NederlandReview

    Ervaringen Bizztravel

    Ook besparen met de vakanties van dit bedrijf? Bizztravel is een bedrijf wat goedkope vakanties aanbiedt, zon vakanties, wintersport vakanties, last minute reizen, hotel aanbieders, vakantiehuizen, bungalows, vliegtickets van vele aanbieders en ook bus reizen. Daarnaast zijn er nog de stedentrips, de verre reizen, de zon vakanties, de all inclusive resorts en de reisveilingen. Ook is er volop voordeel te behalen wanneer je via hun een vakantie gaat boeken. Het is volop genieten van de mogelijkheden van dit bedrijf. Wanneer je al bekend bent met hun dan is het goed als je ook jouw review op onze website achterlaat. Op die manier help je anderen met het krijgen van een goed en onafhankelijk beeld van dit bedrijf.

    Over bizztravel

    Er zijn volop verschillende soorten reizen welke dit bedrijf organiseert. Voor de busreizen werken ze samen met goede touringcar bedrijven. Ook zijn ze aangesloten bij de ANVR, het Calamiteitenfonds en ook de SGR en het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Het is dus een bedrijf met de juiste certificaten en samenwerkende organisaties om een mooie vakantie te kunnen krijgen.


    Wil jij dit kunnen? Oefening baart kunst... ga mee op reis met Bizztravel en misschien kun jij dit straks ook!

    Diensten van bizztravel

    Bizztravel richt zich hoofdzakelijk op de volgende onderdelen als het om wintersport vakanties gaat.
    • Wintersport
    • Skiweekend
    • Midweekski
    • Beginners
    • Groepsreizen

    Daarnaast zijn er natuurlijk ook de zomervakanties met :
    • De last-minute
    • De hotel aanbieders
    • De vakantiehuis / bungalow
    • De vliegtickets
    • Stedentrips
    • All inclusive vakanties en nog veel meer
    Het is een vakantie aanbieder met een zeer compleet pakket van vakantie reizen.

    Klachten, tips en complimenten over bizztravel

    Gezien de verschillende instanties waar ze bij zijn aangesloten is het mogelijk om altijd een antwoord te krijgen op je klacht. Het begint natuurlijk om deze klacht in te dienen bij hun zelf. Wanneer je er dan niet uitkomt kun je het voortzetten bij een van de aangesloten organisaties.

    Heb jij ervaring met bizztravel?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

    Lees de ervaringen met Bizztravel! Hoe beoordelen klanten de wintersportvakanties met skipas, naar ski-oorden in Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland?

    Bizztravel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen verborgen kosten, alles duidelijk

    Hele relaxte skivakantie geboekt voor december.

    Goede deal, met alles inclusief: skipas, belastingen, etc.

    Vorig jaar ook gedaan, toen ging alles top. Vooral fijn dat je vooraf direct álle kosten te zien krijgt.

    Het jaar ervoor had ik elders geboekt en toen waren er dus de beruchte verborgen kosten en waren wij veel duurder uit dan we hadden gedacht van te voren.

    Maar bij bizztravel weet je gewoon wat je te wachten staat en krijg je geen nare verrassingen.

    Daarom boek ik er nu weer!

    Door: Eddo V.15-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    super

    Hallo
    wij gaan elk jaar met bizztravel , met een hele groep vrienden en de hele bende kinderen op vakantie naar de sneeuw.
    Op en top super ervaringen . Keer op keer geen slecht woord . Dus wij keren terug de sneeuw roept.

    Door: de laet els28-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wintersport met Bizztravel

    Afgelopen maand een fantastische wintersportvakantie gehad met Bizztravel. De Oostenrijkse bergen zijn echt fantastisch om lekker te skiën. Hadden een last-minute geboekt, waardoor de prijs heel erg mee viel. Top geregeld

    Door: Tonnie Martens18-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    50% goed, 50% slecht

    ONDUIDELIJKE MEUK. Gewoon erg slechte reisbescheiden. Wel goedkoop trouwens en huisje was top. Of ik nog een keer zou kopen...weet ik niet. half om half, ligt aan de prijs denk ik.

    Door: van Dam.05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Terugbetaling

    Te triest voor woorden.
    Voor dat de corona virus in Nederland uitbrak, en bizztravel gewoon nog geld terug zou geven. Werd onze vakantie door Bizztravel geannuleerd. Wij kregen zelf een factuur dat we het geld terug zouden krijgen binnen een aantal werkdagen.

    Bizztravel heeft net zolang gewacht tot dat ze het recht hadden om vouchers te geven, en tot nu toe nog steeds geen geld teruggegeven.

    Door: Robin vb13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Chalet La Cliant in St. Sorlin d'Arves

    Geen ondersteuning van Bizztravel / Sunweb bij chaletverhuurster met verdienmodel op inhouden van borg.

    Wij huren al 10 jaar vakantiewoningen met bevriende stellen met volwassen kinderen. Nooit problemen gehad, maar helaas ging het dit jaar mis bij Chalet La Cliant in St. Sorlain d'Arves, gehuurd via Bizztravel.
    Bij aankomst gaf de lokale Sunweb-host (het blijkt 1 organisatie te zijn ??) aan dat de eigenaresse zeer zorgvuldig controleert en ging weg. Borg en schoonmaak moesten cash betaald.
    Bij vertrek uit de woning ging het mis. De eigenaresse was van mening dat wij een keukenkastje hadden stukgemaakt, waarop ze de borg niet terug wilde betalen.
    De lokale host (van Sunweb) gecontact, maar die gaf aan geen tijd voor ons te hebben.
    Bij thuiskomst klacht ingediend bij zowel Bizztravel als Sunweb, verdere communicatie ging via Sunweb. Zij geven aan niet te kunnen bemiddelen bij de borg, het lijkt er dus op dat we kunnen fluiten naar die €750!

    Op de website van Sunweb staat een vergelijkbare klacht over dit chalet, óók gedoe met het terugkrijgen van de borg. Wij hebben geprobeerd een review te plaatsen, maar na een paar weken komt de melding dat de review niet geplaatst kan worden 'omdat in de beoordeling een klacht over Sunweb, de accommodatie of de reis' is beschreven. Dus negatieve reviews worden niet geplaatst ???
    Wij huren nooit meer via Bizztravel / Sunweb, de support is zeer slecht !

    Door: Scheepmaker 02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Superdévoluy hotel margot

    Hotel was top en lag heel leuk aan de piste.
    Ski huur bij ski set van tevoren geboekt via bizz is geen aanrader.
    Hele lange rij op zaterdag bij het halen en echt oude troep! Terugbrengen ook lange rijen dus beide op zondag ochtend gedaan.
    Kunt beter bij intersport of sport 2000 zelf regelen.
    Skiles van tevoren geregeld , maar bleek niet goed gegaan. Dus geen les want alles zat vol.. werd erg makkelijk over gedaan door dame aan telefoon en schuld bij ons gelegd.
    Vorig jaar ook via bizz travel en hadden we betere ervaring. Weer wat geleerd.

    Door: Dorine01-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Nooit meer!

    Wat een **********bedrijf. Komen met slechte excuses en jagen de kosten lekker omhoog voor iedereen. Telefonisch niet te bereiken. Nooit meer reizen via BIZZTRAVEL

    Door: Frank25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Bizztravel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Bizztravel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Bizztravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bizztravel actief?

    Bizztravel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Bijzondere reizen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bizztravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.