ditistv

2.5

Bestellen

2.3

Service

2.5

Prijs

2.3

Levering

2.1%

Zou hier weer kopen

ditistv

________________________________________________________
Dit Is TV bestaat niet meer. Wil je toch nog even laten weten wat je van Dit Is TV vond, of ben je benieuwd naar hoe Nederland over dit bedrijf dacht? Dan kun je hier nog terecht. 
________________________________________________________


Wat vinden de mensen van Ditistv.nl? Ontdek het op NederlandReview! Dit is tv heeft als missie om de wereld van dure TV abonnementen te verlossen. Ook logge en niet goed werkende TV ontvangers behoren tot het verleden. Op de website Ditistv.nl kun je het weervinden. Het is  natuurlijk een nobele taak. Met een uitgebreid pakket van series, sport zenders, live zenders en films kun je zonder grenzen en zonder enige beperkingen genieten van een mooi product van Ditistv.nl. Iedereen houdt natuurlijk wel van het kijken naar een film of een goede televisie serie. Ditistv.nl doet er alles aan, dat iedereen dit ook voor een betaalbaar budget kan doen. De films, series en andere programma’s worden gestreamed aangeboden via het internet. Hierdoor kan iedereen wereldwijd met een internetverbinding kijken naar Ditistv.nl. Het is een uitstekende uitvinding. Op de website van NederlandReview zie je wat anderen van deze aanbieder van televisie vinden. 

Over Ditistv.nl 

Ditistv.nl kan gebruikt worden in ieder land en op iedere televisie. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn met deze televisiebox. Het grote voordeel van deze box is dat je een keer aanschafskosten maakt en daarna zonder kosten van een abonnement gebruik kunt maken van deze televisie box. 

Diensten van Ditistv.nl

De belangrijkste dienst van Ditistv.nl is de TV box waarmee je een uitstekende streaming-media speler in huis haalt. Elke dag wordt er door een service team 13 uren per dagen en alle dagen (inclusief het weekend) gewerkt om de kwaliteit te waarborgen. Je kunt vele verschillende uitgebreide pakketten bekijken zonder vast te zitten aan een abonnement. Natuurlijk worden de kanalen in een zo hoog mogelijke resolutie aangeboden. Het kan natuurlijk wel meer bandbreedte verbruiken, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Met de snelle internetverbindingen van vandaag de dag mag je natuurlijk ook verwachten, dat dit geen enkel probleem is.  Tips en Klachten over Ditistv.nl 

Het is goed om te weten dat op de producten van Ditistv.nl een garantie zit van twee jaren. Hierdoor weet je dus precies waar je aan toe bent. Mochten er echter toch klachten zijn dan kun je deze natuurlijk kenbaar maken aan Ditistv.nl. Er is een contactformulier op de website en daarnaast kun je een telefoonnummer bellen (niet gratis) om je opmerkingen en klachten kenbaar te maken. 

Wat vind jij van Ditistv.nl?

NederlandReview is een verzamelsite van beoordelingen en meningen van consumenten over bedrijven. Als jij een goede of slechte ervaring hebt met Ditistv.nl dan is het goed om deze op NederlandReview te delen. Je helpt er vele naderen mee om snel een goed beeld te krijgen van een bedrijf. In dit geval is dat dus Ditistv.nl. 


 


Lees ervaringen van ditistv.nl - hoe is de downloadsnelheid? Staan er echt de nieuwste tv series en films op? Bekijk reviews en beoordelingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (47)

PRUL

Apparaatje heeft tijdelijk wel aardig gewerkt, kort daarna was het helemaal over. Steeds weer advies om opnieuw te installeren, maar zonder enig resultaat. Software rammelt aan alle kanten, waardeloos product. Jammer van het geld. Wordt er maar gelukkig mee stelletje oplichters. Zelfs TV Limburg van destijds trapte in de grote mond van die dwaas. MVG

A

André Janssen

11-10-2017

0

Ditistv

Heb tijd geleden een kastje gekocht. Van dit is tv.binnen 2 weken kapot.zeer lang gewacht.voor een nieuwe.maar deze geen ook al gauw stuk.contacht weer genomen.met dit is tv. Maar geen gehoor. deze mr werkt alleen.is gewoon een oplichter.heb nu maar een schield gekocht

E

Eddy

27-08-2017

0

Website uit de lucht

Net als (velen) anderen zijn ook wij in de oplichtingspraktijken van dhr. Koll getrapt. In 2015 hebben wij een kastje gekocht, vanaf het begin werkte het systeem met horten en stoten. In juni 2016 begaf het kastje het. Volgens een van de medewerkers was het voor ons zelf mogelijk om een update uit te voeren: tot tweemaal toe lukte dit niet. Nadat we nog tientallen keren gemaild hebben, kregen we in november eindelijk toestemming heb pakket te versturen. Dit hebben wij dan ook gedaan, 3 november kregen we een bevestiging van de post dat het pakketje was afgeleverd. Een medewerker verzekerde ons dat het maximaal 10 werkdagen zal duren voordat wij onze spullen weer terug zouden krijgen. Inmiddels is het mei 2017 en zijn wij tich mails verder. Mails waarop steeds gereageerd wordt dat er een update is verzocht. Afgelopen weekend wilde ik wederom een mail sturen. Tot mijn verbazing zag ik dat de website uit de lucht was gehaald. Het leek al heel erg op oplichting, maar nu lijkt het mij vrij zeker... Ps. Na enig onderzoek heb ik het adres van dhr. Koll kunnen achterhalen. Ik weet niet of ik dit hier zonder problemen kan/mag posten?

H

Hobo

22-05-2017

2

Opgelicht

Op 23/12/2016 heb ik een 8K box met toetsen bord besteld bij ditistv , samen €173.95 , ik kreeg daar geen ordernummer of bestelnummer van laat staan een mail met bevestiging van aankoop , twee weken na betaling had ik een mail gezonden dat ik de box niet meer moest hebben en heb alles geannuleerd , kreeg dan het antwoord dat de annulatie werd aangevraagd maar nog moest bevestigt worden , ik heb dan na wat aandringen en berichten te hebben gezonden op facebook de melding gekregen dat het verzoek tot annuleren voor mij is doorgezet. dan terug een week later nog eens een bericht op facebook gezonden wanneer ze mijn geld gingen terug storten en kreeg dan antwoord dat ze nog geen update hadden gekregen en boden hun excuses aan voor het ongemak .Nu terug een week gewacht en weer een bericht met de vraag wanneer ik mijn geld zou krijgen en terug een antwoord dat mijn ticket in behandeling lijkt te zijn maar dat ze geen toegang hadden bij die afdeling .Later nog eens contact gehad met het antwoord mocht het pakket onverhoopt ondanks het verzoek tot annulering verzonden worden , dan kan u dit weigeren aan de deur , het zal dan retour gaan naar ons magazijn.Maar heb dan geantwoord dat ik de box zeker niet meer wou en alleen mijn geld terug wil , maar tot op vandaag 30/04//2017 nog niets ontvangen.

L

lexharde redgy

30-04-2017

1

Ditistv: Na indienen dagvaarding bij rechtbank pas geld terug

Heb begin oktober 2016 een bestelling geplaatst en nadat ik hem na geruime tijd nog niet binnen had heb ik de bestelling geannuleerd. Na email, Facebook messenger, klachtenkompas, aangifte bij politie, contact consumentenbond (ditistv heeft al ruim een jaar geen keurmerk meer) en nog veel meer was ik het ZAT!!!! Heb de wetswinkel Amsterdam in de arm genomen om een rechtzaak op te starten. Ditistv.nl heeft uiteindelijk terugbetaald (19/04/2017!!!) nadat de dagvaarding al was ingediend bij de rechtbank. Ik heb mijn geld terug door tussenkomst van wetswinkel Amsterdam en Ditistv moet nu ook nog eens de dagvaardingskosten betalen. Als ze direct betaald hadden had het ze 103€ gescheeld. Ik roep iedereen op om deze weg te bewandelen! Wetswinkel rekend GEEN KOSTEN!

K

Kimm Schutte

19-04-2017

0

Oplichting

Heb net weer gebeld om mijn centen terug te zien, maar zoals ik hier kan lezen zal ik deze nooit terugzien waarschijnlijk??? Heeft er iemand een oplossing waar ik deze oplichting aangeef zodat ik mijn centen kan terugvorderen? bedankt `--------------------------------------- Graag mijn REVIEW bij ervaringen zetten zoals aangegeven op jullie website!!! Ik heb een bestelling en betaling gedaan op 24 november 2016. Tot op mid maart had ik nog steeds geen TV BOX ontvangen. Dan heb ik gevraagd om de terugbetaling te laten geschieden maar vandaag zijn we 19 april 2017 en nog steeds heb ik mijn 104,95 euro nog niet mogen ontvangen. Net nog eens gebeld en dan geven ze me doodleuk aan dat dit nog maanden kan duren. Ik ben echt benieuwd dat ook een slechte review behandeld wordt en op de website zal gezet worden. Dit is gewoon diefstal wat jullie doen. Jullie houden al 5 maanden mijn geld zonder me iets in de plaats te leveren. mvg, Raf Sauvillers

R

raf

19-04-2017

1

Nooit meer ditistv

Ongeveer twee jaar geleden een 4K box besteld. Leveringstijd was acceptabel. Maar vanaf het begin af aan software problemen met dit bedrijf. Telefonisch nagenoeg niet bereikbaar. Klachten via de klachtenformulier wordt nagenoeg niet of uiteindelijk zeer laat gereageerd. Uiteindelijk klachten neergelegd bij internetsites. Kreeg toen eindelijk contact. Probleem werd uiteindelijk opgelost, maar bleef toch een instabiel apparaat. Vervolgens wordt je van alles beloofd als je de klacht op internet verwijderd. Ook dit was een klucht. Ook nu weer een klacht gestuurd over de software, maar zoals verwacht wordt niet meer op gereageerd. Tot mijn grote spijt heb ik in het begin enkele kennissen en vrienden geadviseerd Ditistv te komen. Ik adviseer iedereen om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Ik vraag mij af hoe dit soort bedrijven kunnen blijven bestaan.

H

Henny Veenstra

05-04-2017

0

POLITIE

Wat is dit een smerige bende ellende zeg !! Kan er niks goeds over zeggen. Ben al meer dan een jaar bezig om mijn 163 E terug te vorderen. Nooit iets ontvangen en alleen maar valse beloftes. de politie doet er niks op uit !! Maar ik geeft niet op, ik ga deze zogenaamde zwakker rukker persoonlijk opzoeken vuile oplichters zijn het !! Geld stellen van bugers dat is wat zei doen. waar is de overheid als je ze nodig hebt ???

G

Guus Span

09-02-2017

4

VERSCHRIKKELIJK SLECHT BEDRIJF

Ik heb voor mijn vriend zijn verjaardag een 8 K box met beamer besteld , een bestelling van ruim 200 Eurp met ook nog premium codes voor een jaar. Een maand voor zijn verjaardag besteld. Krijg ik 2 maanden zijn naar verjaardag een defecte beamer bezorgd ( nog geen eens de 8 K box). Talloze uren gebeld met dit bedrijf, waarbij je gewoon wordt weggedrukt en wordt geblokked op Facebook. mijn geld terug willen ze niet meer aan, wat zijn deze mensen door en door slecht zeg. Ik waarschuw alle consumenten hier nooit te bestellen. Helaas doet de politie te weinig met mijn aangifte., Hoop dat ze falliet gaan deze OPLICHTERS.

L

Laura Egberink

04-01-2017

2

OPLICHTING// GEEN SERVICE

Ik heb een jaar geleden een 4 K kastje besteld twv 99 E. Deze is naar vele dure telefoontjes pas naar 4 maanden geleverd. Prompt 2 dagen later kreeg ik geen signaal meer en gaf alleen maar groen beeld . De service was belachelijk slecht met de retourprocedure ook weer extra kosten moeten maken. Het ergste is dat ze mij naar bijna drie maanden dezelfde kastje terugstuurden en helemaal niks aan gedaan was . Ze blokkeren al mijn vragen via twitter en facebook, en de tickets worden niet opgepakt. Ik zit nu nog steeds met een kapot kastje en mijn geld is weg. Dit zijn leugenaars die geld aftroggelen van mensen, erg smerig en achterbaks bedrijf dit, HIER NOOIT KOPEN !!!!!!!!!!!!

M

Maarten ten have

30-12-2016

2

SMERIGE BENDE OPLICHTERS

Ik ben HELEMAAL klaar met deze vuile ratten !!! Ze lichten mensen met op slimme trucjes en reclame. IK heb mijn bestelling naar 6 maanden nooit gekregen echt een schande !!. Ze reageren nergens meer op en weigeren geld terug te betalen . Ik heb hier zoveeel spijt van, deze smerige bende. Ik ben radeloos en weet niet wat te doen, Aangifte is al meer dan een maand oud en politie lijkt er niks mee te doen

D

Denise Akman

27-12-2016

0

KIJK UIT VOOR DIT BEDRIJF / MALAFIDE

Consumenten dienen voor dit bedrijf te worden gewaarschuwd , je wordt hier keihard bedrogen / opgelicht / misleid. Ik heb naar 1.5 jaar mijn geld NOG Niet terug naar het terugsturen binnen de termijn van een defect kasttje. Ik ben hierin niet de enigste , ook bij mij in de buurt zijn er een aantal opgelicht. Dit bedrijf speelt smerige spelletjes en blokkeren je van alle social media als je gewoon vragen hebt over je bestelling of geld retour. Het is echt heel erg, schandelijk !! Ik heb aangifte gedaan bij de politie en deze geeft de status onderzoek noodzakelijk, ik hoop dat hier iets uitkomt.

D

Dennis Essens

17-12-2016

2

Firma list & bedrog

Ik heb inmiddels meerdere malen de software retour gestuurd omdat de software zo nu en dan ineens niet meer werkt. Ze geven aan dat je binnen 10 werkdagen de software terug krijg. Dat is een lachertje. Duurt minimaal 3 tot 6 weken. Nu maken ze het wel heel erg bont. Ik heb een bevestiging gehad dat mijn software in de laatste week van september bij Dit is TV is aangekomen. Tot op de dag van vandaag heb ik echter niks terug gehad. Ja loze beloftes via de helpdesk website en telefonisch! Ik heb zelfs op een fatsoenlijke manier commentaar gegeven en een reactie gevraagd op social media. Resultaat is dat je geblokkeerd wordt. Niet meer niet minder. Ongelofelijk!!! Trap hier niet in en bestel niks bij deze firma. Er zijn vast betere alternatieven te vinden!

M

Mark83

13-12-2016

0

BEDRIEGERS GEEN GELD TERUG

Op 18 april 2016 bestelling nummer 100044874 van 8k box+premiumcode geplaatst en betaald t.w. 250 Euro. Begin mei 2016 bestelling geannuleerd. Tot op heden geld niet retour ontvangen ondanks diverse toezeggingen van dit is tv. Telkens wordt telefonisch/ email/facebook gezegd dat de terugbetaling onder de aandacht is gebracht van de financiële afdeling en dat ik daar nog bericht over zou ontvangen. Dus heel vaak telefonisch contact opgenomen met dit is tv, met daardoor veel belkosten. Door dit is tv zijn inmiddels 12 tickets gemaakt waarvan er nog een openstaat over de terugbetaling. Dit zijn echter oplichtsrs en hoop dat ze FALLIET gaan, Ik heb aangifte gedaan van oplichting

E

Eric de Vries

11-12-2016

0

Oplichting / bedrog

Is er echt niets aan te doen aan de oplichters praktijken te doen van deze club? Is het niet mogelijk om al de klachten te bundelen en procederen? Ik wacht sinds 6 Mei op mijn geld na zelfs hier de schijn op te houden dat ze zouden het regelen en mij op mijn I Ban te vragen nog steeds wacht ik op mijn geld. En nog steeds de schijn op na houden via Facebook over hun zgn goed product en service. Ik hoop echt dat ze kapot gaan en financieel tot aan de grond raken

T

Thomas elmas

09-12-2016

1

oplichting

Heb op aanraden van een buurman bij dit bedrijf een tv box 8k besteld ongeveer anderhalve maand geleden. Tot op heden niets gekregen. Naar verschillende telefoon gesprekken de belofte gekregen nee volgende week is hij er, maar nu nog steeds niets. Als je belt krijg een een onfatsoenlijk antwoord of de telefoon word op gehangen. Als je wel te woord word gestaan dan hebben ze het over een ticket die moet worden aangemaakt op een retour formulier. Heb je deze wordt er niets meegedaan. Of je krijgt het antwoord van hebben je mail niet ontvangen maar wel je geld en je aanmelding met het zelfde mail. Maar als het op terug betaling neer komt kunnen ze je mail niet ontvangen. Mensen koop hier niet ik heb het idee dat het oplichters zijn. Ik wil gewoon mijn geld terug meer niet.

M

Marianne

09-12-2016

0

WACHT AL EEN JAAR OP MIJN GELD

Ik heb een box december 2015 besteld en januari binnen gekregen. Werkte niet naar tevredenheid en heb hem terug gestuurd.Dit werd goedgekeurd door Dit is tv met de belofte mijn geld terug te storten We zijn nu bijna een jaar(!) verder en ondanks meerdere pogingen mijn kant ,zowel gebeld en geschreven,nog steeds mijn geld niet terug "Ze zijn er mee bezig "zeggen ze dan ,het is te schandalig voor woorden

Z

zahide erzomez

09-12-2016

0

GEEN SERVICE / OPLICHTERS

Na 7 maanden klagen is mijn irritatie tot een hoogtepunt gegroeid! Ik heb na 7 maanden nog steeds een kapotte 4-K box. Steeds als je klaagt hoor je helemaal niets of wordt je op een zijspoor gezet! Ik hier zo moe van! Ik heb toch betaald voor een goedwerkende box en niet voor kapotte box? Ik voel me genaaid door DIT IS GEEN TV! Hij is al een keer geretourneerd geweest maar ik kreeg gewoon de geresette oude box weer terug, wat niet helpt!!!! Retourneren via hun site werkt niet want dat hebben ze geblokkeerd! Geprobeerd maar dan beginnen ze weer over stekker eruit en resetten wat niet helpt. Dus dan ben je weer bij nul! Zo gaat het maar door tot echte actie komen ze niet!!!

I

Inge brouwer

09-12-2016

0

OPLICHTING

Ditistv is m.i. een absoluut te mijden firma; ze laten klachten hier gewoon verlopen zonder reactie; uiteindelijk wordt er eens een ticket aangemaakt (waar eigenlijk niets in staat) en verder wordt er met het ticket opnieuw niets gedaan; aan eisen tot terugbetaling wordt geen enkel gevolg gegeven. Ditistv probeert enkel de schone schijn op te houden hier door de indruk te geven dat klachten wel degelijk behandeld worden. Dit is echter dus helemaal niet het geval. Ditistv doet gewoon niets om klachten op te lossen. Ditistv respecteert trouwens de wettelijke garantie niet, want vergeet dat de wettelijke garantie opgeschort wordt tijdens de termijn van onderhandelingen. En ik blijf er van overtuigd dat de personen achter deze firma hun producten thans ook via andere emails /websites proberen aan te smeren. Waarschijnlijk omdat het iets te bekend wordt dat de service op niets gelijkt. Ditistv lost absoluut geen problemen op!!!!

O

Oscar Bosman

09-12-2016

0

KLACHT DITISTV

Op 18/05/2016 bakje besteld. Uiteindelijk pas verkregen begin juli. Werkte niet. Terugsturen ging niet, op alle telefoons of mails kwam geen sluitende reactive. Kostprijs van alle telefoons 26€. Uiteindelijk via klachtenkompass is men toch in aktie geschoten. Retour gestuurd en verkregen begin oktober 2016. (kostprijs zending 16€) Sindsdien ligt alles stil. Er staat al sinds 31/10 een nieuwe box klaar ter verzending, maar er gebeurd niks. Mijn mails worden steevast beantwoordt met "wat vervelend" of "we ondernemen onmiddellijk aktie en komen er op terug" - waarna je niks meer te horen krijgt. Graag nu concrete aktie. Of terugbetaling van alle gemaakte kosten, of een werkende box.

D

derya misnar

09-12-2016

0