Ziggo -Meervoordeel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ziggo -Meervoordeel.nl

Ben je op zoek naar scherpe deals voor Ziggo en Vodafone diensten en/of producten? Dan is MeerVoordeel.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze site bekend zijn.


Wat is MeerVoordeel.nl?


MeerVoordeel.nl is een platform welke stelt de beste deals te bieden. Via de site kan je Ziggo en Vodafone diensten afnemen. Er worden diensten aangeboden m.b.t. internet, mobiel en TV. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen zoals een abonnement waarbij je een gratis TV ontvangt. Heb je ergens een vraag, opmerking en/of feedback over? Dan ben je van harte welkom om contact met een van de adviseurs op te nemen. De contactgegevens zijn te vinden op MeerVoordeel.nl.


Onafhankelijke onderneming


Op de website wordt aangegeven dat het een onafhankelijk bedrijf is. Ze stellen altijd te zoeken naar de allerbeste acties voor consumenten. Deze organisatie stelt dat ze voldoen aan de keurmerk-code en lid zijn van Webshop Keurmerk. Het platform is onderdeel van Direct Business, welke geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. De medewerkers laten weten altijd een unieke deal te willen aanbieden. Dit kan doormiddel van cashbacks, cadeaubonnen of andere bijzondere cadeaus. Er kan ook een mooie korting worden gegeven.


Partners


Er wordt nauw samengewerkt met een aantal partners. Dit maakt het mogelijk om een klant een goede aanbieding te kunnen doen. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat klanten direct klant bij deze bedrijven kunnen worden. Dit gebeurt zonder bemoeienis van een tussenpersoon. Vervolgens zal een van de aanbieders het bestelde item of dienst op correcte wijze bij je afleveren. De medewerkers van de samenwerkende bedrijven geven graag advies. Er kan dan telefonisch of per e-mail contact worden opgenomen. Als je belt moet je er rekening mee houden dat ze op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zijn. Op zaterdag is dat van 10:00 tot 16:00 uur.


Prijzen en betaling


Sta je op het punt een overeenkomst aan te gaan? Dan is het goed om te weten dat je als klant alleen de kosten betaald zoals deze staan aangegeven in de omgeving of op het Platform. Soms is de bevestiging van de aanbieder van toepassing. De prijzen die op de site staan vermeld zijn allen inclusief btw, enkele uitzonderingen buiten beschouwing gelaten. De mensen van MeerVoordeel.nl geven aan dat het kan voorkomen dat er foutieve prijzen worden vermeld. In dit soort situaties geeft de organisatie aan niet aansprakelijk te zijn.


Herroepingsrecht bij leveringen


Bij sommige diensten kan een beroep gedaan worden op het herroepingsrecht. Wil je de overeenkomst ontbinden? Dan zal er contact opgenomen moeten worden met degene die de dienst aanbiedt. Beide partijen zullen de regels moeten volgen die gelden bij herroeping. Privacy staat bij deze onderneming hoog in het vaandel. Ze stellen zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. De informatie wordt alleen gebruikt voor het doen van aanbiedingen en het sluiten van een overeenkomst. Persoonlijke informatie wordt verwerkt zoals dat hoort volgens de geldende regel- en wetgeving.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij MeerVoordeel.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke diensten/producten heb je via deze site gekocht? Ben je tevreden met de service en hetgeen wat ze verkopen? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Meervoordeel en Ziggo

Ik ben helemaal Happy met Meervoordeel.nl via hun een nieuwe tv mogen krijgen met een Ziggo Complete abonnement. In November 2022 ging er een interne geluidsspieker van mijn oude tv stuk. Maar geld voor een nieuwe tv was er niet en met een wia uitkering zou dat er ook niet snel geld gespaard zijn, maar hier bood Meervoordeel.nl een uitkomst. Ik heb nu zins 2 weken een nieuwe tv en ben er super blij mee. De tv werdt netjes na de 3e week van 'het cleamen' geleverd! Bedank Meervoordeel.nl , en ja ik zou het zo weer doen.

A

Amber

28-02-2023

0