jongste vliegtuigvloten. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van de modernste technieken om de uitstoot van de vliegtuigen te minimaliseren.

  Emirates en de wereld

  Luchtvaartmaatschappijen hebben een impact op het milieu. Hoe groot deze invloed is, wordt bepaald door de vliegtuigen uit de vloot van deze maatschappij. De vloot van Emirates bestaat uit de meest moderne en stille vliegtuigen met de laagste emissies (uitstoot) ter wereld. Dit heeft te maken met het feit dat de vliegtuigen van Emirates gemiddeld zes jaar oud zijn, waar het gemiddelde op veertien jaar ligt. Niet alleen het voertuig waarmee je vliegt heeft invloed op het milieu, maar ook hoe je hiermee vliegt - dus ook daar richt de innovatieve maatschappij zich op. Maar er wordt verder gedacht dan alleen de vliegtuigen, wat dacht je van een recycling en het beperken van het afval? Of het investeren in ontwikkeling van op natuurbehoud gebaseerd toerisme? Emirates denkt aan meer dan alleen het vliegtuig.

  Is je reis niet voorbij gevlogen?

  Jouw reis vlekkeloos laten verlopen, dat stelt deze maatschappij zich ten doel. Maar wat als jouw reis niet voorbij is gevlogen, niet zo vlekkeloos is verlopen of je een ander verbeterpunt hebt geconstateerd? Laat het dan vooral weten. Iedereen met een tevreden gevoel vervoeren, met meer dan 230 toestellen, naar meer 150 bestemmingen is het doel! Dus ben jij niet tevreden, neem dan contact op met de klantenservice om jouw reis in het vervolg weer uitstekend te laten verlopen.

  Heb jij wel eens gevlogen met Emirates? Andere reizigers zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Help hen en deel jouw beoordeling.

  Hoe beoordelen reizigers die vlogen met Emirates de service, prijzen, beenruimte en de rest van deze luchtvaartmaatschappij? Lees hun reviews online!

  Emirates
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Emirates

  Uw beoordeling

  Buitengewoon goed !!!

  Het is wel enige tijd geleden maar ,maar op 27 juli 2017 heb ik een vlucht geboekt v.a. Amsterdam naar Bangkok, dat ging vanwege vertaling wederzijds Engels. Nederlands niet helemaal goed waarna ik binnen 10 minuten ben gebeld vanuit Engeland door Hamida, wat een topper. zeer rustig, vroeg wat de wensen waren, adviseerde heel goed, dus direct via Hamida alles geboekt. Binnen 10 minuten alles benodigde reisbescheiden binnen.!!!

  Door: J van der Leek06-12-2017
  kndsgkxyuu18-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Emirates een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Emirates. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Emirates actief?

  Emirates is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emirates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.