NederlandReview

    Ervaringen NLziet

    NLziet: Ervaringen

    Steeds minder mensen kijken televisie; steeds meer mensen kijken online series en uitzending gemist. Aanbieders van grote series, zoals Netflix, HBO en Videoland, vormen een steeds grotere bedreiging voor onze oude vertrouwde Nederlandse televisiezenders. Voorheen vochten zij onderling om de macht over het koninkrijk der kijkers, nu zullen ze samen moeten strijden om de troon te behouden. Allianties zijn gesmeed; de kijker moet worden (terug)gewonnen. Zo is het onmogelijke gebeurd: commerciële en publieke omroepen, vrienden en vijanden, zijn nu verenigd in één bedrijf. En dat is NLziet. Maar als ze willen winnen van de Grote Series, dan zullen ze er alles aan moeten doen de klant te behagen. Kent dit real-life gevecht om de troon net zulke bloedige slachtoffers als in Game of Thrones, of rolt er daadwerkelijk een winnaar uit de bus? Wat biedt NLziet, en is het genoeg? De tijd zal het leren, ervaringen zullen de doorslag geven.

    Over NLziet

    Waar je vroeger naar de website van een bepaalde zender moest om een programma terug te kunnen zien, kun je nu op één plaats terecht voor bijna alle Nederlandse programma’s. NLziet is een samenwerking van de elf Nederlandse zenders NPO 1, 2 en 3; RTL 4, 5, 7 en 8; Net 6, SBS 6 en 9, en Veronica. Samen bieden zij een betaaldienst aan voor het streamen van video’s. De tijdspanne is ruim: televisieprogramma’s kunnen tot een jaar terug en vaak zelfs tot een week vooruit bekeken worden. De zenders blijven onafhankelijk van elkaar; NLziet zorgt er enkel voor dat gebruikers slechts één abonnement nodig hebben voor alle inhoud. Voor een vast bedrag per maand zijn zo zowel films als tv-series van zowel de commerciëlen als de publieken toegankelijk.

    Geen reclame bij NLziet, maar wel reclame VAN NLziet...

    Diensten van NLziet

    NLziet wordt aangeboden op een groot aantal apparaten. Dus niet alleen op het oude televisietoestel, maar ook op smart-tv’s, computers en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets met speciale apps voor Android en iPhone. Altijd zonder reclame en altijd opzegbaar, kijken waar en wanneer je wilt. Duizenden programma’s. Dus of je nu graag naar GTST of andere soaps kijkt, liever wat opsteekt van een documentaire of een actualiteitenprogramma zoals DWDD, of wil genieten van een gezellige talkshow of amusementsprogramma zoals Boer zoekt Vrouw: er is voor ieder wat wils. Via de website is het gemakkelijk om een abonnement af te sluiten (met een gratis proefperiode) en een programma te selecteren, op titel of zender. Met een account heb je meer mogelijkheden en kun je bijvoorbeeld ook een hele serie als favoriet aanmerken, opdat nieuwe afleveringen voor je worden bewaard en je desgewenst een melding krijgt wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

    Klachten over NLziet

    NLziet zet alle programma’s in de hoogst mogelijke kwaliteit online. Wanneer de beeldkwaliteit toch tegenvalt, kan dat allerlei redenen hebben, want het is afhankelijk van veel zaken: de aanbieder en het apparaat maar ook de locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van de internetverbinding. Helaas kunnen programma’s niet worden opgeslagen of gedownload; dat zal met de rechten te maken hebben. Gelukkig is NLziet op allerlei manieren bereikbaar, mochten er problemen optreden of klachten ontstaan. Er is natuurlijk de website met een uitgebreide FAQ, daarnaast zijn ze per email en telefoon bereikbaar en bedienen ze zich van social media Facebook, Twitter, Google +, YouTube, Pinterest en Instagram.

    Wat zijn jouw ervaringen met NLziet? Zijn ze in de strijd voor de Troon, of gaan ze het toch verliezen van de nieuwe uitdagers en de Grote Series? Laat jouw review achter op NederlandReview!

    Live tv zonder onderbrekingen en reclame? Inloggen makkelijk en veel aanbod? Lees ervaringen van kijkers op Nederlandreview

    NLziet
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

    4,4
    25% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,6

    Service

    4,2

    Prijs

    4,2

    Leveren

    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Erg slecht!

    Koop je een nieuwe lg oled tv, is er sinds 2016 geen nlziet app meer beschikbaar. En maar roepen dat er een app aankomt, niets concreet. Abonnement direct opgezegd. De app, voorheen op mijn Samsung tv had een zeer slechte en onoverzichtelijke indeling.(zie ook de android app in je Playstore beoordeeld met een 2.2, komt niet uit de lucht vallen..) Over de beeldkwaliteit, die volgens NL ziet full HD betreft, kan ik het volgende zeggen: het haalt de helft niet eens bij je kabel!! Het is nipt beter dan de gratis app van NPO. Slecht ondernemerschap, zo wordt je nooit de grootste !!!

    Door: Aron Boele23-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Erg slecht!

    Koop je een nieuwe lg oled tv, is er sinds 2016 geen nlziet app meer beschikbaar. En maar roepen dat er een app aankomt, niets concreet. Abonnement direct opgezegd. De app, voorheen op mijn Samsung tv had een zeer slechte en onoverzichtelijke indeling.(zie ook de android app in je Playstore beoordeeld met een 2.2, komt niet uit de lucht vallen..) Over de beeldkwaliteit, die volgens NL ziet full HD betreft, kan ik het volgende zeggen: het haalt de helft niet eens bij je kabel!! Het is nipt beter dan de gratis app van NPO. Slecht ondernemerschap, zo wordt je nooit de grootste !!!

    Door: Aron Boele23-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg slecht!

    Koop je een nieuwe lg oled tv, is er sinds 2016 geen nlziet app meer beschikbaar. En maar roepen dat er een app aankomt, niets concreet. Abonnement direct opgezegd. De app, voorheen op mijn Samsung tv had een zeer slechte en onoverzichtelijke indeling.(zie ook de android app in je Playstore beoordeeld met een 2.2, komt niet uit de lucht vallen..) Over de beeldkwaliteit, die volgens NL ziet full HD betreft, kan ik het volgende zeggen: het haalt de helft niet eens bij je kabel!! Het is nipt beter dan de gratis app van NPO. Slecht ondernemerschap, zo wordt je nooit de grootste !!!

    Door: Aron Boele23-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alle begin is moeilijk

    Deze mensen zijn keihard bezig om een goed product te leveren. Ik heb in het begin ook problemen gehad maar de meeste problemen lagen aan mijn apparaten. De app werkt het beste met Windows, als je die met een HDMI op je tv aansluit dan werkt het perfect. Uiteraard moet je ook wel een goede internetverbinding hebben. Ik ben zeker nlziet in de toekomst nog beter gaat worden.

    Door: Jakobus. L. verhage15-11-2017
    Rita27-11-2017

    Wij vinden het een teleurstellende app! De teksten en beeld lopen niet synchroon. Zeer irritant. Vanaf begin kijken doet het niet. Veel reclame. Veel programma’s zijn niet beschikbaar. Kortom hier word je niet vrolijk van. Jammer want het zag er veelbelovend uit. Maar 7,95 per maand is kat in de zak!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NL werkt niet

    Voor het abonnementsgeld wat NLZiet vraagt, zou je een goed werkend product verwachten. Nou, vergeet het maar. In de afgelopen 2 jaar heeft de app misschien in totaal 3 maanden goed gewerkt, maar als de programma's al enigszins actueel zijn is het nog maar afwachten of de app ze ook speelt. De laatste dagen werkt chromecasten helemaal niet meer, kennelijk heeft men weer iets veranderd zonder zich ook maar een seconde de moeite te troosten ook behoorlijk te testen. NLZiet laat duidelijk zien dat de publieke omroep absoluut niets snapt van het belang van online en kennelijk evenmin over de knowhow beschikt om een goed werkend product te bieden. Of men ziet het gewoon als makkelijke cashcow: wel geld innen maar leveren ho maar.

    Door: Robert07-09-2017
    Ger Elskamp25-09-2017

    Denk dat deze dienst categorisch overbelast is met name rond prime time ...20:00 - 22:00 uur. De laatste dagen kun je zelfs de website niet bereikbaar. Daar betaal je dan voor. Beetje stakkerig hoor. Jammer.

    Ger Elskamp25-09-2017

    Denk dat deze dienst categorisch overbelast is met name rond prime time ...20:00 - 22:00 uur. De laatste dagen kun je zelfs de website niet bereikbaar. Daar betaal je dan voor. Beetje stakkerig hoor. Jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    waardeloos

    Ik heb een abonnement op NLziet sinds twee maanden. Waardeloos. Ik hou van Engelse detectives, maar bijna niets terug te kijken. Sterker nog: je wordt naar NPOPLus doorverwezen (= stuk goedkoper, nl. 2.95 per maand. Raarrrrr)(En je schijnt ook nog NPO superplus ofzo te hebben - daar word je toch niet goed van.
    Daarbij is er geen goed zoekprogramma - bijvoorbeeld zoeken op genres - dus gericht zoeken naar documentaires of series lukt ook niet.
    En last but not least. Er staat dat je kan happen als je vragen of problemen hebt. Dat heb ik gedaan. Geen reactie.
    Echt een totaal niet doorontwikkelde concept. Stop ermee, jongens!

    Door: Pauline Zwart20-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloos

    Om een paar afleveringen van een serie alsnog te kunnen kijken ben ik gebruik gaan maken van de gratis proefmaand bij NLZiet. Wat een waardeloos iets zeg. Dat men er geld voor durft te vragen!
    Het programma laadt niet, of, als het wel laadt is er geen geluid.
    Maar dat ik 9 van de 10 x de opmerking " oeps...er ging iets mis" (oid) krijg, dat is natuurlijk helemaal absurd. Dat is nl niet voor 1 dag, maar voortdurend.
    Noem het NLzietNiets!

    Verder: de velden met een sterretje zijn verplicht. Bij Emailadres staat Geen sterretje. Zonder mailadres kan ik deze review niet versturen. Succes verder!

    Door: AMH18-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Teleurstellend

    Het staat zo mooi op de website: "een uur na uitzending kunt u het programma op NLziet verwachten".
    Erg mooie woorden maar trap er niet in.
    Het duurt soms dagen of de uitzending verschijnt helemaal niet.
    Als je vervolgens contact opneemt met de klantenservice zeggen ze altijd hetzelde "er is een storing excuus".

    De storing met KIJK duurt inmiddels al jaren. Dus programmas van SBS moet je op de site van KIJK kijken, met reclames. Dan is € 7,95 wel veel geld voor niets, helaas.

    Door: Maarten20-06-2017
    JeTe09-02-2019

    Waardeloze app, veel programma’s laden niet, klantenservice is een drama, na 4 dagen komen ze met een antwoord wat helemaal nergens op slaat. Daarna hoor je nooit meer wat. Weggegooid geld. NIET DOEN

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Geldklopperij

    Tegenwoordig ook betalen als ik een keer een programma van de NPO een dag later wil terug zien. Diep triest

    Door: H. Kok08-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slecht

    Slechte, zeg gerust geen, communicatie nadat gratis proefperiode is afgelopen.
    Geen facturen per email
    en weinig interressant aanbod

    Door: Hans30-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    mieren

    Willem-A wat een neuker ben jij man pfff
    het is volgens hem omdat hij niet spreekt voor nlziet maar voor zich zelf!
    en het is zijn mening dus volgens hem simpel toch

    en in deze tijd heeft elke online videodienst zich maar aan te passen aan de tijd,iedereen heeft een hd tv zelfs 4k tvs ,dus om dan alleen sd content aan te bieden is gewoon lui geen feeling hebben voor een hededaagse platform.

    Door: willem25-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NLziet = niet doen!

    NLziet belooft een hoop maar levert maar weinig. Veel programma's streamen met een lage kwaliteit en de meeste browsers worden niet (goed) ondersteund. Zo hebben zowel Chrome, Mozilla, Edge en Safari moeite met NLziet.

    De zoekfunctie van NLziet is absoluut belabberd. De website lijkt geprogrammeerd door een stel studenten. We moeten herhaaldelijk op de F5-toets drukken om de website te vernieuwen. Als we dit niet doen worden programma's simpelweg niet geladen.

    NLziet vraagt de laatste tijd naar 'ervaringen' aan haar gebruikers. Wij hebben meerdere malen aangegeven dat wij ontevreden zijn. Vervolgens wordt beloofd dat wij telefonisch worden benaderd. Dit is tot op heden nog niet gebeurd. Erg slechte site en wij raden het absoluut af! 90% van de programma's is terug te kijken via uw eigen TV-provider (zij het met reclame) en de overige 10% draait zodanig slecht dat we snel weer Netflix openen.

    Nlziet heeft nog een lange weg te gaan en kan er ons inziens beter mee stoppen.

    Door: F. de Jager21-05-2017
    Ans bakker van Wessum08-09-2017

    Ik ben nu 2 jaar lid van NLziet maar baal dat ik heel veel afleveringen niet kan zien, code 1000 Krijg geen antwoord van NLziet. Betaal toch een hoop. Zoek nu naar een alternatief. Wat een prutapp/site etcetc

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte kwaliteit

    Wat een ongelooflijk slechte kwaliteit stream. Ik wilde vechtershart kijken waar ik al een aantal keer de pagina voor moest vernieuwen omdat er gewoon niks gebeurd. Nadat ik de serie eindelijk aan het kijken was, stopte deze doordat er midden in de aflevering moest worden geladen worden wat me echt veel te lang duurde. Kortom, krab je maar 2 keer achter je oren voordat je hiermee begint, want het geeft meer irritatie dan plezier. Het werkt gewoon voor geen meter!

    Door: Aron van Diepen13-05-2017
    An19-05-2017

    Ontzettend slecht! Streaming werkt helemaal niet. Loopt steeds vast. Mijn proefmaand binnen een uur weer opgezegd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Te duur en technisch onder de maat

    Gisteren een proefabonnement genomen op NLziet omdat ik graag twee afleveringen wil zien van een serie (NPO1) die ik niet op een andere manier kan terugkijken. De prijs die betaald moet worden na de proefmaand vind ik erg hoog (€ 7,95), ongeveer hetzelfde als Netflix. Het grote verschil is dat ik bij Netflix aanbod krijg dat niet op tv uitgezonden wordt. Bij NLziet kan ik alleen maar kiezen uit programma's die al op tv geweest zijn. Ik twijfel sterk of ik het abonnement zal aanhouden.

    Ik vind het ook vreemd dat ik moet betalen om programma's te zien waarvoor ik al betaald heb aan mijn tv-aanbieder. En dat ik moet betalen voor programma's die ik normaal gesproken kan bekijken zonder ervoor te betalen. Voorheen kon ik gemiste detectives bekijken via 'KRO detectives', die mogelijkheid lijkt verdwenen te zijn. Ook bij uitzending gemist kan ik van deze series geen afleveringen (meer) terugkijken.

    Technisch laat het allemaal ook zeer te wensen over. Op de laptop kijken is vanwege de vele haperingen niet mogelijk, daarnaast loopt ook regelmatig het geluid niet gelijk met het beeld. Na twee of drie onderbrekingen ben ik het wel zat.
    De app op IOS werkt beter. Na een zeer trage opstart kan ik vrijwel een hele aflevering zonder haperingen kijken. De android app voldoet helaas niet, ook daar veel last van haperingen en lange laadtijden. Al met al zéér teleurstellend.

    Samenvattend: Véél te duur voor wat er geleverd wordt en technisch zwaar onder de maat. Jammer omdat het idee wel goed is. Maar met een slechte uitvoering én een te hoge prijs wordt de plank flink misgeslagen.

    Door: Els02-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Valt erg tegen en is te duur

    Gisteren een proefabonnement op NLziet genomen. De maandprijs die volgt op de gratis maand is in mijn ogen veel te hoog. Ten slotte betaal ik al voor een deel van de zenders/programma's via mijn normale tv-abonnement. De prijs is net iets lager dan Netflix maar daar kan ik voor dat bedrag ook programma's bekijken die niet op tv geweest zijn of nog komen. Een deel van de programma's waar ik nu voor betaal worden via de publieke omroep uitgezonden. Ik vind het vreemd dat er betaald moet worden om die uitzendingen/afleveringen te bekijken.

    Verder is een programma kijken op de laptop onmogelijk. Om de 2 à 3 minuten stagneert de uitzending en moet er geladen worden. Ook hapert het beeld en loopt het geluid niet gelijk met het beeld. De IOS app is beter, daar kan ik wel een programma bekijken zonder al te veel onderbrekingen. En nee, het ligt niet aan de internetverbinding of de computer. Andere apps werken prima (Netflix, uitzending gemist, Ziggo Go).

    Samenvattend: Deze app is veel te duur voor wat hij biedt. Daarnaast is de techniek onder de maat. Uitzendingen zijn vrijwel alleen met haperingen te bekijken. Leuk idee maar zéér, zéér slecht uitgevoerd.

    Door: Els02-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Te weinig aanbod

    Na 2 maanden denk ik er toch over om mijn account op te zeggen. Constant hapert het beeld, geluid loopt of vooruit of te laat. En het aanbod tja, uitzending gemist biedt hetzelfde. Ik had iets meer extra' s verwacht. Ik blijf denk ik maar gewoon Netflixxen, die streamingdienst doet het altijd zonder haperingen.

    Door: Cora26-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Teleurstellend

    Ik ben in de basis bereid om voor dit concept te betalen op voorwaarde dat het technisch goed werkt. Helaas is dat zeker niet het geval. De app op mijn LG Smart TV start inmiddels niet eens meer op (grijs beeld met onleesbare foutmelding). Toen hij dat nog wel deed duurde het laden van programma's enorm lang (een minuut of meer) en kwamen er regelmatig foutmeldingen waardoor de app tijdens het kijken moest worden afgesloten en je het hele (trage) proces weer opnieuw moet beginnen. Ook de IOS-apps zijn niet altijd stabiel maar wel minder dramatisch dan de TV app. Het is bijna knap hoe consequent slecht de technische uitvoering is op alle fronten, mijn betaalde abonnement kan ik niet anders dan opzeggen.

    Door: Wies22-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Wat een puinhoop, wat een slechte apps

    Ik ben een lange poos een trouwe fan van NLZIET geweest maar sinds een maand of 5 is het 1 groot drama qua afspelen. De televisie app heeft nu het stadium onbruikbaar gehaald. Continue foutmeldingen, niets speelt meer normaal af. Vele malen aan de bel getrokken maar volgens mij houden iedereen een beetje aan het lijntje met 'reset de tv maar' en ze doen er niks mee. Service matig, kwaliteit van met name de televisie app bar en bar slecht. Ik ben niet bepaald enthousiast over nlziet, ik heb mijn abonnement ook opgezegd en ze een mail gestuurd waarom ik wegging. Daar heeft niemand op gereageerd, geen mail terug met een reactie. Zeg ook veel over de service......

    Door: Peter Looij03-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Ronduit slecht

    Na het aanschaffen van het proefabonnement weet ik direct dat ik dit zeker niet door ga zetten. Als je een dienst biedt die net zo prijzig is als Netflix mag je wel iets meer functionaliteit verwachten dan dit. Daarbij lopen alle series continue vast (wat bij Netflix niet gebeurd). Er is geen goed overzicht van alle series, er zijn geen aanbevelingen en je betaald hier wel een redelijk bedrag per maand voor, bovenop je maandelijkse kabel kosten.

    Door: Yata19-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Stopt steeds

    Heel vervelend dat het beeld steeds stopt tijdens het kijken. Soms duurt het 7! minuten voordat de stream verder gaat. Het vreemde vind ik dat ik dat verder nooit heb met video beelden op Mn computer of iPad. Ik verheugde me op kijken zonder reclame maar dit is niet te doen zo. Bij reclames weet je hoelang ze duren, van de haperingen niet

    Door: Suzan03-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Zeer slechte kwaliteit stream.

    Heb nu een maand op proef. Nu 2 afleveringen gekeken en de stream is echt niet stabiel. Kwaliteit is ronduit slecht.
    Aan de internet verbinding kan het niet liggen. Heb glas 500mbit up/down. Ik heb ook Netflix en hd kwaliteit op 4 tablets tegelijk is geen enkel probleem. Heb nu 2 aflevering van "De zaak Menten" op NLziet bekeken en hij is er 6x mee gestopt en stottert constant. Uitzending gemist heeft dan nog een betere & stabielere stream. En dat is gratis. Niet aan te raden dus.

    Door: Bob28-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    prima!

    ik kijk nu klein weekje nl ziet, via proefabonnement.
    Dat is prima manier om er kennis mee te maken. Kijk via Cromecast, en dat werkt prima! geen haperingen, best goed beeld.
    Alleen jammer dat afleveringen van bepaalde programma,s van tijdje terug niet af te spelen zijn. .

    Bijvoorbeeld: de grote verbouwing is niet terug te via NL ziet, staat wel op als terug te kijken, terwijl het bij een gratis dienst als KIJK wel gewoon is te zien.

    Door: Jan van den Berg27-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    niet gebruiksvriendelijk

    ten eerste belachelijk dat je voor npo plus moet betalen. publieke omroep zou gratis moeten zijn voor elke Nederlander. vaag via 'nl ziet' uiteindelijk proefabonnement genomen en nu maar ergeren aan het haperen tijden programma's. ik zeg het meteen weer op

    Door: inge20-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    hapert

    Levering is zeer slecht. Om de paar seconde een hapering, en daarna loopt het beeld en geluid niet meer gelijk. Dat is zelfs zo erg dat se scene in beeld soms het geluid uit een anderr scene heeft. Gewoon waardeloos.
    Met bijv. Netflix heb ik geen enkel probleem.

    Door: jh08-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Goed concept app werkt helaas slecht

    Geweldig dacht ik. Kijken wanneer het mij uitkomt zonder reclame. Maar helaas werkt de app niet naar behoren. Sinds ik een LG oled tv heb is het drama. Voortdurend loopt de app vast en laat dan het woord sluiten zien. Je hoort het geluid door lopen maar geen beeld meer. Zelfs sluiten lukt niet dus staat het vast. Lag volgens klantenservice aan mijn tv. Even uitzetten........maar waarom werkt RTLXL kijk en npo wel zonder haperingen ?????

    Door: AAH Langendoen26-11-2016
    R. van der Wedden30-01-2017

    Sinds vrijdag een proefabonnement op nl. ziet. De app loopt geregeld vast en duurt dan weer even tot hij doorgaat. Of hij laat het woord sluiten zien en dan moet je weer opnieuw beginnen. Aan mijn internetverbinding ligt het niet en voorts is er geen ondertiteling. De gratis app van npo (uitzending gemist) loopt nooit vast, de kwaliteit mag dan wel minder zijn, maar nooit problemen mee. En daar betaal je dan 8 euro per maand voor, ik weet nog niet of ik dat ga doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Erger me suf

    Gewoon een slecht product.. NLziet blijft hangen als ik klik op het programma dat ik wil zien en als ik het geluk heb dat ik eindelijk kan kijken dan loopt NLziet vast. Dat ze hier geld voor durven vragen.

    Door: Vissers10-11-2016
    Frans10-11-2016

    Hi, wat jammer dat je NLziet niet met plezier gebruikt hebt. Ik wil je graag helpen de problemen die jij ondervonden hebt op te lossen en je nogmaals een proefabonnement aanbieden, zodat je alsnog kunt gaan genieten van NLziet. Als jij dit ook wilt proberen ontvang ik graag een mail van je op info@nlziet.nl met jouw gebruikersnaam. Kun je in de mail dan ook vermelden welk(e) apparaat/browser je gebruikt? Ik hoor graag van je, zodat ik je verder van dienst kan zijn. Vriendelijke groet, Frans NLziet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    nvt

    Zeer slecht. Zeker Niet aan te raden.
    Ik kijk veel series en films op verschillende apps op laptopo, mobiel, tablet en SmartTV, nooit problemen.
    ... behalve met NLziet dus.
    Onoverzichtelijk, loopt vast, software errors. Je zal alleen maar bufferen en haperen ervaren.
    En dit allemaal voor 8 EUR per maand waard.
    Wardeloos service.

    Door: Fabio16-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    nee

    nee zie score

    Door: t.26-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Klotesysteem

    Klotesysteem.

    Door: Agnis02-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pffff

    Nou leuk concept maar na de vele klachten die ik heb gelezen van vorig jaar, nog helaas geen verbetering. Vaak errorcode 1002 of hij kan het programma niet laten, of stopt er ineens mee. Wazig beeld meegemaakt en zelfs drukte waardoor ik een aflevering niet kon kijken. Als ik betaal voor een dienst zou het fijn zijn als ik ook krijg waarvoor ik betaal. Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd en raad deze dienst niet aan. Jammer want als het zou werken zou het erg leuk zijn.

    Door: M.van Eijden29-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Het wérkt gewoon beroerd

    Net een proefabonnement op NL Ziet genomen, en poe, dat valt niet mee zeg.

    De android app crasht als ik niet de door NLZiet zelf aanbevolen aflevering van een serie wil bekijken, maar wil scrollen naar een andere aflevering.

    In de website blijft ie hangen bij KIJK met de melding dat ie m'n abonnement aan 't controleren is. Minutenlang.

    Ik kan niet zoeken op de naam van afleveringen van een serie. De zoekfunctie is sowieso superkrakkemikkig: type ik twee of meer woorden in in het zoekvak, krijg ik veel te veel hits, maar nog steeds niet de afleveringen van een serie natuurlijk.

    De sortering van programma's werkt niet. Op diverse manieren en op verschillende plekken niet. Soms wél ongeveer, maar soms begint ie ook gewoon bij de M als ik voor A-Z kies

    Horizontaal scrollen werkt niet in de website, waar de pijltjes die dat wél suggereren.

    De favoriet (hartje) functie doet niks in de website.

    Dat de NPO-website zelf slecht functioneert is óók irritant, maar hier betaal ik nog es extra voor. Wat een tegenvaller! Ik hou 'm nog even om een aflevering van het Uur van de Wolf aan m'n leesclub te laten zien (van m'n laptop, in de app lukt het niet), en dan gaat 't weer weg, het abonnement.

    Door: FKJvdSar23-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Fijne maar te dure dienst

    Afgelopen maand de dienst gratis geprobeerd. De app NlZiet staat op mijn tv en daarom is het plezierig om gemiste programma's in hoge kwaliteit te kunnen zien. Helaas zijn er regelmatig storingen en wordt je kijkplezier abrupt afgebroken. Mijn grootste bezwaar is de hoge prijs die je moet betalen om gemiste programma's terug te kunnen zien. Het zou een gratis service moeten zijn naast een tv abonnement of anders een kleine vergoeding. Het kan zich echt niet meten met bijvoorbeeld Netflix of HBO.

    Door: Ted09-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Leuk idee Nederlandse televisie maar te duur

    Het idee is leuk vooral dat het Nederlandse televisie is.
    Maar ik vind het wel erg duur voor wat je krijgt
    Beeldkwaliteit kan ook wel beter tegenwoordg

    Door: Dongelmans27-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Veel te duur voor af en toe terugkijken

    Steeds meer van die betaalde diensten op internet. Ik wil af en toe (zeg 1x per 2 weken) wel 'ns een goed programma terugkijken in goede kwaliteit. Uitzendinggemist is belabbert, zo'n lage resolutie, terug naar de jaren 80 slechter dan VHS. Dus zou ik dat via NLziet moeten terugkijken, maar dan is bijna 8 Euro per maand veel en veel te duur! Dus schiet NLziet volgens mij z'n doel voorbij, Ook is de "hogere" videokwaliteit nog niet zo geweldig en dan zoveel geld vragen, nee laat maar. Voor 2 Euro per maand zou ik 't overwegen.

    Door: Tom3621-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Werkt niet goed ik ga opzeggen

    Ik had NLZiet genomen omdat het goedkoper is dan Netflix en omdat ik van Nederlandse televisie houd, maar het valt me toch echt erg tegen. De beeldkwaliteit is slechter dan ik had gehoopt en ik loop steeds vast in het systeem, vind het echt helemaal niet handig. Dus ik ga weer opzeggen. Wel jammer, want ik vond het een leuk idee. Maar het werkt gewoon niet goed!

    Door: Falco17-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Slechte kwaliteit abonnement opgezegd

    Mijn abonnement heb ik weer opgezegd
    Kwaliteit was gewoon te slecht, soms deed hij het helemaal niet.
    En dan is het duur hoor!
    Zoek nu naar een betere service, misschien Netflix of HBO, of weer gewoon tv kijken.
    Jammer!

    Door: van Gaag08-01-2016
    Ed04-03-2016

    Ik begrijp nlziet niet inmiddels al 2 jaar verkrijgbaar, en nog steeds geen goede kwaliteit wat streaming.aan gaat,ik heb zelf een snelheid van 200mb, als ik een programma start heb ik eerst 45 sec blokjes, blijkbaar wil nlziet niet veel geld uitgeven aan een goede streaming op deze mannier zullen ze het niet gaan redden. Als je een programma zoekt zie je 4-5 keer of meer de zelfde aflevering ik begrijp dat niet, ik zou zeggen kijk eens hoe Netflix Dat doet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    HOPELOOS

    bufferen, haperen, TOTAAL NIET LADEN op drukke tijden (na 17.00 en 22.00)
    totaal onoverzichtelijke serielijst
    series staan niet op volgorde
    afleveringen missen of er zijn maar enkelen van een serie beschikbaar
    de player zorgt voor vastlopen safari
    functie fouten in player: fullschreen= melding of je het zeker weet, "yes and remember my answer" maar dat "rememberen" is erg moeilijk. Silverlight is DEMENT
    vervolgens start er full screen maar blijft de browser er overheen staan….

    Totaal hopeloos dus!

    en mijn internet? Prima in orde, op Netflix geen enkel probleem!

    Door: anno20-12-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Zie sterren

    Zie de sterren voor mijn mening over NL Ziet... .

    Door: Marius03-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    geen goed idee

    Tegenvaller. Ik ga weer gewoon tv kijken.

    Door: A.03-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Waarom geen HD ??

    Als je betaalt voor een videoservice, dan verwacht ik ook top beeldkwaliteit. Volgens mij is dit niet eens HD. Gewoon tvkijken doe ik wèl HD en dat beeld is volgens mij veel beter. Waarom dan nog hiervoor betalen? Ik ben er al gauw mee gestopt, zoveel moge duidelijk zijn!

    Door: V.02-10-2015
    Willem-A25-07-2016

    Toch wat vreemd dat je schrijft, "Volgens mij is dit niet eens HD". Maar dat verschil zie je toch wel?? Vervolgens schrijf je: "Gewoon tvkijken doe ik wèl HD en dat beeld is volgens mij veel beter". Dat klinkt ook niet echt overtuigend. "Volgens mij is dat beter" is een aanname, en ik raak het padje even kwijt als ik dit lees. Ik maak er nog geen gebruik van, maar zou ik dat wel doen, zou ik aangegeven dat het duidelijk geen HD is, als het zo is wat je schrijft en met klem aangeven dat het gewone TV kijken veel fraaier is en wél in HD. Overigens is dat ook niet altijd het geval, want vaak wordt SD content ge-upscaled. Hoe dan ook zie ik het als een twijfelachtige review, waarbij je dus niet eens zeker weet of programma's in HD zijn of niet, en daarna ook nog eens aangeeft dat het TV beeld volgens jou beter is. Je moet zoiets toch zeker weten? En dan ook nog 60 mensen die zo'n review nuttig vinden ontgaat me geheel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    valt vies tegen

    Wij waren enthousiast over dit concept. Voor minder dan een tientje in je eigen tijd programma's kijken. Eerst kon dat gratis online, maar goed, tijden veranderen en zo duur vonden we dit niet. Maar alles valt tegen. De beeldkwaliteit is gewoon niet zo goed als het zou kunnen zijn. Het gaat wel, maar is niet geweldig. Ons beeldscherm is beter. En dan dat aanbod. Anders dan verwacht, is niet alles wat online op bijvoorbeeld RTL staat, terug te zien. En van sommige series kun je maar een paar afleveringen kijken, dus lekker bingen gaat dan niet. Teleurgesteld.

    Door: familie A.29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,6

    Nooit MEER

    Dachten we slim te zijn met een abonnement bij NLZiet. Dat pakte dus anders uit. Het beeld haperde steeds, maar daar wist niemand bij die stomme klantenservice niks aan te veranderen. Kijk eens naar uw tv, zeiden ze, ja hallooo daar ligt het dus echt niet aan hoor, die doet het gewoon, jullie doen het gewoon niet!!! Dus wij zijn hier weer weg. Dikke LAAT MAAR>

    Door: Boze Kijkers29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Topppertje

    Lekker hoor, kijken wanneer ik wil naar wat ik wil. Dat ik dit ooit niet had! Heb wel lang getwijfeld of ik nu deze moest nemen of Fox of HBO of iets anders, maar deze biedt ook Nederlandse TV dus ben wel blij dat ik dat heb gedaan. Geen stress meer met dingen inplannen/opnemen!

    Door: Valderie Timmer29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen reclame = goed

    Ik ben echt zoooo klaar met alle reclames. En uitzendiggemist is wel prima en handig. Maar dit is echt een stuk fijner. Ik ben helemaal om! Ga zo door NLziet!

    Door: Ervin Onstein10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Leuk om Nederlandse series te kijken

    Heb een gratis proefmaand genomen maar kan niet alles binnen deze maand kijken. Ik kijk niet zoveel TV en ben alle Nederlandse series aan het kijken. Jammer dat je nog niet door kunt kijken maar das niet zo heel erg. Ik kijk via Chromecast op mn tv. Als je van Nederlandse series houdt zou ik NLziet zeker aanraden. Flikken, Dagboek van een Callgirl, Nieuwe buren, Familie Kruys, Divorce staan er allemaal op :)

    Door: Lisa van Hessel09-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuk concept

    Ik ben wel een beetje klaar met reclame kijken. Ik ben een vervend kijker van GTST en dat is tegenwoordig meer reclame dan gtst zelf. Echt helemaal zat. Dus het geld dat het abonnement me kost haal ik ruimschoots er weer uit met de tijd die ik bespaar.

    Door: T. Papen08-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Nederlandse programmas prima

    Goede verbinding, nooit problemen. En ja, netflix is beter in films. Maar ik was dan ook op zoek naar Nederlandse programmas en dan ben je bij NLziet veel beter uit dan bij netflix (daar staan bijna geen nederlandse programmas anders dan wat commedies) Vond het alleen jammer dat ik niet direct kon kijken maar moest wachten totdat mijn betaling er doorheen was ofzo.

    Door: Tina Tares08-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Netflix is beter

    NLziet genomen voor de nederlandse programmas. Maar heb toch liever netflix, daar staat veel meer op.

    Door: Robbert Vloes08-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Schrijf zelf een review over NLziet

    Uw beoordeling