Moviemaxonline.eu

4.3

Bestellen

4

Service

4.1

Prijs

3

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

Moviemaxonline.eu

Waarom zou je een film moeten huren bij Moviemaxonline.eu? Er zijn natuurlijk vele verschillende redenen om te kiezen voor een mooie en goede film welke je direct kunt bekijken. Ontdek ook de mogelijkheden van movie on demand via het internet met de website van Moviemaxonline.eu. Op de website kun je tal van verschillende films bekijken. Het is mooi om te ontdekken welke verschillende films en series er zijn op de website van Moviemaxonline.eu. Het is goed om de juiste keuze te maken en om zo een mooie film te bekijken. Het is natuurlijk ideaal om een regenachtige dag wat leuker te maken of wanneer je jezelf echt verveeld. Als je een keer een film of serie bekijkt op Moviemaxonline.eu dan zouden we het op prijs stellen als je jouw beoordeling op onze website wilt achterlaten. Op die manier help je anderen om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze website en on demand videodienst. 

Over Moviemaxonline.eu

Moviemaxonline.eu is gevestigd in Hilversum. Het is een online video dienst waarbij je via het internet online films en series kunt huren en bekijken. Je hoeft niet meer naar een winkel of verhuurzaak toe om een film te huren of te kopen. Het is mogelijk om deze direct via het internet te bekijken. Kijk naar de mogelijkheden om een goede film te bekijken. 

Op de website kun je volop informatie weervinden om online je video’s en films te bekijken. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn en hoe ook jij volop hiervan kunt genieten.
Diensten van Moviemaxonline.eu

De diensten van Moviemaxonline.eu zijn eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden en laten zien van on demand films en series. Je zou het kunnen omschrijven als het leveren van entertainment diensten. Het is echter niets meer en niets minder dan een verhuurdienst van films en series. Je kunt in de volgende genres een film bekijken: Actie,  Animatie, Avontuur, Cabaret, Documentaire, Drama, Familie, Fantasy, Filmhuis, Gratis, Horror, Kinderfilm, Kinderserie, Klassieker, Komedie, Martial Art Misdaad, Mr. Horror, Musical, Muziek, Mysterie, Nederlandstalig, Oorlog, Romantiek, Romantische Komedie, Science Fiction, Series, Series – Zorro, Speelfilm, Sport, Studio 100, Thriller, Tiroler, Urban, VODTV en ook Western films. 
Natuurlijk zijn er ook verschillende genres rondom de series welke je kunt huren en bekijken via Moviemaxonline.eu. Ontdek de mogelijkheden! Tips en Klachten over Moviemaxonline.eu

Het is goed om te weten dat je jouw tips, klachten en advies ook kunt delen met Moviemaxonline.eu. Via de knop contact op de website van Moviemaxonline.eu is het mogelijk om je klachten en ook je complimenten kenbaar te maken. Er is geen aparte pagina om klachten in te dienen trouwens. 
Veel van de zaken worden online behandeld. Het is goed om hier eerst te kijken om vervolgens een keuze te maken om contact op te nemen met hun. 

Jouw mening over Moviemaxonline.eu?

Graag horen we ook jouw mening over Moviemaxonline.eu. Je kunt op onze website NederlandReview je oordeel geven over de diensten en service van Moviemaxonline.eu. Het is goed om je oordeel te geven over een bedrijf om zo anderen te helpen. 


 


Film huren, series gratis kijken of via de app? Lees eerst ervaringen van film kijkers die u voorgingen! Lees ze allemaal op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Diefstal

Filmpje huren, betaald via creditcard. Géén film ontvangen (account blijft gewoon leeg), creditcard is inmiddels wel gedebiteerd. Op basis van de reviews hier en mijn slechte ervaring, één raad: ga niet in zee met Moviemaxonline! Dit is een onbetrouwbare site!

I

Iris

17-03-2019

0

Waardeloos

Films zijn niet goed af te spelen. Film moet om de 5 min laden om door te spelen.

J

J

22-07-2018

0

Waardeloos

Films zijn niet goed af te spelen. Film moet om de 5 min laden om door te spelen.

J

J

21-07-2018

0

Betaald via SMS... geen film

Netjes betaald via sms maar geen code... geen film dus, telleurgestelde kinderen en geld weg! Afrader!!

P

Peter

25-02-2018

0

Hahaha. Geen ondertiteling

Mijn eerste film gehuurd. Volgens de omschrijving met Nederlandse ondertiteling, maar geen ondetitels te vinden. Ik blijf wel bij Netflix

F

Filmkijker

10-06-2017

0

Niet doen

In het weekend een film gehuurd bij mejane. Omdat de film niet afspeelde heb ik via e-mail contact gezocht; de klantenservice is alleen telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren. Geen reactie. Na het weekend een herinnering gestuurd. Ook geen reactie. Geen film, geld weg. Niet aan beginnen dus.

W

Wim

29-10-2016

1

Prutsers, geld weg, geen film

Pas op, zeker niet betalen per sms. Sms gestuurd, geen code ontvangen. Maandag zijn ze weer bereikbaar. Veel slechter dan dit vind je het niet. Ik dacht te kunnen vertrouwen op de bekende naam, maar mooi niet dus. Blijf hier weg!

R

Roger van mil

17-09-2016

0

waardeloos

film besteld, kan embedded schermpje niet full screen klikken in Chrome, gebruiken nog steeds Flash , totaal uit de tijd, probleem is in andere browser worden de licentiegegevens niet overgenomen, kan daar dan niet afspelen. Klantenservice werkt alleen op kantooruren! En op email reageren ze niet totaal af te raden. waardeloos

C

coppens

29-07-2016

0

Warmerdam

Ik heb een film besteld en betaald maar kon hem niet bekijken. Ik kreeg de melding dat ik de rechten voor deze film niet had. Die site werkt niet goed en de klantenservice heeft niet gereageerd op mijn klacht. Waardeloos.

R

Rob

15-07-2016

0

Moviemax online -huren

Geprobeerd een film te huren via Moviemax online. Misschien niet moeten betalen via SMS, want ik kreeg geen film te zien. Bij de klantenservice geven ze niet thuis (dat is een bekend probleem bij Moviemax, wel meer reviews gelezen dat de klantenservice niet reageert). Dus, geld weg, geen film, geen contact met de klantenservice. Wat een prutsbedrijf.

W

Wax

21-03-2016

0

Graag betalen voor deze dienst

Downloaden is diefstal dus ik betaal gewoon voor mijn films, dat zou iedereen moeten doen. Moviemax is prima voor mij, ze hebben wat ik wil zien (en meer) en de kosten vallen alles mee.

V

Van Dam

11-01-2016

0

Nostalgie maar weinig waar

Vroeger huurden wij altijd video's in zo'n smoezelige winkel van MovieMax. Dat waren nog eens tijden! Nu kan dat dus online en alleen om nostalgische redenen doe ik dat wel eens. Maar al zijn ze zo een beetje met de tijd meegegaan, het idee is alweer achterhaald. De films zijn niet nieuw allemaal en andere aanbieders lijken beter. Maar ja, dat was vroeger ook al eigenlijk, dus dat is ook wel weer charmant.

P

Peter vR.

30-09-2015

0

Weinig aanbod

Het aanbod viel me hard tegen. Vooral oudere films. Niet echt iets voor mij. Voor de prijs hoef je het op zich niet te laten.

A

Annelein

18-09-2015

0

mwa

Niet heeeeel veel aanbod maar wel grappig op zich hoor.

R

Rogier

11-09-2015

0