Luxe safari tanzania

Alle reviews

Luxe safari tanzania

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fantastische reizen, fantastische prijzen....

  Ze hebben fantastische reizen, maar vragen ook fantastische prijzen... Echt onbetaalbaar dit. Volgens mij is het helemaal niet meer nodig om zo'n reis zo duur te laten zijn. Ik heb zelf in ieder geval op andere websites echt wel betere prijzen gezien. Dus ik vraag mij af wat ze met dit teveel aan geld doen...

  Ik wil nog heel graag op safari maar u begrijpt dat ik dat niet ga doen bij dit zeer dure reisbureau...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastische reis, goed verzorgd en veel gezien. Geweldige ervaring

  Fantastische reis gehad,kan niet anders zeggen.
  Alles is gewoon perfect geregeld en dat is zeker geen overbodige luxe in een land als Tanzania.
  Ik heb me geen minuut onveilig gevoeld en geweldig genoten van iedere seconde.

  De natuur was natuurlijk fenomenaal, dat je dan al die mooie beesten gewoon in het echt en in het wild zomaar tegenkomt. Soms moet je behoorlijk wat geduld hebben natuurlijk, maar dat hoort er allemaal bij.

  De accommodaties waren zeer luxe te noemen, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat het allemaal zo keurig en netjes en verzorgd zou zijn. Heerlijk gegeten ook van de locale specerijen.

  Oh en we hadden een hele grappige gids haha!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levenservaring rijker

  Fantastische reis gehad, een levenservaring rijker
  Ja, dat mag wat kosten, we hebben er gewoon voor gespaard.
  En het was het ruimschoots waard!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heeel mooi allemaal, maar veel te duur

  Wat een prachtige foto's op die website. Dat wil ik ook wel! Maar helaas echt onbetaalbaar voor ons :-((

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Luxe safari tanzania

Waarom zou ook jij voor Luxesafaritanzania.nl moeten kiezen? Luxesafaritanzania.nl is een reisbureau welke exclusieve safari’s organiseren in Tanzania. Tanzania is een erg mooi land waar in de grootste delen de natuur nog ongerept is. Het is geweldig om over de uitgestrekte vlakten te kijken en te rijden. Een safari  kun je beleven op verschillende manieren. Je kunt in een busje gaan om zo de wilde beesten te bekijken in Tanzania. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van een luxe landcruiser met een speciaal panorama dak. Hiermee kun je de mooiste foto’s maken. Het is volop genieten en je kunt dan natuurlijk ook de mooiste foto’s maken van het uitzicht, de leeuwen, olifanten en antilopen. Het is werkelijk geweldig om te zien en mee te maken. Op NederlandReview verzamelen we de ervaringen welke consumenten hebben gehad met Luxesafaritanzania.nl. Hiermee krijgt iedereen een goed beeld van het bedrijf en de mogelijkheden van een vakantie in Tanzania. 

Over Luxesafaritanzania.nl
Luxesafaritanzania.nl richt zich op het organiseren van luxe safari’s in Kenia en Tanzania. Geen massatoerisme en altijd volop aandacht voor de gasten. Een eigen chauffeur en een eigen gids in een kleine groep is de basis. Daarnaast is er uitstekend vervoer en ook goede plaatsen om te overnachten. In luxe tentenkampen met heerlijk eten breng je de nacht door. Het is heerlijk om te zien hoe het leven ook echt is, als je op safari gaat. Met passie worden de reizen voor je georganiseerd en kun je de echte wildernis zien. Je wordt dichtbij de natuur gebracht, de lokale bevolking met oog op een duurzame vakantie. Je wilt natuurlijk alles nog beter achterlaten dan je het hebt aangetroffen en de uitgestrekte vlakten waarborgen voor volgende generaties.
Het is goed om te weten dat Luxesafaritanzania.nl is aangesloten bij het SGR en het calamiteitenfonds. Hiermee kun je dus onbezorgd op vakantie. 
Diensten van Luxesafaritanzania.nl
Luxesafaritanzania.nl is een website van the safari experience. Het is een bedrijf welke luxe safari’s organiseert de Masai Mara in Kenia en Tanzania. Luxe accommodaties, tentenkampen, vervoer en de beste gidsen en chauffeurs. Een combinatie waarmee je volop van je vakantie kunt genieten en een onvergetelijke safari zult hebben in deze mooie landen. 

Tips en Klachten over Luxesafaritanzania.nl 
Als je tijdens de reis klachten hebt dan is het natuurlijk slim en verstandig om dit ter plekke direct te melden. Als je er dan samen niet uit kunt komen dan is het slim om Luxesafaritanzania.nl te benaderen. Dit kan per email en per telefoon. Ook bij terugkomst is het natuurlijk mogelijk om je klachten kenbaar te maken. Naast de telefoon en het internet is het ook mogelijk om per post schriftelijk je klachten kenbaar te maken. 
Wat vind jij van Luxesafaritanzania.nl?

Als je een ervaring hebt met Luxesafaritanzania.nl, dan is het goed om deze met anderen te delen. Je helpt anderen dan namelijk om een goede keuze te maken voor hun safarireis op maat in Kenia of Tanzania. Een review of beoordeling van een bedrijf kan zoveel meer duidelijk maken.

 

Lees ervaringen over deze aanbieder van verre, goedkope zonvakanties van vakantiegangers die u reeds voor gingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

}