NederlandReview

  Ervaringen Luxe safari tanzania

  Waarom zou ook jij voor Luxesafaritanzania.nl moeten kiezen? Luxesafaritanzania.nl is een reisbureau welke exclusieve safari’s organiseren in Tanzania. Tanzania is een erg mooi land waar in de grootste delen de natuur nog ongerept is. Het is geweldig om over de uitgestrekte vlakten te kijken en te rijden. Een safari kun je beleven op verschillende manieren. Je kunt in een busje gaan om zo de wilde beesten te bekijken in Tanzania. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van een luxe landcruiser met een speciaal panorama dak. Hiermee kun je de mooiste foto’s maken. Het is volop genieten en je kunt dan natuurlijk ook de mooiste foto’s maken van het uitzicht, de leeuwen, olifanten en antilopen. Het is werkelijk geweldig om te zien en mee te maken. Op NederlandReview verzamelen we de ervaringen welke consumenten hebben gehad met Luxesafaritanzania.nl. Hiermee krijgt iedereen een goed beeld van het bedrijf en de mogelijkheden van een vakantie in Tanzania.

  Over Luxesafaritanzania.nl

  Luxesafaritanzania.nl richt zich op het organiseren van luxe safari’s in Kenia en Tanzania. Geen massatoerisme en altijd volop aandacht voor de gasten. Een eigen chauffeur en een eigen gids in een kleine groep is de basis. Daarnaast is er uitstekend vervoer en ook goede plaatsen om te overnachten. In luxe tentenkampen met heerlijk eten breng je de nacht door. Het is heerlijk om te zien hoe het leven ook echt is, als je op safari gaat. Met passie worden de reizen voor je georganiseerd en kun je de echte wildernis zien. Je wordt dichtbij de natuur gebracht, de lokale bevolking met oog op een duurzame vakantie. Je wilt natuurlijk alles nog beter achterlaten dan je het hebt aangetroffen en de uitgestrekte vlakten waarborgen voor volgende generaties.
  Het is goed om te weten dat Luxesafaritanzania.nl is aangesloten bij het SGR en het calamiteitenfonds. Hiermee kun je dus onbezorgd op vakantie.  Dit is Africa! Ultimate safari - wie krijgt er geen zin?

  Diensten van Luxesafaritanzania.nl

  Luxesafaritanzania.nl is een website van the safari experience. Het is een bedrijf welke luxe safari’s organiseert de Masai Mara in Kenia en Tanzania. Luxe accommodaties, tentenkampen, vervoer en de beste gidsen en chauffeurs. Een combinatie waarmee je volop van je vakantie kunt genieten en een onvergetelijke safari zult hebben in deze mooie landen.

  Tips en Klachten over Luxesafaritanzania.nl

  Als je tijdens de reis klachten hebt dan is het natuurlijk slim en verstandig om dit ter plekke direct te melden. Als je er dan samen niet uit kunt komen dan is het slim om Luxesafaritanzania.nl te benaderen. Dit kan per email en per telefoon. Ook bij terugkomst is het natuurlijk mogelijk om je klachten kenbaar te maken. Naast de telefoon en het internet is het ook mogelijk om per post schriftelijk je klachten kenbaar te maken.
  Wat vind jij van Luxesafaritanzania.nl?

  Als je een ervaring hebt met Luxesafaritanzania.nl, dan is het goed om deze met anderen te delen. Je helpt anderen dan namelijk om een goede keuze te maken voor hun safarireis op maat in Kenia of Tanzania. Een review of beoordeling van een bedrijf kan zoveel meer duidelijk maken.

  Lees ervaringen over deze aanbieder van verre, goedkope zonvakanties van vakantiegangers die u reeds voor gingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  Luxe safari tanzania
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Luxe safari tanzania

  Uw beoordeling

  fantastische reizen, fantastische prijzen....

  Ze hebben fantastische reizen, maar vragen ook fantastische prijzen... Echt onbetaalbaar dit. Volgens mij is het helemaal niet meer nodig om zo'n reis zo duur te laten zijn. Ik heb zelf in ieder geval op andere websites echt wel betere prijzen gezien. Dus ik vraag mij af wat ze met dit teveel aan geld doen...

  Ik wil nog heel graag op safari maar u begrijpt dat ik dat niet ga doen bij dit zeer dure reisbureau...

  Door: Evert Kloos23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Fantastische reis, goed verzorgd en veel gezien. Geweldige ervaring

  Fantastische reis gehad,kan niet anders zeggen.
  Alles is gewoon perfect geregeld en dat is zeker geen overbodige luxe in een land als Tanzania.
  Ik heb me geen minuut onveilig gevoeld en geweldig genoten van iedere seconde.

  De natuur was natuurlijk fenomenaal, dat je dan al die mooie beesten gewoon in het echt en in het wild zomaar tegenkomt. Soms moet je behoorlijk wat geduld hebben natuurlijk, maar dat hoort er allemaal bij.

  De accommodaties waren zeer luxe te noemen, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat het allemaal zo keurig en netjes en verzorgd zou zijn. Heerlijk gegeten ook van de locale specerijen.

  Oh en we hadden een hele grappige gids haha!

  Door: Laura10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Levenservaring rijker

  Fantastische reis gehad, een levenservaring rijker
  Ja, dat mag wat kosten, we hebben er gewoon voor gespaard.
  En het was het ruimschoots waard!

  Door: Fam. Fransen24-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Heeel mooi allemaal, maar veel te duur

  Wat een prachtige foto's op die website. Dat wil ik ook wel! Maar helaas echt onbetaalbaar voor ons :-((

  Door: Van de Ven04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Luxe safari tanzania een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Luxe safari tanzania. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luxe safari tanzania actief?

  Luxe safari tanzania is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxe safari tanzania gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.